FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PERFEKTNO, vi ispali, ja prošao na kladionici 

- Jack777Pott
- Kontakt:
KrajPrice je napisao/la:Svaki normalan navijac Zelje ce navijati za Sarajevo u ovoj utakmici,zelim vam prolaz svim srcem,naprijed Sarajvooo!!!!

Sarajevu vise srece u ligi, da budu drugi, odmah iza Zelje

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- champions1921
Sada ce prica da je kup i onako taraba takmicenje koje Sarajevu nista ne znaci a nakon treceg kola proljetnog dijela i prica o tituli ce biti slicna.. Bice ma kakva titula u ovoj kukuruz ligi gdje se sve stima Zelji 

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 okt 2012, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Prije mjesec dana jedan dečko sa nickom Amy pitar iz Sarajeva napisa na našoj stranici :
1/8 Finala kupa BiH, HŠK Zrinjski-FK Sarajevo!Niste imali srece.

E pa Amy tko se zadnji smije

1/8 Finala kupa BiH, HŠK Zrinjski-FK Sarajevo!Niste imali srece.

E pa Amy tko se zadnji smije

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ovo sam napisao prije par dana.avlami97 je napisao/la:Sarajevo će se nakon 16. kola boriti za Evropu. Do tada za titulu. Ljudi sada zaista igraju dobro, ali treba znati da od 10 utakmica, 7 nisu makli iz Sarajeva. Sa pitarima uvijek isti folovi. Pred početak uzima se dupla, nakon trećine prvenstva titula, a u drugom dijelu borba za Evropu i paljba po Ivici Osimu i sudijama.Alipasino je napisao/la:Vozdra komsije kako sam i prognoziro vi i mi cemo se ganjat za 1 mjesto,drago mi je da ste uzeli Borca sto znaci da imate kvalitet.Mi nismo jos u formi i uzimamo nekako bodove.Nijanse ce odlucit o prvaku.Mi nismo jos u formi a vi imate malo gadno proljece i sve zavisi kakav ce igracki kadar da ostane.Bice zanimljivo do kraja pa sta bude.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Treba biti realan samo.Sesaru trebamo zahvaliti radi pljuvanja u Mostaru,hem sto nas je unistio u kup-u hem u prvenstvu..samo me interesuje koja je sada vadiona nasa?
p.ćk.c. sad se naslađujte a igračima Sarajeva poručujem stidite se zbog ovog večeras
Sarajevo ljubavi moja!
Kao što sam i ocekivao ispadosmo iz kupa, Bože moj, idemo dalje.
Momci odužite sa za ovaj poraz pobjedama u Gradačcu i na derbiju, i halal vam kup. Zna se šta je najvažnije a nismo ga osvojili pet godina, vrijeme je !
Momci odužite sa za ovaj poraz pobjedama u Gradačcu i na derbiju, i halal vam kup. Zna se šta je najvažnije a nismo ga osvojili pet godina, vrijeme je !
-
- Kontakt:
Može li netko napisatikakva je tekma bila onako realno?
Pozdrav!
Pozdrav!
Tekma ko tekma je bila fuj ne zbog rezultata nego zbog igre mi jalovi i jadni Zrinjski se branio i opasan iz kontranapada, suđenje za 10. Imao je Zrinjski još dvije tri šanse ali imalo je i Sarajevo nekoliko šansi ali su izgledali bezvoljno jadno i bezidejno ne znam šta da kažem više, gledalaca oko 2000 po hladniom vrenenu nama utakmica za zaborav. Zrinjskom čestitke na prolazu i veliki minus za navijanje one grupice znaju oni zašto!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisatikakva je tekma bila onako realno?
Pozdrav!
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
ok, hvala na odgovoru!
Pozdrav!
Pozdrav!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Cao kup
Zrinjski odigrao 9-0-1 formaciju citavu utakmicu. Zadrzavao od pocetka, tekma fuj, cak su i Ultrasi skandirali igrajte p*cke. Prvi put presli centar, dobiju faul, nabacaj i go
Igrali ko na sokeru kad se dodajes sa odbrambenim igracima, bukvalno.
Odigram keca na kladionici, poderem listic, bacim ga, izadjem sa stadiona, kad go
Sve u svemu

Zrinjski odigrao 9-0-1 formaciju citavu utakmicu. Zadrzavao od pocetka, tekma fuj, cak su i Ultrasi skandirali igrajte p*cke. Prvi put presli centar, dobiju faul, nabacaj i go

Odigram keca na kladionici, poderem listic, bacim ga, izadjem sa stadiona, kad go

