Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Na koju god temu uđem Ajax smara sa Hajrovićem, i tako je već godinu dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nista ja ne smaram samo iznosim tacne podatke. Igrao jeste malo semo ne toliko malo, ocigledno. Kao i kod svih ostalih igraca. Nikakve posebne simpatije ovaj igrac nema kod mene. Jedino sto vidim da posjeduje igracki kvalitet sto je i dokazao vise puta i opet ce najvjerovatnije. I protiv Belgije je pokazao u onih 20 minuta "da zna igrat lopte". Ne postoji jedan igrac kojega ja forsiram iz kojih god nefudbalskih razloga u reprezentaciji.
SAMO KVALITET to je najbolji put ako zelis uspjeti u sportu. Bez veza i vezica, bez starih zasluga SAMO KVALITET.
SAMO KVALITET to je najbolji put ako zelis uspjeti u sportu. Bez veza i vezica, bez starih zasluga SAMO KVALITET.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 sep 2015, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Shvatili smo čovječe, ne moramo to čitati svaki dan po deset puta. Igraće kad bude standardan u svom klubu, a do tada imamo boljeg i tu se sva priča završava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mesina greska je defanzivan fudbal, a mi takav nikad necemo znati igrati. Sva je prica u ovome i nista vise. Mesa je i klubove ovako vodio.
Nasa zadnja linija nije micala od nasih 16 metara, a kad to dozvolis jednoj Belgiji normalno da ce biti neprestani presing, a posjed lopte kakav nikad u zivotu nismo dozivjeli 33% na poluvremenu, a do kraja utakmice 37% ako se ne varam.
Ni izmjene nisu bile logicne, Medunjanin koji se bas razigrao u zadnjih pola sata izvlacis, a ubacuje Vedada, umjesto da nevidljivog Viscu koji meda nije mogao izvuces za Vedu.
Zna se vrlodobro da je u prekidima Belgija fantasticna i da imaju opsane skakace kakvi su Fellaini pa i Kompany je strasan, a ti na stopera stavis omalehnog Vranjesa umjesto Sunjica. I ne samo to , nego na njegovom mjestu bih poceo i sa Djuricem zbog visine, dao mu defanzivne zadatke kada su prekidi za Belgiju, a u napadu ako uradi sta uradi, jer tamo ionako imamo neprisnovenog Dzeku.
Belgija igra koliko joj dozvolis, a mi smo joj sve dozvolili. Ako smo uspjeli sa desetkovanom ekipom uzeti u Zenici bod, mogli smo i sad da nismo igrali kukavicki.
Sa ovakvom igrom nas i Vels dobija, a ovakva se igra ubila za Balea, jer ce mu sve biti na izvoli.
Dobro je sto Izrael ide u goste i Belgiji i Velsu, jer tu nemaju sta da traze, a mi sa malo hrabrijom igrom mozemo dobiti ove 3 utakmice do kraja.
Nasa zadnja linija nije micala od nasih 16 metara, a kad to dozvolis jednoj Belgiji normalno da ce biti neprestani presing, a posjed lopte kakav nikad u zivotu nismo dozivjeli 33% na poluvremenu, a do kraja utakmice 37% ako se ne varam.
Ni izmjene nisu bile logicne, Medunjanin koji se bas razigrao u zadnjih pola sata izvlacis, a ubacuje Vedada, umjesto da nevidljivog Viscu koji meda nije mogao izvuces za Vedu.
Zna se vrlodobro da je u prekidima Belgija fantasticna i da imaju opsane skakace kakvi su Fellaini pa i Kompany je strasan, a ti na stopera stavis omalehnog Vranjesa umjesto Sunjica. I ne samo to , nego na njegovom mjestu bih poceo i sa Djuricem zbog visine, dao mu defanzivne zadatke kada su prekidi za Belgiju, a u napadu ako uradi sta uradi, jer tamo ionako imamo neprisnovenog Dzeku.
Belgija igra koliko joj dozvolis, a mi smo joj sve dozvolili. Ako smo uspjeli sa desetkovanom ekipom uzeti u Zenici bod, mogli smo i sad da nismo igrali kukavicki.
Sa ovakvom igrom nas i Vels dobija, a ovakva se igra ubila za Balea, jer ce mu sve biti na izvoli.
Dobro je sto Izrael ide u goste i Belgiji i Velsu, jer tu nemaju sta da traze, a mi sa malo hrabrijom igrom mozemo dobiti ove 3 utakmice do kraja.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sto se tice Hajrovica stvarno nemam sta vise za objasnjavati i to si upravu. Nebi da se ponavljam. Sta i kada i koliko bi trebao da igra to sam objasnio svoje misljenje danas i to jako detaljno. Neko ce se sloziti sa tim a neko nece. Sasvim normalno.
- Gabon
- Kontakt:
Druze samo ti ponovi..ponavljanje je majka znanjaAjax je napisao/la:Sto se tice Hajrovica stvarno nemam sta vise za objasnjavati i to si upravu. Nebi da se ponavljam. Sta i kada i koliko bi trebao da igra to sam objasnio svoje misljenje danas i to jako detaljno. Neko ce se sloziti sa tim a neko nece. Sasvim normalno.

