Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 22 okt 2013, 22:45

Saurman je napisao/la:Malo su vas poslijednji rezultati ponijeli i ovaj poraz je mnoge spustio na zemlju.Biće ovo grčevita borba za prolaz sve tri ekipe su u igri.
Zasto je spustio na zemlju,Bgt?? Hajde budi posten pa reci, jel zasluzen rezultat 1-2 ??
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 okt 2013, 22:46

Jednostavno u mecevima sa Norvichem i slicnim se vidi da ekipa u kojoj igraju Arteta i Rosicky protiv ozbiljnijeg protivnika ne mogu pobjediti, Arteta pojma nema svojim pasovima kicmu lomi ali nasim igracima, borben je trudi se u defanzivi nesto i dobije nekad duel na iskustvo ali sve u svemu prelos je. Gol drugi nisam vidio akciju fino vidio sam samo zavrsnicu Lewandovskog cujem Gibbs je nesto pogrijesio, po meni bio je veoma dobar tokom utakmice ali zna on ostaviti prostora. Uglavnom nesretan poraz jer je Borusija napravila dvije sanse i zabila 2 gola ali i to je igra, svojom trkom su zasluzili nagradu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 okt 2013, 22:46

Bas mi je bilo drago sto je Arsenalu krenulo ove godine i hajd reko da odgledam jednu njihovu utakmicu svih 90 min.
Ne treba traziti greske veceras,ova ekipa i ne moze bolje,pogotovo protiv jedne Borusije koja ima sve sto jedna ekipa treba imati,transformisu se u minuti,dok Arsenal igra samo na prvu,ne mogu da vjerujem da ama bas niko ne zna zaustaviti loptu,zagraditi se :shock:

Arsenalov problem je taj sto nemaju plan B,svaka akcija potpuno ista,a o velikim dometima ove ekipe je smijesno i govoriti :roll:

Jos nesto..volio bih vidjeti podatak o broju netacnih dodavanja Arsenalovih igraca,ne znam jel ih ikad bilo vise :?

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 okt 2013, 22:46

Seaman je napisao/la:pad na zemlju u pravi trenutak,poletilo se kao da smo redom tukli bayerna,reala,barcu..flamini je temelj veze jer gura cijelu vezu prema naprijed da stišće,pokriva lijevo-desno,,ramseya jedan od najgorih večeras,hrpa netočnih dodavanja,ozil nevidljiv,nikakva igra cijele ekipe.već viđeno ubija se male a protiv jačih se primaju golovi iz smiješnih vlastitih grešaka

Gibbs je najveci krivac, on je levat veceras ispao, da nije ono uradio mi bismo sa bodom sada bili zadovoljni sa obzirom da nam samo 3 igraca igraju kako treba..

Monrealu dati sansu, obavezno..

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 22 okt 2013, 22:47

rob do bagro je napisao/la:E nek ste izgubili, jeste se bili uzdigli kao da ste ne znam ti sta.
Morate vi jos pure jesti da budete ozbiljna momcad.

Mi neozbiljni a prvi u Engleskoj, šta će biti tek kad se uozbilje momci..

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 22 okt 2013, 22:48

anell je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:E nek ste izgubili, jeste se bili uzdigli kao da ste ne znam ti sta.
Gluplji post odavno nisam procitao!
zasto?momak je u pravu!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 okt 2013, 22:48

arteta najbolji :lol: pa koji vam je ****,umjesto da gura cijelu vezu prema suparnika on se povlači i time cijelu vezu vuče unatrag,i daje suparniku dominaciju

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 okt 2013, 22:48

Jbg,ovaj poraz zakomplikova situaciju pravo i sad se valja vaditi na nekom od teskih gostovanja s obzirom da ovi Francuzi ne namjeravaju izgleda ni boda osvojiti u ovoj grupi :mrgreen:

Arsenal je tehnicki sigurno jaci od Dortmunda al zuti su daleko spremnija ekipa,ljudi su nas natrcali a uz to znaju i udarit kad treba,.

Osjetilo se tu i dosta nervoze,mnogo netacnih dodavanja sto je potpuno nekarakteristicno za Arsenal,sigurno da je i Borusija dosta doprinjela tome sjajnim pokrivanjem terena ali ruku na srce bilo je i dosta netacnih "cistih" dodavanja..

Ramsey uz Gibsa najlosiji na terenu ali ni ostali nisu previse toga ponudili,Wislhere se mucio ali nije grijesiosto je nabitnije,OZila sam vidio na terenu tek zadnjih pola sata,Rosa puno zuji malo meda daje,Arteta se trudi al on nije zadnji vezni nit to neko moze napraviti od njega..

Steta,nismo zasluzili poraz al sta je tu je,.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 22 okt 2013, 22:49

autogol je napisao/la:Bas mi je bilo drago sto je Arsenalu krenulo ove godine i hajd reko da odgledam jednu njihovu utakmicu svih 90 min.
Ne treba traziti greske veceras,ova ekipa i ne moze bolje,pogotovo protiv jedne Borusije koja ima sve sto jedna ekipa treba imati,transformisu se u minuti,dok Arsenal igra samo na prvu,ne mogu da vjerujem da ama bas niko ne zna zaustaviti loptu,zagraditi se :shock:

Arsenalov problem je taj sto nemaju plan B,svaka akcija potpuno ista,a o velikim dometima ove ekipe je smijesno i govoriti :roll:

Jos nesto..volio bih vidjeti podatak o broju netacnih dodavanja Arsenalovih igraca,ne znam jel ih ikad bilo vise :?
prijatelju nije mi jasno kako mozes ocijeniti koliki domet ima određena ekipa, a da prvi put gledas 90 minuta :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 okt 2013, 22:49

