RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mujoisuljo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mujoisuljo » 16 jun 2010, 20:43

nem73 je napisao/la:ti bas neki utopista?

kakav bola avdo... :lol: jadna nam majka tek tada... :D

cirkuz zivi, avdooo mjenjaj... :mrgreen:

a ahmed mi sve vise ide na nerve, neke uslove postavlja, te vazda nesto obecava

najavljuje veliki Velez, evropu, cudesa, vraca se, odlazi, drzi nedaj...

prazan "stoljpi" je bezopasan "stoljpi" jbg

meni licno prica vezana za njega je cisto zavaravanje!!!
Haha, ti si očito iz ove malo "starije" ekipe koja pamti poslijeratni Velež.Poslije Avde još 3 godine raja se derala , Avdoooo mjenjaaaaaj :mrgreen:
ostala navika **** ga...
A ja bi lično više volio da Malkočević dođe jer će sigurno biti strožiji od Avde i imati veći autoritet među domaćim igračima.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 16 jun 2010, 20:50

ma avdo je za mikrofona ubio se... :mrgreen:

a njegovo uposlenje je utopija iz razloga toga sto nema sanse da mu se niko nece mjesati u posao...

da nije toga te da je on iole ambiciozan lik neki,
mozda bi nam i oke bilo ali poznavajuci karakter avdin, ovo ce biti sramno...
znaci kad niko nemamo, svi nas ****, tu je avdo!!! :? :?
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 16 jun 2010, 21:28

Evo izgleda da je Danijel Majkic potpisao ugovor sa Ruskim klubom Krylya Sovetov Samara na 3.5 godine.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 16 jun 2010, 22:21

Ma ne znam vise sta da mislim i sta da pisem jer se skoro nista ne dogadja.Nek uprava kluba izabere najbolje rjesenje za njih i nek je prihvatljivo financijski a moja licna zelja je domaci trener.
Eno citam danas,Cola slomio ruku na treningu a za Majkica nisam nista cuo osim da je bio blizu dogovora sa Borcem.
Mislim da je vrijeme da se izabere i trener i predsjednik jer odugovlacenje samo steti klubu

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 17 jun 2010, 00:42

"Dejan Drakul je tek prvo pojačanje koje je stiglo na Tušanj a u nastavku prelaznog roka, dres Slobode trebalo bi obući još nekoliko provjerenih igrača. Prema posljednjim informacijama, veoma blizu povratka u matični klub je Amer Osmanagić, veznjak koji je u prošloj sezoni sa dosta uspijeha nosio dres mostarskog Veleža."
Pa ako ce tamo otici,mogao je onda komotno ostati i ovdje,s tim sto je ovdje uveliko zaduzio raju svojim igrama i zalaganjem na svakoj utakmici, i sigurno bi svi na njega gledali kao na Zidana. Ali eto,kako god,sretno mu u nastavku karijere.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 jun 2010, 09:41

Heheh...cuj Avdo? :D :D Pa izgleda predstoji nam zanimljiva sezona...
Nem slazem se i ja za ove sto obecavaju...Cim oni kazu, borit cemo se za vrh, a ne kazu da ce raditi reorganizaciju od pocetka, isto kao da su se postavili kao Jumbo plakat pred izbore a ne dosli da pomognu klubu....Najmanji problem u ovoj fildzan ligi je izboriti sredinu tabele ili boriti se za vrh, ali gospodo, stvoriti normalan fudbalski klub kakav Velez treba da bude je ono sto se smatra uspjehom...Kakav bola Malkocevic i Avdo, kakav bola Pika da trenira juniore, jos dajte djeci vuvuzele umjesto kopacki i sve ce biti ok..i sve 5...
Dajte klub Zaimu, Aci i ekipi, nos vas djavo hiljadu i jedan....

Ekskluzivna vijest je da nam dolaze Tshabalala i Chupo Monti junior...Iz JAR-a ce nam donijeti i vuvuzele da imamo u sta puhati....

