FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lemi_kitao
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lemi_kitao » 07 mar 2011, 01:01

banovan je napisao/la:Uložiš cijeli dan, sa osmijehom, da gledaš Želju, desetak sati, bude malo hladno pa se zagriješ :mrgreen: Klackaš se po divnim drumovima BiH, bla, bla. Vratiš se i imaš šta da vidiš, filozofi filozoforaju. Lagano kod kuće, slušaju radio, odigramo remi u Gradačcu gdje do sada nismo uzeli boda, potvrdimo drugo mjesto, dvije naredne utakmice igramo na Grbavici a Borac gostuje Veležu i ..............ne valja. Šta ne valja. Katastrofa. A mrsko im bilo da odu na utakmicu. Al zato imaju internet i vole da filozofiraju. Remi u gostima = katastrofa :lol:

Gluposti ispod navedene obično pričaju ljudi koji odu svaku šestu utakmicu na Grbavici a domet gostovanja im je Hadison.

Nije mi bilo mrsko da pročitam šta se napisalo.

I....................
rossoner je napisao/la:Ma bas su mi dragi neki momci ovdje sa foruma(oni koji brane Lazara),imaju dosta pametnih i konkretnih postova. Drag je i meni Lazar, ali brate - DOSTA VISE! Definitivno ja vise ne vjerujem u ovog igraca,skoro nimalo. Pa koliko dugo panj nije dao gola?! Joj Lazare,Lazare...
Ne bih da pametujem sto se tice taktike niti, ne daj Boze, kritikujem sefa, ali kad ne ide ne ide! To vise i budala vidi. Zao mi je Nikolica, Baljica i Bajre... Nije da sam zadovoljan ali djelomicno jesam. Za jedno mjesec dana cemo vidjeti sta nam je znacio ovaj bod. Mozda se, ne daj Boze, ukine i savez pa tada nece vise biti ni bitno...
izzo je napisao/la: Ništa Fail...bod u gostima, 3 kod kuce = formula za uspjeh i titulu, ali mora do kraja tako.
Keenan.- je napisao/la:Zavrseno 0:0

Fail :ugeek:
tm-ovac iz mase je napisao/la:@FIFA-UEFA--- Čuj imena... HAHAHHAHAH... SMIJESNO !
Ma cao ba... Ti ces meni pricat... Ovo je Amarova greška...I sad uvodi Višću umjesto Zebe, umjesto da je izbacio Jamaka na poluvremenu ! A ti se izgleda jako dobro razumijes u fudbal...Treba te stavit za pomocnika trenera u Vrbanjusi ! Imas mahanje !!!
bablaz je napisao/la:Razočaran sam, Kad ne mozemo pobijediti Zvijezdu sa igračem više, ne zasluzujemo ni 5. mjesto!
lech je napisao/la:PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.

MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.
Kako je Kerla, igra li :lol:
irridu je napisao/la:sta je sad ...sanjajte i dalje lazarove "golove" ,vodi ga kuci ako ti vlja..je*o vas on vise :!:
harinjo je napisao/la:
buraz kada su ljudi iz tobola vidjeli klocinu zijanili se..odma mu platili povratnu kartu on može samo kod nas igrati :oops:
irridu je napisao/la:ne mrzim lika stvarno ne mrzim,al sto je dosta dosta je...nemoj sad da mi neko kaze nije on kriv za dns.Iskreno zadovoljan sam bodom nema veze danasnja tekma.ali lik koji igra najisturenijeg igraca i koji je odigro svaku **** minutu dao je 3 gola samo i to 3 leotaru kad smo dali 8,a realno i tada je mogo dat bar jos 3...DOSTA VISE :!:
blue 18 je napisao/la:sad treneri protivnickih ekipa i ne govore svojim stoperima da cuvaju popovica jer znaju da ce sam sebe saplesti,usporiti kontru,upropastiti sansu..itd, stopere pametno rasporede na ove ostale koji se ubacuju u napad poput visce beslije... nez do kad ce ovo vise trajati .. :S
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta ćeš, znaju ljudi. Iz tople sobe, lagano pljuckaju :mrgreen:

Pored svih gluposti i DEBILIZAMA koje su gore spomenuti napisali, ima i pametnih komentara. Da ja sad ne bih lajao bolje je da im odgovorim sa već napisanim postovima.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vasa Ladacki je napisao/la:J.e.b.o majku sve vise strucnjaka na forumu. Mourinho do Mourinha :roll: Ne svidjaju se ni meni mnoge stvari, ali dok ima rezultata i dok smo u borbi za titulu sutim, kad se budemo borili za opstanak a ne bude promjena onda cu biti i ja strucnjak. Sramno je kako preko noci ni bod nam ne odgovora na gostovanju a prije samo 2 godine smo u autobusu vec gubili 2:0.

