Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Zodiac
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Zodiac » 02 nov 2014, 23:33

Mejdan jos jednom pokazao klasu,letvica se podigla visoko valja ovo odrzavat i naredne tekme :D ,igraci odigrali srcem i do zadnjeg atoma snage i nema se sta zamjeriti ,svaka cast.

A sta rekose da ce pustit broj karti tacno onoliko koliko je sjedecih mjesta :mrgreen: ,@vedatore vedo vedice oce li biti uploadovana tekma da ko covjek pogledam.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 nov 2014, 23:41

barca_87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
poslije kosarke jos jednom pokazali kako se docekuje reprezentacija

pa nek opet negdje drugo igraju
Jedino Cazin ovom moze parirati :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la esprit24 » 03 nov 2014, 00:10

Chinaglia je napisao/la:jebga, onaj Bašić iz Francuske bi nam dobro došao, al' et' ..
Basic je u reprezentaciji igrao na ugovor tj.dobijao je neku svotu novca za igranje, takvi igraci na, ne trebaju

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 nov 2014, 00:13

kakvo sam mjesto nasao,pa bukvalno sam prvo poluvrijeme s Vrazalicem,drugo s Lindbergom,mogo pivu popit :cool:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 03 nov 2014, 00:21

Ja se slikao sa Malinovicem :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 03 nov 2014, 00:29

Jos jedan sjajna partija nasih rukometasa, svaka cast fudbalerima, kosarkasima ali u zadnje vrijeme su oni stvarno najsvijetlija tacka BH sporta i samo neka tako nastave. Borba, hrabrost, zelja sve imaju i stvarno se nadam da mozemo biti iznenadjenje u Kataru. Danas smo bili vrlo dobar protivnik top 3 reprezentaciji na svijetu, ali jednostavno nemamo golmane i to me brine, u ovom dvomecu nismo skupili ukupno 20 odbrana. Kad sa druge strane imas Bjeloruse onda to na kraju i dobro zavrsi, ali kad je tu Landin i igraci u polju koji kaznjavaju i najmanju gresku onda je to poraz. Nadam se da ce isplivati neki novi Tahirovic ( ne znam sta je s momkom koji je branio na onom prvenstvu mladih, Serdarevic cini mi se), jer Graho a pogotovo Buric nisu kvalitet realno.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 03 nov 2014, 00:39

mercurial je napisao/la:
mrsic07 je napisao/la:Dobro su momci igrali, Danci su ipak WC u rukometu.. Meni samo nije jasno zasto Malinovic malo igra, po meni on je jedini igrac koji moze opaliti s 9+ metara..
i mene cudi to za malinovica...mislim da je on jedini zabio golove dancima (2 gola) iz daljine...ima tu visinu i top u lijevoj ruci...pomalo lici na onog poljaka bieleckog :D
Malinović je izgleda zbog povrede većinu utakmice presjedio na klupi , vidjelo se kada je izlazio iz igre da se drži za nogu , a ta noga mu je bila u zavoju ...

@ Onakav otpor pružiti Dream timu Danske :tokralju:

@ Naši golmani dobri sa ukupno 12 odbrana , ali na suprotnoj strani je ipak branio trenutno možda i najbolji golman na Svijetu Landin Jacobsen (16 odbrana) , na kraju sezone prelazi u Kiel ...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 nov 2014, 01:09

Lekcija iz navijanja ocitana!
slika

Kad se sjetim utakmice protiv Islanda i bijede od navijaca...
Danci se sj'ebali nakon aplauza njihovoj himni,Hansen nije skidao osmijeh s lica,s obzirom kako su docekani pri ulasku na teren :D
Ne znam da li se culo,ali nakon zavrsetka utakmice dugo se skandiralo : "Vi ste,vi ste ponos drzave..!" :D

Nakon prosle utakmice,mislio sam da ce se Prce popraviti i preuzeti vecu odgovornost na sebe,s obzirom da se Karacic povrijedio,a Prce usra veceras da valja.
Sj'ebali su nas dosta oni sutevi bezveze s distance,kad smo mogli mirnije gradit' napad,a i Ovcina uveza s onim promasenim zicerom i sutem s preko 9 metara i tu se nekako i prelomi utakmica.

Krenuo ja da izadjem,a bio u zadnjem redu,kad prolazim kraj komentatorske "loze" i ima Velid,govorim ja njemu "Veeelide",nista on,ja reko' "Veeeeliiideee,ko je smetljar?",kad se cojk odvali smijat' :lol:
Mahn'o mi je,ja njega isfur'o :mrgreen:
#miasanmia

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 nov 2014, 02:19

Bravo momci! Kad vidim kako se bore nije mi zao ni da fasuju 20 razlike.
Bice ovo dobro aBd...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 03 nov 2014, 03:19

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 03 nov 2014, 11:45

Ako zelite uzivati u atmosferi bez komentatora toplo preporucujem:

http://www.laola1.tv/en-int/video/bosni ... 53727.html" onclick="window.open(this.href);return false; :bih: :bih:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 nov 2014, 12:02

Jest da je malo off topic al interesuje me dal neko zna gdje se moze kupit (po mogucnosti narucit preko neta) dres alena ovcine ? Hvala
www.nkbratstvogracanica.com

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 nov 2014, 13:10

Bravo Ljiljani, šteta pa nismo bili kompletni.

