Otidji do vatre, pa naruci kafu sa mlijekom ili do hotela europa, nevezano za temu.admin je napisao/la:
e da je vidjet tu kafu od 4 km u sarajevu![]()
![]()
inače, mislim da je 10km za tekmu reprezentacije i više nego pristojna cijena. reprezentacija vrijedi i više od toga, skenderija i ono što ona pruža ne vrijedi ni pola marke, pa eto, taman negdje na sredini... cener je ok.
a to što neki ljudi prvi put čuju da gruzija igra košarku i nije ih stid to napisati , to je posebna priča.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kakve meni koristi sto se ti obrises s forumananek je napisao/la:E bravo melo hvala za info.
Hmm znaci za jednu Srbiju, koja je za nas trenutno izmislila kosarku, eto drzali smo se neko ce reci u Sloveniji ali cinjenica je da su igrali sa pola snage sa nama.Znaci besplatan ulaz ,kako sam vidjeo bila je puna dvorana na nekim slikama. Hmm Dinamo igra za ulazak u Ligu prvaka karta je ja mislim 1 kuna nek me neko ispravi ako lazem.
Da se igra u Tuzli ,Zivinicama,karta bi bila 3 i 5 km.
Nije to drug moj 2 3 momka nego 2 3 hiljade vjeruj ti meni. Nego sta smo nego ovce i to dobre ovce.
Jos nesto, ako bude puna skenderija veceras a na toj tekmi sto spominjes sam bio i raja je bila ne samo na stepenicama nego i na onom ulazu se nagurala jer se nije moglo gdje gore ici vise,(a i tada nije ulaz bio ovoliko bar koliko se sjecam, a ona repka je opet izmislila kosarku za ovu repku) znaci ako bude puna skenderija eto ako ti sta znaci ja se brisem sa foruma. A to je vjeruj mi nemoguce! Ne mislim da hoce neko eto licno mene da zahebe nego kazem ti ovo je Bosna.
A sto se tice utakmice srb-cg ipak je to "historiska" utakmica gdje su se te dvije drzave prvi put srele u zvanicnoj utakmici nakon razdvajanja,pa je zato i bio besplatan ulaz(dijelilo se 18.000 karata)...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Druze neko nema da plati kartu 10 km ili 15 km , jos dok dodju ne dolaze svi iz sarajeva treba platit prevoz ,i ako ih je 2-3 iz jedne porodice ,.Sto je skupo skupo je za 10 km mozes jes citav dan

sry ako je negdje pomenuto. hoce li biti prijenosa veceras na bht-u
. . znam da se pricalo da ce prenositi LP.
pi.
U vatri je 5 kermi bez mlijekaOtidji do vatre, pa naruci kafu sa mlijekom ili do hotela europa, nevezano za temu.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
zato i kazem da trebamo biti sretni sto mozemo gledati repku u SA i ne moramo placati dodatne troskovekobe64 je napisao/la:Druze neko nema da plati kartu 10 km ili 15 km , jos dok dodju ne dolaze svi iz sarajeva treba platit prevoz ,i ako ih je 2-3 iz jedne porodice ,.Sto je skupo skupo je za 10 km mozes jes citav dan![]()
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Hoće, kombinovani prijenos.Tweeds_10 je napisao/la:sry ako je negdje pomenuto. hoce li biti prijenosa veceras na bht-u![]()
. . znam da se pricalo da ce prenositi LP.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bit će prenos na BHT, navodno je kombinacija sa utakmicom, ali mislim da ce se ukljuciti u fudbal, tek u drugom poluvremenu,kad se zavrsi kosarka. Ne vidim razlog da ne prenose kosarku od pocetak do kraja. Ali Belmin je Belmin,od njega je moguce sve ocekivati 
Sto se tice vecerasnje utakmice, zelimo puno srece nasim momcima. Ne bi volio da mi i veceras ŽIVCI "skaču",al ako bude pobjeda i 81:80 ,ja cu biti prezadovoljan.
PS. Pricate o fudbalu,spamate temu dzaba !!!
Cijene karti su ok,malo sam u pocetku bio ljut,zbog 15 km parter,ali eto,da su sve stavili 10 pa hajd...
Sto se tice vecerasnje utakmice, zelimo puno srece nasim momcima. Ne bi volio da mi i veceras ŽIVCI "skaču",al ako bude pobjeda i 81:80 ,ja cu biti prezadovoljan.
PS. Pricate o fudbalu,spamate temu dzaba !!!
Cijene karti su ok,malo sam u pocetku bio ljut,zbog 15 km parter,ali eto,da su sve stavili 10 pa hajd...
Kindže, kindže...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
cijena karte je sramotno visoka, narocito 15 km za drvenu klupu. srbija je na utakmici protiv crne gore dala BESPLATAN ulaz... ne kazem da je i KSBiH trebao uraditi isto ali moram naglasiti da je 70-80% gledalaca kosarkaski nepismeno. citaj: manekeni, ljudi koji zele da se vide. dakle, tih 70-80% gledatelja ce ''ispariti'' pri prvom neuspjehu (porazu) reprezentacije!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
odmoriti jedan petak ne popiti 3-4 pive od 5km u restoranu tipa bazeni i eto ti i za ulaznice i za kospiceneno#4 je napisao/la:A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
Jeste puno je i za zelju i sarajevo. ali ako si na mene mislio pod ovim da pricam gluposti to ces da izvines! imam pravo na svoje misljenje a boli me q ako se to tebi ne svidja!
bezobrazno je visoka cijena i u mom prethodnom postu sam ti i napisao SVOJE misljenje zasto!