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!
Ti i takvi NISU išli po utakmicama tada. 99% ; Ostavljam mogućnost od 1% al čisto sumnjam.
Esii TM87 je napisao/la:
I fakat ne kontam zbog cega likovi za jucerasnju partiju pljuju Lazu?! Sta je on juce skrivio? Imao jedan sut veoma dobar,ali izvadi je golman.Nije on kriv sto ga Amar forsira 90. min mada sam misljenja da bi napokon trebali da vidimo ostale napadace,jer poslije 60. min nema Lazo vise svjezine,da pravi pritisak,i stvarno mislim da ga Amar forsira zbog toga sto ga raja proziva.Lik juce u 80.min urla Amare mjenjaj Lazu yebo te on,ja mu kazem pa izvrsili smo 3 izmjene,kaze on nema veze...bitno je da Lazo izadje :lol: Ubiju se likovi svim i svacim i ne vide dalje od nosa.
Vrlo jasno napisano.
PL BiH -1 je napisao/la:Vecina vas ni ne gleda Popovica a 95% vas nije gledao ovu utakmicu protiv Zvijezde a svi ste strucnjaci, svi ste kriticari.
Jesu, al na TV-u :mrgreen:
elSaik je napisao/la:
Od nekoga ko je, za razliku od vas vječitih seratora, gledao tekmu.
Baby je napisao/la:SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
nick je napisao/la:
daj manite se ovakvih komentara, niste bili na utakmici ne znate ko ni ja sta je bilo. nema porebe za tim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znači, Željezničar je i dalje na DRUGOM MJESTU. Naredne dvije utakmice igramo na Grbavici što će reći da bi prednost od jednog boda trebali povećati barem na četiri boda viška u odnosu na trećeplasiranu ekipu. Borac gostuje zahuktalom Veležu. Možda izgube. AKo se to desi a mi dobijemo dvije utakmice na Grbavici, razlika je 4 boda. U najgorem slučaju 5 bodova ako odigraju remi. A dolaze nam na Grbavicu. To je kao katastrofa :lol:

U 1/2 smo kupa;

Zvijezda nam nije napravila NIJEDNU ŠANSU.

Dvije odigrane utakmice, broj primljenih golova = 0 (NULA) ;

Ne valja, a sjedi se kući :mrgreen:

U skokovima, otpepajte, ko što bi rekli mostarci. Fol navijači :lol: Jašta ste :mrgreen:

@banovan u sirokim forumskim masama poznat kao @nikad_izvini...

samo da kazem, iako te nije bilo neko vrijeme, ali dominiras... :lol:
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 07 mar 2011, 01:18

brate prvo nemas pravo govorit kolko ko ide na tekme jer ne znas ;) drugo raja je vecinom kritkovala lazar a ne utakmicu sa zvijezdom..i vecina ih je iznijela argumente sto ima takvo misljene od tebe sam samo vidio naglabanja o lazru kako se gura udara....da nisi mozda i ti sanjo kakav"hattrick" ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 07 mar 2011, 01:28

Da se osvrnemo na utakmicu u Gradačcu. Zvijezda je (pre)loša. Veze ljudi nemaju. Bukvalno nam nisu napravili šansu. Prvi korner izveli haman pred kraj. Nabij loptu pa ako šta bude. Onaj čupo im nije loš. U suštini, (pre)loši.

Također su, na moje iznenađenje, mlatili. Nisu ko Travnik al udaraju. Višću je isti igrač pokupio dva puta, onako momački. Za to je dobio SAMO jedan žuti karton. Vasiliću je uvaljen lakat, isto su uradili i Svraki čini mi se. Seljačka igra, seljačka ekipa.

Zato mi je krvi što ih nismo dobili.

Što se tiče Želje. Paaaa, nisam baš oduševljen.

Šeha odličan kao treći bek ako uzmemo da je bio besposlen :mrgreen: Dobar pregled igre, kupi one lopte koje su išle prema napadačima Zvijezde. Da smo imali linijaša na golu mogli smo imati problema. Ovako, nismo.
Vrlo siguran. Samo neka ovako nastavi.

Stanić :roll: Uzme loptu, prođe igrača pa se zabije u narednog i tako stalno. Igrao na desnom beku, naša zakrpa, po meni, loša.

