Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

anton 1983
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 15:12

effe_sa je napisao/la: e bas si i ti nekad previse kritican....bruno labbadia je mlad trener, i znamo i da je i u leverkusenu i u hsv-u bio dobro poceo, u prvom dijelu sezone su mu ekipe dobro stajale...zasto je doslo poslije do padova to je druga stvar...uticalo je i okruzenje i drugi faktori...jeste da u stuttgartu bas i nemaju pravi koncept al mozda labbadia bas tamo bljesne
;) A tako će i bit, jer Stuttgart tak i onak mora samo promijeniti trenera da bi krenuli na bolje, ali da su baš prije obje tekme sa Bayernom morali promijeniti trenera...

On kao trener sigurno ne valja, ali će mu možda pasati Stuttgart jer tamo nema zvijezda, a i truli su klub. Totalno sam ljut na njih zbog ovo ljetošnjeg prelaznog roka, pogotovo kad su prodali Khediru (morali su), ali kupit CARMORAGNJILOG!!! u tom trenutku sve mi je bilo jasTno, pogotovo kad sam saznao da su nudili bijednih 3,5 miljona eura za Petrića...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2010, 15:28

anton 1983 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Kakva nemogućnost? Sve što treba jeste da mu da istu platu za još jednu godinu.Nema tu previše filozofije.Nego glupani daju ugovore na 4 godine i kad zagusti onda produžuju ugovor i onda se ne može parirati bogatijim.Jedva čekam da ovaj mizerni ugovor o TV pravima istekne pa da onda vidimo koji će klub oteti bundesligašu igrača.
A **** kakva nemogučnost? takva..Recimo Stuttgart to napravi sa Gomezom, ali se khedirom ne i moš ga ****. Imaju Budžet koji se mora ispoštovati i nemogu se samo tako dati dugački ugovori jer oni zahtjevaju više para, a ako igrač propadne onda su **** ježa u leđa..Recimo Werder je dobro postupio sa Diegom i opet nisu dobili 30 dok je za Ozila bilo prekasTno jer je Ozil samo tak na jedanput explodirao...

I ne sanjaj o ugovoru za TV prava jer on neće biti puno veći kak ti misliš. može se očekivati skok od 10-30% i to ovaj 30% je utopija ;)
Pa bio bi 10 posto da Bundesliga nije postala brutalno sexualna liga.Još kad se tome doda i 4. mjesto u Lp-u ne bi se baš složio sa tvojim mizernim procentom o povećanju TV prava.Sjeti se samo šta je Bundesliga bila u trenutku kad je potpisala sadašnji ugovor.Nula,zero,nada...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 15:30

Pa bio bi 10 posto da Bundesliga nije postala brutalno sexualna liga.Još kad se tome doda i 4. mjesto u Lp-u ne bi se baš složio sa tvojim mizernim procentom o povećanju TV prava.Sjeti se samo šta je Bundesliga bila u trenutku kad je potpisala sadašnji ugovor.Nula,zero,nada...
hmm, al opet zabluda je u ono kaj ti misliš i u biti teško je vjerovati da neko nerazumije šta znači povećanje od 30 % ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2010, 15:37

hmm, al opet zabluda je u ono kaj ti misliš i u biti teško je vjerovati da neko nerazumije šta znači povećanje od 30 % ;)
To ti je 100 mil eura.To je sinak ništa.Englezi uduplaju i onako prestrašan ugovor, a Švabe imaju mizerni 450 mil eura.To je sramota.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 15:42

To ti je 100 mil eura.To je sinak ništa.Englezi uduplaju i onako prestrašan ugovor, a Švabe imaju mizerni 450 mil eura.To je sramota.
ha ha ha, ti si sramota, a ne to! ;) To je **** realnost protiv koje se nemože i gotovo. 100 milja je itekako puno, jer to je 20 i nešto % i to je jako dobar napredak. iluzorno i nadasve debilno je očekivati da ćeš ti sada dobiti 100% više ili 50% više ili 70% više. Sleti na zemlju, shvati ekonomiju , potražnja itd...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 15:47

http://www.spox.com/de/sport/diashows/b ... te=15.html

neki puta znam biti i više nego zbunjen. Ove sve plaće bi trebale biti brutto i onda vidim da robben zarađuje samo 5,5 miljona eura...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2010, 15:53

ha ha ha, ti si sramota, a ne to! ;) To je **** realnost protiv koje se nemože i gotovo. 100 milja je itekako puno, jer to je 20 i nešto % i to je jako dobar napredak. iluzorno i nadasve debilno je očekivati da ćeš ti sada dobiti 100% više ili 50% više ili 70% više. Sleti na zemlju, shvati ekonomiju , potražnja itd...

