Odlična vijest ! Momak koji rastura po lijevoj strani, i sigurno će nam biti pojačanje ako se Pape udostoji da mu pošalje poziv.Ali sumnjam da je Pape i čuo za ovog momka, a kamoli upratio da je prešao u Genovu.
Kad bi Nadarević dobio poziv, lijeva strana bi bila obezbjeđena i Salihović bi mogao preći na svoju poziciju centralnog veznog.
Ljevak izgleda. Ako se dokaze, to bi nam omogucilo da Seju prebacimo u vezni, a Lulic da igra beka. Ali treba napomenut da je Genoa klub koji ima nevjerovatan broj igraca. Evo pogledajte koliko su igraca poslali na posudbu ove sezone: http://en.wikipedia.org/wiki/Genoa_C.F. ... .80.932013" onclick="window.open(this.href);return false; Sigurno blizu 30. Plus ovi igraci koji su 50% u njihovom vlasnistvu, ima i tu blizu 20 igraca. Ne znam kakvi su im planovi sa Nadarevicem...
U glavnom se cini da je dosta brz, ima dobru ljevicu i ima dobre ubacaje. Znaci nesto kao Izmet.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 jan 2013, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moraju osvježiti ekipu, 18. su na tabeli, što znači da ovim igračima nije išlo i da treba pojačati konkurenciju.Pored Nadarevića doveli su i Floro Floresa iz Udinesea, Matuzalema iz Lazia i Manfredinia iz Atalante.Znači u svaki dio ekipe po jedan novi igrač.
Bravo za Nadarevica.Uopce nisam sumnjao da ce napraviti transfer u prvu ligu Italije .Nadam se da ce igrati i dokazati da ima mjesta u reprezentaciji,a Pape konacno shvatiti da ima boljeg igraca od onog flopa iz Hajduka.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
arius je napisao/la:e haj safete , momak ima 25 godina , nase drzavljanstvo i nije igrao za mladje selekcije neke druge zemlje!!!ljevak,krilo......idealan za slovenije
neka ga Pape glupson pozove za Sloveniju .. nema problema sa papirima, želi igrati za BiH .. sve ono što želi Pape, e pa da te vidimo sada Pape .. prijateljski je meč, izvoli pa ga pozovi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
Ma i u ligama petice ima svakakog škarta,pa reprezentacija Sjeverne Irske kojoj pola reprezentacije igra u Premiershipu(ali u klubovima tipa Hull,Reading) ima rezultate na nivou Moldavije,tako da ne mora značiti da je ovaj Nadarević nešto posebno dobar.
Al onaj kome igrač Ruskog drugoligaša igra prvu postavu nema prava na izbirljivost,Nadarević je ovim transferom definitivno zaslužio šansu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Gusar1995 je napisao/la:polahko ba ljudi...ako je dobar pokazat ce se i onda ce i dobit poziv za reprezentaciju...i Susicu je u interesu da najbolji igraju za repku
ma ja , tako nesto ce i izjaviti . uglavnom dok on reaguje proce ove kvalifikacije , momak ce ostariti a mi cemo se ovdje nasekirati jedno milion puta
Nadarevic je dokazao u Vareseu da ima potencijala za reprezentaciju.U svakom slucaju recimo bolji je od Vrsajevica.Ipak,tesko da ce dobiti poziv Papeta za Sloveniju jer kao sto znamo nema novih igraca na spisku za tu utakmicu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
ne znam zasto pravite toliki problem,ako se pokaze samo ga lud covjek ne bi pozvao ...meni je svejedno ko ce igrati sve dok smo prvi u grupi ...aa to da ce ostariti ako ga ne pozove , pa nikad nije kasno aa pr za to je Rahimic i uostalom covjek ima tek 25 godina
Gusar1995 je napisao/la:ne znam zasto pravite toliki problem,ako se pokaze samo ga lud covjek ne bi pozvao ...meni je svejedno ko ce igrati sve dok smo prvi u grupi ...aa to da ce ostariti ako ga ne pozove , pa nikad nije kasno aa pr za to je Rahimic i uostalom covjek ima tek 25 godina
Problem je sto je Susic njega mogao pozvati dok je igrao i u drugoj ligi.Pitanje je dana bilo kad ce momak otici u neki bolj tim.Za njega je bas dosta prvoligasa se interesovalo.On mozda nece biti pojacanje za prvih 11,ali za klupe sigurno hoce,a tu nam dobrih igraca definitivno treba.
jasta ce nego ostariti da mi je jednom samo docekati potez da nas iznenadi pozitivno.za svakog dosad ili su vise ptice na granama znale za njega pa je podobro kasnio s pozivom ili su fudbalske velicine tipa avdije ili vrancica
da mu hoce ko pokazati ovih par stranica po netu gdje imaju uzivo utakmice ili ove gdje imaju svi podaci o fudbalerima i nastupima.jok nego njemu ce piplica iz sedme ruke preporuciti vrancica "dobar je ocam' de ga zovi ba "
Zadnja izmjena: arius, dana/u 17 jan 2013, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Batko je napisao/la:Vec ste poceli srat o pozivu....
Ako bude imao minutazu u Serie A, on ce sam sebe pozvati.....Polako ljudi, tek je potpisao? Ko ga je od vas gledao???
Gledao sam ja 2-3 utakmice Varesea prosle i ove sezone.Nadarevic je uvijek bio solidan,a kao sto si i rekao,ako bude igrao samo ga budala moze ne pozvati u reprezentaciju.Treba se nadati da to Susic ipak nije
Ljevak izgleda. Ako se dokaze, to bi nam omogucilo da Seju prebacimo u vezni, a Lulic da igra beka. Ali treba napomenut da je Genoa klub koji ima nevjerovatan broj igraca. Evo pogledajte koliko su igraca poslali na posudbu ove sezone: http://en.wikipedia.org/wiki/Genoa_C.F. ... .80.932013" onclick="window.open(this.href);return false; Sigurno blizu 30. Plus ovi igraci koji su 50% u njihovom vlasnistvu, ima i tu blizu 20 igraca. Ne znam kakvi su im planovi sa Nadarevicem...
U glavnom se cini da je dosta brz, ima dobru ljevicu i ima dobre ubacaje. Znaci nesto kao Izmet.
BigSoccer momci ga prodali sa tim clipom
Nema sta, svaka cast! Znao sam da on moze u vecem klubu.