Ja se pitam što ti imaš nadimak Šaban

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Saban mi najdrazi pjevacBianconeri1988 je napisao/la:@sarajlija89
Ja se pitam što ti imaš nadimak Šaban![]()
![]()
Ja najvise volim one stare sa Bucom Jovanovicem, sa pocetka karijere. Mada je i sa Micom dobre stvari radio. Sada zajedno drze Izdavacku kucu "Megasound"...Sabane![]()
ja ti posebno volim ove pjesme koje je uradio sa Micom Nikolicem ,nevjerovatan klavijaturista .
Strašno, sav sam se naježio. Malo je Tifa na kraju pokvario ugođaj....neutralan__ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ne, ne.. Tifa ne može ništa da pokvari. Pogotovo ne njegova "Grbavica". Morala sam reagovati, slaba sam na njegov glas i pjesme.dzenan01 je napisao/la:Strašno, sav sam se naježio. Malo je Tifa na kraju pokvario ugođaj....neutralan__ je napisao/la:
Đeste meraklijesarajlija89 je napisao/la:Saban mi najdrazi pjevacBianconeri1988 je napisao/la:@sarajlija89
Ja se pitam što ti imaš nadimak Šaban![]()
![]()
zato
![]()
Saban, kako karakterna osobina nisam...drugo je sto nisam moderan
i sto sam prevelik meraklija..jbg..ne moze ni to svako
Ma ja sam se više naježio kada je počeo pjevati pjesmu "Grbavica".Kako lako podiže publiku na noge.Ali dobro tebi to smeta iz već dobro poznatih razlogadzenan01 je napisao/la:Strašno, sav sam se naježio. Malo je Tifa na kraju pokvario ugođaj....neutralan__ je napisao/la:[youtube][/youtube]