Pa tebi ekonomija baš i ne ide od ruke.Ti i realnost baš i ne idete pod ruku.Pa ti postavljaš sastave koji ni preludi Gaal nikad u svom **** životu ne bi postavio, ali tebi je to realno.Da si išao na fax ko što očigledno nisi znao bi kakav je omjer potražnje i kupnje.Tebi je realno da se prava u Bundesligi povećaju za 40 mil eura, meni baš i nije.Na kraju krajeva skim se ja raspravljam, sa likom koji je izbačen sa svakog foruma na kojem je bio. :oops:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 15:59

FRANK RIBERY je napisao/la: Pa tebi ekonomija baš i ne ide od ruke.Ti i realnost baš i ne idete pod ruku.Pa ti postavljaš sastave koji ni preludi Gaal nikad u svom **** životu ne bi postavio, ali tebi je to realno.Da si išao na fax ko što očigledno nisi znao bi kakav je omjer potražnje i kupnje.Tebi je realno da se prava u Bundesligi povećaju za 40 mil eura, meni baš i nije.Na kraju krajeva skim se ja raspravljam, sa likom koji je izbačen sa svakog foruma na kojem je bio. :oops:
A šta ćeš, kod tebe se uvije ide na osobno prepucavanje, kad drugo ne znaš.

Ja sam ti lijepo reko 10-30%, naravno nekom poput tebe to je malo, jer ti misliš da je BUNDESLIGA čopila Boga za jajca, a to nije tako. Ono kaj ti ne znaš je da su svi ugovori labilni i postoji dio u tom ugovoru za TV prava di se može još malo zaraditi, a to je prodaja u inozemstvo od koje klubovi ili ti liga dobiva određeni postotak. Tako recimo ako će ugovor biti 500 miljona eura, još se može extra zaraditi 50 miljona. Gle nemožeš ti očekivati nerecipročni napredak, znači ako uložiš 100 miljona nemožeš onda realno očekivat MIlijardu iako bi ti to htio. Nije da su u BUNDESLIGU ušli mafijaši kao u EPL pa je BUNDESLIGA u godinu dana uložila 2 milijarde eura. Kako je napredak BUNDESLIGE postepen tako će i rast ili ti prihod od TV prava biti postepen.

A sad me baš zanima, tak toliko da se nasmijem, kaj ti miliš koliko će liga godišnje dobivati kada se potpiše novi ugovor?

Jedva čekam odgovor da puknem od smijeha :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2010, 16:10

FRANK RIBERY je napisao/la: Pa tebi ekonomija baš i ne ide od ruke.Ti i realnost baš i ne idete pod ruku.Pa ti postavljaš sastave koji ni preludi Gaal nikad u svom **** životu ne bi postavio, ali tebi je to realno.Da si išao na fax ko što očigledno nisi znao bi kakav je omjer potražnje i kupnje.Tebi je realno da se prava u Bundesligi povećaju za 40 mil eura, meni baš i nije.Na kraju krajeva skim se ja raspravljam, sa likom koji je izbačen sa svakog foruma na kojem je bio. :oops:
A šta ćeš, kod tebe se uvije ide na osobno prepucavanje, kad drugo ne znaš.

Ja sam ti lijepo reko 10-30%, naravno nekom poput tebe to je malo, jer ti misliš da je BUNDESLIGA čopila Boga za jajca, a to nije tako. Ono kaj ti ne znaš je da su svi ugovori labilni i postoji dio u tom ugovoru za TV prava di se može još malo zaraditi, a to je prodaja u inozemstvo od koje klubovi ili ti liga dobiva određeni postotak. Tako recimo ako će ugovor biti 500 miljona eura, još se može extra zaraditi 50 miljona. Gle nemožeš ti očekivati nerecipročni napredak, znači ako uložiš 100 miljona nemožeš onda realno očekivat MIlijardu iako bi ti to htio. Nije da su u BUNDESLIGU ušli mafijaši kao u EPL pa je BUNDESLIGA u godinu dana uložila 2 milijarde eura. Kako je napredak BUNDESLIGE postepen tako će i rast ili ti prihod od TV prava biti postepen.

