Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

KiaKaha
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la KiaKaha » 22 okt 2013, 22:35

Za EPL bih dao sve pobjede u ostalim takmicenjima u naredne 2 godine! 8-)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 okt 2013, 22:37

Utakmica ni zavrsila nije,odmah ljudi pisu da su izgubili,a neka prica bila o pobjednickom mentalitetu.
Kad sam rekao da se Arsenal jos uvijek ne moze nositi s velikim ekipama,svi me napali,a bio sam upravu.
A odmah se poceli gurati s velikanima lafo,a njemacki podgigant vas dobi na domacem terenu.
#miasanmia

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 22 okt 2013, 22:37

AllGunsBlazing je napisao/la:Nasi su sa 10 km manje bilo bolja ekipa, ali da su samo dali tih 10 BvB ne bi uopste dosao do sansi da da gol. Ali to spada u ono sta bi bilo kad bi bilo, nasi su mislili na mali presing dobiti utakmicu, tako se utakmice ne dobijaju.

Rosicky pasa nije pogodio, bilo po podu, bilo dugog.
smijesno sto mislis da neka ekipa moze vise pokriti terena nego svabe.Prosle godine su oba njemacka tima izdominirala trcanjem i to se i sad nastavlja,jednostavno najspremnije ekipe.Igrao sam keca na arsenal i nazalost pad s kruske,pff ovo je jos bio jedan dokaz da ce dortmund daleko dogurati

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 okt 2013, 22:38

Je*aji ga dobra utakmica, taman kad se ocekivalo da mi damo gol zabije ga Dortmund. Samo mi je krivo sto smo zadnje minute tako glupo odigrali da je to za ne povjerovati.
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 okt 2013, 22:38

trxel je napisao/la::lol: Vidi ovoga sortira ko smije doci na temu. Salu na stranu, steta zbog poraza.
Ponovo procitaj sta pise sine, ukljuci malo mozak, smije, ne smije, ovo nije moje da nekom nesto zabranjujem. A pravo imam da predlozim, jer ono sto najvise mrzim jeste pljuvanje kad ono nije zasluzeno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2013, 22:38

Ma ovo je ona klasična Arsenalova, umireš u ljepoti, napadaš, taman pritisak napraviš i bum, jedna kontra sruši sve.
Bekovi su po meni katastrofični ovu utakmicu bili, Sagna i Gibbs bi se morali prepitat između sebe neke stvari večeras, ovo je bilo očaj živi. Arteta, Giroud i Laurent kapa dole, najbolji danas, Cazorla otkako je ušao u igru puno više živosti unio od Jacka koji je konstantno griješio ovu utakmicu.

Pretrčali nas, 10 kilometara više su pretrčali jbt, čim ih hrani Klopp :shock: I ozbiljno se osjeti nedostajanje Flaminija, čovjek koji ima nevjerovatan utjecaj na Arsenalovu igru. Ništa, prebacite misli na sljedeću utakmicu PL-a, ovo je gotova priča sad :)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 okt 2013, 22:39

schweinsteiger je napisao/la:Utakmica ni zavrsila nije,odmah ljudi pisu da su izgubili,a neka prica bila o pobjednickom mentalitetu.
Kad sam rekao da se Arsenal jos uvijek ne moze nositi s velikim ekipama,svi me napali,a bio sam upravu.
A odmah se poceli gurati s velikanima lafo,a njemacki podgigant vas dobi na domacem terenu.
idi baaa, znaš već gdjeee. Ta tvoja ekipa se nije sastala sa loptom u drugom poluvremenu. Arsenal je veliku ekipu, ako mogu nazvat veliku, podero na domaćem terenu, sjećaš se? Ono kad nam je sudija oduzeo prolazak dalje?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 22 okt 2013, 22:39

Nedovoljno trke , zalaganja , pa tek onda srece (precka, izbijanje sa linije nakon suta Rosickog) i dobijes ovakav rezultat.

Arteta koliko god da je bio dobar, ne moze odraditi ni polovinu onoga sto uradi Mathieu. Znaci ovo je njegov vrhunac, a sada se najbolje vidjelo da ni to nije dovoljno. Sagna, Gibbs - flops of the match. Zirokopter, kapa dole.
Ramsey skroman.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 okt 2013, 22:40

E nek ste izgubili, jeste se bili uzdigli kao da ste ne znam ti sta.
Morate vi jos pure jesti da budete ozbiljna momcad.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 okt 2013, 22:40

Ma neka dolaze, izgubilo se, nije zasluzeno ali takav je fudbal. Dortmund je dobra ekipa, nije sramota od njih izgubiti. Jedino sto ce se pricati kako Arsenal nema kapaciteta da se nadigrava na najvisem nivou, sto je glupost ali eto.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 22 okt 2013, 22:40

I da.. još da dodam da ovo samo može da im bude poticaj da još jače i bolje rade jer nam fali to malo da izguramo do kraja i do pobjede protiv vrhunskih evropskih ekipa.. večeras nismo imali ni sreće, prvo prečka pa onda i ovaj gol koji primamo, ali šta Bože moj, iz ovakvih utakmica treba da izađu samo jači i ne smiju dozvoliti da ih ovo slomi..
i ovo može samo biti dobra stvar, nikako loša, jer još uvijek smo u igri za prolaz dalje, i nismo ništa puno izgubili porazom, treba ekipa a i većina navijača da se spuste na zemlju i da realno sagledavaju stvari..

