Nebi bilo loše dovesti Begica iz Borca, mlad sigurno ne skup a kvalitetniji igrač od naših veznih igrača.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 jan 2024, 18:00Ne branim Mekica, nisam mu familija, nit haver, gledam ga kao igraca Zeljeznicara i nista vise. Zamjeram mu i to dobro onu bordo duksericu na Lavoru.
Recimo da se rijesimo Mekica, kao sto ocito prizeljkujes, a nisi jedini, i ostanemo u vezi sa Stilom koji vise ne moze meda ( na zalost ), Jabera koji je pahuljica i koji moze igrati prednjeg veznog zadnjih 20-ak minuta dok ostale pozicije ne moze da pokrije jer ima 54 kile i jaci vjetar ga odnese. Pored njih dvojice nam ostaju Turururu i Biber. Super vezni red, zar ne. Ocam bili bi peti u Federalnoj liZiIl kontas da na zimu mozemo dovesti 5 novih veznjaka
![]()
Karica nisam spomenuo jer je tek dosao pa ne znam na sta ce to da lici.
Mekic je zadnji igrac iz veznog reda kojeg se trebamo rijesiti, jer su ostali, na nasu veliku zalost, losiji od njega. Rekonstrukcija je potrebna i treba se rijesiti Turururua, Bibera, Stilica i Mekica, al za pocetak trebamo zamijeniti prvu dvojicu pa tek onda Stilica i Mekica. Cista logika. Il grijesim ?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ne ponasa se kao menadzer, voli on Zelju.
-
- Kontakt:
Ahahahahahahaha Faris Zubanovic hahahahahahah bruke jada i cemera. Daj jos 4.5 na probu to nam vazda upali, kolko smo samo dobrih igraca tako potpisali.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Hiroš raskinuo sa Osijekom, hajde Amere, vrijeme je.
Zubanovic junior je prespreman, ova polusezona mu je samo odskocna daska za neki evropski klub.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako su Hiroš, Zubanović i slična imena ,koja nigdje ne igraju ,pojačanja s kojim bi se trebali dočepati neke mirne luke, onda nam ne gine najveća sikirancija i nervoza do posljednje minute prvenstva.
-
- Kontakt:
Hiros bar dolazi iz pristonog kluba i lige, a Hadis je trebao svog malog poslati u Torpedu, pa nek igra sa Hasićem, mi se ne bi ljutiliavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 jan 2024, 18:39Ako su Hiroš, Zubanović i slična imena ,koja nigdje ne igraju ,pojačanja s kojim bi se trebali dočepati neke mirne luke, onda nam ne gine najveća sikirancija i nervoza do posljednje minute prvenstva.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Meni ni u najboljim danima u Mladosti, nije izgledao ko igrač za nas. Najiskrenije.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 18:44Hiros bar dolazi iz pristonog kluba i lige, a Hadis je trebao svog malog poslati u Torpedu, pa nek igra sa Hasićem, mi se ne bi ljutiliavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 jan 2024, 18:39Ako su Hiroš, Zubanović i slična imena ,koja nigdje ne igraju ,pojačanja s kojim bi se trebali dočepati neke mirne luke, onda nam ne gine najveća sikirancija i nervoza do posljednje minute prvenstva.
Ali hajde, nije teško biti bolji od trenutnih.
A za ovog drugog nemam riječi... što kažeš nek' mu babo sredi ko i Hasiću. Mi smo gori što i dopuštamo da nam takvi dolaze na probu, dečko je zalutao u fudbal.
Slazem se za Hirosa, tip igrača kojeg već imamo, a to je Stilic.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 jan 2024, 18:53Meni ni u najboljim danima u Mladosti, nije izgledao ko igrač za nas. Najiskrenije.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 18:44Hiros bar dolazi iz pristonog kluba i lige, a Hadis je trebao svog malog poslati u Torpedu, pa nek igra sa Hasićem, mi se ne bi ljutiliavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 jan 2024, 18:39Ako su Hiroš, Zubanović i slična imena ,koja nigdje ne igraju ,pojačanja s kojim bi se trebali dočepati neke mirne luke, onda nam ne gine najveća sikirancija i nervoza do posljednje minute prvenstva.
Ali hajde, nije teško biti bolji od trenutnih.
A za ovog drugog nemam riječi... što kažeš nek' mu babo sredi ko i Hasiću. Mi smo gori što i dopuštamo da nam takvi dolaze na probu, dečko je zalutao u fudbal.
