Aprilililili...Aldinn je napisao/la:Jel istina da da pare od Dzekinog transvera stizu 1.4. ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
ma svira k.u.r.c.u ili nezna sta prica ili je pitarelSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Nisu ovoliko kukali kad smo se borili da prezivimo sad im kao nesto nevalja, kada su ekipu vodili krunici i k.urc.i palci samir OT koji je izmedju ostalog presao kod pitara i zavrsavo im sudiju u Zenici
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
aa jeste dosadni ...cim neko ima drugacije misljenje od vass ili malo nesto kaze u negativnom smisluu odmah je pitar ili automatski postaje neprijatelj kluba br 1 ...pile87 je napisao/la:ma svira k.u.r.c.u ili nezna sta prica ili je pitarelSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.bice mi drago na kraju sezone zacepiti svima usta samo tako..
Nisu ovoliko kukali kad smo se borili da prezivimo sad im kao nesto nevalja, kada su ekipu vodili krunici i k.urc.i palci samir OT koji je izmedju ostalog presao kod pitara i zavrsavo im sudiju u Zenicima samo opusteno nekako sam kad se ovako pise sve sigurni da smo na kraju prvaci...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pozdrav momci ovo mi je prvi post na ovoj temi najdražeg mi kluba nadam se da cemo lijepo diskutovatipile87 je napisao/la:ma svira k.u.r.c.u ili nezna sta prica ili je pitarelSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.bice mi drago na kraju sezone zacepiti svima usta samo tako..
Nisu ovoliko kukali kad smo se borili da prezivimo sad im kao nesto nevalja, kada su ekipu vodili krunici i k.urc.i palci samir OT koji je izmedju ostalog presao kod pitara i zavrsavo im sudiju u Zenicima samo opusteno nekako sam kad se ovako pise sve sigurni da smo na kraju prvaci...
vec dugo pratim ovaj forum i po meni najbolji likovi na forumu su pile,seyo i banovan(nikad izvini) ima ih još ali su ovo kraljevi
ne znam šta ste više navalili na Osima,nezadovoljni ste bodom u gostima a prije par godina nismo mogli izvuci remi a kamoli pobjediti vi bi možda želili da se vrati hotic pa da poslije svakog poraza u gostima kaže moji momci su se borili samo su nas sudije pokrale
još da kažem nešto o Lazi,pošto je bilo mnogo prozivki na njegov račun,nisam njegov advokat ali moram da kažem da je u Gradašcu imao samo jednu upotrebljivu loptu i da je dobro reagovao
ako Osim kaže da Lazar igra u prvoj postavi, ako cemo na taj način osvojiti titulu ja se onda slažem sa Osimom i u potpunosti ga podržavam
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
banovan je napisao/la:Sad pogledah i pregled. Koliko sam vidio, Zeba je dao samo jednu upotrebljivu loptu, Jamaku. Lopta za Lazara nije bila njegova, nije ni za Radovanovića. Vrlo, vrlo loš učinak. Možda se varam. Al eto, to je neki moj utisak.
Jamak i Zeba najgori na utakmici. Bezveze prozivamo Lazara kao da je on jedini krivac. Kao, da nema Lazara harali bi![]()
Ne bih rekao
[youtube][/youtube]
Ovi strucnjaci nisu ni snimili prvu sansu Jamaka,kod koje je lopta je otisla nebu pod oblake.Siguran sam da je Zeba asistirao,prije toga slomivsi kicmu svom cuvaru.Ne znam kako je po tebi bio los,kad sve sto smo napravili u prvom poluvremenu,je islo po lijevoj strani gdje su dominirali Mirko i Zeba.Stanic i Beslija nisu probili ni jednom Po meni Jamak isto odigrao vrlo dobro prvo poluvrijeme,do drugog promasaj.Poslije toga karton i kraj price.Slazem se za Zebu sto se tice igre u drugom,nije se sasatvio sa loptom,imao jedan kontakt sa loptom do izmjene.
Sad ovako kad gledas ispade da su najgori,da je Jamak ono zabio ispali bi najbolji
Ali moje misljenje je da su igru u prvom poluvremenu nosili Zeba,Jamak,Mirko,Svraka i Lazo.
