Sta god da uzimas podhitno prestani i brzo kod doktora !sekac je napisao/la:dobro ako gledaš ne treba ti objašnjavati ali vi ste gool dali poslije tog evo sad Antolović igra van 16 rukama aaaaaaaa opet ne vide ili to mi samo vidimo šta si htjeo reči opet mio pitari komplex ovo ono je li pa bolab zamisli daq protiv vas ovo radi ne bi ostali od vas jadan ne bio.Stole iz Bora je napisao/la:Ima li jos koja situacija da nam opises ili je to sa rukom svo "siljenje"?sekac je napisao/la:Al ga sudija šilji za želju fuj rukom igra pred njim na metar on ništa i poslije u nastavku željo gool zabija hahaha tuga je što ovo gledam -o!Mada je Željo bolji za dvije klase ali brate što im ovo treba ne kontam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
svi me poznajete znate da ne volim da njamke ali fakat ovo Želji ne treba naveo sam da su za klasu bolji normalno da pratim ti nas nemoj ali vas boli što vidimo šta se radi izgleda više nego što gledamo ipak nisam gledao prvo poluvrijem,e ali ovo sam vidiop ako nije tačno izvolite pa recite neču nikad na vašoj temi pisati o ovim glupostima ali istina je j e . i ga i svako ko ukaže na sudijske greške namjerne ili ne namjerne za vas nije normalan i šuta se e jadi moji!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 okt 2012, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- SarajlijaTM
ovako ce te abd da pricate i poslje derbijaStole iz Bora je napisao/la:Ima li jos koja sumnjiva situacija da nam opises ili je to sa rukom svo "siljenje"? J.bote zivot, jedna sumnjiva situacija i odmah se utakmica pretvori u siljenje ...sekac je napisao/la:Al ga sudija šilji za želju fuj rukom igra pred njim na metar on ništa i poslije u nastavku željo gool zabija hahaha tuga je što ovo gledam -o!Mada je Željo bolji za dvije klase ali brate što im ovo treba ne kontam.

p.s.-nazvao ivica i rekao nije ruka i to je to,sta nejasno

tema je FK SArajevo, a ne FK Željezničar.
A sutra će mi se ovi koji su počeli priču o želji žaliti kako im manijaci dolaze na temu i pišu o svom klubu...
A sutra će mi se ovi koji su počeli priču o želji žaliti kako im manijaci dolaze na temu i pišu o svom klubu...
Kako jadni odgovori rekao sam argumente koje su svi vidjeli ili nisu ali dobro zato i jeste ovako kako jeste nema veze neču više da o tom pričam sa vama fakat ne vrijedi bolest je čudo ja pratim naravno šta sudije rade za vas i protiv nas isto kao i vi nas molite Boga da nas oštete ja naprotiv molim Boga sammo da vam ne pomažu ali eto da se ne ljutite fakat je Željo bolji Gradina ne može meda mada bi volio da pobijedi ali oni gluhe izgleda ne mogu dobiti!
Sarajevo ljubavi moja!
Sekac, imaš temu o Želji, pa tamo piši. molim te, nemoj ovdje da oftopičariš bez potrebe.
EE brate admine upoznao si me neču iz principa i poštovanja prema pojedinim da tamo pišem o ovom ,možda o ljepšim i prečim stvarima da ali ovde sa svojima disklutujemo o suđenju ne o Želji opet ponavljam ne o Želji nego o suđenju a to nema veze sa temom Želje, ako smeta neču, nema problema ionako če se raširiti rasprava bez veze sa njima u pravu si!Ali si trebao i ranije reagovati deset stranica nas je.bu ovde i dave i ti danas našao da se ispravlja ali dobro neču sad da ispada da favorizujete ovaj ili onaj klub samo govorim o činjenicama.admin je napisao/la:Sekac, imaš temu o Želji, pa tamo piši. molim te, nemoj ovdje da oftopičariš bez potrebe.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 okt 2012, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
nema potrebe sekac brate da se nerviraš jel ruka ili nije
kad izađu u evropu onda nema šiljenja itd..pa sama gol razlika u zadnje 3 god govori sve...3-22
a da ne pričamo o tome da nekoga "slučajno” prođu tj izbace
kad izađu u evropu onda nema šiljenja itd..pa sama gol razlika u zadnje 3 god govori sve...3-22
YES.WE.DID.
Eto ja lažem ja odma poslije goola napisao i oni sami govore da je bila ruka i na sport centar piše brate da je bila ruka o tom sam ja pisao a ne o Želji je be mi se za njih ali brate ofirno je i preofirno sudija na metar stoji hajde ono igranje golmana rukom van 16 pa i ne mora jer bi mu morao dati crveni ali ovu ruku je morao svirati jer su ovi iz gradine stali a oni u nastavku zabijaju gool eto o tom ja pišem i da se o nama radi isto bi rekao ali đaba je.payton je napisao/la:nema potrebe sekac brate da se nerviraš jel ruka ili nije
Sarajevo ljubavi moja!
HAHAHAH tako vas volim.payton je napisao/la:nema potrebe sekac brate da se nerviraš jel ruka ili nije
KUKANJE I SAMO KUKANJE,prpa prisli vam na tabeli i nista ne valja.
Eto da te napomenem da smo prosli Serifa prosle godine,cisto da znas!
A kada ste vi zadnji put igrali kvalifikacije za ligu prvaka??????
To ti je ono takmicenje gdje igraju sampioni svojih drzava,a ne europa liga gdje te Zeta ponizi!!
HAJ CAO!!
ja jesi nas sjebo sa tim postom ne znam sam kako ču sad na tekmu

Sarajevo ljubavi moja!
Ja nazalost necu na tekmu,gripa me ufatila nenormalno tako da nisam u stanju ustati...veceras samo spustiti loptu,bez nekog nepotrebnog nabijanja, jel nece to proci tako lahko pored njihova ona dva jablana u odbrani,koji su isto tako spori pa to i treba iskoristiti...vrijeme je da se dobije i Borac
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... V_h1gtVXeY
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... V_h1gtVXeY
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
http://goo.gl/VkkOv" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hocete li vi biti na Arenisport1?
-
- Kontakt:
pun vam sjever ,a dobar termin
! i tuzno je vala
sta ova raja hoce da dodju na tekmu mozda ronalda,djeku ccc

Zadnja izmjena: likusa, dana/u 20 okt 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Edukuj se.likusa je napisao/la:pun vam sjever ,a dobar termin![]()
! i tuzno je vala
sta je toHorionBosna je napisao/la:Edukuj se.likusa je napisao/la:pun vam sjever ,a dobar termin![]()
! i tuzno je vala

Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.