FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 24 dec 2014, 22:39

Slatinash_7 je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Kad već nastupaš sa" ako", moraš kazati i ako faraon ostane Grado Načelnik.Husić može da sjedi sa kim hoće ali on ne zavisi niti od jedne političke stranke, niti je član političke stranke.Kad je novac u pitanju ,znaš li kad je uplaćena zadnja tranša iz Budžeta Slobodi?
Nekad je i SICA bio SDA kandidat i poslanik pa ga izabrase za predsjednika, ko biva pomoce kanton...A iza njega ostadose samo dodatni dugovi...Jarane zaboravi da ce opcina placati FK...I ovo clanstvo centralnog grijanja u klubovima je cisti bezobrazluk...Dok se Tuzla gusi u smradu, tijekom grejne sezone, uvođenje centralnog je je.. skupo...U stanovima nema kalorimetara itd...Al su preduzece uvalili u okk u fk i elegantno trose pare...
Nije valjda da je tolika Tuzla i FK spala samo na jednog Husica...Pa ako u gradu nema drugih privatnika spremnih da podrze klub onda drugovi moji amaterizacija...
Kakvo podrzavanje klubova,u kojem vi stoljecu zivite,jedan normalan klub iz zemlje koja je upravo bila na SP u fudbalu nebi trebao biti podrzavan od gradskih ni kantonalnih niti ikakvih vlasti,vec bi trebao da ima vlasnika kao vecina klubova u svijetu i 99% normalnih klubova sa uspjesima ima svog direktnog vlasnika..Taj vlasnik bi trebao da omoguci gledaocima fudbalske predstave u tom gradu,oni da kupovinom karata to sve podrze,+ naravno sponzori..E sada,buduci da smo mi totalno nakaradna drzava od toga nema nista,jer jedina preduzeca koja posluju u plusu su drzavna preduzeca,vecinom monopolski vlasnici trzista i nemaju nikakve potrebe da se reklamiraju kao svaka velika firma u svijetu koja trosi basnoslovne cifre da bi se pojavila njihova reklama na nekom od stadiona..Dokle god mi budemo ovisli o 100k ili ne znam ni ja koliko para od drzave koja je u banani,kantona koji ne znaju koji je uopste njihov reon i opstine koja je tu ni ona ne zna zasto situacija se kod nas nece promijeniti
Lukavački Načelnik planira 220 000km za Radnički u 2015g.................................................................

Faraon ako neće , nek se ne nameće.Skroz je nerazumno ne pomagati Slobodu a istovremeno ne dati Predsjedniku Husiću, promjenom Statuta,da preuzme Upravljačka prava kao u slučaju FK Sarajeva.
Ja volim FK Tuzla City

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 dec 2014, 22:59

Pa nije faraon direktno odgovoran za dizanje ruku u skupstini,glasovanje mozda u ovom slucaju treba biti i tajno,da neki koji su na polozajima zbog Slobode ne izgube svoje cjenjene fotelje a da i mi navijaci dobijemo nesto,dakle jacu Slobodu!Nakon glasanja neka se Azmir odluci koga zadrzati u UO i na funkcijama kluba..Samo privatizacija,kakva takva je rijesenje problema za Slobodu a i vecinu drugih ekipa u BiH a i sire..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 dec 2014, 09:54

Slatinash_7 je napisao/la:Pa nije faraon direktno odgovoran za dizanje ruku u skupstini,glasovanje mozda u ovom slucaju treba biti i tajno,da neki koji su na polozajima zbog Slobode ne izgube svoje cjenjene fotelje a da i mi navijaci dobijemo nesto,dakle jacu Slobodu!Nakon glasanja neka se Azmir odluci koga zadrzati u UO i na funkcijama kluba..Samo privatizacija,kakva takva je rijesenje problema za Slobodu a i vecinu drugih ekipa u BiH a i sire..
Dijelim tvoje mišljenje "Samo privatizacija, kakva takva je rješenje problema za Slobodu".To je jasno i pticama na grani.Ako si pročitao ovaj gore citirani tekst iz 2012g. (T.L. PORTAL),vidio si da je faraon postavio Skupštinare koji su i sada u mandatu.Prema tome , faraon je naj-odgovornija osoba u Tuzli kad je Sloboda u pitanju.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 dec 2014, 15:57

