Druga stvar je sa Arsenalom i Unitedom. Pogotovo United zna loše startovati. Ipak, oni su drugi svijet za Liverpool. Njima je samo potrebno vrijeme da dođu na željeni nivo (njega dostignu prije ili kasnije), a za Liverpool se to ne može garantovati. Niko ne može biti siguran da sa Rodgersom neće biti potpuni raspad sistema.Rosicky je napisao/la:fera je napisao/la:ja mislim da cemo mi ovu sezonu poceti sa dva poraza.
Kakav je start Arsenal imao prošle sezone pa je završio 3.,tako da i ako izgubite nije kraj svijeta
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
FK Pjetlovi
moze biti raspad sistema ali moze to sve na dobro izaci. sto se mene tice i da izgubimo i danas rodgers ima moju podrsku. ne mogu se samo ni treneri mjenjati treba nekog i pustiti da nesto pokusa... kod nas svako malo novi trener, nova politika...reds je napisao/la:Druga stvar je sa Arsenalom i Unitedom. Pogotovo United zna loše startovati. Ipak, oni su drugi svijet za Liverpool. Njima je samo potrebno vrijeme da dođu na željeni nivo (njega dostignu prije ili kasnije), a za Liverpool se to ne može garantovati. Niko ne može biti siguran da sa Rodgersom neće biti potpuni raspad sistema.Rosicky je napisao/la:fera je napisao/la:ja mislim da cemo mi ovu sezonu poceti sa dva poraza.
Kakav je start Arsenal imao prošle sezone pa je završio 3.,tako da i ako izgubite nije kraj svijeta
You are someone else I am still right here
Naravno da može izaći na dobro. Slažem se sa cijelim postom.fera je napisao/la:moze biti raspad sistema ali moze to sve na dobro izaci. sto se mene tice i da izgubimo i danas rodgers ima moju podrsku. ne mogu se samo ni treneri mjenjati treba nekog i pustiti da nesto pokusa... kod nas svako malo novi trener, nova politika...

http://www1.skysports.com/football/news ... an-Carroll" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Pjetlovi
Imam neki osjecaj da ce se Xabi vratiti na Enfild da zavrsi karijeru
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 93085.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

PAZZA INTER !!!
Hocel moc Sahin danas igrat ?
nema pravo nastupa, vjerovatno će debitovati protiv arsenala.Edvin_Mg je napisao/la:Hocel moc Sahin danas igrat ?
http://www.lfcts.com/why-i-cant-bring-m ... -man-city/" onclick="window.open(this.href);return false;
odličan članak, obavezno pročitati.
dom_campbell
Sterling to start against Man City. Massive game for the youngster
?!Joseph Musker @Musker_LFC
Just been told Sterling starts. #LFC
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 26 avg 2012, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- AndyCarrol
- Kontakt:
Ocekujem danas Carrolla u napadu i Suareza i Borinia ili Downinga na krilu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zašto da ne, Zabaleta je kanta to će Sterling da išamara po strani.
.............Reina.............
Glen..Coates.Skrtel..Enrique
.........Lucas...Allen..........
..Suarez...Gerrard..Sterling..
..............Carroll..............

.............Reina.............
Glen..Coates.Skrtel..Enrique
.........Lucas...Allen..........
..Suarez...Gerrard..Sterling..
..............Carroll..............
Što se tiče sastava moja želja je ovo ;
------------------Reina-----------------------
----Glen--- Skrtel-----Coates----Enrique--
--------------Allen----Lucas------------------
----Suarez------Gerrard---------Assaidi-----
-------------------Borini----------------------- znači ovo je moja želja ali sigurno u sastavu neće biti Coates nego Carra, i vrlo lako bi mogao Carroll dobiti priliku možda zato nije protiv Heartsa igrao a za Assaidia isto mislim da ce sa klupe početi ..
------------------Reina-----------------------
----Glen--- Skrtel-----Coates----Enrique--
--------------Allen----Lucas------------------
----Suarez------Gerrard---------Assaidi-----
-------------------Borini----------------------- znači ovo je moja želja ali sigurno u sastavu neće biti Coates nego Carra, i vrlo lako bi mogao Carroll dobiti priliku možda zato nije protiv Heartsa igrao a za Assaidia isto mislim da ce sa klupe početi ..
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
hocemo li danas moci, nek bude bar 1:0
hocemo li danas moci, nek bude bar 1:0
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako nista bar ocekujem da se slome na terenu,da pokazu kvalitetnu igru,za razliku od one koju smo gledali u zadnje vrijeme,bice tesko ali ako uspijemo zabiti gol na samom startu onda smo na konju...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Koje smo mi srece danas Hart brani utakmnicu zivota
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jel prenosi sport klub ili neka arena danas tekmu ?
Inace predvidjam da ce biti golijada,ne znam zasto. Il' cemo mi fasovat,ili oni.. Neko uglavnom hoce
Inace predvidjam da ce biti golijada,ne znam zasto. Il' cemo mi fasovat,ili oni.. Neko uglavnom hoce

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Ma bice 3:1 

SKmoj uzor-S.G je napisao/la:Jel prenosi sport klub ili neka arena danas tekmu ?

Nesmijemo gola primiti znači 3:0AllenLFC je napisao/la:Ma bice 3:1

nesto ste mi optimisti, valjda nam se ne nabije na nos to
ocekujem 0-2 gola i nadam se da izbjegnemo poraz 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Biće puno golova,u to sam 100% siguran
da je kenny menadžer,ne bi bilo,ali ovako
moglo bi biti 3:1 ili 1:3 sve je otvoreno
vjerujem da će Suarez konačno proraditi što se tiče realizacije,samo u njega vjerujem
da je kenny menadžer,ne bi bilo,ali ovako
moglo bi biti 3:1 ili 1:3 sve je otvoreno
vjerujem da će Suarez konačno proraditi što se tiče realizacije,samo u njega vjerujem

You'll never walk alone.

Ovu postavu bih ja volio danas da gledam. Mislim da necemo izgubiti, ocekujem neki nerijesen rezultat...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.