A bio sam sarkastičan.Lillard je napisao/la:Vala' je bilo vrijeme da se i vi malo umislitePIKE je napisao/la:Neki će gledati antifudbal na javnim emiterima, a neki će na streamu da ganjaju najbolji fudbal na planeti..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cestitke Arsenalu na fantasticnoj igri, mislim da trenutno igrate najbolji fudbal.
Može biti i da jesam, a da li će biti konkurentan ove, vidjećemo. Ti ako misliš da se sa osam odličnih kola riješila sezona, žestoko se varaš, a dobro se zna kada Arsenal počinje s padom, januar - februar kao po pravilu.Gunner4 je napisao/la:Treci, drugi u ligi... Ali on je samo debela karika na i onako dobar lanac...Saurman je napisao/la:Ozil dominira, btw koji mu je ovo gol sezone ?
@MoR
Bez uvrede ne prozivam te ali kada se samo sjetim kako si nam prosle godine negdje tamo oko boxin daya govorio kako Arsenal ne moze biti konkurentan jos za najmanje tri sezone!!!
Sve u svemu, ovo do sada izgleda odlično, a da li će tako biti do kraja, e to ni ja ni ti ne znamo, zato polako sa prozivanjem
Samo naivčine ozbiljno razmišljaju o nekim titulama ove sezone.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Najnesposobniji medicinski tim na planeti, nikad nisu tacnu prognozu dali tj. uvijek fulaju za par mjeseci, Diabyu su karijeru unistili. btw je li istina to za Diabya da ide na jos jednu operaciju posto nisam nigdje vidio sluzbeno?anell je napisao/la:http://goonertalk.com/2013/10/20/podols ... om-return/
Grob te je*o, hoce li se kod nas iko na vrijeme vratiti.
Sto se tice tog pada, pa nikad ne se ne zna ali Arsenal je u januaru i februaru zadnje dvije sezone tek pocinjao da igra nekakav fudbal.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Za Diabyija se još ništa ne zna.
Walcott obnovio povredu, vraća se za 20 dana tek.
Walcott obnovio povredu, vraća se za 20 dana tek.
Arsenal
Bayerna su razguzili neki dan u po onog bavarskog lavora. Neuer se bacao na zadrzavajuci loptu trateci vrijeme ko malo dijete. Guza im radila ko meduza.schweinsteiger je napisao/la:Razvalili opasni Norwich i vec su najbolji.
Sta li ce se pisati,ako pobijedite na teskom gostovanju kod Crystal Palace?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemoj bgt da opet pocne glupa rasprava...Chuckie je napisao/la:Bayerna su razguzili neki dan u po onog bavarskog lavora. Neuer se bacao na zadrzavajuci loptu trateci vrijeme ko malo dijete. Guza im radila ko meduza.schweinsteiger je napisao/la:Razvalili opasni Norwich i vec su najbolji.
Sta li ce se pisati,ako pobijedite na teskom gostovanju kod Crystal Palace?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Zadnje dvije sezone tek u tom periodu smo poceli pobjedjivat kako treba, kad je uhvatila prpa za LP.MoR je napisao/la:Može biti i da jesam, a da li će biti konkurentan ove, vidjećemo. Ti ako misliš da se sa osam odličnih kola riješila sezona, žestoko se varaš, a dobro se zna kada Arsenal počinje s padom, januar - februar kao po pravilu.Gunner4 je napisao/la:Treci, drugi u ligi... Ali on je samo debela karika na i onako dobar lanac...Saurman je napisao/la:Ozil dominira, btw koji mu je ovo gol sezone ?
@MoR
Bez uvrede ne prozivam te ali kada se samo sjetim kako si nam prosle godine negdje tamo oko boxin daya govorio kako Arsenal ne moze biti konkurentan jos za najmanje tri sezone!!!
Sve u svemu, ovo do sada izgleda odlično, a da li će tako biti do kraja, e to ni ja ni ti ne znamo, zato polako sa prozivanjem
Jedno je "igrati kako treba", a drugo je biti konkuretan za trofeje. Zato sam i rekao da u tom mjesecu slijedi pad po pitanju konkurentnosti, budući da do februara obično zadnjih sezona ne budu u borbi ni za šta.
Iako je istina i to da obično nakon ispadanja iz svih kupova i velikog zaostatka za prvim u prvenstvu i počnu igrati dobar fudbal, najbolji primjer je prošla sezona.
