FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Titova-Juga
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Titova-Juga » 07 nov 2013, 03:45

leorey je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Zalosno je kakva sve djecurlija navija za veliki klub kao sto je barca, a uzore vide u neymaru I slicnim klaunovima, I tu svi argumenti zavrsavaju

Da ga prvi put na vrijeme nisam izvadio, imao bi dijete tvojih godina sigurno :mrgreen: Jel ovo za banovice? msm da ipak nije :cry:
Naravno da ima izuzetaka, al teens prevladavaju
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 nov 2013, 08:16

Ljudi jel' se moglo spavat'? Ja k'o beba, malo spav'o, malo plak'o...'bem ti sudiju i penal.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 nov 2013, 09:39

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 nov 2013, 09:53

milanist - bezveze ti je pomisao da se mozete nositi sa Barcelonom kad vas u prvenstvu nema ni na vidiku a kamo li u LP. Osteceni jeste ali i Barca je igrala sa pola snage tek toliko da upise nova 3 boda. Razlika u kvaliteti je bila vise nego ocita i svi smo vidjeli greske, ali i drugi navijaci Milana se ne javljaju jer znaju da i bez toga bi bili porazeni. No mi smo naucili da svaku pobjedu dozivimo napadima o pomaganju sudija, dok greske ucinjene prema nama se presucuju. Takav ti je fudbal kad pobjedjujes "velike" timove.... Mi smo naucili na to ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 nov 2013, 10:05

bparena je napisao/la:milanist - bezveze ti je pomisao da se mozete nositi sa Barcelonom kad vas u prvenstvu nema ni na vidiku a kamo li u LP. Osteceni jeste ali i Barca je igrala sa pola snage tek toliko da upise nova 3 boda. Razlika u kvaliteti je bila vise nego ocita i svi smo vidjeli greske, ali i drugi navijaci Milana se ne javljaju jer znaju da i bez toga bi bili porazeni. No mi smo naucili da svaku pobjedu dozivimo napadima o pomaganju sudija, dok greske ucinjene prema nama se presucuju. Takav ti je fudbal kad pobjedjujes "velike" timove.... Mi smo naucili na to ....

slusaj care niko ovdje ne govori da niste jaci za klasu i da niste dominirali tokom utakmice, eto nadji mi da sam negdje napisao suprotno tj da je Milan bio bolji u ovom mecu, ja samo navodim sudijske greske koje su direktno uticale na ishod meca i u suprotno me ne moze ubijediti niko i zar nije tako? aji ajde nebitno sto se tice i toga eto bile greske i staces, ali gore od svega toga je da je gotovo svaki duel ovih momcadi ispracen ogromnim sudijskim greskama koje su vecinom isle na stranu barcelone, nije li to pomalo cudno? meni kao navijacu Milana to tesko pada normalno. Da budem iskren, ja nisam ni ocekivao ovdje pobjedu ili remi ( mozda potajno remi ) ali znao sam da od toga nece biti nista i u kakvoj je situaciji Milan to je bilo i nerealno ocekivati od mene, ali nisam ni ocekivao ovakvu pobjedu barce, ta kazem na sramotan nacin, jer to i jeste u najmanju ruku...
bilo kako bilo ja opet mogu ici cistog obraza braco, a vi?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 nov 2013, 10:13

milanist je napisao/la: bilo kako bilo ja opet mogu ici cistog obraza braco, a vi?
Ja lično ne mogu, jutros sam jedva na posao došao, sakrivao sam se putem, od stuba do stuba.
Propadoh u zemlju.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 nov 2013, 10:19

mandraX je napisao/la:
milanist je napisao/la: bilo kako bilo ja opet mogu ici cistog obraza braco, a vi?
Ja lično ne mogu, jutros sam jedva na posao došao, sakrivao sam se putem, od stuba do stuba.
Propadoh u zemlju.
pa dobro ti si se vec navikao na to, pa ti i ne pada tako tesko 8-)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 nov 2013, 10:35

mandraX je napisao/la:
Propadoh u zemlju.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: plačem :lol: :lol:
naprijed rejal

