Olimpik Sarajevo

ivan.balic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ivan.balic » 20 avg 2012, 19:54

miky_hz je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:
Eto, potrudio sam se da ti nađem odgovore, sada ja tebe kao osobu s kojom se tu može pričati normalno pitam. Kolika je cijena ulaznice za zapadnu tribinu na AFH?
Zavisi od protivnika..ali uglavnom varira izmedju 5 ,8 i 10
Mislim da je to pošteno. Samo nedavno je bio zapad i 15 KM, a istok 10. Protiv Želje.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2012, 20:36

al' dobro, morali su tu zaraditi, ipak se znalo da ćemo mi biti na zapadu, a + derbi je ipak :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 avg 2012, 00:36

Vamos je napisao/la:Koliko je godisnja/polugodisnja karta za Otoku?

Hvala.

edit: Sada se sjetih jos jednog pitanja pa da ne pisem novi post :mrgreen:

Hoce li biti otvorena i ona mala tribinica od dva reda stolica, jer ako iz saveza imate certifikat za nju ne znam zasto se i ona ne otvara.
Zimus su postojale samo takve karte za penzionere, RVI i porodice poginulih boraca. Cijena je bila simboličnih 5 KM. Za ostale nisu štampane.

Druga tribina je otvorena i na njoj su uglavnom novinari i gosti.

Eto, potrudio sam se da ti nađem odgovore, sada ja tebe kao osobu s kojom se tu može pričati normalno pitam. Kolika je cijena ulaznice za zapadnu tribinu na AFH?
Napokon malo i normalne i konkretne komunikacije. Cijenim tvoj odgovor.

Sto se tice zapadne tribine na AFH, kao sto ti je kolega prije vec odgovorio, cijena varira zavisno od protivnika a krece se izmedju 5 i 15KM.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 21 avg 2012, 10:04

Vamos je napisao/la:Koliko je godisnja/polugodisnja karta za Otoku?

Hvala.

edit: Sada se sjetih jos jednog pitanja pa da ne pisem novi post :mrgreen:

Hoce li biti otvorena i ona mala tribinica od dva reda stolica, jer ako iz saveza imate certifikat za nju ne znam zasto se i ona ne otvara.
Zimus su postojale samo takve karte za penzionere, RVI i porodice poginulih boraca. Cijena je bila simboličnih 5 KM. Za ostale nisu štampane.

Druga tribina je otvorena i na njoj su uglavnom novinari i gosti.

kad smo kod one male tribine da li če biti otvorena i protiv Sarajeva? volio bih odatle pogledati utakmicu

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 21 avg 2012, 19:23

Pa po odgovoru se vidi da su na toj maloj tribinici novinari i gosti sa pozivnicama i slicno. Znam proslu utakmicu Olimpik-Sarajevo da je bilo mozda par grupica tako ukljucujuci i uprave Olimpica i Sarajeva.

Sumnjam da se mogu uopste kupiti karte za tu tribinicu.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 21 avg 2012, 19:34

Prodaju se ulaznice samo za zapad, veliku tribinu.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 21 avg 2012, 19:40

ako ima neko ko je blizu uprave olimpica, molba da se javi sa informacijom o tome dal su bili ikakvi pregovori oko prenosa! hvala

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 21 avg 2012, 19:42

Na areni stoji da ocekuju potvrdu za neku utakmicu koja se igra u 19h, a nema sanse da se na Otoci igra u 19h, a BHT prenosi Celik - Siroki...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 21 avg 2012, 19:43

Na ovom portalu je jučer direktor Olimpica rekao da će biti prijenos.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/olimpic- ... 0-km/86375" onclick="window.open(this.href);return false;

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 21 avg 2012, 22:33

ivan.balic je napisao/la:Na ovom portalu je jučer direktor Olimpica rekao da će biti prijenos.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/olimpic- ... 0-km/86375" onclick="window.open(this.href);return false;

hvala buraz, zadovoljan sam i nadam se sto prije zvanicnoj potvrdi ....

