NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Nema smisla raspravljati dalje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da ti odgovorim.Zadnje 2 god je GS najuspjesnija fransiza i po meni,ali opet kazem,to se ne gleda u tako kratkom periodu."Tajna" svake uspjesne organizacije je u kontinuiranom uspjehu u svim poslovnim segmentima,a oni su u NBAu usko povezani i sa rezultatima,draftom,potrosnjom u odnosu na trziste,cijeni karata u odnosu na proizvod itd itd.ozy je napisao/la:Nema smisla raspravljati dalje.
Jal prsti na sve strane.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta je problem s tobom decko??Sta ti konkretno smeta?Pozivas se na to da se KD omalovazava.Evo ja ti opet kazem i priznajem da se radi o vrhunskom igracu, top 5 lige i kojeg bi sutra opet zelio u svom timu.A ti opovrgni meni da nije ispao najveca pi.cka u historiji NBAa a zatim i indirektno priznao da je mentalni patuljak.Hajde,daj mi dokazi da to nije tako.Reds1234 je napisao/la:Jal prsti na sve strane.
P.S.I dobro ti je @Lillard rekao.Veze ti nemas sa navijanjem za tim,nego navijas za igraca.Bolan ja bi Duncana pljuvao da je otisao u ORL 2000.-te,a ovaj vas ostavi kad ste top 4 tima lige i opet ga kao nesto pravdas.Toliko volim SA.Igraci odu i dodju ali onaj natpis na prsima ostaje.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ta ce KD, Kawhi je bolji igrac...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ti o pretjerivanju, radije bi tankirao 5 sezona, nego imao Wesstbrooka u ekipi, tj top 3 igraca lige oko kojeg se moze napraviti ekipa.Ali ne bolje je bit **** jednu deceniju pa napravit ekipu koja ce doc do finala i izgubit.Reds1234 je napisao/la:Nisam,Oklahoma je i dalje moja ekipa,al mi komentari o Durantuidu na ****,onako,nema to veze s bandwagonom i navijanjem za igraca,niti malo.Dobro tip kaze,do jucer je bio sila i igrac kojemu se divilo,a sad je odjednom drugorazredni igrac i najveci ljudski sljam.Daj ono nemojmo pretjerivatLillard je napisao/la:Ovaj reds je navijač igrača, ne ekipe, al eto barem nek to znamo.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Pa da, mislim nevidim kako ova ekipa moze dalje od prve runde? Otprilike nikako.
Top 3 igrac? To je isto pretjerivanje.Granicni top 5 igrače, naglasak na granični.
Top 3 igrac? To je isto pretjerivanje.Granicni top 5 igrače, naglasak na granični.
Top 10, naglasak na graničniReds1234 je napisao/la:Pa da, mislim nevidim kako ova ekipa moze dalje od prve runde? Otprilike nikako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa da, vjerovatno i je blizi tome.Lillard je napisao/la:Top 10, naglasak na graničniReds1234 je napisao/la:Pa da, mislim nevidim kako ova ekipa moze dalje od prve runde? Otprilike nikako.
Konačno dolazite pameti.BuffonGigi je napisao/la:Ta ce KD, Kawhi je bolji igrac...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Momak brzo zaboravlja
Kawhi je uzasan bio u zadnja 2 playoff ispadanja Spursa (koja su inace bila rano ili vrlo rano otkako im je on lider). Choker realno.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sarkazam burazere, Kawhi je super igrac, ali Durantula je vec siguran Hall of Famer.Kawhi je napisao/la:Konačno dolazite pameti.BuffonGigi je napisao/la:Ta ce KD, Kawhi je bolji igrac...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pa i Kawhi je HOFer.BuffonGigi je napisao/la:Sarkazam burazere, Kawhi je super igrac, ali Durantula je vec siguran Hall of Famer.Kawhi je napisao/la:Konačno dolazite pameti.BuffonGigi je napisao/la:Ta ce KD, Kawhi je bolji igrac...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma Westbrook je slabija verzija Jenningsa, moja greska.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
LeBron je Westbrook za siromašne.
Sa lošijom kosom i čišćom dušom.
Sa lošijom kosom i čišćom dušom.
Kojom kosom? To je samo jos jedan dokaz da je Westbrook demigodDonnie Darko je napisao/la:LeBron je Westbrook za siromašne.
Sa lošijom kosom.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa ocigledno je da ce se nova ekipa graditi oko Westbrooka, a ne pocinjati od nule, sto je svakako veliki plusReds1234 je napisao/la:Pa da, mislim nevidim kako ova ekipa moze dalje od prve runde? Otprilike nikako.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Je, al je takvoj ekipi max prva runda playoffa, mogu ti rec da me to ko navijaca ne usrecuje bas.Sarmelino je napisao/la:Pa ocigledno je da ce se nova ekipa graditi oko Westbrooka, a ne pocinjati od nule, sto je svakako veliki plusReds1234 je napisao/la:Pa da, mislim nevidim kako ova ekipa moze dalje od prve runde? Otprilike nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.