Gr0hot je napisao/la: ↑11 jun 2023, 19:03
Iz krajnosti u krajnost idete s pricom.
sMucaj je otiso i svi smo slozni da nije trebao ni dolaziti.
Svi smo slozni i da po pitanju povreda da smo prozivili masakr ovu sezonu ali i dalje prizivamo likove koji su skloni ucestalim ozljedama.
Gdje garancija da je zdrav sada i da ce izgurat sezonu bez da svako malo je u autu ili da je u autu vecim dijelom sezone?
Zasto, zbog koga/cega prizivamo nove/iste probleme?
Ja uzeo i mucaja i ordagica i prsesa za primjer bezze jer mi je taj trokut mogao posluziti za usporedbu.Uzmi Hrelju za primjer, za level vise je bolji od dejanovica,standardan igrac,sluzio Igmanu u njihovoj borbi i planovima koje su imali(citaj opstanak, ne moze sam igrati).
Neukusno je i glupo reci za Krajnca da je los igrac ako ga niko od nas jos nije pogledao nikad. Transfermarkt cesto i grijesi,pise da je krilo,mozda je 80% utakmica odigrao kao bek i zato se nije nadavao golova.i ja sad lupam, mozda je bas grozan igrac ali dok ga ne vidim ne mogu reci ni da je dobar ni los kroz 2,3 utakmice.
Bekrica je svaka ekipa u BiH minimalnno jednom kontaktirala,negdje je otisao,veliku vecinu je odbio,nije igrao za neke klubove vani ali je napravio ksrijeru i dobar je igrac bio.
A ti standardni igraci, kvalitetni i da nisu skloni povredama kostaju onolike vrijednosti (i vise) zbog koje je Ovcina vjerovatno zatvorio vrata Velezu u svojoj karijeri.A zamisli tek kakve menadzere imaju