A sad me baš zanima, tak toliko da se nasmijem, kaj ti miliš koliko će liga godišnje dobivati kada se potpiše novi ugovor?

Jedva čekam odgovor da puknem od smijeha :lol:
Ono što je sigurno i što bi ti svaki ekonomista rekao sobzirom na ogroman porast kvalitete Bundeslige, broja gledalaca od SP 2006,dodatnog predstavnika u Lp i mnogih drugi parametara (sjajnih rezultata Njemačke repke,Bayern više nije jedini klub koji prolazi grupe-to je učinio i Stuttgart i Schalke dva puta) ona će iznositi više od 650 mil eura.I smijem se kladiti sa svakim na ovom forumu da će možda biti i veća.Svi znamo da je Bundesliga prva liga uopće koju je Eurosport odlučio da prenosi, a i sam youtube je najavio da će o 2013 se uključiti u borbu za prenos iste.Ali jako je to teško objasniti nekom kao što si ti, dapače to je nemoguća misija.I ništa nije na osobnom planu jer si me u predhodnom postu izvređao na razne načine, a balavcu kao što si ti to neću dozvoliti.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 13 dec 2010, 16:12

Steta je vidjeti pravog velikana kao sto je Borussia Monchengladbach zakovanu na dno tabele :|
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 16:17

FRANK RIBERY je napisao/la: Ono što je sigurno i što bi ti svaki ekonomista rekao sobzirom na ogroman porast kvalitete Bundeslige, broja gledalaca od SP 2006,dodatnog predstavnika u Lp i mnogih drugi parametara (sjajnih rezultata Njemačke repke,Bayern više nije jedini klub koji prolazi grupe-to je učinio i Stuttgart i Schalke dva puta) ona će iznositi više od 650 mil eura.I smijem se kladiti sa svakim na ovom forumu da će možda biti i veća.Svi znamo da je Bundesliga prva liga uopće koju je Eurosport odlučio da prenosi, a i sam youtube je najavio da će o 2013 se uključiti u borbu za prenos iste.Ali jako je to teško objasniti nekom kao što si ti, dapače to je nemoguća misija.I ništa nije na osobnom planu jer si me u predhodnom postu izvređao na razne načine, a balavcu kao što si ti to neću dozvoliti.
vidim da ti nerazumiješ kako se potpisuje ugovor. Postoji onaj sigurni dio i onaj koji nije siguran. Znači liga svake godine zasada dobije oko 420 miljona eura, ali zbog prodaje u inozemstvo još dobije oko 20-50 jer na tome te kuće koje otkupljuju prava u biti zarađuju. 650 miljona eura kao siguran dio BUNDESLIGA neće tako brzo vidjeti to ti garantiram ;)

A i šta ću se kladiti, kad nemogu doći po nagradu..

Gle ovo nije neka debata o kojoj ja i ti možemo raspravljati na način možda bude jer tu nema toliko faktora sreće kao u nogometu. Znači ti možeš reč da će Bayern osvojiti Lp i za to postoje neke pretpostavke, ali to je na kraju svega neka besmislica koju si ti odlučio reči. To vrijedi za sve konačne nogometne ishode, ali kad se priča o ovakvim ugovorim onda tu sreća nema faktora i bilo bi iluzorno oćekivati skok od čini mi se 50%, a i više. No ako ga ti želiš očekivati OK. Samo pogledaj kaj ti je KHR rekao po tom pitanju, čovjek koji je malo više upućen u to ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2010, 16:22

juznjak> je napisao/la:Steta je vidjeti pravog velikana kao sto je Borussia Monchengladbach zakovanu na dno tabele :|
U Petak ce se malo popraviti gol razliku i bodovni konto, jer im u goste dolaze pic.kice s klocem na trenerskoj poziciji. Problem Gladbacha je sto pokusavaju donijeti kontinuitet na trenerskoj poziciji i ne zele otpustiti Frontzecka, medjutim vidi se da su otisli u pogresnom smjeru i da ovaj ne moze da uputi ekipu na pravi nacin.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2010, 16:22