COYG :)
schweinsteiger je napisao/la:Utakmica ni zavrsila nije,odmah ljudi pisu da su izgubili,a neka prica bila o pobjednickom mentalitetu.
Sjedi, oguli jabuku.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 okt 2013, 22:41

Nemoj bit smijesan. Prvo Ramsey nije bio ni blizu svog nivoa, trkacki, da ne govorim na druge stvari. Drugo falio je Flamini koji tu isto treba trcati. Trece pola ekipe izaslo kao da igraju protiv Norwicha, odnosno pusti im da igraju nek se malo umore mi cemo ih pritisnuti i zabiti gol. I sve su dobro uradili osim ovog zabiti gol. BvB je prvih 15 minuta(drugog poluvremena) imao mnogo loptu u nogama, nista nisu uradili, onda je Arsenal uzeo loptu napravili par prilika promasili i to je to. Kazna za sve ovo.

@schweinstiger pretpostavljam da si gledao utakmicu?
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 okt 2013, 22:41

Kvalitete imamo ali porazavajuci je podatak o pretrcanim kilometrima...

Sta Rosicki radi u prvih 11, frajer je propao jos prije 3 sezone?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 22 okt 2013, 22:41

Tom njemackom podgigantu se cesto zna desit da i vas dobije :mrgreen: . Taj dio sa pobjednickim mentalitetom cu ignorisat, jer i pokraj toga si napisao previse gluposti za provarit :D.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2013, 22:42

Malo su vas poslijednji rezultati ponijeli i ovaj poraz je mnoge spustio na zemlju.Biće ovo grčevita borba za prolaz sve tri ekipe su u igri.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 okt 2013, 22:43

Al hajd da je Gibbs ispratio igraca nego je STAO, STAO i nit se ijednom vratio vec je toliko pustao da prave kontre naravno neka je gol.

Szczezny je katastrofalno branio u 2 navrata je toliko lose postavio tijelo da mu je lopta isla po sredini i toliko malo prosla pored njega.. rano je pomislio da je kvalitetan golman, treba jos da jede pure on.

Wilshere najveci radnik uz Girouda, Ozil nije nista pokazao, Santi kao da nije imao desno oko pa nije vidio desnu stranu nikako, toliko je forsirao Gibbsa a imali su i potpuno drugog suca u 2 pol. i toliko srece na kraju da bi to bilo to.

Mi ovu Borusiju mozemo silovat ali jednostavno igrali su ukoceno, bezvoljno osim Jacka i Girouda, ide mi na **** sto sto se olako olako opustimo i zelimo da zavrsimo mec u 60 minutu bez trcanja i to je to..

Arteta odlican, Koss nije dao Lewandowskom MEDA, MEDA NIJE MOGAO, stoperi su fantasticni bili ali bekove treba nabit nogom za sva vremena, ni u EPL nisu nista bolji, nemaju nikakve centarsuteve, Gibbs mozda pokoja akcija ali Sagna je los i nikako da bude onaj stari niti ce biti.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 okt 2013, 22:44

rob do bagro je napisao/la:E nek ste izgubili, jeste se bili uzdigli kao da ste ne znam ti sta.
Morate vi jos pure jesti da budete ozbiljna momcad.
Gluplji post odavno nisam procitao!
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 okt 2013, 22:44

pad na zemlju u pravi trenutak,poletilo se kao da smo redom tukli bayerna,reala,barcu..flamini je temelj veze jer gura cijelu vezu prema naprijed da stišće,pokriva lijevo-desno,,ramseya jedan od najgorih večeras,hrpa netočnih dodavanja,ozil nevidljiv,nikakva igra cijele ekipe.već viđeno ubija se male a protiv jačih se primaju golovi iz smiješnih vlastitih grešaka

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 okt 2013, 22:44

bega_afc je napisao/la:
trxel je napisao/la::lol: Vidi ovoga sortira ko smije doci na temu. Salu na stranu, steta zbog poraza.
Ponovo procitaj sta pise sine, ukljuci malo mozak, smije, ne smije, ovo nije moje da nekom nesto zabranjujem. A pravo imam da predlozim, jer ono sto najvise mrzim jeste pljuvanje kad ono nije zasluzeno.
Cuj predlazes da neko ne dolazi na temu. Ok, prijedlog odbijen. Naravno da ce dolazit na temu. Da ne skrecemo :arrow:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 okt 2013, 22:45

Ljudi, sta vam je, ne moze se svaka utakmica dobiti.
1946

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.