E jest vala neka cifra...ubiše se ljudi kako da je platezeljocity je napisao/la:City kaznjen sa 30.000 eura zbog kasnjenja na 2 poluvrijeme protiv Sportinga. Nisam gledo ranije komentare ako je vijest vec postirana.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
15 Apr Barclays Premier League Aston Villa H 16:00GunnerS je napisao/la:Morate ih dobit... Možel' neko raspored ove dvije ekipe dat ovdje ?!
22 Apr Barclays Premier League Everton H 12:30
30 Apr Barclays Premier League Manchester City A 20:00
May 2012
06 May Barclays Premier League Swansea City H 16:00
13 May Barclays Premier League Sunderland A 15:00
Ovo gore je United.
Ovo je City :
Norwich (A)
Wolves (A)
Man Utd (H)
Newcastle (A)
QPR (H).
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma nema City šanse.Neće on dobiti ni Norwicha ni Newcastlea dok United samo gostovanje Sunderlandu i 3 kod kuće. 
You'll never walk alone.
Nažalost, isti vam je raspored ( po meni ) Al ništa nije nemoguće. Ko je mislio da će Wigan ih dobit ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
TItula se rjesava na malim utakmicama,city sada gostuje nezgodnom norwichu i ako tu pobjede,bice svasta do kraja,a sa druge strane united docekuje aston villu,kojoj trebaju bodovi..GunnerS je napisao/la:Nažalost, isti vam je raspored ( po meni ) Al ništa nije nemoguće. Ko je mislio da će Wigan ih dobit ?!
Moj Mancini, ti ne znaš šta ćeš sa sobom, a ne nešto više. Dabogda se raspali, ionako ste ekipa preko noći postali.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Fina utakmica sinoc ali nisam se radovao ni kod jednog gola jer su sanse za titulu prokockane na gostovanjima u 2012 godini.Ostaje jos jedino taj derbi i ne bi se trebalo dozvolit da United prije derbija bude prvak.A na ljeto ne treba dovodit nove igrace osim jednog krilnog.Sezona bez trofeja.Ali to nije vazno.Nekada je najveci uspjeh bilo pobjediti u gradskom derbiju a sad se sve duze City drzi u borbi za titulu.Bez Mancinija ili sa njim projekat Manchester Cityja ide dalje.Akademija za mlade talente u Manchester Cityju ce postati jedna od najboljih u svijetu i vise nece biti potrebno davati velike svote novca za nove igrace vec ce se u akademiji stvoriti tim po uzoru na Barcelonu ili Ajax.Ali to je sve u pocetcima.Uglavnom buducnost ce sve pokazati a na navijacima Cityja je da budu strpljivi.A ako ko ima strpljenja to su osobe koje navijaju za City.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
@tevezito cisto sumnjam da ce to ic bas tako glatko sa mladim igracima, trebat ce godine da se prvo izgradi jedan od najboljih kampova kakav ce sigurno bit a tek onda slijedi dugotrajan rad sa mladim igracima i veliko je pitanje koliko ce se njih uspjet probit do prvog tima kakav ce bit u buducnosti City.
Pogledaj sve velike ekipe rijetki dobiju sansu, Barca u zadnje vrijeme izbacuje dosta svojih igraca a ostali tanko ukljucujuci i United i Arsenal, daleko je to od onog sto bi mogli i morali (i Arsenal i United imaju jako dobre trening kampove)
Pogledaj sve velike ekipe rijetki dobiju sansu, Barca u zadnje vrijeme izbacuje dosta svojih igraca a ostali tanko ukljucujuci i United i Arsenal, daleko je to od onog sto bi mogli i morali (i Arsenal i United imaju jako dobre trening kampove)
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Zanimljiva perspektiva sa posljednjeg derbija.Navijac Uniteda snima poraz.Ovo je bio jedan od najsretnijih dana u mom zivotu.Obratit paznju na tribine i na jezik kojim se govori.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Aguero: "Tevez je ključni igrač za budućnost Cityja."
Prava luda kuća, doduše kakav trener takvi i igrači...
Moj Edine u Đerzelez Zenicu (ako još postoji) ako treba bježi, samo se ovih idiota prođi...
Moj Edine u Đerzelez Zenicu (ako još postoji) ako treba bježi, samo se ovih idiota prođi...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
sta mu fali? zaradjuje milione i pomalo igra...nadavao se i golova ...dakle sve mu ide u karijeri....slijedi mu ili prelaz u neki drugi veliki klub ili vise-manje igranje u citiju opet za velike pare...*p!p!t@* je napisao/la:Aguero: "Tevez je ključni igrač za budućnost Cityja."
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Ne fali njemu,, fali reprezentaciji.
Već je drama na fizičkoj spremi pao, a da se vrati u staru formu (prelaskom u neki drugi klub), on i Ibišević bi u kvalifikacija trali sve pred sobom.
Već je drama na fizičkoj spremi pao, a da se vrati u staru formu (prelaskom u neki drugi klub), on i Ibišević bi u kvalifikacija trali sve pred sobom.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ma nema to toliko veze, siguran sam da se mozes sjetiti slucajeva gdje su igraci sa klupa klubova nosili reprezentacije...a i obrnutih dosta ima ..gdje igraci koji briljiraju u klubovima nista ne naprave u repki..eto npr messi i jos neki argentinci....*p!p!t@* je napisao/la:Ne fali njemu,, fali reprezentaciji.
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Budala u pm. Problem je što ne zna granice i pretjeruje.
- MirzaGunner
- Kontakt:
Ja vecu krampu, ludju nisam vidio u zivotu sta sad hoceWisey je napisao/la:![]()
![]()
Budala u pm. Problem je što ne zna granice i pretjeruje.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Sastav za danas:Hart-Zaba-Kompany-Lescott-Clichy-De Jong-Barry-Silva-Nasri-Aguero-Tevez
Nsta od Džeke opet
[youtube][/youtube]

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot] i 4 gosta.