Yes it isAmoxicillin je napisao/la:Uh, moje iskreno 'štovanje.admin je napisao/la:završio sam tehnički fakultet... tako da šuplja kod mene ne pomaže.Amoxicillin je napisao/la:Ne smiješ napisat' da te admin ignoriše, odma bi ti ban spuco.
![]()
Buraz ti bi iz političkih doktrina im'o 5, al na fakultetu.![]()
Samo filozofija nije šuplja, al' cijenim što si mi odgovorio kako treba.
PS: Prvo slovo na početku rečenice je veliko, a ja odo sam do Banovića
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Amoxicillin
- Kontakt:
Dokaži 

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Nema naučni pristup, nema praktičnu korist u društvuAmoxicillin je napisao/la:Dokaži
Nullius in verba
Ima individualnu korist. Naravno da filozofija nije ono što je nekad bila, pa i sam Hawking je izjavio da je "filozofija mrtva", ali svejedno njen doprinos za ljudski rod je ogroman. Pa većina naučnika kroz historiju su ujedno bili i filozofi, jedno bez drugog nije moglo - recimo Dekart je odličan primjer za to , ali ode ovo u debeli off topic.Heller je napisao/la:Nema naučni pristup, nema praktičnu korist u društvuAmoxicillin je napisao/la:Dokaži
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Jel' neko sekirao Admina?

DevilS je napisao/la:Pito sam i ja jednom i receno je fino da ne moze i ne znam sto ulazite u raspravu sa adminom..![]()
DevilS je napisao/la:admine pa nije valjda da su te razljutili?
DevilS je napisao/la:Drugovi po koji put skrecem paznju na raspravu sa admin timom nemojte ulaziti sa njima bolje za vas bezveze ce te dobiti trajni ban...![]()
Prijateljski savjet ja necu da ulazim u raspravu pa vi vidite sta ce te...
DevilS je napisao/la:Nema rasprave njegova je zadnja i to se mora postovati.
DevilS je napisao/la:Zato ga ukloni i moj ti je savjet da ne ulazis u raspravu sa admin timom pa ti vidi kako ces.teodolit je napisao/la:Hvala ti, znam da hoće.![]()
DevilS je napisao/la:Hvala admine.admin je napisao/la:Savjet za 10.
DevilS je napisao/la:@bagrcavi i @Blues Forever poslusajte me nemojte se ovdje raspravljati nego uvazite sve sto kaze admin bolje nego da dobijete trajni ban pa vi sad uvazite ovo ako hocete do vas je., jaranski savjet...
DevilS je napisao/la:![]()
![]()
nemoj te mi admina kralja sikirati...
Al samo cuj naziva kiselikrastavci...
admin je napisao/la:aj nemoj dosoljavati svaku moju komunikaciju na forumu i petljati se iza svakog mog posta.
poslušaj one svoje savjete i nemoj ostavljati beskorisne komentare na ovoj temi.
DevilS je napisao/la:Ok, izvini ako sam te nesto uvrijedio nisam imao namjeru bgm.
Nece se ponoviti nisam nista lose mislio...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@DevilS
Jedan savjet za tebe.Ljudi ne vole supkolisce.To ti je kad se sponzorusa **** sa debelim staronjom , to jest ovdje admin tebe da ne kazem sta ,a mi ti se smijemo.
Jedan savjet za tebe.Ljudi ne vole supkolisce.To ti je kad se sponzorusa **** sa debelim staronjom , to jest ovdje admin tebe da ne kazem sta ,a mi ti se smijemo.
Ok, nije da se ulizujem nego govorim kako jeste,,ali vi imate pravo da volite nekoga tako isto i da mrzite... 
Upravu si ti ja ne kazem vise toga nema da me ljudi bezveze mrze ili tako nesto...
Tacnije:Necu se vise petljati u admin tim ili takve stvari.., a to jel mene admin sprda to je njegovo...

Upravu si ti ja ne kazem vise toga nema da me ljudi bezveze mrze ili tako nesto...

Tacnije:Necu se vise petljati u admin tim ili takve stvari.., a to jel mene admin sprda to je njegovo...
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 23 feb 2013, 12:31, ukupno mijenjano 2 puta.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Žestokoadmin je napisao/la:Daleko od tebe. Ja u Sarajevu, a ti u Banovićima.Cautinho je napisao/la:Djes' bolan admine,sta te ovo raja zayebava?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ma DevilS je admin, to mi je jedino logicno 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
-
- Kontakt:
Kakva si ti nahladaDevilS je napisao/la:Ok, nije da se ulizujem nego govorim kako jeste,,ali vi imate pravo da volite nekoga tako isto i da mrzite...

Sam si bio banovan vise puta i ovo ti nije prvi nick (tvdi da jest, ali znamo svi vrlo dobro da nije), tako da ti nemas sta nekome "savjetovat" i tako dalje.DevilS je napisao/la:Ok, nije da se ulizujem nego govorim kako jeste,,ali vi imate pravo da volite nekoga tako isto i da mrzite...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
a da nije spamer možda ?Jack777Pott je napisao/la:Ma DevilS je admin, to mi je jedino logicno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mozda Devils ima Admina na ignore listi pa mu ne moze udariti ban.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
DevilS idol
nista, barem mu je toplo u pakasu u ove hladne, zimske dane

nista, barem mu je toplo u pakasu u ove hladne, zimske dane
Hladno mu po tabanima, valjda ima kakve priglavke 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- NoName
- Kontakt:
Ma DevilS je adminov alter ego 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- EdenHazard
- Kontakt:
nek ostavi pertle odvezane da ga možemo poslije izvući napolje 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
+1Genghis je napisao/la:Ima individualnu korist. Naravno da filozofija nije ono što je nekad bila, pa i sam Hawking je izjavio da je "filozofija mrtva", ali svejedno njen doprinos za ljudski rod je ogroman. Pa većina naučnika kroz historiju su ujedno bili i filozofi, jedno bez drugog nije moglo - recimo Dekart je odličan primjer za to , ali ode ovo u debeli off topic.Heller je napisao/la:Nema naučni pristup, nema praktičnu korist u društvuAmoxicillin je napisao/la:Dokaži
Filozofija je prva nauka.

Da ti nije bilo grčkih filozofa što smo izučavali, bog zna kako bi se sad odvijalo sve

To je bio razvoj misli. Ti ako misliš da bi znao to što znaš, a da nije neko imao uticaj kroz filozofiju, onda si ti druže moj malo ćaknut.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Prije 2000 godina da osnovni postulati tipa pitagorina teorema da, ali danas je beskorisna tj zadnjih 1000 i kusur godina... Prirodne, Tehnicke, Medicinske nauke, bez ostalog se može 

Nullius in verba
Sama diskusija o tome da li je filozofija korisna ili ne je - filozofiranje. Samim time ona čini tvoju svakodnevnicu, htio ti to ili ne. Da se razumijemo, ja studiram tehnički fakultet tako da ovo nije ona tipična "moje vrijedi, tvoje ne", nego jednostavno neko moje mišljenje. Sad mislim da je stvarno vrijeme da prestanemo filozofirati, te se okrenemo topicu. Postoje mnogi forumi o kojima se može diskutovati o filozofiji, a ovo nije jedan od njih.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★