Počelo je sa dva dobitna, Unicaju čekam i još par zicera, a onda brazilska ludnica ide. Volim vas!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

75-77amarosim je napisao/la:Prokom-Unicaja 2 1,45 s.t.
Prokom dozivio mnogo promjena u zadnjim danima,otisao im je americki centar,dosao Acker koji sigurno moze pomoci svojim iskustvom ali je odradio tek jedan trening i bit ce u sastavu,ozlijedjen im je jos jedan Amerikanac Vinney tako da imaju dosta problema na pocetku sezone.......
Unicaja ima vrlo dobru ekipu ove sezone i trebali bi pobijediti vcrs,vjerujem da to mogu,za vikend su rastavili kuci Valladolid i danas u dobru raspolozenju dolaze na Prokom koji realno na sta traziti u Euroligi...........
Za hrabrije:
Simon 11,5 manje(iako starta u petorci i u prvoj utak je zabio 19poena,mislim da bi danas mogao imati manju min buduci da Prokom igra dosta vremena sa dva playa pa bi i Repesa mogao odgovoriti istom mjerom,takodjer obrana mu nije jaca strana tako da bi mogao imati problema sa faulima a uz to ocekujem utak s malim brojem poena)
Decin-Kolin 155,5 vise

Na onom norveškom rukometu sam dobio 100 KM. Ovaj posljednji tiket je 60. A najviše prođe onaj gdje je hokej Dinamo od doktora preporuka, tu je leglo taman da pokrijem dvije rate kredita.anonimni je napisao/la:pošto vidim po postovima da si sretan danas, kol'ko si u plusu ?
Hass je napisao/la:Dobar jutar,radni narodeZa danas: J.Sousa-Cleza tip JEDAN,Pashanski-Mektic tip JEDAN i G.Rufin-B.Westerhoof tip JEDAN.Kvota oko dva i pol.Za srednji ulog..Good luck
Eto ga pasha..Svaka castHass je napisao/la:F.Mayer-R.Berankis over u prvom setu,J.Nieminnen-L.Hewitt over u prvom setu i Lacko-Thiem overu prvom setu. Sretno

znači, nisu mali ulozi nikako bili, svaka čast na hrabrostiinsider je napisao/la:Na onom norveškom rukometu sam dobio 100 KM. Ovaj posljednji tiket je 60. A najviše prođe onaj gdje je hokej Dinamo od doktora preporuka, tu je leglo taman da pokrijem dvije rate kredita.anonimni je napisao/la:pošto vidim po postovima da si sretan danas, kol'ko si u plusu ?
Legendarno!dijabola je napisao/la:ako i ti i pintol tako kažete, onda i ja pratim...je.ba me navarro, pi.čka mu materna u šu.pakdr.van nostrand je napisao/la:Zar nisam ranije postavio taj susret, solidno ispratio pobjedu Cruzeira
Da je Internacional dobio, čekao bih gol Santosa za 130 KM.NeToBoLa je napisao/la:Jao Internacionala, ovi levati ih preokrenuše u dvije minute. 88' i 90', nisu neke pare u pitanju ali smiješno da samo na tome moram pasti. Otpisani dobijaju onoga kome treba.Ccc.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.