Sad ce opet salve kritika na racun Laze,ali nema veze.Na tekmi u Gradačcu je dobi podrsku na samom pocetku utakmice od sviju nas,nismo ga prozivali osim jednog lika od nas 250-300 dobar prosjek.Ali zato na forumu pljuvaci dominiraju
P.S mma_hz dobro drago mi je zbog tebe i nivoa
1921-2011
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
To sam i mislio, nego nisam bio siguran vidim vecinu kritikujes, sto u potpunosti djelim misljenje sa tobom, raja treba malo ohladiti glavu i shvatiti gdje zivimobanovan je napisao/la:Lijepo objašnjenje, uz napomenu da sam iznad tih postova, uključujući i njegov napisaospielführer_21 je napisao/la:Mislim, zapravo sam siguran da nije mislio na tebe, već na "njih" koji nisu zadovoljni. Da je mislio na tebe napisao bi "ti i takvi NISTE išli na utakmice" a ne "ti i takvi NISU išli.." Dakle ovo "ti" ne označava drugo lice jednine- tebe, već "njih". Kao npr. ti su ljudi takvi i takvi.. Nadam se da ne griješimVasa Ladacki je napisao/la: Ili ja nisam shvatio tebe, ili ti nalazis neke mane u mom postu?
pa sam onda naveo njegov, elsaikov, nickov i još par postovabanovan je napisao/la:Pored svih gluposti i DEBILIZAMA koje su gore spomenuti napisali, ima i pametnih komentara. Da ja sad ne bih lajao bolje je da im odgovorim sa već napisanim postovima.
Nama je Željo svetinja jedina.
Stančeski se i ne čuje od kad je tamo, Đe nestade čovjek
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 08 mar 2011, 03:59, ukupno mijenjano 2 puta.
To ti kažem. Da se razumijemo, nije u pitanju ekskluzivitet "da samo navijači koji idu na gostovanja imaju pravo da komentarišu" nego je u pitanju nebuloza koja govori da se utakmica haman nije ni završila a već počinje pljuvanje po Lazaru a nije bio najgori.Esii TM87 je napisao/la:
Ovi strucnjaci nisu ni snimili prvu sansu Jamaka,kod koje je lopta je otisla nebu pod oblake.Siguran sam da je Zeba asistirao,prije toga slomivsi kicmu svom cuvaru.Ne znam kako je po tebi bio los,kad sve sto smo napravili u prvom poluvremenu,je islo po lijevoj strani gdje su dominirali Mirko i Zeba.Stanic i Beslija nisu probili ni jednom Po meni Jamak isto odigrao vrlo dobro prvo poluvrijeme,do drugog promasaj.Poslije toga karton i kraj price.Slazem se za Zebu sto se tice igre u drugom,nije se sasatvio sa loptom,imao jedan kontakt sa loptom do izmjene.
Sad ovako kad gledas ispade da su najgori,da je Jamak ono zabio ispali bi najboljiCudni sam rezoni.
Ali moje misljenje je da su igru u prvom poluvremenu nosili Zeba,Jamak,Mirko,Svraka i Lazo.
Sad ce opet salve kritika na racun Laze,ali nema veze.Na tekmi u Gradačcu je dobi podrsku na samom pocetku utakmice od sviju nas,nismo ga prozivali osim jednog lika od nas 250-300 dobar prosjek.Ali zato na forumu pljuvaci dominiraju![]()
Hoće ljudi da komentarišu, poštujem. Hajmo komentarisati i kritikovati krivce od utakmice do utakmice. Jel Lazar bio najgori u Gradačcu, ni blizu. Jel neko bio gori, jeste. Khm, kuc-kuc, đe je zapelo
Što se tiče Jamaka
Ostajem pri svojoj tvrdnji, Jamak = flop of the match
Zašto Zeba. Od kreatora igre očekujem kreaciju. Jedna-dvije upotrebljive lopte za 80 minuta utakmice od playa igre je blago rečeno malo. Čovjek ne igra odbranu, ostaje nam napad. Dvije upotrebljive lopte, ma daj. To je grozno, slabo, loše i malo ako uzimamo u obzir činjenicu da se borimo za vrh tabele. To može uraditi pola igrača iz ove lige, tako nekako. Isto tako, par puta sam naglašavao, ova kritika se odnosi na njegovu igru u gostima, na Grbavici je dobar.
Opet, Zeba fuli prazan gol protiv FK Hrenovki na Grbavici. Zeba fuli prazan gol protiv Slobode, čini mi se. Zebe nema nigdje na terenu protiv Travnika, Širokog, Borca i mi sve te utakmice gubimo a čovjek je kreator igre.
Definitivno nije samo do Lazara. Kao potvrdu, evo zanimljivog posta sa orga koji prenosim. Sumnjam da će se naš statističar ljutiti
Za one koji ne znaju. Jure Guvo je ostao navijačima Želje u sjećanju kao "dobar napadač" ; S druge strane Lazar je označen kao odron odrona. Zanimljivo, zar nePrije par dana sam dobio pitanje za koje sam rekao da ću odgovoriti na forumu. Zadatak mi je bio uporediti najuspješniju Guvinu sezonu u Želji sa Popovićevom prošlom.