Iako je istina i to da obično nakon ispadanja iz svih kupova i velikog zaostatka za prvim u prvenstvu i počnu igrati dobar fudbal, najbolji primjer je prošla sezona.
- Marsal
- Kontakt:
U zadnje vrijeme smo imali 2 vrste sezona:
- na početku dominiramo, kasnije sve useremo i završimo 3. ili 4.
- na početku igramo u stilu Đerzelez Zenice i kad nas svi vide kao sedmoplasirane uzdignemo se do 3. ili 4. mjesta
Šta će biti ove godine zaista ne znam, ali ovo mi se čini kao jedna najzrelija ekipa u ovim susnim godinama i to ne kao jedna od najzrelijih nego zaista kao najzrelija i najbolja. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno makar za neki kup, što se mene tiče COC ne moraju ni osvajati, smiješno takmičenje zaista.
Potajno se nadam da bi se ove godine moglo šta ubost, ali ako se ne ubode i ako ekipa pokaže da je spremna za korak dalje necu puno ni zamjerati. Najbitnije je da pokažemo zrelost i da sezonu završimo bolje nego prethodne 2-3 godine i da budemo malo konkurentniji.
- na početku dominiramo, kasnije sve useremo i završimo 3. ili 4.
- na početku igramo u stilu Đerzelez Zenice i kad nas svi vide kao sedmoplasirane uzdignemo se do 3. ili 4. mjesta
Šta će biti ove godine zaista ne znam, ali ovo mi se čini kao jedna najzrelija ekipa u ovim susnim godinama i to ne kao jedna od najzrelijih nego zaista kao najzrelija i najbolja. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno makar za neki kup, što se mene tiče COC ne moraju ni osvajati, smiješno takmičenje zaista.
Potajno se nadam da bi se ove godine moglo šta ubost, ali ako se ne ubode i ako ekipa pokaže da je spremna za korak dalje necu puno ni zamjerati. Najbitnije je da pokažemo zrelost i da sezonu završimo bolje nego prethodne 2-3 godine i da budemo malo konkurentniji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja bih volio FA kup i mozda 2 mjesto u Ligi. Mada mislim da ova ekipa moze i do titule(uz malo srece i bez povreda), ali kad je to Arsenal bio bez povreda? Tako da mislim jos uvijek nije realno ocekivati titulu.
Celik!3,2,2.
Meni najdraža stvar koju je Ozil donio sa sobom jeste pobjednički mentalitet. 
ovisi i o zimskom prijelaznom roku,hoće koga dovesti,još barem 3 igrača fale na ovu ekipu,ali mislim da će možda jednoga dovesti
- Marsal
- Kontakt:
Takvima poput tebe je malo i 30.Seaman je napisao/la:ovisi i o zimskom prijelaznom roku,hoće koga dovesti,još barem 3 igrača fale na ovu ekipu,ali mislim da će možda jednoga dovesti
lako je veličati pobjede protiv norwicha i ostalih malih ekipa,prava snaga tek će se vidjeti,još treba tu kvalitete posebno u obrani za top ekipe,svako realan zna da ćemo teško išta osvojiti,makar srce kaže drugačije
- Marsal
- Kontakt:
Kako ne shvataš da u ekipi ne možeš imati 25 igrača iste kvalitete?
pa trebaš ih bar 18-20 pravih,volio bih još jednog stopera tipa sola iz najbolja dana,te dafanzivnog veznog(može i matuidi da igra u paru s flaminijem protiv top ekipa),samo se bojim neke teže ozljede flaminija jer arteta nije u stanju pola pokriti kolko on + krilni napadač
- frankqqqqq
- Kontakt:
Tih 20, shvataš li koliko bi nezadovoljstvo vladalo u ekipi jer bi neki morali na klupi da sjede onako, i **** bi jedni drugima mater radi toga što ne igraju, Matuidi da iz onakve ekipe gdje igra redovno da dođe u ekipu gdje bi klupu Flaminiju grijao? Samo kreten to može napravitSeaman je napisao/la:pa trebaš ih bar 18-20 pravih,volio bih još jednog stopera tipa sola iz najbolja dana,te dafanzivnog veznog(može i matuidi da igra u paru s flaminijem protiv top ekipa),samo se bojim neke teže ozljede flaminija jer arteta nije u stanju pola pokriti kolko on + krilni napadač