Radovanović pored Višće, najbolji. Lik pokriva kompletnu lijevu stranu. Dobar u napadu, imao odličnu šansu u drugom poluvremenu. Malo upotrebljivih lopti je dobio.

Mešić i Vasilić su odigrali dobru utakmicu. Iskreno, sumnjao sam u Vasilića za vrijeme zimske pauze. Ovo što je do sada pokazao je dobro. Mešić se vraća u formu iz prošle sezone.

Savić. Jah. Neki ga hvale, ja ga ne hvalim. Lik ne zna da uštopa loptu. Jeste razgraditelj igre al ne zna baš lopte. Ono što me raduje jeste izmjena Savić-Stančeski. Nadam se da će promijeniti uloge u skorije vrijeme kad Stančeski nabije kondicije. Teški su tereni, ne bih volio da se povrijedi. Možemo još malo da istrpimo Savića u ekipi :mrgreen:

Svraka je po meni dobro obavio svoj dio posla. Puno trči, ne prelaze ga lako. I on je imao pogrešnih dodavanja al mi je korisniji od Savića. U suštini loša partija.

Bešlija po običaju se bori ko lav. Nije imao upotrebljivih lopti. Imali smo jednu situaciju kada je probio po desnoj strani u drugom poluvremenu i kada je lopta bukvalno pogodila štopera Zvijezde u petu. Da je prošla, imali bi mrtvu šansu. Solidna partija al može to mnogo bolje. U odnosu na ostatak ekipe, dobar.

Jamak :roll: Sve to stoji. Ima on pregled igre, zna uštopati loptu, bla, bla al...... Prvo fuli zicer samo takav. Lopta se jedva dokotrljala do golmana. U vrlo bitnom trenutku. Imamo igrača više, bukvalno zadnji napad u prvom poluvremenu. Da smo tada zabili, a morali smo, utakmicu bi hladno dobili. U drugom poluvremenu je napravio tako glup faul da je to nemoguće. Tamo negdje oko centra. Niđe veze. Čist žuti karton i isključenje.
Jamak = flop of the match;

Zeba :roll: nastavlja sa svojim sakrivanjima po gostovanjima. Skoro ništa nije napravio. Krije se od lopte. Vidim da se ljudi ubiše od kritike prema Lazaru. Zebu niko ne spominje. Na Grbavici igra odlično, na gostovanjima se skoro i ne vidi. Igrač manje. Da Jamak nije briljirao u Gradačcu, Zeba bi po meni bio flop of the match. Ovakodobija srebrnu medalju :mrgreen: Iskreno, možda je bolje ostaviti Zebu na klupi na gostovanjima. Hman nikakve koristi od njega. Učinak 0 ; Za njegov standard, uobičajeno.

Popović :mrgreen: Šta ću, moram da ga branim :mrgreen: Uvijek obratim pažnju šta radi i kako se postavlja na terenu. Ono što Popovića čini lošim jesu LOPTE KOJE DOBIJA. Imamo situaciju da je Lazar sam u napadu, neko od naših nabije loptu pet-šest metara od Lazara, ovaj dok stigne do mjesta gdje lopta dolazi neko iz odbrane je pokupi. Kada je Lazar dobio loptu "u glavu", ona je uglavnom bila spuštena kako treba. Samo jednom je pogođen "u glavu" u Zvijezdinom 16-cu i bio je belaj. Lazar nije dribler, sidraš je, takve moraš da pogodiš loptom. Ono što sam ja vidio je katastrofa od loptu i centaršuteva prema Lazaru. Ako uzmemo kakve lopte dobija mislim da bi i Drogba bio loš :mrgreen:

Višća je malo igrao i puno pokazao. Ono što sam ja opazio jeste da u suštini on igra mnogo bolje kada uđe sa klupe. Možda se varam. Ako mu neko ne polomi nogu, to je naša nada i uzdanica u budućnosti :mrgreen:

Pas igra nam je onako, centaršutevi su GROZNI. Vrlo loše. Također, ovo je treća utakmica gdje smo imali igrača više i nismo uspjeli da dobijemo :roll: Travnik, FK Hrenovke i Zvijezda.

