ma kod Tena...njihova standardna lokacija u zenici iza 11 naveceHZ_ilidzaa je napisao/la:Gdje su te zaustavili ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- spielführer_21
- Kontakt:
samo se vi smijte.. a čovjek vam fino rekao. Što to zna smrditi, da vam ogadi ženski rod na par dana.HZ_ilidzaa je napisao/la:tanzla je napisao/la:Moglo bi, al' ce joj mala smrdit' ko sam djavo poslije treninga, a nula si ako joj ne bacis liz.alacious je napisao/la: Sutra ona dolazi na trening,a ja odmah nakon njih imam termin u istoj sali...moglo bi bit svacega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nemam namjeri to raditi 
@T-MAC
Zaboravih da zivis u Zenici ... Meni su neki dan napisali 120 km kazni ...
@T-MAC
ma i ja sam mog'o dobit vise da je vidio da nema prve pomoci u gepekuHZ_ilidzaa je napisao/la:Nemam namjeri to raditi
@T-MAC
sto znaci da sam dobro pros'o
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sretan 02.02. svima koji slave!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jel Sv Nanesije?Bianconeri1988 je napisao/la:Sretan 02.02. svima koji slave!![]()
![]()
![]()
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
neki dan **** valjda... znam jos u srednju dok smo isli te azona a jaranu mi bio rođendan 2.2. i uvijek je bilo nekih zajebancija...ramiral je napisao/la:Jel Sv Nanesije?Bianconeri1988 je napisao/la:Sretan 02.02. svima koji slave!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo je, nakon konsultacija sa Federalnim hidrometeorološkim zavodom BiH, odlučilo da se do daljnjeg obustavi nastava u svim područnim školama u Sarajevu. Direktori ostalih osnovnih i srednjih škola će samostalno odlučiti da li će skratiti nastavu, u skladu sa situacijom u svakoj školi.
Razlozi za donošenje ovakve odluke su nepovoljne vremenske prilike, odnosno izuzetno niske temperature koje se očekuju u narednim danima, te ušteda energenata. Ukoliko dođe do otežanog odvijanja javnog gradskog prevoza, zbog sniježnih padavina, odnosno eventualnog pogoršanja ili poboljšanja vremenskih uslova, Ministarstvo će blagovremeno obavijestiti javnost o novim odlukama u vezi sa nastavom u školama.
Haha..
Razlozi za donošenje ovakve odluke su nepovoljne vremenske prilike, odnosno izuzetno niske temperature koje se očekuju u narednim danima, te ušteda energenata. Ukoliko dođe do otežanog odvijanja javnog gradskog prevoza, zbog sniježnih padavina, odnosno eventualnog pogoršanja ili poboljšanja vremenskih uslova, Ministarstvo će blagovremeno obavijestiti javnost o novim odlukama u vezi sa nastavom u školama.
Haha..
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahahahhahhhhhhhahhahaahahahaT-MAC je napisao/la: ma kod Tena...njihova standardna lokacija u zenici iza 11 navece
E nek su,hoces ti pored tena prolazit
@devil
Ajde ba ja htio dux iz onog shopa ti nisi htio namjerno,i jos me za lovu zakino.Sunce ti poljubim
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
aj mrs tamo..ja sa laksi za 40 kema,ne tiEmir ZENICA je napisao/la:hahahahhahhhhhhhahhahaahahahaT-MAC je napisao/la: ma kod Tena...njihova standardna lokacija u zenici iza 11 navece
E nek su,hoces ti pored tena prolazitCudo neki metak nije zalutao u gume
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda bi i zalut'o,ma nije mozda vec bi garant,samo da je bio neki udarniji dan,tipa petak il subota
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Skupit ces ti to,samo laganoT-MAC je napisao/la: aj mrs tamo..ja sa laksi za 40 kema,ne ti![]()
![]()
mozda bi i zalut'o,ma nije mozda vec bi garant,samo da je bio neki udarniji dan,tipa petak il subota
Imao si srece,zahvali se bogu da je 40 km ,moglo je to i vise ici (na popravak auta)
Volim te Celik ! ! !
- inacefindecko
- Kontakt:
šta znači područnim bgtNarin je napisao/la:Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo je, nakon konsultacija sa Federalnim hidrometeorološkim zavodom BiH, odlučilo da se do daljnjeg obustavi nastava u svim područnim školama u Sarajevu. Direktori ostalih osnovnih i srednjih škola će samostalno odlučiti da li će skratiti nastavu, u skladu sa situacijom u svakoj školi.
Haha..
i sad mi haver govori da je ukinuto svim školama u KS..
hebo lud zbunjenog
hz ilidža slavi ovaj praznikBianconeri1988 je napisao/la:Sretan 02.02. svima koji slave!![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Znate li koliko je neko pice brandy ??
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Jel istina da za Innu moram imat ličnu da bih ušao
Da i to izvadim dok ima vremena 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[youtube][/youtube]
idolski film...

idolski film...
To ti je kod nas poznato kao "konjak". Od 10KM pa naviše, do par stotina. Badelov je 15ak maraka.sikirica je napisao/la:Znate li koliko je neko pice brandy ??
Unaprijed hvala.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
šta fali filmu ?T-MAC je napisao/la:[youtube][/youtube]
idolski film...![]()
da ga hoće neko postaviti da ga skinem
DRUG NEBI TI PUNCA
pa nista..film je odlican,ja ga u kinu sinoc pregled'o...bagrcavi je napisao/la: šta fali filmu ?
da ga hoće neko postaviti da ga skinem
ko god voli nase domace filmove,nek ga pregleda
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 9 gostiju.