-
- Kontakt:
Ne mozes porediti Zubana jr i Hirosa, nisu ista liga, al bukvalno. Ovaj je bio jedan od najboljih igraca u ovoj kukuruz liZi, a Zuban ne moze da sastavi dvije utakmice u polusezoni. Osim sto moze igrati prednjeg veznog Hiros moze igrati na krilu i centralnog veznog.avalPacidoroP je napisao/la: ↑12 jan 2024, 18:39Ako su Hiroš, Zubanović i slična imena ,koja nigdje ne igraju ,pojačanja s kojim bi se trebali dočepati neke mirne luke, onda nam ne gine najveća sikirancija i nervoza do posljednje minute prvenstva.
Neki rece imamo Stilica, imamo, al Stilic ima 36 godina i u ovoj sezoni je bio ( pre )los, kao i ostatak ekipe, mozda bogdu bolji, njdje veze poredjenje. Stila moze igrati zadnjih 30-ak minuta. Mozda.
-
- Kontakt:
Amer Hiros, dokazao neki nivo kvaliteta tako da moze da opstane na trzistu BiHPL.
Faris Zubanovic, nije nigdje svojim kvalitetom u profesionalnom fudbalu bilo sta pokazao, nego cist primjer veze i nepotizma.
Faris Zubanovic, nije nigdje svojim kvalitetom u profesionalnom fudbalu bilo sta pokazao, nego cist primjer veze i nepotizma.
- MocMahale444
Samo nemoj santosa vracati iako bi bio pojacanje a ne prinova.
Sto dalje mu kuca bila.
Sto dalje mu kuca bila.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Ko se u Vucenovica opekao, taj i u Hirosa puse 

Zrinjski ponudio bas ozbiljne pare Hirošu.
Al tamo nece moci bas toliko pusiti nargilu pa ne znam hoce li bas pristati..
Hiros se dokazao u nasoj ligi u mladosti doboj kakanj, tamo gdje nije bilo nikakvog pritiska i tamo u klubu kojeg su svi podcjenjivali i nisu igrali prave ozbiljne partije vecinom. Sta je poslije toga napravio? Porediti njega sa stilicem je apsurd. Klasican mahalac. Da ima zdravu glavu, prvi bih rekao da dodje jer u trenutnom rosteru mozda i moze biti bolji od trenutnih ali posto se mi borimo za opstanak trenutno, bilo kakva mentalna bolest mora zaobici nasu svlacionicu jer nam to vodi ekipu u raspad.
Ledzero je dosao u onu ekipu pa je pala totalno od zimskih priprema, zamislite sa je sad dosao, ekipa bi nam jedva termine igrala.
Nazalost nasa situacija je takva da u ekipi ne mozemo izbjeci te poluprofesionalce "nekad velike talente" kojima je to jedina referenca u karijeri. Zivim za dan da imamo profesionalne fudbalere koji vode takav zivot kao sto smo nekad imali tipa Visca, Miro Stevanovic i slicni da ne nabrajam
-
- Kontakt:
Logcina ponuda Zrinjskog i nije me ni iznenadila. Imaju pare, i mogu pokusati, a uz to onemogucava nekom drugom klubu iz lige istog igraca. Ako se ne pokaze nije im ni katastrofa. Imali su i oni dosta fula, medjutim kod njih se ne gleda katastrofalno kao kod nas. Zamisli da ti Bekric dovede Kozulja, Bradarica, Maglicu i Balica. Vjerujem da je svako od njih igrao za velike pare za standarde BiHPL, a niko se nije uopste pokazao osim Kozulja i to u jednoj utakmici.
- dubioza144
- Kontakt:
Nije mi jasno samo kako neko ovog gore glavonju pusta konstantno da pise na ovoj nasoj temi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Meni pak nije jasno kako ovi nasi nisu skontali da debilcina Semper nije navijac Zeljeznicara kao sto navijaci Zeljeznicara nisu ni perodeformero, frenky1991 i jos nekoliko debila kojih nikada nema kada se nesto fino desi, al su zato prvi kada treba pljuvati.dubioza144 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:59Nije mi jasno samo kako neko ovog gore glavonju pusta konstantno da pise na ovoj nasoj temi
Prvu tekmu ove godne igramo danas na plastici protiv juniora u 14.00, preuzeto sa orga.
Semper je doktor iskreno trolla od 2012.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 jan 2024, 11:41Meni pak nije jasno kako ovi nasi nisu skontali da debilcina Semper nije navijac Zeljeznicara kao sto navijaci Zeljeznicara nisu ni perodeformero, frenky1991 i jos nekoliko debila kojih nikada nema kada se nesto fino desi, al su zato prvi kada treba pljuvati.dubioza144 je napisao/la: ↑13 jan 2024, 10:59Nije mi jasno samo kako neko ovog gore glavonju pusta konstantno da pise na ovoj nasoj temi
Prvu tekmu ove godne igramo danas na plastici protiv juniora u 14.00, preuzeto sa orga.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.