FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A ja, ja sam zaboravio da mi imamo jedno 7 štopera, a od toga Puyola i Ramosa na vrhuncu karijere. Isto sam zaboravio da mi imamo Marcela i Jordi Albu na lijevom beku, pa nam je Šehić za kojeg sam mislio da je pored malog Šabića jedini lijevi bek višak.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Šabić nije lijevi bek ni pod razno. A žaliti za Šehićem...ne znam šta bi ti reko, osim "Momak ti si izgleda ovdje zaluto"
Sigurno ćemo dovesti 3-4 igrača za prvih 11. A lijevi bek/bočni je sigurno jedan od njih.
Sigurno ćemo dovesti 3-4 igrača za prvih 11. A lijevi bek/bočni je sigurno jedan od njih.
-
- Kontakt:
Izgleda poslije Brune, niko ne smije biti insajder 

Opametili se....
Prica se sa bekom koji je igrao u nasoj ligi,okej rjesenje nista specijalno,ali tu nam gori tesko je naci dobrog beka. Nadam se ber jos turanjanin i gasal da odu, mekica se necemo rijesiti izgleda..
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Joj Brune debila nece da se rijesi najboljeg igraca..
- dubioza144
- Kontakt:
Doci ce jedan sto ima lijeoe zube i piskutav glasic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ne branim Mekica, nisam mu familija, nit haver, gledam ga kao igraca Zeljeznicara i nista vise. Zamjeram mu i to dobro onu bordo duksericu na Lavoru.
Recimo da se rijesimo Mekica, kao sto ocito prizeljkujes, a nisi jedini, i ostanemo u vezi sa Stilom koji vise ne moze meda ( na zalost ), Jabera koji je pahuljica i koji moze igrati prednjeg veznog zadnjih 20-ak minuta dok ostale pozicije ne moze da pokrije jer ima 54 kile i jaci vjetar ga odnese. Pored njih dvojice nam ostaju Turururu i Biber. Super vezni red, zar ne. Ocam bili bi peti u Federalnoj liZi

Karica nisam spomenuo jer je tek dosao pa ne znam na sta ce to da lici.
Mekic je zadnji igrac iz veznog reda kojeg se trebamo rijesiti, jer su ostali, na nasu veliku zalost, losiji od njega. Rekonstrukcija je potrebna i treba se rijesiti Turururua, Bibera, Stilica i Mekica, al za pocetak trebamo zamijeniti prvu dvojicu pa tek onda Stilica i Mekica. Cista logika. Il grijesim ?
- PointBlank
- Kontakt:
Zasto Eric, Varea i Diata? Nesto ne pamtim da su bili ogromni flopovi.. varea je cak bio i pristojan u odnosu na sezone mladena veselinovica. Gdje ti je na listi Sadikovic Enis? Eric je pristojan golman bio, Adnan Hadzic je po meni dosta gori bio, iako je vadio zicere u Ceskoj..DUVNO1921 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:42Klupa: J. Hervas, Ivan Crnov, D.Pozder, Varea, Zahirovic, P.Stanceski, Vranjes, Elsner, Arezina, Edi Basa, Jazvic, Rasim Reiz, Hajric,zeljovolimte je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:08Eric - Mailson Bakrac Toskas Hadzic - Rustemovic Secerovic Cosic - Diata Stokic Vucenovic.
I zestoka konkurencija na klupi..
-
- Kontakt:
Vi zaboravili na LivajuDUVNO1921 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:42Klupa: J. Hervas, Ivan Crnov, D.Pozder, Varea, Zahirovic, P.Stanceski, Vranjes, Elsner, Arezina, Edi Basa, Jazvic, Rasim Reiz, Hajric,zeljovolimte je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:08Eric - Mailson Bakrac Toskas Hadzic - Rustemovic Secerovic Cosic - Diata Stokic Vucenovic.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Vala ako su Jevremović ili Cuković okej rješenje, šta je onda loše rješenje.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- dubioza144
- Kontakt:
MalicStrikeWarzone je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:16Vala ako su Jevremović ili Cuković okej rješenje, šta je onda loše rješenje.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- invincible1921
- Kontakt:
Varea doso ko velko pojacanje, ako me sjecnje dobro sluzi doslovno nije mogao trcar a kamol sta drugoPointBlank je napisao/la: ↑11 jan 2024, 18:04Zasto Eric, Varea i Diata? Nesto ne pamtim da su bili ogromni flopovi.. varea je cak bio i pristojan u odnosu na sezone mladena veselinovica. Gdje ti je na listi Sadikovic Enis? Eric je pristojan golman bio, Adnan Hadzic je po meni dosta gori bio, iako je vadio zicere u Ceskoj..DUVNO1921 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:42Klupa: J. Hervas, Ivan Crnov, D.Pozder, Varea, Zahirovic, P.Stanceski, Vranjes, Elsner, Arezina, Edi Basa, Jazvic, Rasim Reiz, Hajric,zeljovolimte je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:08Eric - Mailson Bakrac Toskas Hadzic - Rustemovic Secerovic Cosic - Diata Stokic Vucenovic.

