Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bhsport
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la bhsport » 21 avg 2012, 11:06

admin je napisao/la:
e da je vidjet tu kafu od 4 km u sarajevu :lol: :lol:

inače, mislim da je 10km za tekmu reprezentacije i više nego pristojna cijena. reprezentacija vrijedi i više od toga, skenderija i ono što ona pruža ne vrijedi ni pola marke, pa eto, taman negdje na sredini... cener je ok.

a to što neki ljudi prvi put čuju da gruzija igra košarku i nije ih stid to napisati , to je posebna priča.
Otidji do vatre, pa naruci kafu sa mlijekom ili do hotela europa, nevezano za temu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 21 avg 2012, 11:11

nanek je napisao/la:E bravo melo hvala za info.

Hmm znaci za jednu Srbiju, koja je za nas trenutno izmislila kosarku, eto drzali smo se neko ce reci u Sloveniji ali cinjenica je da su igrali sa pola snage sa nama.Znaci besplatan ulaz ,kako sam vidjeo bila je puna dvorana na nekim slikama. Hmm Dinamo igra za ulazak u Ligu prvaka karta je ja mislim 1 kuna nek me neko ispravi ako lazem.
Da se igra u Tuzli ,Zivinicama,karta bi bila 3 i 5 km.
Nije to drug moj 2 3 momka nego 2 3 hiljade vjeruj ti meni. Nego sta smo nego ovce i to dobre ovce.
Jos nesto, ako bude puna skenderija veceras a na toj tekmi sto spominjes sam bio i raja je bila ne samo na stepenicama nego i na onom ulazu se nagurala jer se nije moglo gdje gore ici vise,(a i tada nije ulaz bio ovoliko bar koliko se sjecam, a ona repka je opet izmislila kosarku za ovu repku) znaci ako bude puna skenderija eto ako ti sta znaci ja se brisem sa foruma. A to je vjeruj mi nemoguce! Ne mislim da hoce neko eto licno mene da zahebe nego kazem ti ovo je Bosna.
Kakve meni koristi sto se ti obrises s foruma :lol: :lol: ne vidim razlog za brisanje :D
A sto se tice utakmice srb-cg ipak je to "historiska" utakmica gdje su se te dvije drzave prvi put srele u zvanicnoj utakmici nakon razdvajanja,pa je zato i bio besplatan ulaz(dijelilo se 18.000 karata)...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 21 avg 2012, 11:38

Druze neko nema da plati kartu 10 km ili 15 km , jos dok dodju ne dolaze svi iz sarajeva treba platit prevoz ,i ako ih je 2-3 iz jedne porodice ,.Sto je skupo skupo je za 10 km mozes jes citav dan :lol: :D

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 21 avg 2012, 11:40

sry ako je negdje pomenuto. hoce li biti prijenosa veceras na bht-u :?: :?: . . znam da se pricalo da ce prenositi LP.
pi.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 avg 2012, 11:40

Otidji do vatre, pa naruci kafu sa mlijekom ili do hotela europa, nevezano za temu.
U vatri je 5 kermi bez mlijeka :lol: Mislim tako su mi rekli nisam nikad poželio da probam tu kafu :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 21 avg 2012, 11:41

kobe64 je napisao/la:Druze neko nema da plati kartu 10 km ili 15 km , jos dok dodju ne dolaze svi iz sarajeva treba platit prevoz ,i ako ih je 2-3 iz jedne porodice ,.Sto je skupo skupo je za 10 km mozes jes citav dan :lol: :D
zato i kazem da trebamo biti sretni sto mozemo gledati repku u SA i ne moramo placati dodatne troskove ;)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

High

Post Postao/la High » 21 avg 2012, 11:44

Tweeds_10 je napisao/la:sry ako je negdje pomenuto. hoce li biti prijenosa veceras na bht-u :?: :?: . . znam da se pricalo da ce prenositi LP.
Hoće, kombinovani prijenos.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 21 avg 2012, 11:48

Bit će prenos na BHT, navodno je kombinacija sa utakmicom, ali mislim da ce se ukljuciti u fudbal, tek u drugom poluvremenu,kad se zavrsi kosarka. Ne vidim razlog da ne prenose kosarku od pocetak do kraja. Ali Belmin je Belmin,od njega je moguce sve ocekivati :D

Sto se tice vecerasnje utakmice, zelimo puno srece nasim momcima. Ne bi volio da mi i veceras ŽIVCI "skaču",al ako bude pobjeda i 81:80 ,ja cu biti prezadovoljan.

PS. Pricate o fudbalu,spamate temu dzaba !!!

Cijene karti su ok,malo sam u pocetku bio ljut,zbog 15 km parter,ali eto,da su sve stavili 10 pa hajd...
Kindže, kindže...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 21 avg 2012, 12:15

cijena karte je sramotno visoka, narocito 15 km za drvenu klupu. srbija je na utakmici protiv crne gore dala BESPLATAN ulaz... ne kazem da je i KSBiH trebao uraditi isto ali moram naglasiti da je 70-80% gledalaca kosarkaski nepismeno. citaj: manekeni, ljudi koji zele da se vide. dakle, tih 70-80% gledatelja ce ''ispariti'' pri prvom neuspjehu (porazu) reprezentacije!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 avg 2012, 12:18

A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 21 avg 2012, 12:19

neno#4 je napisao/la:A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.
odmoriti jedan petak ne popiti 3-4 pive od 5km u restoranu tipa bazeni i eto ti i za ulaznice i za kospice :P :P

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 21 avg 2012, 12:20

neno#4 je napisao/la:A nije puno dati za Sarajevu, Zelju 12 - 15 KM za evropske utakmice? Ne pricajte gluposti, svi od nas potrose te pare za dan - dva ispijajuci kafe i setkajuci se. Dvorana ce biti puna, bice veceras opet Fanaticosa u jos boljoj postavi.

