Jbg takav žrijeb bio, nema nikakve prevare. U finalima ne pobjeđuje ko je više zaslužio u prethodnih 12 utakmica nego ko da više golova u finalu. A uvijek sam nekako bio za autsajdere nego za ove navikane timove.IndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:17Ne volim kad nafakaski ekipe dodju do polufinala/finala. Osim sto su obje milanske ekipe zavrsile kao drugoplasirane u grupnoj fazi, takodjer su imale najvise srece da izvuku najslabije prvoplasirane u osmini finala. Milan Tottenhama, Inter Porta. Da stvar bude jos gora, u cetvrtfinalu opet najslabiji. Milanu neiskusni Napoli, Interu Benfika. I sad imamo finalistu koji nece imati sanse u toj utakmici. Pogotovo ako na drugoj strani bude Real. Taman da se sastave te dvije ekipe i da izadju sa 22 igraca, izgubit ce jer je Real u finalu LP savrsen. Ipak, moj glas ide Cityu. Vise su zasluzili i najljepsi nogomet igraju.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ja sam uvijek bio za pravu utakmicu u finalu. A ne sjecam se nekog finala da me bas fasciniralo. Viktorija u finalu mi se i ne gleda bas.jose je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:23Jbg takav žrijeb bio, nema nikakve prevare. U finalima ne pobjeđuje ko je više zaslužio u prethodnih 12 utakmica nego ko da više golova u finalu. A uvijek sam nekako bio za autsajdere nego za ove navikane timove.IndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:17Ne volim kad nafakaski ekipe dodju do polufinala/finala. Osim sto su obje milanske ekipe zavrsile kao drugoplasirane u grupnoj fazi, takodjer su imale najvise srece da izvuku najslabije prvoplasirane u osmini finala. Milan Tottenhama, Inter Porta. Da stvar bude jos gora, u cetvrtfinalu opet najslabiji. Milanu neiskusni Napoli, Interu Benfika. I sad imamo finalistu koji nece imati sanse u toj utakmici. Pogotovo ako na drugoj strani bude Real. Taman da se sastave te dvije ekipe i da izadju sa 22 igraca, izgubit ce jer je Real u finalu LP savrsen. Ipak, moj glas ide Cityu. Vise su zasluzili i najljepsi nogomet igraju.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Zar nije Napoli bio uz City najjaca ekipa i koja je igrala najbolji nogomet, otkud sad ovo da je Milanu bilo lako 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Teško da u finalu može biti dobra utakmica. Tu svi taktiziraju i trude se da ne prime gol.IndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:28Ja sam uvijek bio za pravu utakmicu u finalu. A ne sjecam se nekog finala da me bas fasciniralo. Viktorija u finalu mi se i ne gleda bas.jose je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:23Jbg takav žrijeb bio, nema nikakve prevare. U finalima ne pobjeđuje ko je više zaslužio u prethodnih 12 utakmica nego ko da više golova u finalu. A uvijek sam nekako bio za autsajdere nego za ove navikane timove.IndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:17
Ne volim kad nafakaski ekipe dodju do polufinala/finala. Osim sto su obje milanske ekipe zavrsile kao drugoplasirane u grupnoj fazi, takodjer su imale najvise srece da izvuku najslabije prvoplasirane u osmini finala. Milan Tottenhama, Inter Porta. Da stvar bude jos gora, u cetvrtfinalu opet najslabiji. Milanu neiskusni Napoli, Interu Benfika. I sad imamo finalistu koji nece imati sanse u toj utakmici. Pogotovo ako na drugoj strani bude Real. Taman da se sastave te dvije ekipe i da izadju sa 22 igraca, izgubit ce jer je Real u finalu LP savrsen. Ipak, moj glas ide Cityu. Vise su zasluzili i najljepsi nogomet igraju.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Tako je zadnjih 5 godina

- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa lani je bila skoro pa viktorija u finalu. Liverpool dominirao, Real dobio. Uostalom ovdje se Napoli hvalio maksimalno i zasluženo naravno. A kad ih je Milan klepio odmah ne valja ništa. Priča se o nekom iskustvu, a ako ga neko nema, onda je to Milan. Historijski da. Ali trenutni tim je prepun mladih momaka koji nikad nisu igrali ovakve mečeve.IndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:28Ja sam uvijek bio za pravu utakmicu u finalu. A ne sjecam se nekog finala da me bas fasciniralo. Viktorija u finalu mi se i ne gleda bas.jose je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:23Jbg takav žrijeb bio, nema nikakve prevare. U finalima ne pobjeđuje ko je više zaslužio u prethodnih 12 utakmica nego ko da više golova u finalu. A uvijek sam nekako bio za autsajdere nego za ove navikane timove.IndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:17
Ne volim kad nafakaski ekipe dodju do polufinala/finala. Osim sto su obje milanske ekipe zavrsile kao drugoplasirane u grupnoj fazi, takodjer su imale najvise srece da izvuku najslabije prvoplasirane u osmini finala. Milan Tottenhama, Inter Porta. Da stvar bude jos gora, u cetvrtfinalu opet najslabiji. Milanu neiskusni Napoli, Interu Benfika. I sad imamo finalistu koji nece imati sanse u toj utakmici. Pogotovo ako na drugoj strani bude Real. Taman da se sastave te dvije ekipe i da izadju sa 22 igraca, izgubit ce jer je Real u finalu LP savrsen. Ipak, moj glas ide Cityu. Vise su zasluzili i najljepsi nogomet igraju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Shategabri
- Kontakt:
KoleZa, znaš sve

Večeras prvi čin, pa da vidimo da li se historija ponavlja

Koševo Zapad
Bas vala, bitno samo da se lupa
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Isti napoli bi skoro sigurno izbacio sve sem Reala i Citya, a ni u tim dvobojima ne bi bili autsajderi.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ma osvojio bi Napoli da su prosli Milan.

Da, statisticki najjaci u grupama i ekipa koja je trenutno na cetvrtom mjestu po broju postignutih golova u grupnoj fazi (all-time lista) je jedna od najboljih u takmicenju. Sta je tu nejasno?
Benfica je isto tako do prije par mjeseci za vecinu vazila ko "dark horse" takmicenja a bilo je i komentara kako ce isprasiti inter. Also, ekipa koja je zavrsila ispred PSGa i Juveta je nekako odjednom laganica za inter i otvoren put do PF.
Malo realnosti ne skodi. Pa smetalo to ili ne.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤

Moja greska je jedino sto nisam rekao 70-30 u korist Milana
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Iskreno ne vjerujem da City večeras može odigrati ni u pola dobro kao Osasuna neki dan.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ekipa koja se oslanja na igre Kvaratshkhelie i Osimhena ne moze daleko u ovako velikom takmicenju. Lopovsku ligu Italije ne vrijedi ni spominjati kad se neckaju mjesecima da li oduzeti Juventusu bodove ili ne. U sustini, svaki lesinarski klub moze do titule tamo.
Ono sto ja hocu da kazem je da su se u sutrasnjem polufinalu mogle sastati bilo koje ekipe. PSG, Liverpool, Tottenham, Napoli, niko nije pokazao aman zaman manje nego li Inter ili Milan. Steta samo zbog nas neutralnih sto cemo opet biti razocarani u to veliko finale.
Ma ja sam u tom dijelu zdrijeba najmanje sanse davao Milanu sto jest jest ali svi su pisali i prije izvlacenja da vide Napoli do kraja.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Remember, remember the 5th of November.
Pa to je neka interna statistika Rela tony.
Nebitna stvar za sire narodne mase.
Nebitna stvar za sire narodne mase.
4-IN-A-ROW
Vala bas. Ovdje samo u oci upada gol po mecu od strane Najveceg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.