Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ja mislim da Edin najbolje zna kakvi su ovo momci. I Nastasić i Kolarov. I ako su njemu dobri, i meni su dobri. Edin je svakako za promociju ove zemlje učino više nego stotine hiljada nas zajedno, i ne vidim zašto mu ne bih i ovdje vjerovao.BadrHari je napisao/la:Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"![]()
Mnogi to i zbog rime uzimaju.![]()
Nastasic i Kolarov su ljudine, gledao sam toliko klipova gdje je ocigledan njihov, pa skoro bratski odnos sa Edinom.
To su momci koji imaju previse para da bi se opterecivali tim stvarima.
Sve sto zelim reci je da su po meni dobri momci, i da se ne pravi skandal od ovog da ispadnu fašiste.
Idete u krajnost..
Samo pokusavam naglasiti da pogresne ljude pokusavamo ocrniti zbog nepromisljenog natpisa na majici.lolcina je napisao/la:Nikad pameti doci necemo, post tipican za naivne Bosnjake u maniru "ma ne bi oni nas"...BadrHari je napisao/la:Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"![]()
Nastasic i Kolarov su ljudine, gledao sam toliko klipova gdje je ocigledan njihov, pa skoro bratski odnos sa Edinom.
Sve sto zelim reci je da su po meni dobri momci, i da se ne pravi skandal od ovog da ispadnu fašiste.
Idete u krajnost..
Ja se izvinjavam za OT, ali jednostavno ne mogu da shvatim zasto smo ovako plitki i naivni.
Nije za ovu temu, ali ipak, što hrvatske bogati. Zar Pliva nije u BiH ?pisac je napisao/la: Jedna si jedina je prepjev hravtske narodne pjesme "s one strane Plive", pa smeta li vam ta himna radi toga?
Yebem ja njima mamu obojici. Naivni Bosnjo vjecito pada na fine rjeci, ko telad.BadrHari je napisao/la:Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"![]()
Idete u krajnost..
Joj JoJevedator je napisao/la:
U Hasanaginici se spominje Imotski i Imotski kadija, pa je to ipak Bosanska pjesma.gost je napisao/la:Nije za ovu temu, ali ipak, što hrvatske bogati. Zar Pliva nije u BiH ?pisac je napisao/la: Jedna si jedina je prepjev hravtske narodne pjesme "s one strane Plive", pa smeta li vam ta himna radi toga?
S one strane Plive, hrvatska narodna pjesma?pisac je napisao/la: Jedna si jedina je prepjev hravtske narodne pjesme "s one strane Plive", pa smeta li vam ta himna radi toga?
emir79 je napisao/la:S one strane Plive, hrvatska narodna pjesma?pisac je napisao/la: Jedna si jedina je prepjev hravtske narodne pjesme "s one strane Plive", pa smeta li vam ta himna radi toga?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ocemu ti? kakva crna hrvatska narodna pjesma, to je Sevdalinka jadan nebio.
Isto kao sto je i Mostar hrvatski stolni grad a do 1700 i neke kapelice nije biloemir79 je napisao/la:S one strane Plive, hrvatska narodna pjesma?pisac je napisao/la: Jedna si jedina je prepjev hravtske narodne pjesme "s one strane Plive", pa smeta li vam ta himna radi toga?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vedator je napisao/la:
Vidim da si muzicki obrazovanemir79 je napisao/la:S one strane Plive, hrvatska narodna pjesma?pisac je napisao/la: Jedna si jedina je prepjev hravtske narodne pjesme "s one strane Plive", pa smeta li vam ta himna radi toga?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tako je jarane...pametnom dosta ..eto nije on..dje bi onemir79 je napisao/la:Yebem ja njima mamu obojici. Naivni Bosnjo vjecito pada na fine rjeci, ko telad.BadrHari je napisao/la:Ma to Srbija do Tokija se moze shvatiti i kao da Srba ima svugdje, to je u njih opce prihvacen vid "patriotizma"![]()
Idete u krajnost..
Pored toliko nacina da se titula proslavi, nasli "Srbija do Tokija", ja bas ih ima do Tokija, de ba mani se toga.
Bosnji kad bi pobili sve nece se nikad opametiti, malo im genocid i protjerivanja jos od prije 100-200 godina pa sve do 1992-ge.
Oni su uvijek bili isti, a takvi ce i ostati. Imao sam donekle pozitivno misljenje o Kolarovu, ovakav mi je pao u ocima do kraja. Yebala ga Nokia!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 4 gosta.