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 17 jun 2010, 10:08

carina je napisao/la:Heheh...cuj Avdo? :D :D Pa izgleda predstoji nam zanimljiva sezona...
Nem slazem se i ja za ove sto obecavaju...Cim oni kazu, borit cemo se za vrh, a ne kazu da ce raditi reorganizaciju od pocetka, isto kao da su se postavili kao Jumbo plakat pred izbore a ne dosli da pomognu klubu....Najmanji problem u ovoj fildzan ligi je izboriti sredinu tabele ili boriti se za vrh, ali gospodo, stvoriti normalan fudbalski klub kakav Velez treba da bude je ono sto se smatra uspjehom...Kakav bola Malkocevic i Avdo, kakav bola Pika da trenira juniore, jos dajte djeci vuvuzele umjesto kopacki i sve ce biti ok..i sve 5...
Dajte klub Zaimu, Aci i ekipi, nos vas djavo hiljadu i jedan....

Ekskluzivna vijest je da nam dolaze Tshabalala i Chupo Monti junior...Iz JAR-a ce nam donijeti i vuvuzele da imamo u sta puhati....
Ja sam za to da Tana pita posto bi bilo da nam dodje cjelokupna repka Sjeverne Koreje,sa selektorom.Mislim da nebi puno trazili,mozda sve skupa 1000 KM.Ipak, tijesno su zijanili od Brazila.Valjda bi donijeli koji bod iz Travnika i Trebinja.Ma,zeza. :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 17 jun 2010, 10:54

E čuj Avdo mu zanimljiv. :lol:
... mi ne biramo, mi smo izabrani...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 17 jun 2010, 14:25

Ne znam sto nekog pogadja ili dirne sto ja imam zelju da Avdo bude trener.To govorim iz milion razloga a prvi i mozda presudni je taj sto Avdo nece trazit platu ko neki trener sa strane i nece gomilat igraca sa strane od kojih nece pola igrat kao i ove sezone i odmah je olaksao budzet kluba.Avdo je napravio najveci rezultat u posljeratnoj historiji Veleza a to je plasman u play-off koji se nazalost nije odigrao jer Zrinjski nije dao tad a ni politika nije dala i nije se igralo a Velez je imao najjacu ekipu i tad je trener bio Avdo Kalajdzic.
On moze uvest disciplinu u ekipu jer su mi pricali pojedini igraci kad je bio prosle godine da je bio red i rad i tad smo mlatnuli Zvijezdu u kupu i igrali nerjeseno sa Sarajevom koji je kasnije bio prvak ali da li ce imat slobodu u izboru igraca,ostaje da se vidi a nisu je ni drugi imali Bog zna kakvu.
Trener je veoma vazan a disciplina najvaznija ali mene brine sto se sve odugovlaci a igraca nema,ostali se ne zovu na razgovor a niko nista konkretno u vezi igraca ne govori a navodno se pojacao UO.
Molim Boga samo da ne bude sezona kao prije 2 godine...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 jun 2010, 14:37

Ma Avdo je legenda Veleza majstore i definitivno niko protiv njega nema nista...Ali i sam znas da je podlozan i da je uvijek bio instrument u rukama nekih ljudi..Nazalost, to se nece nikad promijeniti...A vjeruj mi da ni Tani nije na kraj pameti, nego sta ce i Tana, mora ga predloziti a njegova ideja nije sigurno...
Zaim, Aca, Dzafa...Mogu i skupa sto se mene tice...

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 17 jun 2010, 19:49

Što ne bi Đurasović ostao ?