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 nov 2013, 11:08

milanist je napisao/la:

slusaj care niko ovdje ne govori da niste jaci za klasu i da niste dominirali tokom utakmice, eto nadji mi da sam negdje napisao suprotno tj da je Milan bio bolji u ovom mecu, ja samo navodim sudijske greske koje su direktno uticale na ishod meca i u suprotno me ne moze ubijediti niko i zar nije tako? aji ajde nebitno sto se tice i toga eto bile greske i staces, ali gore od svega toga je da je gotovo svaki duel ovih momcadi ispracen ogromnim sudijskim greskama koje su vecinom isle na stranu barcelone, nije li to pomalo cudno? meni kao navijacu Milana to tesko pada normalno. Da budem iskren, ja nisam ni ocekivao ovdje pobjedu ili remi ( mozda potajno remi ) ali znao sam da od toga nece biti nista i u kakvoj je situaciji Milan to je bilo i nerealno ocekivati od mene, ali nisam ni ocekivao ovakvu pobjedu barce, ta kazem na sramotan nacin, jer to i jeste u najmanju ruku...
A nas boli taKi i za tebe i za Milan i za sudije i UEFA-u i FIFA-u :mrgreen:

Smori ba, dosadan si a i nas kao sto reko boli taKi za to sto pricas, zar je tesko shvatiti ;)
Mes Que Un Club

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 nov 2013, 11:10

amertiger je napisao/la:
milanist je napisao/la:

Smori ba, dosadan si a i nas kao sto reko boli taKi za to sto pricas, zar je tesko shvatiti ;)

sto boli nek otpane.....

niko te ne tjera da citas, lijepo fino preskocis i tamam ti.... 8-)

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 nov 2013, 11:28

milanist je napisao/la:
amertiger je napisao/la:
milanist je napisao/la:

sto boli nek otpane.....

niko te ne tjera da citas, lijepo fino preskocis i tamam ti.... 8-)
Tesko je preskociti svaki drugi-treci post na istu temu...
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 nov 2013, 11:40

slika
banda :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 nov 2013, 11:43

Al najinteresantnije je ta konstatacija da su greske uticale direktno na rezultat. Kad bi tako gledali mogli bi reci da ste bili dobri bar bi jedan gol vi dali. I onaj gol je postigao Barsin igrac. Ni jedan gol niste postigli a sad bujrum u realov toric pa gromoglasno u plac.... ;) a to nas boliiiiiiiiii..... :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 nov 2013, 11:50

opet ovi kvazi portali dokazuju svoj amaterizam ,ne mogu prevest kako treba obicnu izjavu zubizarete (ili nece namjerno)

"Para mí el mejor es Leo. Pero es que si me preguntas si prefiero a Tello o a Cristiano, te diré que a Tello. Yo siempre creo que mis jugadores son los mejores" orginalna izjava

"za mene je leo najbolji .Ali ako me pitate koga preferiram ,tella ili cristiana ,reci cu vam tella. Uvijek sam bio tog misljenja da su moji igraci najbolji "
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 07 nov 2013, 11:57

barca_87 je napisao/la:slika
banda :mrgreen:
boli njih qrac što se vi koljete ovde :mrgreen:
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 nov 2013, 12:16

Sveti ne kolje mo se mi - vi nas napadate da nam sudije pomazu a mi smo redovno ispred vas i pobjedjujemo....

p.s. sad ce ponovo napad :P

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 nov 2013, 12:18

ti nisi ispred, ti si nepismen
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 nov 2013, 12:25

ne kolje mo
:lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 nov 2013, 12:26

Ne prebacujte temu.

'ajmo još malo o penalu. 8-)

bambus
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la bambus » 07 nov 2013, 12:28

To je jos jedna konstatacija koja dosta mjenja.
Abate se na penal nije toliko ljutio,valjda bi on najbolje znao jeli uradio dosta za penal.
I na kraju utakmice isto situacija svi se pozdravljaju i vidi se korektan odnos i postovnje,bez nekih neprilicnih reakcija.
Ovamo svađa i neke zavjere Barcelone protiv svog ostalog svijeta.
Mislim da to dovoljno govori.
!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.