Ovo mora i može mnogo bolje. Raduje sigurnost u odbrani. Vidljiv je napredak u odnosu na prvi dio. Malo koja ekipa u PL će se naigrati protiv nas. Bogičević se oporavlja, Nijema je isto u kombinacijama. Stančeski bi trebao biti pojačanje. Vidjelo se u Gradačcu da je trkač i da zna sa loptom. Trebao bi biti dobro pojačanje.
Veza nam je dobra defanzivno i (pre)loša ofanzivno. Zeba igra loše na gostovanjima. Svraka i Savić nisu igrači koji mogu često donositi prevagu u ofanzivmom dijelu(bez obzira na Savićeve golove).

Meni se čini da je titula izgubljena. Također, meni to ne smeta niti me ljuti. Hoću borbu na terenu. Nema veze što ne znaju, bore se za plavi dres. Sve to dođe na svoje :mrgreen:

Next stop: Grbavica, FK Mesari(Varupi treba barem nogu iz kuka odvaliti na Grbavici, bez žutog po mogućnosti) :mrgreen:

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 07 mar 2011, 01:35

irridu je napisao/la:brate prvo nemas pravo govorit kolko ko ide na tekme jer ne znas ;) drugo raja je vecinom kritkovala lazar a ne utakmicu sa zvijezdom..i vecina ih je iznijela argumente sto ima takvo misljene od tebe sam samo vidio naglabanja o lazru kako se gura udara....da nisi mozda i ti sanjo kakav"hattrick" ;)
Ono što znam jeste slijedeće. Ovi komentari su bili odmah nakon utakmice i odmah je počelo pljuvanje po Lazaru a NISTE BILI a pričate gluposti. Zeba nije ništa bolje od njega na gostovanjima pa ga niko ne spominje. Takva priča NE POMAŽE. To kad shvatite onda možemo nastaviti sa komentarima.

Lazar Popović je igrač Željezničara. Daje sve od sebe na utakmicama. Bori se za sveti dres. Znao ili ne znao, ne pitate se vi. Kraj priče

Sanjo sam da si bio u Gradačcu. Zajebah se :lol:

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 07 mar 2011, 08:06

Samo vi napadajte na Lazara.Amar,kakav je, za inat će ga stavljati u tim,taman da stoji na terenu.A Bajru će vam poslati na tribine.Šta se petljate u njegov posao.Sve sami stručnjaci.Svi bi mi voljeli drugog Džeku u napadu,ali nema.Da se izgradi tim treba vrijeme i sabur.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 mar 2011, 09:39

ljudi, jel vama jasno da i mi dalje imamo negativan skor sa zvijezdom :lol: :roll:

sta se zalite na bod iz gradacca... :roll:

polako sad dvije pobjede protiv travnika i slobode i onda abd na -4 do borca, sto daje nadu za titulu... ;)

dosadasnji rezultati protiv travnika:

1952 (kup Jugoslavije, 2.kolo)
Skenderija: Željezničar - Bratstvo Travnik 2-0

Sezona 1952/1953 (Podsavezna liga Sarajevo)
Skenderija: Željezničar - Bratstvo Travnik 1-0
Travnik: Bratstvo Travnik - Željezničar 0-4

1955 (kup Jugoslavije, 1.kolo)
Grbavica: Željezničar - Bratstvo Travnik 5-0

1978/1979 (kup Jugoslavije, 6.kolo)
Grbavica: Željezničar - Borac Travnik 5-0

Sezona 1995/1996
Koševo: Željezničar - NK Travnik 2-1
Pirota: NK Travnik - Željezničar 4-0

Sezona 1996/1997
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 0-0
Pirota: NK Travnik - Željezničar 3-0

Sezona 1997/1998
Pirota: NK Travnik - Željezničar 4-1
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 4-1

1999/2000 (kup BiH, 1/4)
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 1-1
Pirota: NK Travnik - Željezničar 2-3

Sezona 2000/2001
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 4-0
Pirota: NK Travnik - Željezničar 1-1

Sezona 2003/2004
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 3-1
Pirota: NK Travnik - Željezničar 2-1

Sezona 2004/2005
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 2-0
Pirota: NK Travnik - Željezničar 2-0

Sezona 2005/2006
Pirota: NK Travnik - Željezničar 0-2
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 1-0

Sezona 2007/2008
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 1-0
Pirota: NK Travnik - Željezničar 1-0

Sezona 2008/2009
Pirota: NK Travnik - Željezničar 3-2
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 2-1

Sezona 2009/2010
Pirota: NK Travnik - Željezničar 0-0
Grbavica: Željezničar - NK Travnik 2-0

Sezona 2010/2011
Pirota: NK Travnik - Željezničar 2-1
Grbavica: Željezničar - NK Travnik ?-?