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 17 jun 2010, 20:01

Zaim,Aca,Đafa,Đurasovic,nemaju potrebnu licencu za sefa strucnog staba u premijer ligi a to je PROFI-licenca jer oni imaju samo licence za pomocnog trenera a Avdo ima potrebnu licencu i to je razlog sto se oni ne mogu postavit na mjesto strucnog staba.A Zaim moze jos makar jednu godinu odigrat.
Ja bi volio da se Aca i Đafa ukljuce u rad prvog tima,nek budu pomocni treneri za pocetak i uz Avdu nek malo peku zanat pa za koju godinu,kad zavrse potrebne licence onda ih postavit na mjesto sefa strucnog staba a to tad...morat cemo svi zajedno da pricekamo

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 17 jun 2010, 20:04

I samo da se nadovezem jednim pitanjem.Kaze CARINA da je Avdo podlozan nekim manipuliranjima od strane drugih ljudi.
Samo mi reci koji trener nije bio primoran nesto uradit od strane drugih ljudi???
Isto ce ti biti,bio Avdo,Tana,Malkocevic ili neko drugi i toga moramo biti svjesni.Dzubur vazda govori smetaju mu ljudi a nikad da kaze ko su ti ljudi i ako se zna ko su ali brato,reci ime javno...

helmet
Kontakt:

Post Postao/la helmet » 17 jun 2010, 20:39

A mogao je privesti sezonu kraju ? U vezi Đurasovića.

A što se tiče Džubura, šta ima govoriti pa to svi znamo.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 17 jun 2010, 23:39

Pa zasto je onda Avdo sjedio na klupi kad je Durasovic mogo privest sezonu kraju???RADI LICENCE
Durasovic moze biti pomocni trener a glavni nikako,bar dok ne dobije licencu a to kosta majstore

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 18 jun 2010, 12:30

danijel majkic , iz veleza potpisao za krila sovjetov , ko je taj momak ?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 jun 2010, 12:36

materazzi je napisao/la:danijel majkic , iz veleza potpisao za krila sovjetov , ko je taj momak ?
Jedan od kljucnih igraca Veleza. Igra na poziciji zadnjeg veznog i jedan je od primjera pravog sportskog ponasanja. Covjek kojem zelim svu srecu da uspije.
#divovi

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 jun 2010, 12:40

materazzi je napisao/la:danijel majkic , iz veleza potpisao za krila sovjetov , ko je taj momak ?
Po meni uz Culuma najbolji defanzivni vezni lige. Zabio je i eurogol ne znam protiv koga, mislim da je bilo na pocetku sezone.
Cuva Bog Zelju svog!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 jun 2010, 12:42

Sjecam se tog eurogola. Ni ja se ne mogu sjetiti protiv koga je bilo, ali znam da je gol bio premocan. Bio sam taman iza gola, kada je lopta odsjela u rasljama. 8-)
#divovi

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 18 jun 2010, 13:22

Momak koji nije imao novca da se reklamise po raznim medijima....
To je momak koji je gradio igru Veleza posljednih godina..Njegov najbolji igrac po ocjenama mnogih strucnjaka, a zadnji vezni u Premier ligi odavno......A i igraca...Mlad, Banjalucanin, zadnji vezni, radilica, spreman 100%, covjek 100%, i hoce da radi...Nazalost, momak nije imao ljude koji ga guraju...Ali imao je srece, davno su ga scouti snimili...neki normalni ljudi iz normalnih zemalja..
Ako imas vremena pogledaj temu Safet Susic, gdje sam mjesecima upozoravao na tog momka da mu se ustupi sansa za repku, bar za prijeteljske..Medjutim, Pape je davao priliku Rahimicu i Muratovicu (oba 1976 godiste )...Nece moci hodati a ne parirati Francuzima i Rumunima u predstojecim kvalifikacijama....
Ali ni dan danas mi nije jasno zasto mu nije data prilika???? Vjerovatno, iz istog razloga zasto nije data ni Sunjicu, a ni Osmanagicu....
U svakom slucaju, ne sumnjam da ce momak igrati za godinu, dvije za repku Srbije..ali nebitno..Od mene, zelim mu svu srecu od srca...
Hvala Majke 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.