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 22 avg 2012, 00:07

Jucer (odnosno) prekjucer je bilo potvrdjeno da ce tekma Olimpic-Sarajevo biti na Areni, a jucer su se pojavile informacije da se jos uvijek vode pregovori oko prijenosa. Sto se tice one male tribine, mislim da bi bilo dobro da se TV prijenosi rade sa nje, jer je ljepse na TV-u gledati u punu tribinu, nego na ona dva reda. Takodjer, vidim da su momci poceli organizovano navijanje sto je dobar potez. Ne moraju odmah napuniti tribinu, neka jacaju i sire se postepeno.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 22 avg 2012, 10:19

kako vam se bgt zove ta navijacka skupina ??? i ovaj lik sto kaze Gracic posten, odavno se nisam nasmijao ovako svakakvih nebuloza na ovom forumu :lol: :lol: :lol: ...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2012, 11:03

evo ovako :D :
[youtube][/youtube]

pogledajte klip,pravo zajebani momci, već su počeli šalove palit' :lol: :lol:

Kapiten Blue Traina

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 22 avg 2012, 11:10

Nisu to ti ljudi. Ovi su se prije par godina pojavljivali i očito su imali neke svoje čudne namjere. Čuj već pale šalove. Ova nova ekipa koliko sam uspio saznati su miroljubiva raja, ali sigurno nisu ovi sa snimka.

olimpic
Kontakt:

Post Postao/la olimpic » 22 avg 2012, 11:14

Sta je tu smijesno ???? Neki su se odlucili da budu hordasi, drugi manijaci, a mi cemo navijat za olimpic. Ne vjerujem da su horde i manijaci odma punili tribine, da su imali prave zastave, dukse, majice. Nikad nas nece biti ko vas, al mi ako uspijemo skupit pedeset ljudi (ozbiljih) mi cemo biti zadovoljni ! :mrgreen:

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 22 avg 2012, 11:15

olimpic je napisao/la:Sta je tu smijesno ???? Neki su se odlucili da budu hordasi, drugi manijaci, a mi cemo navijat za olimpic. Ne vjerujem da su horde i manijaci odma punili tribine, da su imali prave zastave, dukse, majice. Nikad nas nece biti ko vas, al mi ako uspijemo skupit pedeset ljudi (ozbiljih) mi cemo biti zadovoljni ! :mrgreen:
Drago mi je ako si iz te grupe, da imamo info iz prve ruke.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2012, 11:19

ekran je napisao/la:Nisu to ti ljudi. Ovi su se prije par godina pojavljivali i očito su imali neke svoje čudne namjere. Čuj već pale šalove. Ova nova ekipa koliko sam uspio saznati su miroljubiva raja, ali sigurno nisu ovi sa snimka.
vjeruj da ne znam, eto pogledaj klip, pa se uvjeri, ako to zanemarimo, simpatična grupica i volio bih ako bude na TV-u meč protiv malenih da ih vidim malo :mrgreen:
olimpic je napisao/la:Sta je tu smijesno ???? Neki su se odlucili da budu hordasi, drugi manijaci, a mi cemo navijat za olimpic. Ne vjerujem da su horde i manijaci odma punili tribine, da su imali prave zastave, dukse, majice. Nikad nas nece biti ko vas, al mi ako uspijemo skupit pedeset ljudi (ozbiljih) mi cemo biti zadovoljni ! :mrgreen:
jesi ti u toj grupici ? (ako jesi, izvještavaj nas malo :mrgreen: ) i hoćete li ići na gostovanja, obzirom da vas i nema puno ?

Kapiten Blue Traina

olimpic
Kontakt:

Post Postao/la olimpic » 22 avg 2012, 11:24

Ma nismo mi oni sa klipa. A jos uvjek ne mozemo nesto posebno navijat, nemamo pravi bubanj, a i nemao nesto pjesama. Tako kad se skupi jos jedno desetak, petnest i kupimo bubanj bice bolje..

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 avg 2012, 11:28

ekran je napisao/la:Nisu to ti ljudi. Ovi su se prije par godina pojavljivali i očito su imali neke svoje čudne namjere. Čuj već pale šalove. Ova nova ekipa koliko sam uspio saznati su miroljubiva raja, ali sigurno nisu ovi sa snimka.
ovi sa klipa su studenti iz doma bjelave ,veze nemaju sa olimpikom samo eto spuste se do koseva jer im je dosadno vikendom ,uglavnom neki lik je bio uradio ove salove i podijelio im a oni iz dosade navijali :mrgreen: ,znam jednog licno pa sam ga pitao otkud ovdje jer sam ga zapazio na klipu ovom a on isprica kako i sta hahh :lol:

olimpic
Kontakt:

Post Postao/la olimpic » 22 avg 2012, 11:29

Al mi se salovi svidjaju !

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.