FRANK RIBERY je napisao/la: Ono što je sigurno i što bi ti svaki ekonomista rekao sobzirom na ogroman porast kvalitete Bundeslige, broja gledalaca od SP 2006,dodatnog predstavnika u Lp i mnogih drugi parametara (sjajnih rezultata Njemačke repke,Bayern više nije jedini klub koji prolazi grupe-to je učinio i Stuttgart i Schalke dva puta) ona će iznositi više od 650 mil eura.I smijem se kladiti sa svakim na ovom forumu da će možda biti i veća.Svi znamo da je Bundesliga prva liga uopće koju je Eurosport odlučio da prenosi, a i sam youtube je najavio da će o 2013 se uključiti u borbu za prenos iste.Ali jako je to teško objasniti nekom kao što si ti, dapače to je nemoguća misija.I ništa nije na osobnom planu jer si me u predhodnom postu izvređao na razne načine, a balavcu kao što si ti to neću dozvoliti.
vidim da ti nerazumiješ kako se potpisuje ugovor. Postoji onaj sigurni dio i onaj koji nije siguran. Znači liga svake godine zasada dobije oko 420 miljona eura, ali zbog prodaje u inozemstvo još dobije oko 20-50 jer na tome te kuće koje otkupljuju prava u biti zarađuju. 650 miljona eura kao siguran dio BUNDESLIGA neće tako brzo vidjeti to ti garantiram ;)

A i šta ću se kladiti, kad nemogu doći po nagradu..

Gle ovo nije neka debata o kojoj ja i ti možemo raspravljati na način možda bude jer tu nema toliko faktora sreće kao u nogometu. Znači ti možeš reč da će Bayern osvojiti Lp i za to postoje neke pretpostavke, ali to je na kraju svega neka besmislica koju si ti odlučio reči. To vrijedi za sve konačne nogometne ishode, ali kad se priča o ovakvim ugovorim onda tu sreća nema faktora i bilo bi iluzorno oćekivati skok od čini mi se 50%, a i više. No ako ga ti želiš očekivati OK. Samo pogledaj kaj ti je KHR rekao po tom pitanju, čovjek koji je malo više upućen u to ;)
Pa bilo je iluzorno da Tv prava Premiershipa skoče za 80-90 posto pa se desilo.Ta liga više nije ni izbliza jaka kao nekad kad su tri tima imali u 1/2 finalu, ali i to je dovoljno bilo da se ona dignu za po tebi nerealnu svotu.Liga koja bi u naredne dvije godine mogla preskočiti i Primeru po koeficijentu ipak neće doći u poziciju da mu glavni konkurent ima 3-4 puta veća Tv prava.To je jedina nerealna stvar u svemu ovom.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 16:28

Pa bilo je iluzorno da Tv prava Premiershipa skoče za 80-90 posto pa se desilo.Ta liga više nije ni izbliza jaka kao nekad kad su tri tima imali u 1/2 finalu, ali i to je dovoljno bilo da se ona dignu za po tebi nerealnu svotu.Liga koja bi u naredne dvije godine mogla preskočiti i Primeru po koeficijentu ipak neće doći u poziciju da mu glavni konkurent ima 3-4 puta veća Tv prava.To je jedina nerealna stvar u svemu ovom.
A jesi tvrdoglav :twisted:

A kaj sam ti ja reko?
anton 1983 je napisao/la: Nije da su u BUNDESLIGU ušli mafijaši kao u EPL pa je BUNDESLIGA u godinu dana uložila 2 milijarde eura. Kako je napredak BUNDESLIGE postepen tako će i rast ili ti prihod od TV prava biti postepen.
jel shvataš? Ti gadovi su to sami sebi kupili dok je BUNDESLIGA svoj uspjeh stvroila i zato su ti njihova prava tako narasla a kod BUNDESLIGE neće. Ti moraš biti svjestan da u BUNDELIGI još niko nemre ili bolje rečeno nije kupio igrača za 20 miljona eura izuzev Bayerna i to još tamo od Amorosa. U tom i je problem. Znači ja i ti znamo kolko je ta liga sexualna, ali novac privlači samo novac a BUNDESLIGAŠI se sa njim ne razbacuju tako da niti neće dobiti tako dobar ugovor kao što ti misliš. Pa jebote KHR je rekao da je slijedeći cilj lige da se dođe do granice od 500 miljona eura...