Jure Guvo u Želju došao je na zimskoj pauzi sezone 2001/2002 i na proljeće je u devet prvenstvenih utakmica postigao dva gola. Jedinu puna sezona mu je bila 2002/2003 i tada je imao 25 nastupa i 8 golova. U sezoni 2003/2004 je odigrao samo dvije prvenstvene utakmice prije nego je napustio klub i otišao u Kinu. S druge strane, Lazar Popović je došao ubrzo nakon početka prošle sezone (tj. 2009/2010). Ukupno je sakupio 23 prvenstvena nastupa i postigao 8 golova.
Prema tome, odgovor je: Lazar je "za dlaku" uspješniji od Guve u njegovoj najboljoj sezoni.
Još 3 sata do izvlačenja. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
kakvi negativci...kakva negativnost! izlazi iz većine dječaka ovdje, ali i onih "iskusnijih".
Pa firme u kojima radite su "zdrave" i "u evropi konkurentne" nakon promjene menadžmenta (koji diriguje posljednjih 1,5 godinu) aaaaa? i vi koji idete u školu, neki osnovnu? pa i vaše obrazovanje je sjajno..a?
čitam ovdje priče o "travnik slučaju", o "lazaru koji je najveći promašaj", o najtrofejnijem treneru u našoj historiji kojem se postavlja pitanje "da li je zna šta želi", ili "njegov tim nema prepoznatljivu fizionomiju, stil igre, ne zna se ništa" ....ha ha ha, dragi mladići i iskusni teoretičari nogometa. jeli treba neki odgovor VAMA?
NE....jer ste previše negativni, neki i nedorasli da uvažite jednostavne činjenice.
Prije Amara, promjenite prvo nešto u svom životu i taktici.
Pa firme u kojima radite su "zdrave" i "u evropi konkurentne" nakon promjene menadžmenta (koji diriguje posljednjih 1,5 godinu) aaaaa? i vi koji idete u školu, neki osnovnu? pa i vaše obrazovanje je sjajno..a?
čitam ovdje priče o "travnik slučaju", o "lazaru koji je najveći promašaj", o najtrofejnijem treneru u našoj historiji kojem se postavlja pitanje "da li je zna šta želi", ili "njegov tim nema prepoznatljivu fizionomiju, stil igre, ne zna se ništa" ....ha ha ha, dragi mladići i iskusni teoretičari nogometa. jeli treba neki odgovor VAMA?
NE....jer ste previše negativni, neki i nedorasli da uvažite jednostavne činjenice.
Prije Amara, promjenite prvo nešto u svom životu i taktici.
Sad ce oni u glas ono klasicno nezrelo "Zeljo je moj zivot" hehehe
Pusti bolan mojne se nervirati.
Pusti bolan mojne se nervirati.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
znali neko sta se desava sa bekricem, odakle ovi prelasci u rusiju zar nije trebo ostat u koreji 2-3 godine
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ja Amara postujem i cijenim njegov rad jer i sami rezultati mi ne daju nista drugo ! Ipak postoje neke stvari koje su možda sitnice, možda i nisu a koje bi mogle bitno poboljšati stanje ekipe ...Nisam strucnjak i ne pokusavam bit...Al mislim da ako Borac moze dovesti u prelaznom roku 4 igrača koji ce igrati u prvih 11 onda moze i Željo iskeširat za jedong napadača. Prihvatam da Borac dovodi igrače na jednu polusezonu... Ali zašto mi kao klub koji je najviše profitirao prošle sezone, ne možemo dovesti ozbiljnog napadaca.. ?elSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Ne bih vise o Lazaru jer njegove fudbalske (ne)sposobnosti svi vidimo...ako nam je utjeha to sto se bori...Onda hajmo nafatat sto neko rece 11 likova s juga i pustit ih nek trče !
Cijeli post je manje-vise kritika na Amarov račun, ali ovo dvoje su i jedine stvari koje imam protiv njega...I jesam li ja manje navijac od tebe i od Pileta jer imam tu i tamo koju zamjerku...Smijsno !
