Napiši još 10 puta i povjerovat ću ti.Belmin6 je napisao/la:Juventus ovo osvaja.
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Champions League 2014/15
Nema potrebe, sve ceš vidjeti u Berlinu.Donnie Darko je napisao/la:Napiši još 10 puta i povjerovat ću ti.Belmin6 je napisao/la:Juventus ovo osvaja.

Podrška za brata Belmina. Juve ovo lagano uzima. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prvo sto ti je replika nidje veze, ne znam kakve veze ima mafija sa mojim postomPEP je napisao/la:nek je mafija iz mafije A ostal u igrituzlak1987 je napisao/la:Bayern je ispao nakon 3:0. Poenta nije u tome sto se ovaj rezultat ne moze stici vec u tome sto oni nemaju rjesenje za Barcelonu na terenu..Bas ce se sada desiti cudo i Bayern ce uspjeti da nadigra Barcu protiv koje prosli put nije mogao da sastavi par postenih akcija.,nadam se da ce vas real rastelovati
.

A sto se tice rastelovati, nece rastelovati sigurno. Imaju vece sanse za prolaz od Juventusa i to je normalna situacija. Niko nije niti ocekivao Juventus u finalu tako da i ovo polufinale je okej sto se mene tice, a i ostalih koji simpatisu tu ekipu
tuzlak1987 je napisao/la:Prvo sto ti je replika nidje veze, ne znam kakve veze ima mafija sa mojim postomPEP je napisao/la:nek je mafija iz mafije A ostal u igrituzlak1987 je napisao/la:Bayern je ispao nakon 3:0. Poenta nije u tome sto se ovaj rezultat ne moze stici vec u tome sto oni nemaju rjesenje za Barcelonu na terenu..Bas ce se sada desiti cudo i Bayern ce uspjeti da nadigra Barcu protiv koje prosli put nije mogao da sastavi par postenih akcija.,nadam se da ce vas real rastelovati
.
![]()
A sto se tice rastelovati, nece rastelovati sigurno. Imaju vece sanse za prolaz od Juventusa i to je normalna situacija. Niko nije niti ocekivao Juventus u finalu tako da i ovo polufinale je okej sto se mene tice, a i ostalih koji simpatisu tu ekipu

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Barcelona je u ovom trenutku u svakom segmentu fudbalske igre u prednosti nad Bayernom.Ali opet se ne može sa sigurnošću tvrditi da je ovaj dvomeč gotov.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Champions League 2014/15
Ma de majke vam uozboljite se, kakav bayern nemaju ni 1% šanse da prodju dalje, ni teoretske šanse ne postoje 

Bayern- Barcelona 0-2 . Barca lagano prolazi s ukupnim rezultatom od 5-0 

27.10.2020
Ako iko moze stici taj zaostatak od tri gola, onda je to Bayern, mada su sanse za takvo sto minimalne pod ovim okolnostima. Nadam se samo da ce bit lijepa utakmica sa puno prilika.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: Odg: Champions League 2014/15
JoseeMourinho je napisao/la:Ma de majke vam uozboljite se, kakav bayern nemaju ni 1% šanse da prodju dalje, ni teoretske šanse ne postoje

ekipe poput Bayerna, Reala, Barce itd uvijek mogu uvaliti 3-4 komada protivniku za 90 minuta igre....e sad hocemo li im to dozvoliti i dopustiti da se razmašu, to cemo vidjeti.
Može Bayern dati četiri gola ali sumnjam da može da ne primi nijedan. Jednostavno moraju napasti Barcu a svaku grešku i izgubljenu loptu napadački trio Barcelone može kazniti. Očekujem dobru utakmicu večeras, još otvoreniju nego prošlu i još više golova nego u prošlom duelu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: Champions League 2014/15
Nije Jinx nego bgm po meni bar i trenutnoj situaciji u ekipama i prvoj tekmi Bayern nema ni teoretske šanse za prolazalet3 je napisao/la:JoseeMourinho je napisao/la:Ma de majke vam uozboljite se, kakav bayern nemaju ni 1% šanse da prodju dalje, ni teoretske šanse ne postojekako nam mučki baca jinx
![]()
ekipe poput Bayerna, Reala, Barce itd uvijek mogu uvaliti 3-4 komada protivniku za 90 minuta igre....e sad hocemo li im to dozvoliti i dopustiti da se razmašu, to cemo vidjeti.

Ja sam uglavnom pesimista, ali let3 je posebna priča. Prekuco. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zadnji gol koji je Barca primila je bio autogol Mathieua u prvoj utakmici sa Parizom. Ne znam bas koliko je realno da od ovakvog Bayerna popiju 4 komada.
Barca veceras treba opusteno, bez srljanja naprijed, cekati priliku za kontru (a bit ce ih sigurno dosta). Zabiti jedan gol i cao vozdra goodbye.
Bayern ima sanse, ali su one zaista zaista minimalne. Ipak, necu ih otpisivat.
Barca veceras treba opusteno, bez srljanja naprijed, cekati priliku za kontru (a bit ce ih sigurno dosta). Zabiti jedan gol i cao vozdra goodbye.
Bayern ima sanse, ali su one zaista zaista minimalne. Ipak, necu ih otpisivat.
Ma nisam pesimista brate, samo kažem oprezmessilla je napisao/la:Ja sam uglavnom pesimista, ali let3 je posebna priča. Prekuco.

jbg, ne igramo protiv Cordobe ili Osasune

Kakve ba sanse.... One su minimalne, da ne kazem nikakve. Mnogo, mnogo stvari bi se trebalo poklopiti da Bayern prodje Barsu. Sanse se mjere u promilima. Shvatate li da ste prosli a da smo mi ispali.
tacno tako ne mogu da vjerujem da pojedini Barcini navijaci nisu sigurni u prolazmuamerc je napisao/la:Kakve ba sanse.... One su minimalne, da ne kazem nikakve. Mnogo, mnogo stvari bi se trebalo poklopiti da Bayern prodje Barsu. Sanse se mjere u promilima. Shvatate li da ste prosli a da smo mi ispali.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
PEP@ covjece sto ti peres
Real je i prije i poslije prve tekme sa Juventusom bio apsolutni favorit i to je i dalje za prolazak u finale,sto se nas navijaca Juvea tice mi smo prezadovoljni ovim 1/2 sve ostalo je bonus

Real je i prije i poslije prve tekme sa Juventusom bio apsolutni favorit i to je i dalje za prolazak u finale,sto se nas navijaca Juvea tice mi smo prezadovoljni ovim 1/2 sve ostalo je bonus
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
postedi me tih djecijih gluposti i provokacijaYucca je napisao/la:PEP@ covjece sto ti peres![]()

normalno da cete bit zadovoljni i prezadovoljni ,s obzirom da vam je sudija u prvom mecu sa monakom cekirao polufinale

.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 12 maj 2015, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
bez ljutnje drug, cijenim te kao forumaša - ali meni je ovo djecije naivno rezonovanjemuamerc je napisao/la:Kakve ba sanse.... One su minimalne, da ne kazem nikakve. Mnogo, mnogo stvari bi se trebalo poklopiti da Bayern prodje Barsu. Sanse se mjere u promilima. Shvatate li da ste prosli a da smo mi ispali.

vjerovacu da smo prošli u finale, tek kad i ako prođemo...za mene je samo završeno "prvo poluvrijeme", a drugo je veceras u Minhenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.