Prvenstvo: 23 12 3 8 34-26 +8 39
Prvenstvo/kup: 28 16 4 8 50-29 +21 52

Domacin: 15 13 2 0 35-5 +30 41

Pobjeda je izvjesnija nego bilo sta... nikad izgubili nismo kuci od travnicana u 60 godina i ne bi trebalo da bude problema ni sada...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2011, 09:43

banovan je napisao/la:Lazar Popović je igrač Željezničara. Daje sve od sebe na utakmicama. Bori se za sveti dres. Znao ili ne znao, ne pitate se vi. Kraj priče
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 mar 2011, 10:02

Nema potrebe da se prepucavamo između sebe. Svako ima svoje mišljenje o igri Želje i njegovim igraćima. Također, svako ima i svoj ukus i viziju kako bi jedna ekipa trebala da igra. Logično je da ima raznih komentara. Nisam za konstantno napadanje jednih te istih igraća. Vidi se nakon par tekmi ko zna, ko ne zna itd.
Amar od ove ekipe traži disciplinu, požrtvovanost, odgovornost, ozbilnost i sl. I njemu je valjda jasno da tu nekog kvaliteta koji bi donio pravu premoć u većini utakmica nema. Gledam samo domaće tekme uz rijetke izuzetke pa o gostovanjima ne mogu govoriti. Na stranu ono što sam ranije rekao da Amar traži od ekipe, meni stvarno nije jasno (ne zezam se i ne provociram) koja je njegova taktička postavka igre. Kod nekih drugih trenera se to vidi, ali meni kod Amara to stvarno nije jasno. Meni se kad je taj segment igre u pitanju sviđa Ibrak, Oda je isto imao nešto prepoznatljivo. Naravno, nabrajam ove domaće trenere. Možda sa igraćima koji trenutno igraju u Želji i cijeloj preimijer ligi se i ne pokušava neka specijalna taktika jer jednostavno nema kvalitete, ne znam fakat.
Neku noć sam gledao Gaziantep na gostovanju Galati, kup tekma. Završilo 0:0, Gaziantep proš'o dalje (dobio prvu tekmu 3:2). Oduševili me ljudi, igrom, postavkom, tačno se zna gdje ko stoji i šta se hoće. Ništa im Galata nije mogla, a spašavala je bukvalno sezonu i vjerovatno Hadžijevu gu.zi.cu. Pogledam kasnije tabelu i vidim Gaziantep peti na tabeli sa pet pobjeda u nizu, bez poraza od decembra prošle godine kako i u kupu tako i u prvenstvu (dobili Fenera, dobili Bursu, uzeli bod Bešiktašu, izbacili Galatu itd.). Šta hoću da kažem. Jednom sam ljude gled'o i odmah se vidi da je sve na svom mjestu i nimalo me nisu iznenadili njihovi rezultati. Trener im neki Turčin, nikad čuo. Igraći im globalno gledano anonimusi. Od neki dan navijam za njih, jednostavno me zaintrigirali. Tako je nekad i Željo plijenio gdje god da igra, ne bitno kakav je rezultat na kraju bio.
Naravno, da je rezultat osnovna stvar, ali ja npr. volim neku prepoznatljivost u igri, ono nešto što je recimo Želju krasilo 70-tih, pa 80-tih. Ja to zaista sad ne vidim, ne napadam nikog, Amar mi je drag da me neko krivo ne shvati. Pravi i on i pravit će more grešaka, nije bitno. Zna od fudbal, jedino me strah njegove tvrdoglavosti.
Volio bih da neko od starijih koji se nagled'o svega i svačega napiše koju o našoj igri u tom nekom taktičkom smislu jer odavno pokušavam da skontam, ali mi ne ide. Odrast'o sam na fudbalu za go više i sa zvjerima u 16-ercu (sjetimo se samo Smajlovića, Jankovića, Paprice, Mihajla napadačke veličine koje su praktično obilježavale decenije i koje svaki navijač Želje zna), pa ovo sad sa pivotima ne kontam fakat. U gostima bi valjda barem na većini tekmi trebalo igrati na jaku kontru, ali kako bez pravog napadača itd. itd. Pun sam nekih nedoumica u tom smislu i pomalo postajem zbunjen. Gdje god igramo pa i prošle sezone domaći navijači kažu niste loši (ako je dobar rezultat bio za nas), ali niste ni Bog zna šta ili kažu loši ste (kad izgubimo), niste vi za šampiona itd.
Volio bi da griješim, ali nekako gubimo simpatije pa i u sredinama gdje se na noge ustajalo kad se Željo spomene.
Možda je uzrok tome i prevelika liga pa sad svako ima prvoligaša, ne znam.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 07 mar 2011, 10:04

