http://www1.skysports.com/football/news ... -two-weeks" onclick="window.open(this.href);return false;Gunner4 je napisao/la:Jeste sigurni ovo za Thea!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Znaci Flamini definitivno otpao za sutra, Ramizagi je Bgm pokrit tu poziciju a i zabit jedan pa eto nek se skonta sta ce i kako 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/
evo tu vidimo Flaminija na treningu, mozda cak i bude spreman za sutra, nista se ne zna jos
mislim da je toliko jak udarac realno morao bi mirovati i kuci biti, ovako je ovo dosta obecavajuce i ohrabrujuce
evo tu vidimo Flaminija na treningu, mozda cak i bude spreman za sutra, nista se ne zna jos
mislim da je toliko jak udarac realno morao bi mirovati i kuci biti, ovako je ovo dosta obecavajuce i ohrabrujuce
Arsenal.com, ne smije se sumnjati u Vodjine rijeci, Vedo, upravo si zaradio minusPIKE je napisao/la:http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/
evo tu vidimo Flaminija na treningu, mozda cak i bude spreman za sutra, nista se ne zna jos![]()
isti taj Vođa je rekao da je Sqillaci top stoper pa je tako zaradio minus kod menebega_afc je napisao/la:Arsenal.com, ne smije se sumnjati u Vodjine rijeci, Vedo, upravo si zaradio minusPIKE je napisao/la:http://www.flickr.com/photos/27453474@N02/
evo tu vidimo Flaminija na treningu, mozda cak i bude spreman za sutra, nista se ne zna jos![]()
ja molim Boga da je ovo fleška za Dortmund, ionako ih Klopp neće voditi, sa Flamingosom u ekipi smo 30% jači.
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... eu-flamini
I ja se iskreno nadam da pokusava podvalit kvarne informacije, bilo bi dobro imat Flaminija sutra navecer. I nemoj srat za Skilavog, TOP class player.
I ja se iskreno nadam da pokusava podvalit kvarne informacije, bilo bi dobro imat Flaminija sutra navecer. I nemoj srat za Skilavog, TOP class player.
tek sad vidim ovo, ma nece onda ni igrati, joj wengera, pa nije ga fap 13-ka dok je išo šeset a huč'o ko da ide 300-a opalio ccc ma nema veze, bitno je da ce biti tu za vikend, al me nervira što ću morati Artetu da gledam opet od prve minute a nadao sam se da ce biti isti sastav kao protiv Norwicha samo da Ramsey igra umjesto Artete, ovako ništa ccc nema veze..
ma skilavi WC igrač, al bukvalno
ma skilavi WC igrač, al bukvalno
Jbg, mozda nas sve iznenadi, zna Vodja bacit kvalitetnu bombu kad hoce.
Kad smo jos kod Skilavog, naumpade mi da sam nedavno naletio na ovo:
[youtube][/youtube]
Kad smo jos kod Skilavog, naumpade mi da sam nedavno naletio na ovo:
[youtube][/youtube]
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kad smo kod utakmice sa Dortmundom, priželjkujem pobjedu ali mislim da ćemo remizirati ovu utakmicu. Teško će bit opet jer u vezi nemamo našeg glavnog igrača, Flaminija, koji je držao sve u koncima, no možda nas Vođa iznenadi i stavi ga u igru sutra, mada je izjavio da nema hljeba od toga ali eto
Dortmund yebeno opasan u kontrama, nešto kao i mi ove sezone. Obratiti pažnju na Reusa jer skoro svaka opasnija akcija kreće od njega, za Lewandowskog se ne brinem, Laurent će ga pod svoje uzet
Samo se nadam da vezni red neće podbacit, Arteta je dobar na onoj poziciji, al ni blizu Flaminija jer ovaj pretrči više od njega, osvoji više duela, jednostavno je bolji za Arsenalovu igru.
