U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
Svi mi najvise volimo kada "nasi" su najbolji al ja stvarno moram istici Zolotica koji je jedan fantastican igrac. Igra sa takom lakocom i samopouzdanjem. Samo naprijed momce vec si mi posto najdrazi igrac u Zelji! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
imamo jako dobar srednji red 5-6 igraca izuzetnih ovo se nije prije viđalo
Dobra je ova reprezentacije i vidi se da ima tu kvalitete. Ne znam zasto Jagodic ne vidi sta je s Atajicem, momak obecava a mi nista ne poduzimamo.. Kasnije ce biti nije htio ili nesto slicno.. Ne znam zasto moramo cekati da igraci prodju mlade selekcije druge reprezentacije a tek onda saljemo im poziv za nasu rep... Na sledecem okupljanu poziv uputiti Atajicu i Tankovicu..
Dozvoljava li Švedska dvojno državljanstvo? Ako ne, nema teorije da se oni odreknu tih pasoša, ne bi mogli ostati u svojim klubovima.
Dozvoljava Švedska
moze li mi neko reci kako je odigr'o Bevab ? 

- legenda reala
- Kontakt:
Rođak ti je bio najbolji u prvom poluvremenujasmin10 je napisao/la:moze li mi neko reci kako je odigr'o Bevab ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a u drugom ?legenda reala je napisao/la:Rođak ti je bio najbolji u prvom poluvremenujasmin10 je napisao/la:moze li mi neko reci kako je odigr'o Bevab ?

Uh hebote ! Jesmo li mi gledali istu utakmicu ? Da nisi slucajno pomijesao njega i Grahovca ?sajo10 je napisao/la:Svi mi najvise volimo kada "nasi" su najbolji al ja stvarno moram istici Zolotica koji je jedan fantastican igrac. Igra sa takom lakocom i samopouzdanjem. Samo naprijed momce vec si mi posto najdrazi igrac u Zelji!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Zola je sasvim dobro odigrao.Mada su po meni danas najbolji bili Travancic,Bevab i KvesicDushi_Rob je napisao/la:Uh hebote ! Jesmo li mi gledali istu utakmicu ? Da nisi slucajno pomijesao njega i Grahovca ?sajo10 je napisao/la:Svi mi najvise volimo kada "nasi" su najbolji al ja stvarno moram istici Zolotica koji je jedan fantastican igrac. Igra sa takom lakocom i samopouzdanjem. Samo naprijed momce vec si mi posto najdrazi igrac u Zelji!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Jesu li neki uopšte gledali prvo poluvrijeme?? Kvesić i Zakarić dominirali terenom. Jagodić ih je odmah na poluvremenu zamijenio jer se momci nemaju šta više dokazivati.
Njih dvojica su bili dobri u prvom poluvremenu al dosta bolja sredina je bila u drugompoluvremenu, ja mislim da su bili napadači iz prvog u drugom sa onakim veznim da bi dobili poljake.voltron30 je napisao/la:Jesu li neki uopšte gledali prvo poluvrijeme?? Kvesić i Zakarić dominirali terenom. Jagodić ih je odmah na poluvremenu zamijenio jer se momci nemaju šta više dokazivati.
- legenda reala
- Kontakt:
To sam i ja rekao + Bevab i donekle drugi bek Jevtić.voltron30 je napisao/la:Jesu li neki uopšte gledali prvo poluvrijeme?? Kvesić i Zakarić dominirali terenom. Jagodić ih je odmah na poluvremenu zamijenio jer se momci nemaju šta više dokazivati.
Ostali bili slabiji,Maletić i Mešanović su se trudili al bez nekog prevelikog učinka.
Al onaj Jajalo se onako čini sitan, a jeste vidjeli dokle ispucaje onu loptu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja koliko sam mogo viditi da ovaj Cajic i nije neki igrac koliko je se pisalo o njemu danas grijesio nista nije pokazo i ono nije iskoristijo posred golmana puca za njega su Travancic, Cerimagic, Zolotic, Grahovac , Besic , Zakaric, Duljevic, Arezina super talenti
Mesanovic skroz izgubljen blijedo izdanje danas
Travancic treba malo vise da se dodaje i bice ko Pjanic a ne samo ici na udarac izdaljine nije Messi
Petar Kunic zaluto u repku nema on sta traziti u mladoj repki onog A.Hodzica i A.Zeca treba prikljuciti ovoj mladoj repki neznam kakva je situacija sa Seferovicem iz Italije on bi isto dobro doso ovoj mladoj repki
Bolji i opasniji smo bili u drugom poluvremenu rastrcani Cerimagic puno bolji nego Zakaric bice velika konkurencija ima puno kvalitetnih i talentovani igraca u ovoj generaciji
Travancic treba malo vise da se dodaje i bice ko Pjanic a ne samo ici na udarac izdaljine nije Messi
Petar Kunic zaluto u repku nema on sta traziti u mladoj repki onog A.Hodzica i A.Zeca treba prikljuciti ovoj mladoj repki neznam kakva je situacija sa Seferovicem iz Italije on bi isto dobro doso ovoj mladoj repki
Bolji i opasniji smo bili u drugom poluvremenu rastrcani Cerimagic puno bolji nego Zakaric bice velika konkurencija ima puno kvalitetnih i talentovani igraca u ovoj generaciji
Seferovic igrao za mladu Svicu u proslim kvalifikacijama...Rodeni je napisao/la:Ja koliko sam mogo viditi da ovaj Cajic i nije neki igrac koliko je se pisalo o njemu danas grijesio nista nije pokazo i ono nije iskoristijo posred golmana puca za njega su Travancic, Cerimagic, Zolotic, Grahovac , Besic , Zakaric, Duljevic, Arezina super talenti
Prvo da kazem da su siv igraci danas zadovoljili i odigrali sasvim solidno, posebno bih izdvojio Kovacevica koji je odlican stoper ima i visinu i brzinu te bu u buducnost trebao biti odlican u tandemu sa Kolasincom. I ovog momka iz Zrinjskog Arezinu bi izdvojio koji je u dvadesetak minuta kojih j bio na terenu mnogo pokazao. Problemi su nam ti sto imamao mal oodbranbenih igraca la to e se rijesiti dolaskom Kolasinca i mozda Dumica i Arslanagica, te nedostatak ubojitog napadaca tj. klasicnog golgetera sto bi mogao biti Cemalovic ako nastavi igrati kao sto igra ove sezone u Velezu.
Slazem se.Sarajevo1946 je napisao/la:Kvesić, Travančić, Arežina, Grahovac, pokazali da su dobri igrači i da ima materijala...
Prva je provjera i teško je nešto više reći, ali otprilike sam zadovoljan viđenim protiv Poljske.
Dodao bi samo jos Zolotica i donekle onog Cerimagica.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
sto ste navalili na tog kolasinca kad je rekao da ce igrati samo za A reprezentaciju ne za mladu
pare nisu problem para NEMA
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.