TM87
ako nismo doveli napadaca onda je neko procjenio da nam ne treba a taj neko odgovara za rezultata ili su trebali dovesti neke zvijezde pa da bankrotiramo u slucaju suspenzijetm-ovac iz mase je napisao/la:Ja Amara postujem i cijenim njegov rad jer i sami rezultati mi ne daju nista drugo ! Ipak postoje neke stvari koje su možda sitnice, možda i nisu a koje bi mogle bitno poboljšati stanje ekipe ...Nisam strucnjak i ne pokusavam bit...Al mislim da ako Borac moze dovesti u prelaznom roku 4 igrača koji ce igrati u prvih 11 onda moze i Željo iskeširat za jedong napadača. Prihvatam da Borac dovodi igrače na jednu polusezonu... Ali zašto mi kao klub koji je najviše profitirao prošle sezone, ne možemo dovesti ozbiljnog napadaca.. ?elSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Ne bih vise o Lazaru jer njegove fudbalske (ne)sposobnosti svi vidimo...ako nam je utjeha to sto se bori...Onda hajmo nafatat sto neko rece 11 likova s juga i pustit ih nek trče !![]()
Cijeli post je manje-vise kritika na Amarov račun, ali ovo dvoje su i jedine stvari koje imam protiv njega...I jesam li ja manje navijac od tebe i od Pileta jer imam tu i tamo koju zamjerku...Smijsno !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
je li moguce da su moderatori izbrisali moj post u kojem sam sinoc postavio golove sa zadnje utakmice zeljeznicar-travnik 2-0,zato sto se igraci travnika sklanjaju kod prvog gola i ostavljaju cetvoricu igraca zelje same na drugoj stativi?!
samo naprijed,brisite istinu....zato nam i jeste ovako kako je,dok ih god bude bilo koji "vjeruju" u takve golove,zeljo ce biti na nivou njemackog cetvrtoligasa a prodavci magle ce ,uz vasu pomoc,i dalje moci nastaviti da prodaju muda pod bubrege! takodje,dok god bude bilo takvih koji vjeruju u te golove,i vas modova koji to podrzavate a brisite druga misljenja i istinu,sve dotad ce carevati big brotheri,seherezade,dvorovi,parovi i farme!
samo naprijed,brisite i ovo,najlakse je!
samo naprijed,brisite istinu....zato nam i jeste ovako kako je,dok ih god bude bilo koji "vjeruju" u takve golove,zeljo ce biti na nivou njemackog cetvrtoligasa a prodavci magle ce ,uz vasu pomoc,i dalje moci nastaviti da prodaju muda pod bubrege! takodje,dok god bude bilo takvih koji vjeruju u te golove,i vas modova koji to podrzavate a brisite druga misljenja i istinu,sve dotad ce carevati big brotheri,seherezade,dvorovi,parovi i farme!
samo naprijed,brisite i ovo,najlakse je!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Majstore...Nećemo bankrotirat ako dovedemo jednog napadaca...Nije problem, nek Lazar igra ali se svi slažemo da nije na nivou na kojem bi trebao biti ! Mislim da dostojna zamjena ne mogu biti ni Baljic, Spahic, Nikolic...a u tom slučaju iskeširat neku finu svotu i dovest pravog golgetera !sreca je napisao/la:ako nismo doveli napadaca onda je neko procjenio da nam ne treba a taj neko odgovara za rezultata ili su trebali dovesti neke zvijezde pa da bankrotiramo u slucaju suspenzijetm-ovac iz mase je napisao/la:Ja Amara postujem i cijenim njegov rad jer i sami rezultati mi ne daju nista drugo ! Ipak postoje neke stvari koje su možda sitnice, možda i nisu a koje bi mogle bitno poboljšati stanje ekipe ...Nisam strucnjak i ne pokusavam bit...Al mislim da ako Borac moze dovesti u prelaznom roku 4 igrača koji ce igrati u prvih 11 onda moze i Željo iskeširat za jedong napadača. Prihvatam da Borac dovodi igrače na jednu polusezonu... Ali zašto mi kao klub koji je najviše profitirao prošle sezone, ne možemo dovesti ozbiljnog napadaca.. ?elSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Ne bih vise o Lazaru jer njegove fudbalske (ne)sposobnosti svi vidimo...ako nam je utjeha to sto se bori...Onda hajmo nafatat sto neko rece 11 likova s juga i pustit ih nek trče !![]()
TM87
joj ti ides od teme do teme i izmisljas neke urote, poaro opusti se malo peglas raju...Neprilagodjen je napisao/la:je li moguce da su moderatori izbrisali moj post u kojem sam sinoc postavio golove sa zadnje utakmice zeljeznicar-travnik 2-0,zato sto se igraci travnika sklanjaju kod prvog gola i ostavljaju cetvoricu igraca zelje same na drugoj stativi?!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nookey
- Kontakt:
Ne znam, idem na sve domaće utakmice od rata, a na gostujuće više ne idem iz privatnih razloga.
