NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 26 jan 2015, 12:24

Ove godine 100% ulazimo u PL, jer sa pojacanjima nije to to...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jan 2015, 12:27

GracanicaAA je napisao/la:Ove godine 100% ulazimo u PL, jer sa pojacanjima nije to to...
Sta je pisac htio da kaze ? :crazy:
www.nkbratstvogracanica.com

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 jan 2015, 12:47

Al' fakat :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 26 jan 2015, 18:21

Mislim da je htjeo da kaze da sa pojacanjima jos nije zavrseno, i da su to ovaj put u pravom smislu rijeci...pojacanja....
S obzirom da smo imali jako dobre a ne uigrane igrace, mislim da toliko pojacanja i nije trebalo...samo onaj mamlaz nije nikakav trener pa da momcima krene na bolje sa njim....nadam se da ce novi trener pokazat puno vise.....
Imamo povoljan raspored.....sve ekipe ispred nas izuzev Mladosti, imaju tezak gostujuci raspored.....ja vidim nas, Mladost, Banovice, Gosk, i cak Rudar kao najvece konkurente...Radnicki, Gorazde i Jajce imaju jako teske gostujuce rasporede...slabo da ce donijet puno bodova sa gostovanja

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 26 jan 2015, 19:28

PlavoZuti je napisao/la:Mislim da je htjeo da kaze da sa pojacanjima jos nije zavrseno, i da su to ovaj put u pravom smislu rijeci...pojacanja....
S obzirom da smo imali jako dobre a ne uigrane igrace, mislim da toliko pojacanja i nije trebalo...samo onaj mamlaz nije nikakav trener pa da momcima krene na bolje sa njim....nadam se da ce novi trener pokazat puno vise.....
Imamo povoljan raspored.....sve ekipe ispred nas izuzev Mladosti, imaju tezak gostujuci raspored.....ja vidim nas, Mladost, Banovice, Gosk, i cak Rudar kao najvece konkurente...Radnicki, Gorazde i Jajce imaju jako teske gostujuce rasporede...slabo da ce donijet puno bodova sa gostovanja
nemože se reć da su ne uigrani ipak kostur tima igra zajedno već nekoliko sezona,a što se tiče pojačanja za prodanovića neznam kakav je i neću da komentarišem,a huseinbašić je dobar igrač samo neznam koliko je u mogućnosti da pomogne bio je jedan od najboljih igrača dok je bio u gradini,poslije smajlovića najbolji igrač lige,poslije je lutao po klubovima nije impresionirao nigdje pa se malo bojim da je promašena investicija,ali to je moje mišljenje,daj bože da bude od velike pomoći.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 jan 2015, 19:43

7april je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Mislim da je htjeo da kaze da sa pojacanjima jos nije zavrseno, i da su to ovaj put u pravom smislu rijeci...pojacanja....
nemože se reć da su ne uigrani ipak kostur tima igra zajedno već nekoliko sezona,a što se tiče pojačanja za prodanovića neznam kakav je i neću da komentarišem,a huseinbašić je dobar igrač samo neznam koliko je u mogućnosti da pomogne bio je jedan od najboljih igrača dok je bio u gradini,poslije smajlovića najbolji igrač lige,poslije je lutao po klubovima nije impresionirao nigdje pa se malo bojim da je promašena investicija,ali to je moje mišljenje,daj bože da bude od velike pomoći.
Po meni pojacanja su za sad sjajna. Huseinbasic samo treba fizicki da se spremi i imacemo najbrzi napad u ligi ;) Prodanovic je kolko sam cuo jako dobar igrac zadnju sezonu je bio standardan u Slaviji tako da ima premijerligasko iskustvo... Po meni treba nam jos golman i spic a citam da je Jusufbasic slobodan (mislim da bi nam on bas dobro dosao)... :cool:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 26 jan 2015, 23:38

7april je napisao/la:
Jedno je imat kostur, a drugo imat mozak koji ga pokrece...ono sto je bivsi nam trener postavio kao sastav, nije bilo bas nesto....i ako su stari igraci, nacin na koji je htjeo da igraci igraju nije odgovaralo igracima jer nisu uigrali sta i kako u kojim situacijama...moras znat sta imas od igraca i sta kome godi da bi znao najbolje uklopit ekipu...Grbesic ocigledno nije poznavao ekipu da bi znao kome sta godi...
Sto se tice pojacanja, ako su bila dobra za Sarajevo i slicne, bit ce sigurno dobar i za nas...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jan 2015, 15:11