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 21 avg 2012, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
nanek
Nisam neki kosarkaski mag, ali nisam ni maneken. ALI SE SLAZEM SA OVIM SVIM U POTPUNOSTI !BernardBarnjak je napisao/la:cijena karte je sramotno visoka, narocito 15 km za drvenu klupu. srbija je na utakmici protiv crne gore dala BESPLATAN ulaz... ne kazem da je i KSBiH trebao uraditi isto ali moram naglasiti da je 70-80% gledalaca kosarkaski nepismeno. citaj: manekeni, ljudi koji zele da se vide. dakle, tih 70-80% gledatelja ce ''ispariti'' pri prvom neuspjehu (porazu) reprezentacije!
Cijena karata je mogla biti i niža, ali eto, tako je kako je, moramo podržat reprezentaciju pa kol'ko god bilo...
Za fudbal se pričalo, visoke cijene, posebno Zapad 40 km, neće bit pola Zapada samo, kad utakmica - puno, kao i svaka tribina.
Za fudbal se pričalo, visoke cijene, posebno Zapad 40 km, neće bit pola Zapada samo, kad utakmica - puno, kao i svaka tribina.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ko voli kosarku platit ce ,ko ne voli nece i gotovo..JA sam platio bih -brasil u st gallenu 150 franaka da ne pricam o km koje sam napravio..Dali je 15 km mnogo za Bosanske uslove ne znam,ali znam dace opet biti 6,7 hiljada ljudi..
Dozvoli, ali lupetas gluposti. Reprezentacija odigra svako dvije godine utakmice kvalifikacija i za cetiri utakmice je puno dati 40 KM. Ali zato nije puno dati za raznorazne gluposti, DJ-eve gdje je karta po 30-40 KM. Za koncerte gdje stavljaju ekstra skupe karte. A za reprezentaciju je puno. I to reprezentaciju koja je jedino osvjetlala obraz ove drzave i plasirala se na veliko takmicenje. I to vise puta se vijorila nasa zastava i himna.BernardBarnjak je napisao/la:neno#4 je napisao/la:A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
Jeste puno je i za zelju i sarajevo. ali ako si na mene mislio pod ovim da pricam gluposti to ces da izvines! imam pravo na svoje misljenje a boli me q ako se to tebi ne svidja!
bezobrazno je visoka cijena i u mom prethodnom postu sam ti i napisao SVOJE misljenje zasto!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Sad gledam ovo sa wikipedije o prvenstvu 2011 i mi smo bili 9 reprezentacija po broju ubacenih koseva, 76 u prosjeku, bili smo prvi u sutu za 2 poena, 58,3 % i cetvrti za tri poena 36.6 %, znaci da mi i nismo bili toliko losi koliko smo se predstavljali 
Za zivot cijeli!
neno - sto se brate nerviras dzaba
takvi kao ti,ljudi koji vole kosarku,i svoju repku, dat ce i zadnju marku. Znam po sebi...Zenica-sarajevo...dolazim iz Lukavca redovno,veceras sam aBd-a u dvorani...da li to bio fudbal,kosarka il rukomet,ja to volim, i za to zivim.
Ja sam neki dan rekao da je puno 15,jer meni jos treba 30-40 prevoz,neshto pojesti,popiti u SA , i to je oko 100 km...al mogu odvojiti za Gruziju,medjutim kad bih odgledao sve utakmice onda bi potrosio vise od pola plate
Medjutim, vidio sam neki dan,pisete o Srbiji i CG. Nemojte pricati,ako niste gledali utakmicu. Srbija je dominirala, vodila i 13-14 razlike. I u zadnja 2 minuta,su imali peh,promasili su slobodna bacanja. Kad ste zadnji put vidjeli Teodosica da promasi oba slobodna ??? I udje trica kao "kap" u zadnjoj sec. i to je to...a u CG, srbija ce ih dobit barem 10 razlike.
Neka večeras raja u dvorani najjboljeg rahmetli košarkaša Mirze Delibašića bude na nogama svih 40 minuta, neka gori kao nekad...Sretno i do pobjede aBd-a !
takvi kao ti,ljudi koji vole kosarku,i svoju repku, dat ce i zadnju marku. Znam po sebi...Zenica-sarajevo...dolazim iz Lukavca redovno,veceras sam aBd-a u dvorani...da li to bio fudbal,kosarka il rukomet,ja to volim, i za to zivim.
Ja sam neki dan rekao da je puno 15,jer meni jos treba 30-40 prevoz,neshto pojesti,popiti u SA , i to je oko 100 km...al mogu odvojiti za Gruziju,medjutim kad bih odgledao sve utakmice onda bi potrosio vise od pola plate
Medjutim, vidio sam neki dan,pisete o Srbiji i CG. Nemojte pricati,ako niste gledali utakmicu. Srbija je dominirala, vodila i 13-14 razlike. I u zadnja 2 minuta,su imali peh,promasili su slobodna bacanja. Kad ste zadnji put vidjeli Teodosica da promasi oba slobodna ??? I udje trica kao "kap" u zadnjoj sec. i to je to...a u CG, srbija ce ih dobit barem 10 razlike.
Neka večeras raja u dvorani najjboljeg rahmetli košarkaša Mirze Delibašića bude na nogama svih 40 minuta, neka gori kao nekad...Sretno i do pobjede aBd-a !
Kindže, kindže...
Večeras u Skenderiju na parter i sretno našim momcima!
@neno#4, svaka čast, to je to!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 8 gostiju.