Virtu4l je napisao/la:
banovan je napisao/la:Lazar Popović je igrač Željezničara. Daje sve od sebe na utakmicama. Bori se za sveti dres. Znao ili ne znao, ne pitate se vi. Kraj priče
slika
Sve nesto pisemo bori se, daje sve od sebe ... Jeste li vi Amarovi plaćenici pa da svaku njegovu morate odobrit...Ja ga podržavam u svemu osim u stavu o Lazaru...Pa frajer je fakat samo gromada...Džeko zabije koji gol i razigrava ekipu al' eno Boga mi grije klupu sad...A Lazar "solidno" razigrava ekipu , golove svi znamo ne daje...i opet igra svih 90 minuta na svakoj utakmici ! Ne idem na gostovanja al sam na svakoj domacoj...i ovo sto vidim na Grbavici je da je on najlosija karika u prvih 11... !

Svi imamo svoje subjektivno mišljenje i neću da se raspravljam sad s nekim ko se "razumije", ali o jednom napadacu najviše govori broj postignutih golova, a svi znamo kako Lazar stoji po tom pitanju ! ;)
TM87

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 07 mar 2011, 10:09

lemi_kitao je napisao/la:
banovan je napisao/la:Uložiš cijeli dan, sa osmijehom, da gledaš Želju, desetak sati, bude malo hladno pa se zagriješ :mrgreen: Klackaš se po divnim drumovima BiH, bla, bla. Vratiš se i imaš šta da vidiš, filozofi filozoforaju. Lagano kod kuće, slušaju radio, odigramo remi u Gradačcu gdje do sada nismo uzeli boda, potvrdimo drugo mjesto, dvije naredne utakmice igramo na Grbavici a Borac gostuje Veležu i ..............ne valja. Šta ne valja. Katastrofa. A mrsko im bilo da odu na utakmicu. Al zato imaju internet i vole da filozofiraju. Remi u gostima = katastrofa :lol:

Gluposti ispod navedene obično pričaju ljudi koji odu svaku šestu utakmicu na Grbavici a domet gostovanja im je Hadison.

Nije mi bilo mrsko da pročitam šta se napisalo.

I....................
rossoner je napisao/la:Ma bas su mi dragi neki momci ovdje sa foruma(oni koji brane Lazara),imaju dosta pametnih i konkretnih postova. Drag je i meni Lazar, ali brate - DOSTA VISE! Definitivno ja vise ne vjerujem u ovog igraca,skoro nimalo. Pa koliko dugo panj nije dao gola?! Joj Lazare,Lazare...
Ne bih da pametujem sto se tice taktike niti, ne daj Boze, kritikujem sefa, ali kad ne ide ne ide! To vise i budala vidi. Zao mi je Nikolica, Baljica i Bajre... Nije da sam zadovoljan ali djelomicno jesam. Za jedno mjesec dana cemo vidjeti sta nam je znacio ovaj bod. Mozda se, ne daj Boze, ukine i savez pa tada nece vise biti ni bitno...
izzo je napisao/la: Ništa Fail...bod u gostima, 3 kod kuce = formula za uspjeh i titulu, ali mora do kraja tako.
Keenan.- je napisao/la:Zavrseno 0:0

Fail :ugeek:
tm-ovac iz mase je napisao/la:@FIFA-UEFA--- Čuj imena... HAHAHHAHAH... SMIJESNO !
Ma cao ba... Ti ces meni pricat... Ovo je Amarova greška...I sad uvodi Višću umjesto Zebe, umjesto da je izbacio Jamaka na poluvremenu ! A ti se izgleda jako dobro razumijes u fudbal...Treba te stavit za pomocnika trenera u Vrbanjusi ! Imas mahanje !!!
bablaz je napisao/la:Razočaran sam, Kad ne mozemo pobijediti Zvijezdu sa igračem više, ne zasluzujemo ni 5. mjesto!
lech je napisao/la:PA SAD PRICAJTE KAKO JE BOD DOBAR, ODLICAN.. JESTE KARINE MOJE ODLICAN. **** ZVIJEZDU NE MOZEMO DOBITI U GOSTIMA, I NADAMO SE TITULI. KUCI IONAKO LED PROBIJAMO PENALIMA, I TAKO JE BILO PROSLU SEZONU.. 100 PENALA. LAZAR MRTVA KLOCINA IGRA U NAPADU, A 100 KILA IMA DEBELJKO. LOPTU NE ZNA PRIMITI.. ODBIJA SE OD NJEGA KO DJAVO OD KRSTA. NE ZNAM KOJI GA **** VISE GURA KADA GA NI KAZAHSTANCI NECE KUPITI.. NIKAKVE KORISTI OD NJEGA. NO, IPAK JE TO SUPERSTAR FROM CUKARICKI.. DA, DA CUKARICKI.. CAK SU OSVOJILI BOD OVE SEZONE.

