Lukavački Načelnik planira 220 000km za Radnički u 2015g.................................................................Slatinash_7 je napisao/la:Kakvo podrzavanje klubova,u kojem vi stoljecu zivite,jedan normalan klub iz zemlje koja je upravo bila na SP u fudbalu nebi trebao biti podrzavan od gradskih ni kantonalnih niti ikakvih vlasti,vec bi trebao da ima vlasnika kao vecina klubova u svijetu i 99% normalnih klubova sa uspjesima ima svog direktnog vlasnika..Taj vlasnik bi trebao da omoguci gledaocima fudbalske predstave u tom gradu,oni da kupovinom karata to sve podrze,+ naravno sponzori..E sada,buduci da smo mi totalno nakaradna drzava od toga nema nista,jer jedina preduzeca koja posluju u plusu su drzavna preduzeca,vecinom monopolski vlasnici trzista i nemaju nikakve potrebe da se reklamiraju kao svaka velika firma u svijetu koja trosi basnoslovne cifre da bi se pojavila njihova reklama na nekom od stadiona..Dokle god mi budemo ovisli o 100k ili ne znam ni ja koliko para od drzave koja je u banani,kantona koji ne znaju koji je uopste njihov reon i opstine koja je tu ni ona ne zna zasto situacija se kod nas nece promijenitiklma1 je napisao/la:Nekad je i SICA bio SDA kandidat i poslanik pa ga izabrase za predsjednika, ko biva pomoce kanton...A iza njega ostadose samo dodatni dugovi...Jarane zaboravi da ce opcina placati FK...I ovo clanstvo centralnog grijanja u klubovima je cisti bezobrazluk...Dok se Tuzla gusi u smradu, tijekom grejne sezone, uvođenje centralnog je je.. skupo...U stanovima nema kalorimetara itd...Al su preduzece uvalili u okk u fk i elegantno trose pare...sloboda72 je napisao/la:
Kad već nastupaš sa" ako", moraš kazati i ako faraon ostane Grado Načelnik.Husić može da sjedi sa kim hoće ali on ne zavisi niti od jedne političke stranke, niti je član političke stranke.Kad je novac u pitanju ,znaš li kad je uplaćena zadnja tranša iz Budžeta Slobodi?
Nije valjda da je tolika Tuzla i FK spala samo na jednog Husica...Pa ako u gradu nema drugih privatnika spremnih da podrze klub onda drugovi moji amaterizacija...
Faraon ako neće , nek se ne nameće.Skroz je nerazumno ne pomagati Slobodu a istovremeno ne dati Predsjedniku Husiću, promjenom Statuta,da preuzme Upravljačka prava kao u slučaju FK Sarajeva.