Atmosfera kao u Sarajevu kada smo igrali protiv Islanda, :kafa:

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 03 nov 2014, 15:55

šta ovi Danci kukaju nešto nevalja im u Tuzli zrak i u dvorani im bilo zagušljivo , ako ima Danaca ovdje da nam prevedu ovo ...šta kukaju koji **** , ja sam malo koristio google translater...
http://sporten.tv2.dk/2014-11-02-danske ... ter-hallen" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sporten.tv2.dk/2014-11-03-bosnis ... kke-vejret" onclick="window.open(this.href);return false;

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2014, 18:54

Čestitke našim momcima na odličnoj igri, zalaganju, borbi, srčanosti. Ovo je stvarno postala ozbiljna reprezentacija. Samo poraz se ne smije slaviti, ali ponosni i zadovoljni možemo biti zbog odlično prezentovanja rukometne reprezentacije BiH. Mora se ozbiljno pristupiti u nastavku utakmicama protiv Litvanije i tu uzeti potrebne bodove, a naravno onda i protiv Bjelorusije.
Na SP našu reprezentaciju samo može ubiti ritam dan za danom, ali svakako da će se predstaviti u najboljem izdanju, pa onda šta bude...Super je što su na jednoj velikoj smotri...

Šteta što sinoć nije bilo Karačića, ali Danska je jednostavno individualno jača, pa i nivo iznad Islanda. A i ne može se baš tako lako desiti da u par mjeseci baš napravimo dvije toliko velike senzacije. Danska je za sad prevelik zalogaj, ali eto bar od remija i nismo bili toliko daleko.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 nov 2014, 19:01

U usima mi jos uvije odzvanjaju zvizduci kao i pjesma nasih navijaca.

Odavno nisam prisustvovao ljepsoj atmosferi.

Momcima sve cestitke na srcanoj borbi. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 03 nov 2014, 19:31

Nakon ovako srčane igre ne bojim se svjetskog prvenstva, vjerujem da možemo pobjediti svakog sa onakvom igrom večeras, vidilo se da Ivan fali, ali isto tako se vidjelo da su ga ostali kako tako zamjenili, sinoć sam gledao Austrija - Njemačka, Austrijski golman čuda branio ali opet su izgubili od ne tako jake Njemačke, ne znam šta je sa Makedoncima ali vjerujem da prolazimo dalje
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 nov 2014, 19:45

Ja ovaj rezultat vidim kao kad bi košarkaši sa SAD-om igrali u egalu do kraja utakmice,jer što su Ameri u košarci to su Danci u rukometu.Jedva čekam Janura 15 :D
Bravo momci,bravo navijači.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2014, 20:29

SGD53 je napisao/la:Nakon ovako srčane igre ne bojim se svjetskog prvenstva, vjerujem da možemo pobjediti svakog sa onakvom igrom večeras, vidilo se da Ivan fali, ali isto tako se vidjelo da su ga ostali kako tako zamjenili, sinoć sam gledao Austrija - Njemačka, Austrijski golman čuda branio ali opet su izgubili od ne tako jake Njemačke, ne znam šta je sa Makedoncima ali vjerujem da prolazimo dalje
Njemačka nije više kao prije, ona je u rekonstrukciji....Pa eto putem wild card i ide na SP. Samo sve to ne treba zavarati, jer sa novim selektorom Islanđaninom Sigurdssonom oni opet počinju ličiti na ozbiljniju reprezentaciju. Čak mislim da bi mogli i daleko dogurati na SP i najmanje biti u top 8. Tako da ako gledamo malo drugačije, onda se može reći da su se Austrijanci tu dobro nosili. I mislim ipak su Nijemci (i ovakvi kakvi su sad) i iznad nas i Austrijanaca stepenicu više. A nekako našu reprezentaciju i Austriju vidim u egalu. Austrija se ne smije potcijeniti.

Međutim mi imamo šanse da pobijedimo sviju u grupi, s pravim pristupom. Samo treba ponoviti izdanja protiv Islanda i sinoćnje protiv Danske. U tom slučaju bi imali realne šanse da prođemo grupu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 nov 2014, 20:54

no rules je napisao/la:šta ovi Danci kukaju nešto nevalja im u Tuzli zrak i u dvorani im bilo zagušljivo , ako ima Danaca ovdje da nam prevedu ovo ...šta kukaju koji **** , ja sam malo koristio google translater...
http://sporten.tv2.dk/2014-11-02-danske ... ter-hallen" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sporten.tv2.dk/2014-11-03-bosnis ... kke-vejret" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma jarane,pola dvorane pusilo na poluvremenu i ne bilo zagusljivo :lol:

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.