FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

lazar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la lazar » 23 dec 2014, 11:51

Vi ako mu uplatite potrazivanja, a mislim da ce se i desiti. Momak nece ni jednu utakmicu braniti, sjedit ce na tribini 2 godine.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 23 dec 2014, 12:01

lazar je napisao/la:Vi ako mu uplatite potrazivanja, a mislim da ce se i desiti. Momak nece ni jednu utakmicu braniti, sjedit ce na tribini 2 godine.
Bolje nego dati ga dzaba..Jesu to veliki troskovi ali na nekome se mora trenirati i strogoca..Sto se tice Husare,nadam se da je Azmir uvidio da sa ovim kvazimenadzerima nema sta raditi i to mu je po meni nakon loseg marketinga najveca greska..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

januar071
Kontakt:

Post Postao/la januar071 » 23 dec 2014, 12:08

Mislim da ste sa Piricem zakasnili. :hmmmmm: Samo je pitanje dana kad ce od NSBIH dobiti papire da je slobodan igrac,ako ih vec nije dobio. :crazy:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 23 dec 2014, 16:07

staragarda je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Hebote ne smijes se ni pobuniti sto ti se doprinosi ne uplacuju i kasni plata, mislim fakat :plac:
hajd ti vise ne s e r i,znas.....pun mi te je i tvog nekog mudrovanja...znas ti sta je uplacivano i koliko...do juce vam igracima struja iskljucivana i hrenovke 3 puta dnevno jeli.....morat cete vi jos pure pojest da postanete neko u Bosni a o evropi je smijesno i pricat...i ovog maksuma vam necemo dati jer ne zelimo da gledamo kako dijete siluju u nekom predkolu predkola EL...istraumirat ce se dijete a tek punoljetan....bolje mu je da kod nas spasioca nekog glumata....i ako ce vam on bit pojacanje u skladu sa ambicijama kluba jadna li vam majka...on moze na klupu i da se kali kod na slabijim tekmama i tek za 2,3 godine da postane nesto od njega...a husara i kardif....o majko moja mila :facepalm: :facepalm: :facepalm: ...ono ce nekog prodat u ligu petice....on kad u belgiju nekog tusne treba janje da okrene i sijelo napravi
Sto se ljutis, logicno je da najbolji igraci Slobode dodju na Kosevo, vazda je tako bilo nije do mene jbg.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2014, 16:55

januar071 je napisao/la:Mislim da ste sa Piricem zakasnili. :hmmmmm: Samo je pitanje dana kad ce od NSBIH dobiti papire da je slobodan igrac,ako ih vec nije dobio. :crazy:
Prvo Arbitraža pa onda odluka.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 dec 2014, 16:59

lafomamone je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Hebote ne smijes se ni pobuniti sto ti se doprinosi ne uplacuju i kasni plata, mislim fakat :plac:
hajd ti vise ne s e r i,znas.....pun mi te je i tvog nekog mudrovanja...znas ti sta je uplacivano i koliko...do juce vam igracima struja iskljucivana i hrenovke 3 puta dnevno jeli.....morat cete vi jos pure pojest da postanete neko u Bosni a o evropi je smijesno i pricat...i ovog maksuma vam necemo dati jer ne zelimo da gledamo kako dijete siluju u nekom predkolu predkola EL...istraumirat ce se dijete a tek punoljetan....bolje mu je da kod nas spasioca nekog glumata....i ako ce vam on bit pojacanje u skladu sa ambicijama kluba jadna li vam majka...on moze na klupu i da se kali kod na slabijim tekmama i tek za 2,3 godine da postane nesto od njega...a husara i kardif....o majko moja mila :facepalm: :facepalm: :facepalm: ...ono ce nekog prodat u ligu petice....on kad u belgiju nekog tusne treba janje da okrene i sijelo napravi
Sto se ljutis, logicno je da najbolji igraci Slobode dodju na Kosevo, vazda je tako bilo nije do mene jbg.
prvo DIVE ,ne ljutim se nego smaras...drugo DIVE,de nam daj imena najboljih igraca Slobode a da su presli na Kosevo....trece,DIVE najbolji igraci Slobode su isli u veliku cetvorku ili u inostranstvo....peto,DIVE izuzetak ne cini pravilo...sesto DIVE,vrati se pod dva....cuj,oduvjek je tako bilo...hljebe i Boze :facepalm: :facepalm: ....i onda se cude sto ih strumfete godinama prcaju :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2014, 17:05

