NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Da se Dilaver vratio sad, to bi bio veliki promasaj. Prvo po meni nije ni zasluzio, drugo navuko bi se takav gnjev navijaca i samo bi se uvukla negativna atmosfera. Kod povratka starih igraca dobro treba paziti, to je bas osjetljiva tema bas zbog negativne proslosti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
To sam isto htio napisat, i to je izuzetno bitno da se pazi zbog same atmosfere. Ali, ne sumnjam u upravu sekunderedbull93 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 11:06Da se Dilaver vratio sad, to bi bio veliki promasaj. Prvo po meni nije ni zasluzio, drugo navuko bi se takav gnjev navijaca i samo bi se uvukla negativna atmosfera. Kod povratka starih igraca dobro treba paziti, to je bas osjetljiva tema bas zbog negativne proslosti.

-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sa Karicem je zavrsen prelazni rok do zime. Ubrzo se vraca Žuna, a na proljece Smajić dva strasna pojacanja
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Većina nas je bila protiv povratka Isakovića, a ja ću prvi reći, da je on bio naš najvažniji, a često i najbolji igrač prošle sezone.
Sada da sam ja trebao birati, bez obzira na prošlost izabrao bih opet prije Karića ispred Dilavera. Jednostavno mi Dilaver ne djeluje kao neko ko bi imao nešto posebno da ponudi ovim mladim igračima.
Što se tiče Dedića, njega vala baš ni u kom slučaju ne bih vraćao. Tu je već Feno, a Dedić i karakterno nije neka ličnost...
Sada da sam ja trebao birati, bez obzira na prošlost izabrao bih opet prije Karića ispred Dilavera. Jednostavno mi Dilaver ne djeluje kao neko ko bi imao nešto posebno da ponudi ovim mladim igračima.
Što se tiče Dedića, njega vala baš ni u kom slučaju ne bih vraćao. Tu je već Feno, a Dedić i karakterno nije neka ličnost...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Isakovic da je glava bila ok mogao je hladno uzeti milione, rinetko ces naci igraca koji podjednako moze igrat dobro na stoperu u vezi i napadaca. Prosle sezone ko stoper nas najbolji strijelac, mislim on i Medjuseljac po 11 golova.Pasha je napisao/la: ↑26 avg 2022, 12:52Većina nas je bila protiv povratka Isakovića, a ja ću prvi reći, da je on bio naš najvažniji, a često i najbolji igrač prošle sezone.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Pozovite vaše prijatelje i poznanike na online Facebook event koji je napravljen s ciljem što većeg informisanja javnosti o veoma važnoj utakmici za Čelik. 

Utakmica trećeg kola Druge lige FBiH - Centar okarakterizovana je kao derbi kola, te će podrška navijača biti potrebna našim sjajnim momcima.
Utakmica se igra naredne srijede (31.08.2022. godine) na stadionu Bilino polje s početkom od 20:00 sati.
#samočelik #pohodnarangviše
Utakmica trećeg kola Druge lige FBiH - Centar okarakterizovana je kao derbi kola, te će podrška navijača biti potrebna našim sjajnim momcima.
Utakmica se igra naredne srijede (31.08.2022. godine) na stadionu Bilino polje s početkom od 20:00 sati.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Ulaznice od danas u prodaji!
S obzirom na veliki broj upita i veliko interesovanje za narednu utakmicu Čelika, ulaznice za utakmicu protiv Bosne možete kupiti već od danas u objektima Caffe bar Šibica i Caffe bar Avanti.
Cijena ulaznica po tribinama iznose:
Zapad: 5,00 KM
Jug: 4,00 KM
Čelik te treba, Bilino polje te zove!
S obzirom na veliki broj upita i veliko interesovanje za narednu utakmicu Čelika, ulaznice za utakmicu protiv Bosne možete kupiti već od danas u objektima Caffe bar Šibica i Caffe bar Avanti.
Cijena ulaznica po tribinama iznose:
Čelik te treba, Bilino polje te zove!
Ja lošeg sarajevskog derbija, vise tačnih pasova na utakmici Čelik - Moševac.
Zrinjski klasa za sve .
Zrinjski klasa za sve .
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ja sam fakat ubjedjen da ce bit 4000 na tekmi
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ako bude 4000 "nogu", dobro je i to zajedno sa igracima, obezbjedjenjem i rezervama, opet je dobro.. i sa pokojim golubom na zapadu..
Brojimo dane... 
U srijedu nas očekuje veoma važna utakmica za crno-crvene. Čelik će na Bilinom polju dočekati ekipu Bosne iz Visokog. Obje ekipe u prva dva kola imaju maksimalan učinak uz istu gol-razliku na tabelu.
Utakmica će se igrati u noćnom terminu u srijedu 31.08. s početkom od 20:00 sati!
Ulaznice za utakmicu možete kupiti u objektima Šibica i Caffe bar Avanti
Zapad: 5,00 KM
Jug: 4,00 KM
Pozovite vaše prijatelje i poznanike na Facebook event:
U srijedu nas očekuje veoma važna utakmica za crno-crvene. Čelik će na Bilinom polju dočekati ekipu Bosne iz Visokog. Obje ekipe u prva dva kola imaju maksimalan učinak uz istu gol-razliku na tabelu.
Utakmica će se igrati u noćnom terminu u srijedu 31.08. s početkom od 20:00 sati!
Ulaznice za utakmicu možete kupiti u objektima Šibica i Caffe bar Avanti
Dok je ” ubleha” na celu grada ovo tesko da ce proci
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ma nece ni ovi migranti vjecno sjediti u vjecu . Kad tad doce Zenicani u vjecnocke klupe
Nisam dugo halalite, **** li ti Fudo majku seljačku, **** ti konjina koja ti pokaza Zenicu u ratu na mapi sve redom migrante Vakufski seljačino alkoholičarska, varalice. Od toliko miliona izbjeglica pa kud nas ti potrefi **** ti sam sebi sve prevarantsko. Uuu aaaa eee aaaa hajde kmeči auuuuauaaaauuuu uuuuu volu sa koride.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nazalost ga mi izglasasmo. Najgora opcija ubjedljivo. Najveci neprijatelj Celika u historiji.avenija je napisao/la: ↑27 avg 2022, 19:05Nisam dugo halalite, **** li ti Fudo majku seljačku, **** ti konjina koja ti pokaza Zenicu u ratu na mapi sve redom migrante Vakufski seljačino alkoholičarska, varalice. Od toliko miliona izbjeglica pa kud nas ti potrefi **** ti sam sebi sve prevarantsko. Uuu aaaa eee aaaa hajde kmeči auuuuauaaaauuuu uuuuu volu sa koride.
Re: NK Čelik Zenica
Samo da se sutra niko od nasih ne povrijedi u ovoj repki ZDK. Kakva glupost i ko izmisli ovo.
U srijedu svi svi svi na Bilino!
U srijedu svi svi svi na Bilino!
Ljudi hajde mobilizacija, dijelite po društvenim mrežama da Čelik igra u srijedu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.