Papke krme

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Meša, ubaci Vedu da ga vratimo u život, od početka pošalji i Hajrovića, kao i Vrančića 

Jadan si ti kao selektor
Jadan si ti moronu. Vodi neznalicu Susica kuci svojoj.Bosna64 je napisao/la:Jadan si ti kao selektor
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
3/10 ocjena za ovo okupljanje i to samo zbog profesionalizma na okupljanju koje bi se trebalo podrazumijevat a eto posle proslog selektora i to nas usreci.
This time next year we'll be millionaires.
Vodi ti oboicu konjy jedanscorpion je napisao/la:Jadan si ti moronu. Vodi neznalicu Susica kuci svojoj.Bosna64 je napisao/la:Jadan si ti kao selektor
Dodji pa mi to u lice reci jadu nepismeni.Bosna64 je napisao/la:Vodi ti oboicu konjy jedanscorpion je napisao/la:Jadan si ti moronu. Vodi neznalicu Susica kuci svojoj.Bosna64 je napisao/la:Jadan si ti kao selektor
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Jedino što ću mu zamjeriti večeras je ubacivanje Hadžića prije Vrančića i ubacivanje Đurića prije Hodžića.
Nadam se da će biti bolje u oktobru, mora biti bolje.
Nadam se da će biti bolje u oktobru, mora biti bolje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Kao Manijak, kao neko ko je bio 100% da mesa dodje na klupu moram rec da fraer pojma nema...iskreno razlikuje se od susica jedino jer ne budalese sa formacijom
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Hoće li nam doći na klupu iko sa mud*ma da pokaže da je gazda, da smije izbaciti najboljeg igrača i da je njegova zadnja. Da ubaci nekog igrača da proba nešto novo, ovo je više dosadilo. Hajde ovaj barem iskoristi tri zamjene ako ništa, Sušić nije ni to, ali je*i sve ovo, Sušić kad je došao ubijali smo, samo je na kraju usrao, ali ovaj i na početku počinje srati. Ovakve rezultate iste bi i ja ostavio ovom ekipom. Dobio Izrael kući, dobio Andoru kući i razbila me Belgija tamo. Bezveze
Fer je da mu damo vremena da pokaže šta može. Dok je Pape preuze ekipu u usponu s igračima koji su bili u formi i zajedno dugo dugo igrali Meša je preuzeo ekipu u rasulu totalno van forme i van svih šansi za plasman. ovo do sad što je napravio nije loše ali nije ni dobro mora to puno bolje.nebeskasila je napisao/la:Hoće li nam doći na klupu iko sa mud*ma da pokaže da je gazda, da smije izbaciti najboljeg igrača i da je njegova zadnja. Da ubaci nekog igrača da proba nešto novo, ovo je više dosadilo. Hajde ovaj barem iskoristi tri zamjene ako ništa, Sušić nije ni to, ali je*i sve ovo, Sušić kad je došao ubijali smo, samo je na kraju usrao, ali ovaj i na početku počinje srati. Ovakve rezultate iste bi i ja ostavio ovom ekipom. Dobio Izrael kući, dobio Andoru kući i razbila me Belgija tamo. Bezveze
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hadzic je u formi u klubu, mozda je jednostavno htio vidjeti sta to on moze kada je u formi. Mozda je namjerno stavio njega na teren kada nije bilo nekog drugog ofanzivnog igraca, da vidi da li moze ista u ofanzivi kad je u top formi. Mozda mu je htio dati zadnju sansu prije nego ga odyebe iz reprezentacije. Mada to necemo saznati radi gluposti Besica.
Ne branim ga, ja sam ocekivao vise, ali se postavljam tako da selektor zna vise o svom poslu od mene, taj stav bi trebali imati svi vi koji pametujete.
Ne branim ga, ja sam ocekivao vise, ali se postavljam tako da selektor zna vise o svom poslu od mene, taj stav bi trebali imati svi vi koji pametujete.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mehmede,poslije pocetnog pozitivnog utiska polako ali sigurno ga kvaris.Mani se Mehmede Hadzica,Vranješa,Zečeva,mani se Mehmede tutora i menadzera.
Vec polako skupljas minuse i ljudi polako shvataju da nisi nezavisan u radu.Jasno ti je da ides u slucaju ne plasmana na EP,da radis posteno mozda bi mogao i ostati.
Vec polako skupljas minuse i ljudi polako shvataju da nisi nezavisan u radu.Jasno ti je da ides u slucaju ne plasmana na EP,da radis posteno mozda bi mogao i ostati.
Do kad je ono Mesi ugovor? Moju podrsku jos uvijek ima i nadam se da ce je imati i ubuduce. Neke izmjene se mi se bas i ne dopadaju kao i pojedinci u startnim postavama, ali radi dovoljno da bi moju podrdsku imao. Veceras mu definitivno zamjeram Vrancica jer smatram da bi decko mnogo vise pokazao da je usao kad je usao gospon pjevac, a po mom misljenju mogao je i poceti a da Vedo ostane na klupi, Naprijed sam Edin.Fidelis je napisao/la:Mehmede,poslije pocetnog pozitivnog utiska polako ali sigurno ga kvaris.Mani se Mehmede Hadzica,Vranješa,Zečeva,mani se Mehmede tutora i menadzera.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Profesionalnost je ok na nivou ali izmjene i nelogicnosti sa kadrom tipa Vranjes Medunjanin u BElgiji pa onda ubacuje Ibisevica Hajrovica vamo SPahic sepa pola sata..Ovdje Hadzic bajagi ulazi umjesto Pjanica,a ima momka iz Bundes Lige koji igra ofanzivnog veznog Ibisevic citavu utakmicu bajagi dize samopouzdanje ulazi Djuric posle,a imas Hodzica koji zabija u DInamu ili Bajica koji igra u Turskoj itd..