Sa Piričem mora još da se radi a vi nemate vremena za to.Husarić je njega odveo u Gent kao zeleno , nezrelo voće.
Valja vidit sa Meškovićem ili Hukić Enverom, da se Piriću posveti puna pažnja da dotjera neke elemente. Koji su to elementi neću vam otkrivati.Vama treba gotov golman i vi njega ne biste trpili. Nama se isplati jer ne pucamo na visoko o. g..
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 dec 2014, 17:08

ko im jee to otisao bio na Kosevo ??.otiso Buco , otisao Huseinovic i zajedno sa bucom je otisao onaj Sarajlic( ne mislim na Sarajku naseg ), sto mu je otac drzao benzinske pumpe Kopex .. on je iz Slobode mislim zajendno sa Bucom otisao u Sarajevo..ne znam da li se tamo naigrao, a ni kod nas nije nesto...bio im je jedno vrijeme i Enes Mesanovic :)...doduse nije od nas otisao ali eto nas je valjda to oni tako gledaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 dec 2014, 17:16

Sa tim Husaricem treba raskinuti saradnju. Dovodi nam svoje invalide koji nemaju gdje, odvodi nam sve normalne. Ebo ga sve!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 dec 2014, 17:19

SaltCityAttack je napisao/la:ko im jee to otisao bio na Kosevo ??.otiso Buco , otisao Huseinovic i zajedno sa bucom je otisao onaj Sarajlic( ne mislim na Sarajku naseg ), sto mu je otac drzao benzinske pumpe Kopex .. on je iz Slobode mislim zajendno sa Bucom otisao u Sarajevo..ne znam da li se tamo naigrao, a ni kod nas nije nesto...bio im je jedno vrijeme i Enes Mesanovic :)...doduse nije od nas otisao ali eto nas je valjda to oni tako gledaju
nije ni huseinovic otisao direktno iz Slobode kod njih..a u 95 godina postojanja Slobode nikada nas najbolji igrac nije presao kod pita....sad sto su otupili od hrenovki i ovog prelaska sa suhe hrane na kavijar to kod pojedinih stvara mit o velicini pa ih stumfete j e b u u mozak godinama...od rata na ovamo sarajevo realno ima sramne rezultate u odnosu na potencijal..tek su zadnju godinu,dvije malo stali na noge i ono dodze i kao zna ono sta je logicno....stipu se divova brate i njihove demagogije

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 dec 2014, 17:21

tuzlak1987 je napisao/la:Sa tim Husaricem treba raskinuti saradnju. Dovodi nam svoje invalide koji nemaju gdje, odvodi nam sve normalne. Ebo ga sve!
pa nije to nista novo :? ....godinama se to desava da nam covjek skart uvaljuje a odvodi najbolje igrace....sad,sto su silne uprave pusile tu foru i talile se sa njim to je vec drugi par rukavica....

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 dec 2014, 20:21

tuzlak1987 je napisao/la:Sa tim Husaricem treba raskinuti saradnju. Dovodi nam svoje invalide koji nemaju gdje, odvodi nam sve normalne. Ebo ga sve!
Gori i od Husare su njegovi "doušnici" iz Omladinskog pogona Slobode.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 23 dec 2014, 20:52

sloboda72 je napisao/la:
Gori i od Husare su njegovi "doušnici" iz Omladinskog pogona Slobode.
Imena kolega,imena ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 dec 2014, 21:09

