A sta rekose da ce pustit broj karti tacno onoliko koliko je sjedecih mjesta

Moderator/ica: Pasha
Jedino Cazin ovom moze pariratibarca_87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
poslije kosarke jos jednom pokazali kako se docekuje reprezentacija
pa nek opet negdje drugo igraju
Basic je u reprezentaciji igrao na ugovor tj.dobijao je neku svotu novca za igranje, takvi igraci na, ne trebajuChinaglia je napisao/la:jebga, onaj Bašić iz Francuske bi nam dobro došao, al' et' ..
Malinović je izgleda zbog povrede većinu utakmice presjedio na klupi , vidjelo se kada je izlazio iz igre da se drži za nogu , a ta noga mu je bila u zavoju ...mercurial je napisao/la:i mene cudi to za malinovica...mislim da je on jedini zabio golove dancima (2 gola) iz daljine...ima tu visinu i top u lijevoj ruci...pomalo lici na onog poljaka bieleckogmrsic07 je napisao/la:Dobro su momci igrali, Danci su ipak WC u rukometu.. Meni samo nije jasno zasto Malinovic malo igra, po meni on je jedini igrac koji moze opaliti s 9+ metara..
Njemačka nije više kao prije, ona je u rekonstrukciji....Pa eto putem wild card i ide na SP. Samo sve to ne treba zavarati, jer sa novim selektorom Islanđaninom Sigurdssonom oni opet počinju ličiti na ozbiljniju reprezentaciju. Čak mislim da bi mogli i daleko dogurati na SP i najmanje biti u top 8. Tako da ako gledamo malo drugačije, onda se može reći da su se Austrijanci tu dobro nosili. I mislim ipak su Nijemci (i ovakvi kakvi su sad) i iznad nas i Austrijanaca stepenicu više. A nekako našu reprezentaciju i Austriju vidim u egalu. Austrija se ne smije potcijeniti.SGD53 je napisao/la:Nakon ovako srčane igre ne bojim se svjetskog prvenstva, vjerujem da možemo pobjediti svakog sa onakvom igrom večeras, vidilo se da Ivan fali, ali isto tako se vidjelo da su ga ostali kako tako zamjenili, sinoć sam gledao Austrija - Njemačka, Austrijski golman čuda branio ali opet su izgubili od ne tako jake Njemačke, ne znam šta je sa Makedoncima ali vjerujem da prolazimo dalje
Ma jarane,pola dvorane pusilo na poluvremenu i ne bilo zagusljivono rules je napisao/la:šta ovi Danci kukaju nešto nevalja im u Tuzli zrak i u dvorani im bilo zagušljivo , ako ima Danaca ovdje da nam prevedu ovo ...šta kukaju koji **** , ja sam malo koristio google translater...
http://sporten.tv2.dk/2014-11-02-danske ... ter-hallen" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sporten.tv2.dk/2014-11-03-bosnis ... kke-vejret" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.