Poneku pogledam jedino kad je na tv-u. Ono što mi najviše smeta je zabluda oko Lazara. Ljudi ON ĆE IGRATI sve dok ne ode iz kluba ili se ne povrijedi. Zašto? Zato što ga je Amar doveo, a kako svi dobro znamo Amara, nikad neće priznati da je pogriješio ( iako svi vidimo kakav je napadač ) i nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će i dalje veza davati golove i do kad ćemo tako gurati vidjećemo. Ovo nije kritika Amaru, jer je on takav i tu je priča završena
Samo je dovoljno pogledati prošlu sezonu i šta je Alen radio. Čovjek se i gradio i borio ( što radi i Lazar, naravno )
ali je brate sam rješavao utakmice, da ne nabrajam od Čelika, Širokog...
Nije se okretao leđima golu, nego je bio opšta opasnost za protivničke golmane, I njemu su išle duge lopte i primao ih je i asistirao ali je frajer do povrede imao postignutih više golova nego što Lazo ima kontakata s loptom u ovoj sezoni.
Nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo nekom čudu pa da proradi ( u što sumnjam ) i kao što neko napisa, možda bi fakat trebao posjetiti psihijatra, jer on ošito ima neku blokadu, neki strah od pogreške i onda još više griješi, boji se i nikad neće uzeti loptu, preuzeti odgovornost i šutirati.
Ovo je moje mišljenje i ne moraju se svi složiti sa mnom...
Toliko o njemu, a što se utakmice sa Zvijezdom tiče, ovo je dobar rezultat, jer koliko sam ja upratio Borca i njihovu igru, ako ovako nastave, nema teorije da će ostati ispred nas, jer oni osim Krunića i Maletića nemaju igrača da valja. Njihove napadače ne treba ni spominjati, igra bez igre, Drina da je malo hrabrija bila mogla ih je i uzeti, a o Širokom da ne pričam... zato samo lagano sad uzeti dvije kući, a Velež i Čelik će odraditi posao za nas ( odnosno za sebe)
Poneku pogledam jedino kad je na tv-u. Ono što mi najviše smeta je zabluda oko Lazara. Ljudi ON ĆE IGRATI sve dok ne ode iz kluba ili se ne povrijedi. Zašto? Zato što ga je Amar doveo, a kako svi dobro znamo Amara, nikad neće priznati da je pogriješio ( iako svi vidimo kakav je napadač ) i nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će i dalje veza davati golove i do kad ćemo tako gurati vidjećemo. Ovo nije kritika Amaru, jer je on takav i tu je priča završena
Samo je dovoljno pogledati prošlu sezonu i šta je Alen radio. Čovjek se i gradio i borio ( što radi i Lazar, naravno )
ali je brate sam rješavao utakmice, da ne nabrajam od Čelika, Širokog...
Nije se okretao leđima golu, nego je bio opšta opasnost za protivničke golmane, I njemu su išle duge lopte i primao ih je i asistirao ali je frajer do povrede imao postignutih više golova nego što Lazo ima kontakata s loptom u ovoj sezoni.
Nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo nekom čudu pa da proradi ( u što sumnjam ) i kao što neko napisa, možda bi fakat trebao posjetiti psihijatra, jer on ošito ima neku blokadu, neki strah od pogreške i onda još više griješi, boji se i nikad neće uzeti loptu, preuzeti odgovornost i šutirati.
Ovo je moje mišljenje i ne moraju se svi složiti sa mnom...
Toliko o njemu, a što se utakmice sa Zvijezdom tiče, ovo je dobar rezultat, jer koliko sam ja upratio Borca i njihovu igru, ako ovako nastave, nema teorije da će ostati ispred nas, jer oni osim Krunića i Maletića nemaju igrača da valja. Njihove napadače ne treba ni spominjati, igra bez igre, Drina da je malo hrabrija bila mogla ih je i uzeti, a o Širokom da ne pričam... zato samo lagano sad uzeti dvije kući, a Velež i Čelik će odraditi posao za nas ( odnosno za sebe)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
potpuno se slazem da je kod popovica u pitanju amarova sujeta!
cak ne mislim kao vecina da je u pitanju neka zelja za materijalnom koristi u buducnosti,vec cisti inat da doceka situaciju da lazo pocne davati golove i da mu onda satisfakcija budu komentari,"bravo sefe,vi ste jedini vjerovali u njega i bili u pravu kao i uvijek!"
cak ne mislim kao vecina da je u pitanju neka zelja za materijalnom koristi u buducnosti,vec cisti inat da doceka situaciju da lazo pocne davati golove i da mu onda satisfakcija budu komentari,"bravo sefe,vi ste jedini vjerovali u njega i bili u pravu kao i uvijek!"