Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Salatić se onda sam nudio 

Kakvo srce nema vise srca sad je menadzeri profit i mi se moramo borit sa tim davat mladim igracima sansu,a ne kao Hamulica pozvat u rep. Pa da ne dobije poziv pored Blbije i Mesanovica..
ugwu upravo na klupi u17 holandije
-
- Kontakt:
Nista od tog Tarika Ibrahimagica iznad. Bio je potencijal, ali se nije mogao da nametne u OB iz Odense iako je dobio nekoliko puta priliku, onda je slijedi prelazak u drugu ligu Danske. Sad mu je 22. godine, tako da tesko da ce biti nesto od njega, nazalost.
-
- Kontakt:
Kako mi gubimo igrace nevjeovatno koliko je skauting na losem nivou
Forumasi bolje posao rade godinama nego savez
Evo da se citiram. To je to što smo pisali. Izrugivali su se sa Ugwuom kada se nudio, sad sjedi na klupi Holandije. propala priča, bićemo mu opcija jedino ako propadne s Holanđanima. Onda treba uslijede promjene državljanstva, zayebancije
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Koga smo izgubili?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑22 mar 2023, 19:29Kako mi gubimo igrace nevjeovatno koliko je skauting na losem nivou
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On i dalje nema naše državljanstvo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne razumijem, šta to treba da znači?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Pa sta ako nema kad daju sinovima diplomatske pasose nek se sredjuju pasosi svim igracima vani
Daju pasose nekim strancima tamo i nebitnim likovima
Daju pasose nekim strancima tamo i nebitnim likovima
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tek je pokrenuo proceduru sa mamom Mirelom za dobijanje pasoša.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Edinjo i Manijakalnost dva dezurna smaraca na forumu. Pjena im krene na usta kad vide naseg dijasporca da igra u juniorima svicarskog treceligasa.
- ASD
- Kontakt:
Edinja boli kada neki porijeklom iz Bosne igra za tamo neku državu ili ako mu stoji zastava neke države.marlostanf1eld je napisao/la: ↑22 mar 2023, 20:45Edinjo i Manijakalnost dva dezurna smaraca na forumu. Pjena im krene na usta kad vide naseg dijasporca da igra u juniorima svicarskog treceligasa.
Pozvao bi ga kod nas samo da to promijeni.
"Niko me još uvijek nije kontaktirao iz saveza, ali ukoliko bih dobio poziv, naravno da bih se odazvao. Kada je riječ o porukama koje dobijam, one mi gode. Stvarno je lijep osjećaj", završio je Ugwu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 mar 2023, 20:15Tek je pokrenuo proceduru sa mamom Mirelom za dobijanje pasoša.
Ovo je prije dva mjeseca, naravno da ga niko nije kontaktirao.
-
- Kontakt:
Kad vidim profilnu zeludac mi se okrenemarlostanf1eld je napisao/la: ↑22 mar 2023, 20:45Edinjo i Manijakalnost dva dezurna smaraca na forumu. Pjena im krene na usta kad vide naseg dijasporca da igra u juniorima svicarskog treceligasa.
Bacas li drkicu na joseta
ASD jesil gledao danas talente iz nase lige? Nisu se sastavili s loptomASD je napisao/la: ↑22 mar 2023, 21:06Edinja boli kada neki porijeklom iz Bosne igra za tamo neku državu ili ako mu stoji zastava neke države.marlostanf1eld je napisao/la: ↑22 mar 2023, 20:45Edinjo i Manijakalnost dva dezurna smaraca na forumu. Pjena im krene na usta kad vide naseg dijasporca da igra u juniorima svicarskog treceligasa.
Pozvao bi ga kod nas samo da to promijeni.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Horoz je napisao/la: ↑22 mar 2023, 21:14"Niko me još uvijek nije kontaktirao iz saveza, ali ukoliko bih dobio poziv, naravno da bih se odazvao. Kada je riječ o porukama koje dobijam, one mi gode. Stvarno je lijep osjećaj", završio je Ugwu.
Ovo je prije dva mjeseca, naravno da ga niko nije kontaktirao.
Ovo je prije mjesec dana."Zvali su nas prije nekoliko dana, po ko zna koji put iz Nigerije. Žele da Precious dođe tamo i igra za njih, ali nema od toga ništa. On je meni već rekao da je donio odluku i da želi igrati za Bosnu i Hercegovinu", rekla je Mirela Ugwu, te je dodao:
"Precious je rođen u Njemačkoj i ima njihove papire, a ima i papire od Nizozemske jer dugo živimo tu. Bilo smo dosta puta u Bosni i zavolio je sve to dole. Baš zato je i odlučio da želi da igra za Bosnu i Hercegovinu", kaže Mirela.
Otkrila je da se nada kako će njen sin ubrzo dobiti poziv i konačno ispuniti san da obuče dres naše reprezentacije.
"Da, sada je u toku ta procedura, čekamo da nam se javi i neko iz saveza, možda selektor.", završila je Mirela Ugwu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Marlo bi Dala zvao da zamjeni Pjanica
Ja sta cu gledat neg dijasporu necu gleday ove nase od 23.24 godine nisu makli iz ove lige
Da nea dijaspore pola ovog sad tima ne bi imali
I onaj tim na svjetsko sto smo otisli 70% dijaspora
Ima i ovdje talenata milion ,samo nema kvaliteta
kvaliteta nema, jer nema rada
Jos klubovi ne guraju talente
Dva igraca u tri cetri godine promovisu
Ja sta cu gledat neg dijasporu necu gleday ove nase od 23.24 godine nisu makli iz ove lige
Da nea dijaspore pola ovog sad tima ne bi imali
I onaj tim na svjetsko sto smo otisli 70% dijaspora
Ima i ovdje talenata milion ,samo nema kvaliteta
kvaliteta nema, jer nema rada
Jos klubovi ne guraju talente
Dva igraca u tri cetri godine promovisu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.