Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jos jedno pitanje,da li postoji ikakva sansa da Nuri barem bude izmjena sutra?
nažalost ne jer su se do jučer trebali prijaviti igrači.Narin je napisao/la:Jos jedno pitanje,da li postoji ikakva sansa da Nuri barem bude izmjena sutra?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
rizo juce rece da ce nositi 15 kad danas 6. cim se to na twitter prijavi ne moze valjati 

You are someone else I am still right here
Ne, nije registrovan za ovu utakmicu.Narin je napisao/la:Jos jedno pitanje,da li postoji ikakva sansa da Nuri barem bude izmjena sutra?
Kad smo već kod toga, ovakav sastav bih volio sutra:
-------------Reina-----------
-Kelly-Skrtel-Coates-Glen-
---Allen--Gerard--Lucas---
--Suarez--Carrol--Assaidi-
Nije ni 15, ni 6, nego 4.rizo juce rece da ce nositi 15 kad danas 6. cim se to na twitter prijavi ne moze valjati

A neće niko da kaže hvala brate što si mi rekao Nice-Lille 1x.

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 25 avg 2012, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
dobro mislis, ali opet ne bih volio vidjeti glena na lijevoj strani, mozda bi bilo bolje da probamo malo robinsona, ali eto znat cemo sutra sastav aBdHenderson je napisao/la:Ne, nije registrovan za ovu utakmicu.Narin je napisao/la:Jos jedno pitanje,da li postoji ikakva sansa da Nuri barem bude izmjena sutra?
Kad smo već kod toga, ovakav sastav bih volio sutra:
-------------Reina-----------
-Kelly-Skrtel-Coates-Glen-
---Allen--Gerard--Lucas---
--Suarez--Carrol--Assaidi-

sutra će biti ovakav sastav:
--------------Reina--------------
Glen--Škrtel--Coates--Enrique
---------Lucas---Allen----------
Downing----Gerrard----Suarez
---------------Carroll------------
@Rizo ja bi ti reko al si me unfollow na twitteru.
Sutra ocekujem Osamu na klupi ne vjerujem da ce od prve zaigrati, al ko zna mozda nas Brendan iznenadi.

Sutra ocekujem Osamu na klupi ne vjerujem da ce od prve zaigrati, al ko zna mozda nas Brendan iznenadi.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pa zar jesam?neurofunk je napisao/la:@Rizo ja bi ti reko al si me unfollow na twitteru.![]()

Svašta, rekoh ja da će mi trebati vremena da se snađem. Nije namjerno. Ispravi me ako griješim, ali imaju dvojica S.O. na twitteru?
prepoznat ćeš moj samo klikni na profil i vidjecesHenderson je napisao/la:Pa zar jesam?neurofunk je napisao/la:@Rizo ja bi ti reko al si me unfollow na twitteru.![]()
Sutra ocekujem Osamu na klupi ne vjerujem da ce od prve zaigrati, al ko zna mozda nas Brendan iznenadi.![]()
Svašta, rekoh ja da će mi trebati vremena da se snađem. Nije namjerno. Ispravi me ako griješim, ali imaju dvojica S.O. na twitteru?

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- reds_forever
- Kontakt:
Nisam gledala utakmicu protiv WBA, a i ove pripremne su mi skoro sve izmakle, tako da ne mogu bas da analiziram igru i stanje u timu. Fino sto je Sahin dosao, ali nekako me strah da onaj poraz u 1. kolu nije naznaka prosle sezone. Realno gledajuci, nikad nismo imali toliko los tim da ovakve ekipe ne mozemo savladati, ali ocito prethodni treneri nisu uspijevali da sve to posloze kako valja...E sad, tu su ti neki novi igraci, ali nesto mi ovo jalovo djeluje...Uglavnom, sutra je teska utakmica, ali se nadam da ce odigrati dobro, da se maknemo sa te zadnje pozicije 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Nadam se Assaidiu umjesto Downinga.Da vidimo šta može dečko, a gori od Downinga ne može bit' nikako.Carlo je napisao/la:sutra će biti ovakav sastav:
Welcome Nuri.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jooj što bi volio vidjeti tog momka sutra.
nadam se da će igrati.
Dobijamo laganini 2:1

nadam se da će igrati.
Dobijamo laganini 2:1

You'll never walk alone.
I pored svih tih želja ja mislim da ćemo ipak gledati manje - više očekivanu XI-orku: Reina, Glen, Skrtel, Coates, Enrique, Lucas, Allen, Gerrard, Downing, Suarez i Borini. Sumnjam da će Carroll, a pogotovo Assaidi dobiti šansu od prve minute. Doduše, k'o što @Shanks reče, od Downinga Assaidi ne može biti gori, pa ne bi bilo loše ni njega vidjeti od početka, iako su šanse za to minimalne. 

FK Pjetlovi
Nisam znao da se Enriqe vratio. To bi bilo dobro, jer su bekovi u Cityija naša šansa ( Zabaleta i Clishy ).
Ma neka bude 1-0 pa makr autogol opet.
iskreno muka mi je od autogolova. prošle godine smo se najviše puta izvukli autogolovima, ali hajd... go je goHenderson je napisao/la:Nisam znao da se Enriqe vratio. To bi bilo dobro, jer su bekovi u Cityija naša šansa ( Zabaleta i Clishy ).

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobrodošao Nuri, napokon! 
Ni RONALDO nije 4 godine igrao pa znamo šta je uradio na prvenstvu. Bi'će Sahin strašno pojačanje!

Ni RONALDO nije 4 godine igrao pa znamo šta je uradio na prvenstvu. Bi'će Sahin strašno pojačanje!

Ukoliko je danas utakmica
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.