Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Pa niko Dzeki nista ne govori, on je gospodin covjek nego su ova dvojica ispali teski krkani i neki su se malo razocarali zbog toga. Malo im uzeti zastavu svoje zemlje kao svi normalni ljudi nego moraju furati neke naci fazone, pogotovo kad si u jednom multinacionalnom, multireligijskom pa i multirasnom okruzenju. Seljakluk. 

Ova je ipak najboljamandraX je napisao/la:Lijepo zapažanje kolega.BadrHari je napisao/la: eo prilike da promjenis Avatar![]()
Al' jok, ova trenutna mi se ipak više đaSvi.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Tko hoce da gleda ceremoniju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tačno se ovi građani ne znaju radovati majke mi. A i ovo intervjuisanje svih igrača ponaosob mi je teško prese'ravanje. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Nije ko kod nas, najbolji igrači i selektor dadnu interviju i onda zajedno pjevanje, skakanje, navijanje.*p!p!t@* je napisao/la:Tačno se ovi građani ne znaju radovati majke mi. A i ovo intervjuisanje svih igrača ponaosob mi je teško prese'ravanje.
Gledam ovo slavlje i kontam, jesul uzeli titulu il slave opstanak u ligi

Definitivno kod nas i na dženazi zna biti zanimljivije i veselije u pojedinim trenutcima.BelminM23 je napisao/la:Nije ko kod nas, najbolji igrači i selektor dadnu interviju i onda zajedno pjevanje, skakanje, navijanje.*p!p!t@* je napisao/la:Tačno se ovi građani ne znaju radovati majke mi. A i ovo intervjuisanje svih igrača ponaosob mi je teško prese'ravanje.
Gledam ovo slavlje i kontam, jesul uzeli titulu il slave opstanak u ligihahh

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Imam sta za reci, kakav je problem. 8)
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...
- Goalgetter
- Kontakt:
Kolega jedno je slaviti nacionalni/reprezentativni uspjeh a drugo klupski.BelminM23 je napisao/la:Nije ko kod nas, najbolji igrači i selektor dadnu interviju i onda zajedno pjevanje, skakanje, navijanje.*p!p!t@* je napisao/la:Tačno se ovi građani ne znaju radovati majke mi. A i ovo intervjuisanje svih igrača ponaosob mi je teško prese'ravanje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma slavi ga vala bolje i Željo, a slavit ćemo i mi bolje sad u SubotuSabinho je napisao/la:Kolega jedno je slaviti nacionalni/reprezentativni uspjeh a drugo klupski.BelminM23 je napisao/la:Nije ko kod nas, najbolji igrači i selektor dadnu interviju i onda zajedno pjevanje, skakanje, navijanje.*p!p!t@* je napisao/la:Tačno se ovi građani ne znaju radovati majke mi. A i ovo intervjuisanje svih igrača ponaosob mi je teško prese'ravanje.

- RockyMaivia
- Kontakt:
Umjetni klub,navijaci na baterije...BelminM23 je napisao/la:Nije ko kod nas, najbolji igrači i selektor dadnu interviju i onda zajedno pjevanje, skakanje, navijanje.*p!p!t@* je napisao/la:Tačno se ovi građani ne znaju radovati majke mi. A i ovo intervjuisanje svih igrača ponaosob mi je teško prese'ravanje.
StarMo nije skutorija...
Novinar : Kako komentirate igru Džeke u zadnjih nekoliko utakmica ?
Navijač : “Prije bih dao ženi da spava sa Johnom Terryem nego Džeki da ode iz kluba, fenomenalan je"

Navijač : “Prije bih dao ženi da spava sa Johnom Terryem nego Džeki da ode iz kluba, fenomenalan je"

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
povezuju džeku s fenerom.
nemoj džeko k'o boga te molim. turska nam upropasti igrače
hasagić, nadarević, hajrović...
nemoj džeko k'o boga te molim. turska nam upropasti igrače

hasagić, nadarević, hajrović...
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Čuj gluposti, hahahaha... Jedan od najboljih napača Premiershipa da ode u Tursku ligu
Pa nek je Fener, Galata na kvadrat 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
trebali su popalit sve, razbijat po gradu, rusit sve sto je moguce srusit
e onda bi slavlje bilo kao kod nas
malo morgen...ljudi slave na civilizovan nacin kako i dolikuje jednom prvaku 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kakav yebeni Fener
Potrosili su sve pare kad su kupovali utakmice, zate i neigraju Evropu ni sledece godine. Dzeko ostaje, i postaje Legenda Citija

Potrosili su sve pare kad su kupovali utakmice, zate i neigraju Evropu ni sledece godine. Dzeko ostaje, i postaje Legenda Citija
- Consigliere
- Kontakt:
Momci, jeste ikad culi za mamurluk?BelminM23 je napisao/la:Nije ko kod nas, najbolji igrači i selektor dadnu interviju i onda zajedno pjevanje, skakanje, navijanje.*p!p!t@* je napisao/la:Tačno se ovi građani ne znaju radovati majke mi. A i ovo intervjuisanje svih igrača ponaosob mi je teško prese'ravanje.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dzeki bi bilo najbolje kad bi Aguerro otisao, znam da ga City ne zeli sigurno prodati ali ako ce vako stanlo biti povredzen i za dobre pare bi ga dali Barci ili Realu.
Uvjeren sam da Dzeko moze dati vise od 26golova ove sezone i igrao je malo na pocetku, Aguerro 28 golova a dva gola su bili penali. Bilo bi dobro ga vidjeti kao glavnog napadaca opet a Negredo zamjena a Jovetic polu-spic.
Uvjeren sam da Dzeko moze dati vise od 26golova ove sezone i igrao je malo na pocetku, Aguerro 28 golova a dva gola su bili penali. Bilo bi dobro ga vidjeti kao glavnog napadaca opet a Negredo zamjena a Jovetic polu-spic.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.