MOLITE BOGA DA NAS ONAJ GLAVATI PLATINI SUSPENDIRA KAKO NE BI BRUKALI PRETKE U EUROPI JER CE NAM NALETITI GORI HAPOEL.
Kako je Kerla, igra li :lol:
irridu je napisao/la:sta je sad ...sanjajte i dalje lazarove "golove" ,vodi ga kuci ako ti vlja..je*o vas on vise :!:
harinjo je napisao/la:
buraz kada su ljudi iz tobola vidjeli klocinu zijanili se..odma mu platili povratnu kartu on može samo kod nas igrati :oops:
irridu je napisao/la:ne mrzim lika stvarno ne mrzim,al sto je dosta dosta je...nemoj sad da mi neko kaze nije on kriv za dns.Iskreno zadovoljan sam bodom nema veze danasnja tekma.ali lik koji igra najisturenijeg igraca i koji je odigro svaku **** minutu dao je 3 gola samo i to 3 leotaru kad smo dali 8,a realno i tada je mogo dat bar jos 3...DOSTA VISE :!:
blue 18 je napisao/la:sad treneri protivnickih ekipa i ne govore svojim stoperima da cuvaju popovica jer znaju da ce sam sebe saplesti,usporiti kontru,upropastiti sansu..itd, stopere pametno rasporede na ove ostale koji se ubacuju u napad poput visce beslije... nez do kad ce ovo vise trajati .. :S
Šta ćeš, znaju ljudi. Iz tople sobe, lagano pljuckaju :mrgreen:

Pored svih gluposti i DEBILIZAMA koje su gore spomenuti napisali, ima i pametnih komentara. Da ja sad ne bih lajao bolje je da im odgovorim sa već napisanim postovima.
Vasa Ladacki je napisao/la:J.e.b.o majku sve vise strucnjaka na forumu. Mourinho do Mourinha :roll: Ne svidjaju se ni meni mnoge stvari, ali dok ima rezultata i dok smo u borbi za titulu sutim, kad se budemo borili za opstanak a ne bude promjena onda cu biti i ja strucnjak. Sramno je kako preko noci ni bod nam ne odgovora na gostovanju a prije samo 2 godine smo u autobusu vec gubili 2:0.

Ti i takvi NISU išli po utakmicama tada. 99% ; Ostavljam mogućnost od 1% al čisto sumnjam.
Esii TM87 je napisao/la:
I fakat ne kontam zbog cega likovi za jucerasnju partiju pljuju Lazu?! Sta je on juce skrivio? Imao jedan sut veoma dobar,ali izvadi je golman.Nije on kriv sto ga Amar forsira 90. min mada sam misljenja da bi napokon trebali da vidimo ostale napadace,jer poslije 60. min nema Lazo vise svjezine,da pravi pritisak,i stvarno mislim da ga Amar forsira zbog toga sto ga raja proziva.Lik juce u 80.min urla Amare mjenjaj Lazu yebo te on,ja mu kazem pa izvrsili smo 3 izmjene,kaze on nema veze...bitno je da Lazo izadje :lol: Ubiju se likovi svim i svacim i ne vide dalje od nosa.
Vrlo jasno napisano.
PL BiH -1 je napisao/la:Vecina vas ni ne gleda Popovica a 95% vas nije gledao ovu utakmicu protiv Zvijezde a svi ste strucnjaci, svi ste kriticari.
Jesu, al na TV-u :mrgreen:
elSaik je napisao/la:
Od nekoga ko je, za razliku od vas vječitih seratora, gledao tekmu.
Baby je napisao/la:SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
nick je napisao/la:
daj manite se ovakvih komentara, niste bili na utakmici ne znate ko ni ja sta je bilo. nema porebe za tim
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znači, Željezničar je i dalje na DRUGOM MJESTU. Naredne dvije utakmice igramo na Grbavici što će reći da bi prednost od jednog boda trebali povećati barem na četiri boda viška u odnosu na trećeplasiranu ekipu. Borac gostuje zahuktalom Veležu. Možda izgube. AKo se to desi a mi dobijemo dvije utakmice na Grbavici, razlika je 4 boda. U najgorem slučaju 5 bodova ako odigraju remi. A dolaze nam na Grbavicu. To je kao katastrofa :lol:

U 1/2 smo kupa;

Zvijezda nam nije napravila NIJEDNU ŠANSU.