Sad kontam, Podolski, Walcott, Oxlade, Diaby(on je više neuračunljiv
) kad se vrate, prvo što ćemo u napadu imati bruku opcija, ali fazon je što ni Podolski ni Walcott neće moći zaigrati u prvoj postavi jer nemaju koga da izbace. Jack se sve bolje i bolje snalazi na onoj poziciji krila, nešto što Iniesta radi i sviđa mi se to, Jack ima brz prvi korak i sposoban je da izbaci igrača sa njim, samo još u nekim segmentima da se popravi, da češće uzima šuteve da se ohrabri kao što je Ramsey, jer Jack ima odličan šut al on previše komplikuje u jednostavnim situacijama, kad treba da je opali da golmanu dušu izbije. Dao je u zadnje 2 tekme 2 gola, jedan iz velike daljine, jest odbijanac bio
al onaj gol protiv Norwicha najveću zaslugu on preuzima.
Znači poruka Jacku, puši češće sine, jer kako vidimo bolje igraš dok dunduliš nešto
Dortmund yebeno opasan u kontrama, nešto kao i mi ove sezone. Obratiti pažnju na Reusa jer skoro svaka opasnija akcija kreće od njega, za Lewandowskog se ne brinem, Laurent će ga pod svoje uzet
Sad kontam, Podolski, Walcott, Oxlade, Diaby(on je više neuračunljiv
Znači poruka Jacku, puši češće sine, jer kako vidimo bolje igraš dok dunduliš nešto
Sutra će biti pravi spetakl, ekipe koje igraju možda najljepše u Evropi se sastaju, a metuzalemi sa javnih servisa odlucili su da puste jednu dosadnu utakmicu u kojoj ce se Boris Bilic diviti broju pasova Čavija(80% tih pasova bit će između njega, Buskeca i Pikea) i koji će pri svakom kontaktu Mesija sa loptom govoriti kakva majstorija(bez obzira da li je samo dotakao)
Od kada je Arsenal Player besplatan?
- frankqqqqq
- Kontakt:
Od ove sezoneChuckie je napisao/la:Od kada je Arsenal Player besplatan?
Mislim od ljetos nekad,kad su krenule pripreme...Chuckie je napisao/la:Od kada je Arsenal Player besplatan?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ja tek danas skontah, odlično.

nadam se da će ipak igrat sutra flamini jer trkački arteta nije 50 % flaminija,jedino da se ramsey povuče malo defanzivnije da pokriva
Wojciech Szczesny Reject Arsenal’s New Contract Offer
Reports are out claiming that Wojciech Szczesny is demanding a bigger contract at Arsenal.
Przeglad Sportowy revealed that the Poland international goalkeeper has rejected the offer of a new contract.
The report claims that the 23 year old wants to earn more than Manchester City goalkeeper Joe Hart does and that both parties will now take time before revisiting the situation.

Reports are out claiming that Wojciech Szczesny is demanding a bigger contract at Arsenal.
Przeglad Sportowy revealed that the Poland international goalkeeper has rejected the offer of a new contract.
The report claims that the 23 year old wants to earn more than Manchester City goalkeeper Joe Hart does and that both parties will now take time before revisiting the situation.
Ovih dana nije ni bilo price da mu se sprema novi ugovor...Seaman je napisao/la:Wojciech Szczesny Reject Arsenal’s New Contract Offer
Cuj City?!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
koja hrpa gluposti... ne nasjedajte na ove mućke provokacije i pucanje u prazno
http://www.totalfootballmadness.com/201 ... act-offer/" onclick="window.open(this.href);return false;
ako je istina da traži pun **** love,onda još jedan u nizu nezahvalnika koji se školovao u arsenalu i znao imat kikseve na štetu ekipe,a sad kad pokazuje neku formu sad bi hrpu love,nek ide samo lagano iz kluba,bolje imat jednog kvalitetnog golmana nego tri pa skoro podjednaka
ako je istina da traži pun **** love,onda još jedan u nizu nezahvalnika koji se školovao u arsenalu i znao imat kikseve na štetu ekipe,a sad kad pokazuje neku formu sad bi hrpu love,nek ide samo lagano iz kluba,bolje imat jednog kvalitetnog golmana nego tri pa skoro podjednaka
- frankqqqqq
- Kontakt:
Mati mila vidi izvora, od takvih me ne bi čudilo da izbace članak "Avdija Vršajević - a solution for Arsenes right back concerns" i prekosutra "Arsene makes move for Hajduks unbeliavable right back"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.