2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
LAC
HOU
DEN
GSW
LAL
UTA
POR
SAC
HOU
DEN
GSW
LAL
UTA
POR
SAC
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Tako ti je kad imaš pichku za lidera franšizeBosniaBoston je napisao/la:Sarma bandwagoner russela

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svake godine podcjenjivanje Portlanda, i svake godine (u skorije vrijeme) experti na tvu i forumu dobiju svoje.

Sta je to Portland napravio u predzadnja dva PO?AtlaZ je napisao/la:Svake godine podcjenjivanje Portlanda, i svake godine (u skorije vrijeme) experti na tvu i forumu dobiju svoje.![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koja je bila vjerna da uzme supermax,a onda je i prije Georgea zatrazio trejd.Lillard je napisao/la:Tako ti je kad imaš pichku za lidera franšizeBosniaBoston je napisao/la:Sarma bandwagoner russela

Zasto?Pa nisu mu saigraci gradili dobro da ima 10+ skokova i nisu vjerovali u njegov sut.

Svake godine uzmu titula koliko i ostalih 28 timova u ligi te sezone.AtlaZ je napisao/la:Svake godine podcjenjivanje Portlanda, i svake godine (u skorije vrijeme) experti na tvu i forumu dobiju svoje.![]()
Kakav je osjecaj bit 3. Tim u teksasuNEZALAGANJE je napisao/la:Koja je bila vjerna da uzme supermax,a onda je i prije Georgea zatrazio trejd.Lillard je napisao/la:Tako ti je kad imaš pichku za lidera franšizeBosniaBoston je napisao/la:Sarma bandwagoner russela![]()
Zasto?Pa nisu mu saigraci gradili dobro da ima 10+ skokova i nisu vjerovali u njegov sut.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SA nikad u historiji nije bio 3.tim Texasa,pa ni danas. 

Logicno
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ko ce imat manji fg%, divljaner il mundzos ?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Divljaner,ovaj drugi ima suterske vjestineEpidaurus je napisao/la:Ko ce imat manji fg%, divljaner il mundzos ?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja jedva cekam da gledam taj sou.Posebno kad Russ preuzme i zaglavinja u Bradinoj ekipi.

Houston ima dva MVP-a u prajmu, još im samo Iguodala fali.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
NEZALAGANJE je napisao/la:Koja je bila vjerna da uzme supermax,a onda je i prije Georgea zatrazio trejd.Lillard je napisao/la:Tako ti je kad imaš pichku za lidera franšizeBosniaBoston je napisao/la:Sarma bandwagoner russela![]()

Portland je PO propustio jednom otkad je Lillard došao u ligu. Nikad nisu imali ekipu za WCF, ni sada, tu su negdje, pa opet svake sezone napreduju bez pretjerane drame.Bobadilla je napisao/la:Sta je to Portland napravio u predzadnja dva PO?AtlaZ je napisao/la:Svake godine podcjenjivanje Portlanda, i svake godine (u skorije vrijeme) experti na tvu i forumu dobiju svoje.![]()
Sada ćeš reć šta mi to znači ako nema titule? Pa pogledaj navijače Sunsa, 10 godina dna i dna, pa radije ispadat uvijek u drugoj rundi nego rebuilding i čekat ko zna koliko opet na PO.
Uz Warriorse, Clipperse i Spurse najstabilnija franšiza u ligi.
Joj jedva cekam gledat divljanera kad pocne ispaljivat 10 trica po utakmici.
Ma tsko ste cekali i CP pa vas demantovali prve sezone dok je CP jos bio dobar igrac. Russ i Brada to demantuju u prvih 10 tekmi.
Ide trejd Capele i Tuckera cim ugroze TD prosjek.
Harden ce se rasplakat kad mu Russ ne doda loptu 3 napada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.