Dvije odigrane utakmice, broj primljenih golova = 0 (NULA) ;

Ne valja, a sjedi se kući :mrgreen:

U skokovima, otpepajte, ko što bi rekli mostarci. Fol navijači :lol: Jašta ste :mrgreen:

@banovan u sirokim forumskim masama poznat kao @nikad_izvini...

samo da kazem, iako te nije bilo neko vrijeme, ali dominiras... :lol:
evo da i ja citiram **** vas citiranje velikih postova... stavi @nick pa mu odgovori
treba nam jos igraca iz BiH

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 07 mar 2011, 11:48

Nedžad Selimović priprema "izneneđenje" (autobus) za Želju. ;) :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 07 mar 2011, 12:53

Trebaju se zohari sada docekati na pravi nacin , da bar jednim dijelom uzvratimo gostoprimstvo na koje nailazimo kod njih vec godinama . Trenutno za mene nema odvratnije ekipe od njih , cak mi se ime gadi spomenuti :roll:
Željezničar za život cijeli !

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 07 mar 2011, 13:05

Ili ja nisam shvatio tebe, ili ti nalazis neke mane u mom postu? :roll:
Nama je Željo svetinja jedina.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 mar 2011, 13:13

Vasa Ladacki je napisao/la: Ili ja nisam shvatio tebe, ili ti nalazis neke mane u mom postu? :roll:
Mislim, zapravo sam siguran da nije mislio na tebe, već na "njih" koji nisu zadovoljni. Da je mislio na tebe napisao bi "ti i takvi NISTE išli na utakmice" a ne "ti i takvi NISU išli.." Dakle ovo "ti" ne označava drugo lice jednine- tebe, već "njih". Kao npr. ti su ljudi takvi i takvi.. Nadam se da ne griješim ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 07 mar 2011, 13:33

spielführer_21 je napisao/la:
Vasa Ladacki je napisao/la: Ili ja nisam shvatio tebe, ili ti nalazis neke mane u mom postu? :roll:
Mislim, zapravo sam siguran da nije mislio na tebe, već na "njih" koji nisu zadovoljni. Da je mislio na tebe napisao bi "ti i takvi NISTE išli na utakmice" a ne "ti i takvi NISU išli.." Dakle ovo "ti" ne označava drugo lice jednine- tebe, već "njih". Kao npr. ti su ljudi takvi i takvi.. Nadam se da ne griješim ;)
Lijepo objašnjenje, uz napomenu da sam iznad tih postova, uključujući i njegov napisao
banovan je napisao/la:Pored svih gluposti i DEBILIZAMA koje su gore spomenuti napisali, ima i pametnih komentara. Da ja sad ne bih lajao bolje je da im odgovorim sa već napisanim postovima.
pa sam onda naveo njegov, elsaikov, nickov i još par postova :mrgreen:

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 07 mar 2011, 13:38

Sad pogledah i pregled. Koliko sam vidio, Zeba je dao samo jednu upotrebljivu loptu, Jamaku. Lopta za Lazara nije bila njegova, nije ni za Radovanovića. Vrlo, vrlo loš učinak. Možda se varam. Al eto, to je neki moj utisak.
Jamak i Zeba najgori na utakmici. Bezveze prozivamo Lazara kao da je on jedini krivac. Kao, da nema Lazara harali bi :roll:

Ne bih rekao

[youtube][/youtube]

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 07 mar 2011, 14:25

Hocemo li imati kakvog postotka od njegovog transfera :?: :mrgreen:

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/bek ... hija/53017
Razumijes ti mene burazere moj :)

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 07 mar 2011, 14:32

Interesantno, kazahstanski Tobol našeg je internacionalca već predstavio na službenoj internet stranici?!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 mar 2011, 14:36

Malo loših vijesti, ali hvala bogu imamo puno veznjaka a i bolje da čiste kartone sad..
Željo oslabljen dočekuje Travnik
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... je-travnik
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 07 mar 2011, 14:59

U kolko je sutra trening ? jel u 2 ?
G R B A V I C A 2

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.