capelo111 je napisao/la:Sarajevo sa pobjedama u Širokom i Grbavici moze da se ukljuci u borbu za prvo mjesto, gdje mu je i mjesto, mislim da to nije neizvedivo, jer tamo ce postojati dobri uvjeti za igru.
Tek sad dolaze do izrazaja ona Evropa i onda prva dva kiksa kod kuce u ligi protiv Veleza i Slobode,sa tim bodovima bi sad djelili prvo mjesto...al jbg...
Mislim da nemozemo uzeti svih 6 bodova,prvo sto ce se u Sirokom neki igraci paziti kartona da nebi propustili derbi,drugo sto nece imati podrsku navijaca...da smo je imali protiv Olimpika i tu bi uzeli 3-ricu al bi sta bi...
Ja uopste ne mislim o nekoj borbi za titulu jer je jos sad nerealno o tome pricati iako je to bio cilj prije prvenstva ali stvari su otisle u drugom smjeru sto zbog te Evrope sto zbog malog fonda igraca pa se nije moglo pucat na vise strana...
Vrijeme ce da pokaze na cemu smo...siguran sam da igrama koje prikazujemo zasluzujemo sami vrh a dali ce to da bude tek cemo da vidimo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".