zar nije Dzafic bio cini mi se kod vas gotova stvar..sad gledam haman otisao s nama na pripreme, ne mozes ga se rijesit i bog :roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 27 jan 2015, 15:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:zar nije Dzafic bio cini mi se kod vas gotova stvar..sad gledam haman otisao s nama na pripreme, ne mozes ga se rijesit i bog :roll:
Vjerovatno nije sa Brkom našao zajedničku riječ.Jel on Husarin igrač pa ga se nemožete riješit? :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jan 2015, 15:53

sretan je taj tim s kojim on ne nadje zajednicku rijec :D

a vrlo vjerovatno da jest, ili bar da on zastupa njega za BIH
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 27 jan 2015, 15:57

ultrasstyle_tz je napisao/la:sretan je taj tim s kojim on ne nadje zajednicku rijec :D

a vrlo vjerovatno da jest, ili bar da on zastupa njega za BIH
Dobar je Džafa :roll: za Siminog Hana :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jan 2015, 17:32

Eto sad i zvanicno nakon Huseinbasica i Prodanovica novi igrac Bratstva je Marko Ivkic. Nakon sto je prvi dio priprema odradio sa maticnim klubom FK Sarajevo, danas se pridruzio nasem timu za koji ce nastupati do kraja sezone. :D

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jan 2015, 18:08

Sa Nemanjom ste dobili mnogo dobrog i zahvalnog igrača za prvoligaške uslove. Imao je definitivno mjesta i u Slaviji, međutim iz nekih razloga naša uprava se loše ophodila prema njemu, pa nije ni ugovor produžen.

Za njega nema izgubljene lopte, nije pretjerano jak, ali je dobar tehničar, sa dobrim pregledom igre. Prava veza između zadnje linije i ofanzivaca. Nije neki gol igrač, i nema pretjerani osjećaj za gol, ali je itekako dobar asistent.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 27 jan 2015, 21:13

Pappy je napisao/la:Sa Nemanjom ste dobili mnogo dobrog i zahvalnog igrača za prvoligaške uslove. Imao je definitivno mjesta i u Slaviji, međutim iz nekih razloga naša uprava se loše ophodila prema njemu, pa nije ni ugovor produžen.

Za njega nema izgubljene lopte, nije pretjerano jak, ali je dobar tehničar, sa dobrim pregledom igre. Prava veza između zadnje linije i ofanzivaca. Nije neki gol igrač, i nema pretjerani osjećaj za gol, ali je itekako dobar asistent.
Imamo mi dobar vezni red al neka konkurencije i dobrih igrača.Još nam treba Zoran Kokot i to je to :D

street
Kontakt:

Post Postao/la street » 28 jan 2015, 16:05

" onclick="window.open(this.href);return false; Lici mi na utakmicu Nk Bratstvo - Fk Budućnost, samo sto je se stimalo za Banovice (goste) a ne za domaćine

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 jan 2015, 16:16

street je napisao/la: Lici mi na utakmicu Nk Bratstvo - Fk Budućnost, samo sto je se stimalo za Banovice (goste) a ne za domaćine
Cirkus " onclick="window.open(this.href);return false;

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 jan 2015, 21:47

Uprava i stručni štab još nisu našli špic igrača koji bih pojačao naš napad.http://www.transfermarkt.co.uk/mladen-p ... ler/139595" onclick="window.open(this.href);return false; kvalitetan igrač sa dosta iskustva koji je trenutno slobodan igrač a bio je član Veleža,Novog Pazara,OFK beograda...Možda Brko da pokuša da ga angažuje :?:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 jan 2015, 21:54

Forlan je napisao/la:Uprava i stručni štab još nisu našli špic igrača koji bih pojačao naš napad.http://www.transfermarkt.co.uk/mladen-p ... ler/139595" onclick="window.open(this.href);return false; kvalitetan igrač sa dosta iskustva koji je trenutno slobodan igrač a bio je član Veleža,Novog Pazara,OFK beograda...Možda Brko da pokuša da ga angažuje :?:
Treba ga obavjestit :D

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 jan 2015, 21:58

cesc4 je napisao/la:
Forlan je napisao/la:Uprava i stručni štab još nisu našli špic igrača koji bih pojačao naš napad.http://www.transfermarkt.co.uk/mladen-p ... ler/139595" onclick="window.open(this.href);return false; kvalitetan igrač sa dosta iskustva koji je trenutno slobodan igrač a bio je član Veleža,Novog Pazara,OFK beograda...Možda Brko da pokuša da ga angažuje :?:
Treba ga obavjestit :D
Čitaju ovo njegovi dupelizci,ne sikiraj se ;)

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 jan 2015, 23:44

Nebi bilo lose ni neke od ovih isprobat...
http://www.transfermarkt.co.uk/nedeljko ... eler/46303" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/franjo-s ... eler/45021" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.