Nemoj sanjati i budi i sa tim zadovoljan, ja znam d ajesam...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 16:30

amerosm je napisao/la: U Petak ce se malo popraviti gol razliku i bodovni konto, jer im u goste dolaze pic.kice s klocem na trenerskoj poziciji. Problem Gladbacha je sto pokusavaju donijeti kontinuitet na trenerskoj poziciji i ne zele otpustiti Frontzecka, medjutim vidi se da su otisli u pogresnom smjeru i da ovaj ne moze da uputi ekipu na pravi nacin.
mene ljudi vole pitati da im dam koji par iz BUNDESLIGE za klađenje. I sad ja im se spremam dati HSV za slijedeće kolo i onda vidim da baš igraju protiv Glabacha, jedini klub na kojeg se protiv HSV- a nebi kladio :mrgreen: Oba dvoje su u prevelikom rasulu...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 dec 2010, 16:43

ako ispadnu koln i gladbach bundesliga ce se unazadit bar za 20 posto...nemogu jedan augsburg alemania ili sha ja znam ni izbliza biti kao koln i gladbach...jbg jedno je igrati pred 20000 ljkudi a nesh sasvim drugo pred 50...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 16:45

gruezi je napisao/la:ako ispadnu koln i gladbach bundesliga ce se unazadit bar za 20 posto...nemogu jedan augsburg alemania ili sha ja znam ni izbliza biti kao koln i gladbach...jbg jedno je igrati pred 20000 ljkudi a nesh sasvim drugo pred 50...
A kaj ako se u prvu ligu vrate 1860 i hertha?

Opet smo u istoj banani :mrgreen:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 dec 2010, 16:50

ma nisam mislio samo po gledaocima nego i po imenu i renomeu kluba a bogami i budzetu...doduse velike su sanse da munchen nece uci jer taj klub nemoze da zadrzi svoje talente jer da su mogli zadrzat ono sto su prodali u zadnjih 3-4 godine borili bi se sad za evropa ligu(braca bender gebhart sada leitner schafler itd)...anyway za budzet,jbg koln je doveo podlskog za 8-9 miliona eura a nevidim ni jedan klub u cvajti osim mozda herthe koji bi tako nesh mogao...zatim gladbach koja ima par supertalenata i samo ih kloc na klupi i nedostatak 2 obrambena igraca sprijecavaju da budu solidan i jak tim za sredinu tabele.,..

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 dec 2010, 16:51

gruezi je napisao/la:ako ispadnu koln i gladbach bundesliga ce se unazadit bar za 20 posto...nemogu jedan augsburg alemania ili sha ja znam ni izbliza biti kao koln i gladbach...jbg jedno je igrati pred 20000 ljkudi a nesh sasvim drugo pred 50...
Hertha,Augsburga, a ekipa koja bude 16-ta će u doigravanju ostati.Mislim da će St.Pauli se vratiti u staro jato,a drugog treba tražiti između ova dva gore navedena.Dizeldorf se opasno diže nakon što su prvih 6 utakmica izgubili.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 13 dec 2010, 16:53

gruezi je napisao/la:ma nisam mislio samo po gledaocima nego i po imenu i renomeu kluba a bogami i budzetu...doduse velike su sanse da munchen nece uci jer taj klub nemoze da zadrzi svoje talente jer da su mogli zadrzat ono sto su prodali u zadnjih 3-4 godine borili bi se sad za evropa ligu(braca bender gebhart sada leitner schafler itd)...anyway za budzet,jbg koln je doveo podlskog za 8-9 miliona eura a nevidim ni jedan klub u cvajti osim mozda herthe koji bi tako nesh mogao...zatim gladbach koja ima par supertalenata i samo ih kloc na klupi i nedostatak 2 obrambena igraca sprijecavaju da budu solidan i jak tim za sredinu tabele.,..
A nisi mislio na to? :mrgreen: Ma zajebajem se, no isto tako nebi se BUNDELIGI ništa dogodilo da ta dva kluba ispadnu. BUNDELIGA i ima samo 18 klubova pa je na taj nečin jača. Da je tu 20 klubova, bilo bi tu više raznoraznih smeća te borba za opstanak nebi bila zanimljiva..Neki od "velikana" će morati ispasti, jer su Mainz i Freiburg visoko na tablici. Jedina gnjiloća koja je dosta nisko je St. Pauli, a i Kaiserslautern baš i nije malo ima e ;)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.