Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Jasno ko dan, Misimovic je prodana duša, dokazao Ciro i Safet.
Kad vidim na FB da "nasi" menadzeri slave ovo odmah znas da ide sve u p..m...
- robertkosar
- Kontakt:
Popusi mi qurac novi selektore i pozovi misimovica da ti pomogne

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Izbor Tute možda i ne bi bio tolko sporan, da mu nije prethodilo manipulisanje, laganje, obmanjivanje javnosti, ko i višemjesečno lobiranje i moljakanje dotičnog Tute po bh ugostiteljskim objektima.
Sigurni dokazi da na mjestu selektora imamo hohštaplera, kom je karijera odavno u padu.
Sigurni dokazi da na mjestu selektora imamo hohštaplera, kom je karijera odavno u padu.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 21 jan 2021, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
e sa ovim danom je zakucan zadnji ekser u tabutu BH nogometa zapamtite što sam vam reko
Al hajde, makar ce se forum sada racistiti posto ce otici ovi forumasi sto nece da prate repku vise radi Bugarina.
Izgleda da je velika vecina bila za pokerasa pa zato ovoliko negodovanje. Kako god, tesko da moze biti gori od prethodnika.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Samo ću reći tobejarabi...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sramotno. Mamić , Vico, Misimović.
Samo da kažem da Spahića, Džeku, Pjanu nabijem na racku. Progovorite i recite šta mislite. Šutnja je slaganje!!!
Samo da kažem da Spahića, Džeku, Pjanu nabijem na racku. Progovorite i recite šta mislite. Šutnja je slaganje!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čekam spisak prije nego mu hebem sve po spisku.
A vjerujem da će biti i gori od Bajevićevog.
A vjerujem da će biti i gori od Bajevićevog.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Forumasima nije to posao njemu jeste. Imam osjecaj da ce u BiH dolaziti samo kad su okupljanja a igraci iz nase lige ce uglavnom biti iz Borca
-
- Kontakt:
Miske picko. Ciro Bgm u pravu onda bi.
Prethodnik je dotakao dno nakon Armenije (Bajevica ne računam) tako da Petev mora da se potrudi da bude gori.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cuj Petev hahahahahaha prvi trening ce mu Dzeko sjest na centar dok ovi zongliraju.
27.10.2020
- robertkosar
- Kontakt:
Treba ove prodane bosnje iz IO sto su glasali za ovo bugarsko smece isutat nogama i polomit rebra majmunima
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa samo će srbijasnki menadžeri i profitirati, igrači će nam iz Čukarićkog, Donjeg Srema igrati
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Realno i ne zasluzuju da ih znamo. igrace Leicestera 2014 niko ziv nije znao nabrojat, pa su im godinu kasnije svi znali i rezerni tim a zna se i zasto.

27.10.2020
On je od samog pocetka bio taj koji ce biti selektor. Sve one ozbiljnije kandidate su eliminisali kroz te kvazi razgovore. Ako si znao da Barbarez nema uslove sto si ga ikako pominjao i zvao ili sta vec. Begic se nije pojavio, jer se boji odgovornosti, jer su nase prodane duše se dale za malo para. Sami izbor selektora po sebi nakaradan kao i ludjacka kosulja deytonski sporazum. Tako nam je kako nam je, opet su se svi kvalitetno pokenjali na nas sve, ovo odugovlacenje je planiski uradjeno, konacni ishod je ovo.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.