fredi je napisao/la:Buu je napisao/la:
Pa sta su to uradili u vozu kad nisu ni stigli da udju kako treba, nego ih kamen docekao na vrata
http://sportsport.ba/bh_fudbal/voz-navi ... ovan/90197" onclick="window.open(this.href);return false; eto ti citaj.
Cudime da niste sve prebacili na manijake

ma pusti vidis da se gubi.
Evo tebi pa čitaj ti ne dodaji ulje na vatru kad nije istina, vremenski nema teorije da smo mogli mi neču ti se pravdati vidi šta ti kaže neko neutralan Postao/la Blueone dana 21 okt 2012, 18:43
sekac je napisao/la:
Ma slažem se ja sa tobom da idiota ima ali na čitavoj utakmici nije bilo ružno ništa i onda se traži nešto nemoguće ka d kažem nemoguće Djole fizićki ni pod razno nisu mogli naši navijači biti dole nema teorije ko pozna Sarajevo zna o ćemu pričam.Ponavljam ostali smo poslije tekme na stadionu brat bratu pola sata duže iza njih drugo ispratili smo igrače Borca aplauzom i skandirali Vuletu treče nema šanse od policije da bi mogao prići lešinarima bilo ko.Ja sam išao autom trebalo mi je bruka da dođem do kuće stanujem kod televizije kad sam se logovao već se pisalo o toj frci pazi ponavljam išao sam autom a ovi da bi stigli lešinare morali su letiti ili su tu bili stacionirani u šta čisto sumnjam bilo je poprilićno svježe-hladno da čamiš nekih 2 sata bez veze da nekog zakamenjaš a mislim da bi to policija otkrila a da su to i uradili zar nije logićno da su ih zakamenjali prilikom dolaska jer su kasnili sa ulazom oko pola sata a HZ i pitari su već bili u stadionu i imaju alibi koji niko ne bi mogao oboriti i osporiti ali ovo to je toliko jadno da ne mogu da vjerujem.
Ma bio sam ja sinoc na stanici, i mene je iznenadio novinski text da su HZ kamenovale voz sa navijacima Borca, a o lomljenju i krsenju po vozu ni rijec.
Mozda je to neka kompenzacija ako je bilo teze povrijedjenih navijaca, ne znam sad.
Glupost je bila da 1 obican policajac cuva 50 tak navijaca, sve dok nije doslo pojacanje, tj specijalci.
Steta jer je u vozu bilo i stranaca, zena , djece,
Cini mi se da se nesto slicno bilo desilo i prije par kola u Zenici.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
e ovo ti je napisao manijak koji je bio očevidac te frke i šta mi imamo kome prebacivati murija vas nalupala