Slazem se za Erica sasvim solidan bio
Kako niko da pomene Mehremica, lik izgledao ko amater, kasnije sasvim solidni karijeru imo po evropi
=\_1921_/=
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Šta je sa forumaša @braco?
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Hahahaha malic , to onaj sto se gega dok trcidubioza144 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:31MalicStrikeWarzone je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:16Vala ako su Jevremović ili Cuković okej rješenje, šta je onda loše rješenje.
- MocMahale444
zeljovolimte je napisao/la: ↑11 jan 2024, 11:36Kakve veze ima sto je pitar. To nama nikad nije problem, ne znam da je neko mrzio Bucana ili Pelaka, a evo i Krpica. Do sad skoro je pa legenda, pola ga navijaca za kapitena prizeljkuje. Ne zato sto je igrao u Sarajevu, nego zbog njegovih zasluga.
Rustemovic (protiv Igmana u Konjicu je samo ok odigrao i to napustio igru jer nijr spreman.. a sprema mu je najveca vrlina bila) i Cosic su najgora dva igraca u zadnjih pet godina. Vise je Hrelja imao dobrih poteza nego njih dvojica zajedno.
Nek idu tamo gdje im nije pritisak.
Dokaz za dokazom da si tarpi

Cc sramota, ti si se prijavio da odbranis rumenog bekriju i buket çifutu.
Ono bajagi nik zeljovolimte a prvo pocetno slovo Ž napisano malim slovom.

Maći surni vagir.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Koliko ja znam, potpuno su drugi igrači u pitanju i po meni su puno bolje rješenje od gore spomenutih.StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:16Vala ako su Jevremović ili Cuković okej rješenje, šta je onda loše rješenje.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Fulili su skroz,nijedan od tih nije, ali kao sto je gore naveo ja bi se Mekica prvi rijesio,ali ne u ovoj situaciji slazem se. Cak mislim da ce i Bibera ostaviti jer nemamo nekih opcija tu, doci ce jos jedan zadnji vezni,ali opet mora biti sirine, tako da mislim da ce Biber ostati zbog sirine neke.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 22:17Koliko ja znam, potpuno su drugi igrači u pitanju i po meni su puno bolje rješenje od gore spomenutih.StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 jan 2024, 19:16Vala ako su Jevremović ili Cuković okej rješenje, šta je onda loše rješenje.
Fk Željezničar.
Ima i jedan zaboravljeni Senad Husić..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 jan 2024, 18:10Vi zaboravili na LivajuDUVNO1921 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:42Klupa: J. Hervas, Ivan Crnov, D.Pozder, Varea, Zahirovic, P.Stanceski, Vranjes, Elsner, Arezina, Edi Basa, Jazvic, Rasim Reiz, Hajric,zeljovolimte je napisao/la: ↑11 jan 2024, 12:08Eric - Mailson Bakrac Toskas Hadzic - Rustemovic Secerovic Cosic - Diata Stokic Vucenovic.
I zestoka konkurencija na klupi..Nikolica
Kajkuta
![]()
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MrkiMedo i 41 gost.