SVIM NAVIJAČIMA SLOBODE KOJI DANAS SLAVE , ČESTIT BOŽIĆ.
Ja volim FK Tuzla City

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 dec 2014, 18:01

sloboda72 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Pa nije faraon direktno odgovoran za dizanje ruku u skupstini,glasovanje mozda u ovom slucaju treba biti i tajno,da neki koji su na polozajima zbog Slobode ne izgube svoje cjenjene fotelje a da i mi navijaci dobijemo nesto,dakle jacu Slobodu!Nakon glasanja neka se Azmir odluci koga zadrzati u UO i na funkcijama kluba..Samo privatizacija,kakva takva je rijesenje problema za Slobodu a i vecinu drugih ekipa u BiH a i sire..
Dijelim tvoje mišljenje "Samo privatizacija, kakva takva je rješenje problema za Slobodu".To je jasno i pticama na grani.Ako si pročitao ovaj gore citirani tekst iz 2012g. (T.L. PORTAL),vidio si da je faraon postavio Skupštinare koji su i sada u mandatu.Prema tome , faraon je naj-odgovornija osoba u Tuzli kad je Sloboda u pitanju.
Zbog boldiranog i kazem da glasanje treba biti tajno,mozda bi neko od njih digao ruku za spas Slobode ali se boji gubitka pozicije,tajnim glasanjem bi se to koliko toliko rijesilo...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 dec 2014, 18:33

tinaslafkr je napisao/la:Piric ce unistiti karijeru sebi ako ode u Sarajevo jer nece imat mjesta pored izvrsnog Kelave...
Slažem se, jer kod nas ne bi imao mjesta ni na tribini, a vjerovatno bi završio na posudbi negdje, just saying! :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 dec 2014, 18:41

BordoArmy88 je napisao/la:
tinaslafkr je napisao/la:Piric ce unistiti karijeru sebi ako ode u Sarajevo jer nece imat mjesta pored izvrsnog Kelave...
Slažem se, jer kod nas ne bi imao mjesta ni na tribini, a vjerovatno bi završio na posudbi negdje, just saying! :mrgreen:
Trebao bi da znaš da je taj momak za vašeg Bandovića Dr. nauka što se tiče golmanske pozicije... just saying :mrgreen: ! E sad, vi vrlo vjerovatno dovodite extra pojačanje uskoro i tu se slažem sa tvojom konstatacijom da ne bi imao mjesta :)
075

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 25 dec 2014, 20:05

Po ko zna koji put zavuče Husarić Slobodi.Dovede krš igrače,rijetko dobre(Brzi) i de što budu dobri odma sl sezone odvede i sve tako ide u krug,zarađuje preko Slobodnih leđa,a Slobodi 0,00 KM u kasu
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 dec 2014, 20:47

Slatinash_7 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Zbog boldiranog i kazem da glasanje treba biti tajno,mozda bi neko od njih digao ruku za spas Slobode ali se boji gubitka pozicije,tajnim glasanjem bi se to koliko toliko rijesilo...
Ovo je interesantan predlog, nikada nismo o bilo čemu glasali tajno.Ali kad bismo na taj način i usvojili novi Statut, ovi faraonovi bi svi bili "sumnjivi".
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 dec 2014, 20:58

Tajno glasanje bi bilo super. Prvo sam pomislio da ne valja, jer tad ne bi imali koga "razapeti" i proglasiti krivim, al' kad skontaš da svakako nećemo nikoga "razapeti", jedino će biti prepričani na internetu i kroz čaršijski trač.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 dec 2014, 22:18

Coraco je napisao/la:Tajno glasanje bi bilo super. Prvo sam pomislio da ne valja, jer tad ne bi imali koga "razapeti" i proglasiti krivim, al' kad skontaš da svakako nećemo nikoga "razapeti", jedino će biti prepričani na internetu i kroz čaršijski trač.
Vidjet ćemo.Ja očekujem poziv i "materijal" za sjednicu.Rok da se pozivi dostave je 8 dana prije Skupštine(po Statutu).Morali bi biti ozbiljni jer Skupština se mora održati do 8 jan.2015.( najkasnije).
Ja volim FK Tuzla City

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 dec 2014, 14:35

Sloboda-Velež 1975 godine. :bih:
slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 26 dec 2014, 23:21

Azmire kraljuuu ostani :D :D :D :D i dovedi nam saida na posudbu, brzog, kilera, jos jednog veznog i jednog u odbrani i imamo ekipu najmanje za 6. mjesta a mozda i vise :D :D :D :D al najbitnije je da ostanes :D