Vidjelo se ko hoce vise, ali i koja je ekipa bolja. Nazalost te dvije osobine ne idu istoj ekipi. BVB je htio vise ovu pobjedu, i vise su se borili, ali su i pokazali da ne mogu protiv Arsenala koji stoji. Imali su i srece, sto je opet sastavni dio fudbala. Ako ovako Borussija igra i kod kuce onda nece biti nekih problema osim ako ovi nasi ne budu imali isti pristup kao i danas, mada u to sumnjam. Vec par utakmica su se provlacili na kvalitetu, manje trcali, vrijeme je i bilo da se okliznu, sad opet kao poslije Ville.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 okt 2013, 22:49

trxel je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
trxel je napisao/la::lol: Vidi ovoga sortira ko smije doci na temu. Salu na stranu, steta zbog poraza.
Ponovo procitaj sta pise sine, ukljuci malo mozak, smije, ne smije, ovo nije moje da nekom nesto zabranjujem. A pravo imam da predlozim, jer ono sto najvise mrzim jeste pljuvanje kad ono nije zasluzeno.
Cuj predlazes da neko ne dolazi na temu. Ok, prijedlog odbijen. Naravno da ce dolazit na temu. Da ne skrecemo :arrow:
Ako se ponasa ko debil, naravno, a mislim da to nisam jedini primijetio. A izvini molim te, ti ces prijedlog da odbijas ?? Jesil mozda bio spomenut u mom postu il tako nesto slicno ?? Imas ti vecih problema lutko od ove rasprave, okreni se malo u taj svoj djubreluk, smrdi iz njega na kilometar...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2013, 22:49

Najezda kobasičara, u **** maternu samo sam njih čekao

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 22 okt 2013, 22:50

AsharaK je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Utakmica ni zavrsila nije,odmah ljudi pisu da su izgubili,a neka prica bila o pobjednickom mentalitetu.
Kad sam rekao da se Arsenal jos uvijek ne moze nositi s velikim ekipama,svi me napali,a bio sam upravu.
A odmah se poceli gurati s velikanima lafo,a njemacki podgigant vas dobi na domacem terenu.
idi baaa, znaš već gdjeee. Ta tvoja ekipa se nije sastala sa loptom u drugom poluvremenu. Arsenal je veliku ekipu, ako mogu nazvat veliku, podero na domaćem terenu, sjećaš se? Ono kad nam je sudija oduzeo prolazak dalje?
Haha zar jos boli to, hahah jaoooo, pa ako pricas o tome zaboravljas kakav si dao gol na svome terenu, koji ti je dao NADU kakvu takvu. Ako vec pricas o sudijskom oduzimanju pricaj i o davanju nemoj biti loseg pamcenja :D A gledao sam postove na mnogim temama navijaci Arsenala dosta ih u nebesima,pobjedili par tekmi ekipa nekih smijesnih u ligi i odmah najjaci nek ste dobili po usima malo se spustite kako se neko moze tolko dizat ko nije osvojio NISTA ima ihihiihih ni oni se ne sjecaju :D :D :D :D

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 22 okt 2013, 22:50

Ja ba, dvije izgubljene tekme u posljednjih 25 meceva. Sramota stvarno. Ne mogu sastaviti nijednu pobjedu jel' da ?
Za tebe treba posebnu nobelovu nagradu izmisliti, toliko je ozbiljna stvar.
Victoria Concordia Crescit.

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 22 okt 2013, 22:50

Kako ste razmazeni , ko da smo 8 godina zaredom osvajali po minimalno 2 titule po sezoni a ne obratno. Dodjite sebi, sta vam je koji vam je qrac?
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 22 okt 2013, 22:51

frankqqqqq je napisao/la:Najezda kobasičara, u **** maternu samo sam njih čekao
Jedva cekali poraz Arsenala kako bi dosli smarati.
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 22 okt 2013, 22:51

AA23 je napisao/la:
Seaman je napisao/la:pad na zemlju u pravi trenutak,poletilo se kao da smo redom tukli bayerna,reala,barcu..flamini je temelj veze jer gura cijelu vezu prema naprijed da stišće,pokriva lijevo-desno,,ramseya jedan od najgorih večeras,hrpa netočnih dodavanja,ozil nevidljiv,nikakva igra cijele ekipe.već viđeno ubija se male a protiv jačih se primaju golovi iz smiješnih vlastitih grešaka

Gibbs je najveci krivac, on je levat veceras ispao, da nije ono uradio mi bismo sa bodom sada bili zadovoljni sa obzirom da nam samo 3 igraca igraju kako treba..

Monrealu dati sansu, obavezno..

da je bar gibbs jedini krivac,tko je prvi gol usrao,neznam šta se napada samo one koji nisu simpatični nekima :mrgreen:treba biti realan da je cijela ekipa bila za ****

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 okt 2013, 22:53

Ako se ponasa ko debil, naravno, a mislim da to nisam jedini primijetio. A izvini molim te, ti ces prijedlog da odbijas ?? Jesil mozda bio spomenut u mom postu il tako nesto slicno ?? Imas ti vecih problema lutko od ove rasprave, okreni se malo u taj svoj djubreluk, smrdi iz njega na kilometar...
O cemu ti... Ponasas se kao da si plasticni vlasnik foruma. Necemo vise vidim pises nebuloze..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 okt 2013, 22:54

anell je napisao/la:
Gluplji post odavno nisam procitao!
Upravu sam, znam.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 22 okt 2013, 22:55

gori smo mi s ove teme što se pecamo na ove ulete padobranaca, spuštamo se na njihov nivo umjesto da im spucamo ignore hladno pa nek pišu materi

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: AA23 i 5 gostiju.