FRANK RIBERY je napisao/la:
Ono što je sigurno i što bi ti svaki ekonomista rekao sobzirom na ogroman porast kvalitete Bundeslige, broja gledalaca od SP 2006,dodatnog predstavnika u Lp i mnogih drugi parametara (sjajnih rezultata Njemačke repke,Bayern više nije jedini klub koji prolazi grupe-to je učinio i Stuttgart i Schalke dva puta) ona će iznositi više od 650 mil eura.I smijem se kladiti sa svakim na ovom forumu da će možda biti i veća.Svi znamo da je Bundesliga prva liga uopće koju je Eurosport odlučio da prenosi, a i sam youtube je najavio da će o 2013 se uključiti u borbu za prenos iste.Ali jako je to teško objasniti nekom kao što si ti, dapače to je nemoguća misija.I ništa nije na osobnom planu jer si me u predhodnom postu izvređao na razne načine, a balavcu kao što si ti to neću dozvoliti.
vidim da ti nerazumiješ kako se potpisuje ugovor. Postoji onaj sigurni dio i onaj koji nije siguran. Znači liga svake godine zasada dobije oko 420 miljona eura, ali zbog prodaje u inozemstvo još dobije oko 20-50 jer na tome te kuće koje otkupljuju prava u biti zarađuju. 650 miljona eura kao siguran dio BUNDESLIGA neće tako brzo vidjeti to ti garantiram
A i šta ću se kladiti, kad nemogu doći po nagradu..
Gle ovo nije neka debata o kojoj ja i ti možemo raspravljati na način možda bude jer tu nema toliko faktora sreće kao u nogometu. Znači ti možeš reč da će Bayern osvojiti Lp i za to postoje neke pretpostavke, ali to je na kraju svega neka besmislica koju si ti odlučio reči. To vrijedi za sve konačne nogometne ishode, ali kad se priča o ovakvim ugovorim onda tu sreća nema faktora i bilo bi iluzorno oćekivati skok od čini mi se 50%, a i više. No ako ga ti želiš očekivati OK. Samo pogledaj kaj ti je KHR rekao po tom pitanju, čovjek koji je malo više upućen u to

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"