mislim da trazi 3 para ...likusa je napisao/la:mozel u singlupintol_TM87 je napisao/la:@likusa i lisac bravo za one parove ...
Za sutra par u lutriji Gradina vs Zeljo 4+ ili h2 ALL IN I Borac daje gol
Rudar 1
Zeljo H2
Genoa daje gol
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mislim da trazi 3 para ...likusa je napisao/la:mozel u singlupintol_TM87 je napisao/la:@likusa i lisac bravo za one parove ...
Za sutra par u lutriji Gradina vs Zeljo 4+ ili h2 ALL IN I Borac daje gol
21 minut, 0:0collector je napisao/la:zna li ko sta je sa ovom tekmom Braga vs Leixoes ???
hvala, mene livescore i ovi rezultati zezaju ne izbacuju mi da se tekma igradeno_TM87 je napisao/la:21 minut, 0:0collector je napisao/la:zna li ko sta je sa ovom tekmom Braga vs Leixoes ???.
anonimni je napisao/la: 9/14 puta došlo 3+, od toga zadnja 4 puta uzastopno, jest da je kvota na 3+ 1,35, al' uz još 1 ili 2 para može biti dobra kvota za ove što vole da duplajua ako ima ko hrabriji, neka proba i 4+, 5+ ili 7+
još Braga i da odigrah, pare bi bile tuanonimni je napisao/la:i na kraju konačni odgovor na to šta bih uplatio da mi nije mrsko izać' iz kuće:
![]()

plati čovjeku barem večeru.insider je napisao/la:Da je Haas u pravu, potvrđujem i tiketom:
Stoke 0-2 gola ili hendikep X, tvrd je Stokeinacefindecko je napisao/la:Gradina-Željo 2
Deportivo-Barca 2
Man.Utd-Stoke 1
WBA-City 2
Frankfurt-Hannover ps 1
Wolfsburg-Freiburg pik x
Dusseldorf-Bayern 2/2
Tottenham-Chelsea pik x
kvota 20
šta bi vi dodali, šta izbacili?
I dodam na ovaj triple Haas-a 1 i lik izgubi...haj nek se bar zeleni na forumudijabola je napisao/la: Triple:
Cedevita-Milano 2
Olimpija-Fenerbahce kp2
Strasbourgh-Dijon (+7,5) h2
---------------------------------
3.97
Lisac je napisao/la:
Proberite

znam kako ti jeLisac je napisao/la:![]()
![]()
Mrtvi hofenhajm daje gol u 89. a prima u 90min.Neda mi se da pogodim super tip pa bog a ja uporan ko mazga

Ovdje spojio Salzburg, Olimpiju i sutra Burnley golijadudr.van nostrand je napisao/la:ovo mi se svidja:
Poprad-Zvolen 1
Vienna-Graz 1
Olimpija-Dornbirn over
Red Bull Salzburg-BW Linz over
Innsbruck-Medvescak 2
dr.van nostrand je napisao/la:Gornik Zabrze-Korona Kielce 1 1,85

a ja baksuz izbjegavam tenisJust do it je napisao/la:i ja sam ispratio hassa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.