[youtube][/youtube]

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 27 dec 2014, 19:39

Amar Osim ode u Katar, Zrinjski otpustio trenera, a vjerovatno im ode i ponajbolji igrac, Crnov. Nema sumnje da ce biti oslabljena Premijer liga od proljeca.
Za Slobodu nimukajet, jos uvijek.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 27 dec 2014, 21:49

svaka cast svima ali kod nas nisu cista posla i izgleda niko to i ne zeli da rascisti jer bi neku viziju pojasnio,kako sta kome kuda...
Ovakva sutnja je pravo ono lov u mutnom. Sutra cu kriviti one druge...
& $ ?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 dec 2014, 21:56

Batva je napisao/la:Amar Osim ode u Katar, Zrinjski otpustio trenera, a vjerovatno im ode i ponajbolji igrac, Crnov. Nema sumnje da ce biti oslabljena Premijer liga od proljeca.
Za Slobodu nimukajet, jos uvijek.
A joj joj svasta za pročitati.

Amar Osim ako ode i Karacic znaci liga je slabija radi cega ??? :roll:

Bit ce manje štimanja od Osima pa vam zao sigurno sto ide :facepalm:
Karacic prosjek od trenera mozda i bolje ime dovedu, a on ne igra fudbal niti se radi njega dolazi na stadione.

Crnov ? Zasto bi odlazak jednog igraca toliko spustio ovu ligu bas bi volio znati ?

Imat ces priliku da gledas Benku, mozda i Kelavu i ostale poznatije i bolje igrace ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 dec 2014, 22:04

U pravu je @AS_Roma, gdje ce liga oslabit na osnovu 2 trenera i jednog igraca, ovaj prvi nije odavno trener Zelje nego se samo vucarao sa upravom, Liga je dosta jaca sa Sarajevom koji radi dobar posao mozda i najbolji u ligi, liga ce bit jaka kad se smanji broj klubova a do tad ce bit ista liga, osim ako se neko jos ne privatizuje kao Sarajevo, mi trebamo da molimo boga da Azmir ostane u klubu i eventualno postane vlasnik dok kluba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 27 dec 2014, 23:21

aS_Roma je napisao/la: Karacic prosjek od trenera mozda i bolje ime dovedu, a on ne igra fudbal niti se radi njega dolazi na stadione.
Imat ces priliku da gledas Benku, mozda i Kelavu i ostale poznatije i bolje igrace ;)
Da li ce Benko ipak zaigrati za vas? A ovo za Karacica mi bas nije najjasnije...Nema kod nas super trenera, sve je to tu negdje...Bas bi volio znati sta je u stvari pozadina ovoga. Prvo sam mislio da on hoce nekoga u Hrvatskoj uzeti pa eto ovdje otkazz ali njegova izjava, ako je njegova, da je povrijedzen mi je malo cudna, ali to je tema za Zrinjski topik a ne SLOBODA temu
& $ ?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 dec 2014, 23:28

klma1 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la: Karacic prosjek od trenera mozda i bolje ime dovedu, a on ne igra fudbal niti se radi njega dolazi na stadione.
Da li ce Benko ipak zaigrati za vas? A ovo za Karacica mi bas nije najjasnije...Nema kod nas super trenera, sve je to tu negdje...Bas bi volio znati sta je u stvari pozadina ovoga. Prvo sam mislio da on hoce nekoga u Hrvatskoj uzeti pa eto ovdje otkazz ali njegova izjava, ako je njegova, da je povrijedzen mi je malo cudna, ali to je tema za Zrinjski topik a ne SLOBODA temu
"Krivo mi je zbog svega što se desilo. Igraču je najteže kada pauzira jer je prisutna nervoza. Ne znam u čemu je bio problem i zašto se moj slučaj povezivao sa Kinezima. Konačno je sve gotovo. Moći ću se dobro pripremiti, ući u ritam natjecanja i pomoći ekipi da ostvari željeni rezultat", izjavio je Benko, a prenosi goal.com.

"FIFA je presudila u moju korist. Još treba odrediti koliko ću novca dobiti. Ovo će mi biti podstrek da treniram u miru. Nije bilo lako u zadnja tri-četiri mjeseca", dodao je hrvatski napadač.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 dec 2014, 00:07

Kruzi mahalska da ako ostane Husic da bi mogao Musemic doc na proljece...portugalac noga u tom slucaju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.