SaltCityAttack je napisao/la:ko im jee to otisao bio na Kosevo ??.otiso Buco , otisao Huseinovic i zajedno sa bucom je otisao onaj Sarajlic( ne mislim na Sarajku naseg ), sto mu je otac drzao benzinske pumpe Kopex .. on je iz Slobode mislim zajendno sa Bucom otisao u Sarajevo..ne znam da li se tamo naigrao, a ni kod nas nije nesto...bio im je jedno vrijeme i Enes Mesanovic :)...doduse nije od nas otisao ali eto nas je valjda to oni tako gledaju
nije ni huseinovic otisao direktno iz Slobode kod njih..a u 95 godina postojanja Slobode nikada nas najbolji igrac nije presao kod pita....sad sto su otupili od hrenovki i ovog prelaska sa suhe hrane na kavijar to kod pojedinih stvara mit o velicini pa ih stumfete j e b u u mozak godinama...od rata na ovamo sarajevo realno ima sramne rezultate u odnosu na potencijal..tek su zadnju godinu,dvije malo stali na noge i ono dodze i kao zna ono sta je logicno....stipu se divova brate i njihove demagogije
Paša moj koga strumfete jebu u mozak ?? Pusti ti njihove price oni izedmu 2002 i 2008 / 09 nisu postojali, taj klub se svake godine borio za opstanak, Sarajevo je redovno u euro takmicenjima i ostalim uvijek bilo medju top 2-3 kluba.
Sto se tice viršli to moze svaki igrac levat reci iz svakog kluba, al svi šute pa kakva je tek situacija kod njih sad, prodaju cvike za 20 km da prezive, al oni ne smiju pisnuti od Osima, a o vama ne treba trošiti rijeci, kilometrima se bili iz Sarajeva uvijek, a sad ste jedno 1000 godina iza :wave:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2014, 21:11

aS_Roma je napisao/la:
Paša moj koga strumfete jebu u mozak ?? Pusti ti njihove price oni izedmu 2002 i 2008 / 09 nisu postojali, taj klub se svake godine borio za opstanak, Sarajevo je redovno u euro takmicenjima i ostalim uvijek bilo medju top 2-3 kluba.
Sto se tice viršli to moze svaki igrac levat reci iz svakog kluba, al svi šute pa kakva je tek situacija kod njih sad, prodaju cvike za 20 km da prezive, al oni ne smiju pisnuti od Osima, a o vama ne treba trošiti rijeci, kilometrima se bili iz Sarajeva uvijek, a sad ste jedno 1000 godina iza :wave:
Patimo po svim temama, hronicni pacenici :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 dec 2014, 21:14

pile87 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
Patimo po svim temama, hronicni pacenici :urnebes:
Pusti ba i ti Bogati znas kako ovdje ide, evo sad cim je nesto oko Sarajeva i protiv Slobode, onda ide prica pusti pitare njih štrumfovi ubise.

A kad je prica Zeljo - Sloboda i nesto oko toga, ma kakvi štrumfovi pa pitari se šprdaju sa njima godinama i tako u krug

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2014, 21:24

aS_Roma je napisao/la:
Pusti ba i ti Bogati znas kako ovdje ide, evo sad cim je nesto oko Sarajeva i protiv Slobode, onda ide prica pusti pitare njih štrumfovi ubise.

A kad je prica Zeljo - Sloboda i nesto oko toga, ma kakvi štrumfovi pa pitari se šprdaju sa njima godinama i tako u krug
Nek ide kako ide nego nemoj lagat ljudima izmedju 2002 i 2008 / 09 smo izborili i evropu bili ali nismo dobili licencu.Drugo covjeka zena natjerala da se rijesi cvika od bivse cure i par pitara je od toga napravilo BUMM.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 dec 2014, 21:53

Ovo je moja oaza mira od ovih giganata i divova iz Sarajstana zar se i ovdje o hovnima mora citati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 23 dec 2014, 22:26

nakon sto Slobodu iz Tuzle uzese dva kluba iz obliznjeg mjesta, Bijeljina, vrijeme je da slicnu sudbinu dozivi i Okk Sloboda koja docekuje Gradjanski iz Bijeljine...Dakle kao što vidimo Bijeljina osim fudbalera, sto donekle mogu razumiti imajuci u vidu nadimak kupusari, ima i kosarkase koji su opet haman bolji od nasih.
Nije li, dakle, veliki odlazak prijeratnog stanovnistva put Bijeljine, jedan od razloga za veliku propast tuzlanskog sporta. Po popisima Bijeljina ce uskoro imati vise stanovnika pa je i logicno da je baza za sport jaca.
& $ ?

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 dec 2014, 22:41

Citam, a nisam ranije znao, kako smo davnih '80tih godina (ne znam koja tacno sezona), pobijedili (sumnjivo) Hajduk, a onda i Velez na Tusnju te tako ostali u Ligi, a Veleza uskratili za titulu.
Klosari nisu zaboravili, cekali toliko godina da nas otjeraju u Federalnu ligu. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, tuzlanskinacin i 8 gostiju.