Jeste puno je i za zelju i sarajevo. ali ako si na mene mislio pod ovim da pricam gluposti to ces da izvines! imam pravo na svoje misljenje a boli me q ako se to tebi ne svidja!
bezobrazno je visoka cijena i u mom prethodnom postu sam ti i napisao SVOJE misljenje zasto!
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 21 avg 2012, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

nanek

Post Postao/la nanek » 21 avg 2012, 12:22

BernardBarnjak je napisao/la:cijena karte je sramotno visoka, narocito 15 km za drvenu klupu. srbija je na utakmici protiv crne gore dala BESPLATAN ulaz... ne kazem da je i KSBiH trebao uraditi isto ali moram naglasiti da je 70-80% gledalaca kosarkaski nepismeno. citaj: manekeni, ljudi koji zele da se vide. dakle, tih 70-80% gledatelja ce ''ispariti'' pri prvom neuspjehu (porazu) reprezentacije!
Nisam neki kosarkaski mag, ali nisam ni maneken. ALI SE SLAZEM SA OVIM SVIM U POTPUNOSTI !

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 21 avg 2012, 12:25

Cijena karata je mogla biti i niža, ali eto, tako je kako je, moramo podržat reprezentaciju pa kol'ko god bilo...

Za fudbal se pričalo, visoke cijene, posebno Zapad 40 km, neće bit pola Zapada samo, kad utakmica - puno, kao i svaka tribina.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 avg 2012, 12:25

Ko voli kosarku platit ce ,ko ne voli nece i gotovo..JA sam platio bih -brasil u st gallenu 150 franaka da ne pricam o km koje sam napravio..Dali je 15 km mnogo za Bosanske uslove ne znam,ali znam dace opet biti 6,7 hiljada ljudi..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 avg 2012, 12:26

BernardBarnjak je napisao/la:

Jeste puno je i za zelju i sarajevo. ali ako si na mene mislio pod ovim da pricam gluposti to ces da izvines! imam pravo na svoje misljenje a boli me q ako se to tebi ne svidja!
bezobrazno je visoka cijena i u mom prethodnom postu sam ti i napisao SVOJE misljenje zasto!
Dozvoli, ali lupetas gluposti. Reprezentacija odigra svako dvije godine utakmice kvalifikacija i za cetiri utakmice je puno dati 40 KM. Ali zato nije puno dati za raznorazne gluposti, DJ-eve gdje je karta po 30-40 KM. Za koncerte gdje stavljaju ekstra skupe karte. A za reprezentaciju je puno. I to reprezentaciju koja je jedino osvjetlala obraz ove drzave i plasirala se na veliko takmicenje. I to vise puta se vijorila nasa zastava i himna.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 avg 2012, 12:32

Sad gledam ovo sa wikipedije o prvenstvu 2011 i mi smo bili 9 reprezentacija po broju ubacenih koseva, 76 u prosjeku, bili smo prvi u sutu za 2 poena, 58,3 % i cetvrti za tri poena 36.6 %, znaci da mi i nismo bili toliko losi koliko smo se predstavljali :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 21 avg 2012, 12:35

neno - sto se brate nerviras dzaba :D

takvi kao ti,ljudi koji vole kosarku,i svoju repku, dat ce i zadnju marku. Znam po sebi...Zenica-sarajevo...dolazim iz Lukavca redovno,veceras sam aBd-a u dvorani...da li to bio fudbal,kosarka il rukomet,ja to volim, i za to zivim.

Ja sam neki dan rekao da je puno 15,jer meni jos treba 30-40 prevoz,neshto pojesti,popiti u SA , i to je oko 100 km...al mogu odvojiti za Gruziju,medjutim kad bih odgledao sve utakmice onda bi potrosio vise od pola plate :D

Medjutim, vidio sam neki dan,pisete o Srbiji i CG. Nemojte pricati,ako niste gledali utakmicu. Srbija je dominirala, vodila i 13-14 razlike. I u zadnja 2 minuta,su imali peh,promasili su slobodna bacanja. Kad ste zadnji put vidjeli Teodosica da promasi oba slobodna ??? I udje trica kao "kap" u zadnjoj sec. i to je to...a u CG, srbija ce ih dobit barem 10 razlike.

Neka večeras raja u dvorani najjboljeg rahmetli košarkaša Mirze Delibašića bude na nogama svih 40 minuta, neka gori kao nekad...Sretno i do pobjede aBd-a !
Kindže, kindže...

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 21 avg 2012, 12:42

Večeras u Skenderiju na parter i sretno našim momcima!

High

Post Postao/la High » 21 avg 2012, 12:44

@neno#4, svaka čast, to je to!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 8 gostiju.