Sve u svemu

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- HannahMontana
- Kontakt:
Mi očajni, vi se branili, vi dali gol iz ničega, pred kraj prvog ste bolji bili, u drugom mi opet očajni al nešto kao napadali, vi fino igrali i to je to....Zasluženo ste prosli na našu žalost!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisatikakva je tekma bila onako realno?
Pozdrav!
Zadnja izmjena: HannahMontana, dana/u 24 okt 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Nemoj hljeba ti imali su ljudi pogotovo Vučina dvije 100 % šanse realno gledaj mi smo bili tankiiiiiiii8Alfa_Muzijak je napisao/la:Cao kup![]()
Zrinjski odigrao 9-0-1 formaciju citavu utakmicu. Zadrzavao od pocetka, tekma fuj, cak su i Ultrasi skandirali igrajte p*cke. Prvi put presli centar, dobiju faul, nabacaj i goIgrali ko na sokeru kad se dodajes sa odbrambenim igracima, bukvalno.
Odigram keca na kladionici, poderem listic, bacim ga, izadjem sa stadiona, kad go![]()
Sve u svemu
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Ademovic 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Apsolutno nemam namjeru radovati se tudjoj nesreci,tako da nikad ne provociram poslije poraza,i apsolutno neopravdavam provokacije,ali daj ba malo nekad treba imati stila i mjere u provociranju.Kazem ti ,provociraju vas ali daj ba malo ljudskosti pokazi nemoj biti papak.Ako te vec neko provocira vezano za ispadanje,nemoj biti seljak primitivni ,koji ce se sprdati sa necijom bolesti.Nisi duhovit,sa ovim,samo si primitivan.Penaltik je napisao/la:Kupuje neki sto mu je bio prije zabranjen rad 1965-te godine u fudbalu zbog stimanja, Šlag Heesreca je napisao/la:je li istina da kinez cao kup kupuje dionice fk sarajevo ovo pitanje je upuceno sjekacu najvecem demagogu na forumu
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Ekonomista
- Kontakt:
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke Zrinjskom na zasluženom prolazu.
Branili su se vrlo dobro, u svakom trenutku su znali šta žele, a sreće je sastavni dio igre, pa su nam gol zabili iz praktično prvog šuta, u najgore vrijeme za nas. Torlak pravi bespotreban faul, centaršut i M. Aničić glavom odlično pogađa.
Samo prvih 15 minuta drugog dijela smo uspjeli izvršiti pritisak, stvorili 2-3 dobre šanse, ali jbg...
Vrlo blijedo izdanje, po meni je Jović opet zajebao sa postavkom. Karamatića stavlja, koji se ne može sastaviti sa loptom. Mislim da bi mnogo opasniji bili sa Suljićem desno, a Beli lijevo, a Zlatković kao bek.
Suljića branim, ali danas katastrofalan, izašao uz zvižduke.
Danas su jedino na nivou bili Torlak i Husejinović, koji je bez konkurencije naš najbolji igrač, te naravno Hadžija, koji se uvijek bori kao lav, al usamljen često. Tatomirović se borio također, ali jbg.
Branili su se vrlo dobro, u svakom trenutku su znali šta žele, a sreće je sastavni dio igre, pa su nam gol zabili iz praktično prvog šuta, u najgore vrijeme za nas. Torlak pravi bespotreban faul, centaršut i M. Aničić glavom odlično pogađa.
Samo prvih 15 minuta drugog dijela smo uspjeli izvršiti pritisak, stvorili 2-3 dobre šanse, ali jbg...
Vrlo blijedo izdanje, po meni je Jović opet zajebao sa postavkom. Karamatića stavlja, koji se ne može sastaviti sa loptom. Mislim da bi mnogo opasniji bili sa Suljićem desno, a Beli lijevo, a Zlatković kao bek.
Danas su jedino na nivou bili Torlak i Husejinović, koji je bez konkurencije naš najbolji igrač, te naravno Hadžija, koji se uvijek bori kao lav, al usamljen često. Tatomirović se borio također, ali jbg.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Molim te nemoj tako Žarko Karamatić se borio ko lav sad što ga trener na uštrb Suljića zavaljuje na desnu stranu nije on kriv.Pazi scenu sa istoka ispred aut linije on ganja igrače Zrinjskog a Sesar i Husejnović i još jedan ćini mi se Šunjevarić gledaju on ih zove da ganjaju oni stoje Žarko kapa do poda a ove ufurane pizde nek se stide on se bar borio i pokvasio dres a šta su ovi radili gledali i na kraju Jović njega mijenja a ostaju glumci tuga je to jarane ,nažalost tako je bilo ko je bio na Istoku mogao je to vidjeti.Znam da če se stoka naslađivati sad ali ovo je istina a ja samo istinu govorim pa ma koliko bolna bila.Sarajevo1946 je napisao/la:Čestitke Zrinjskom na zasluženom prolazu.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bosnas_, Google [Bot], HordasDolacMalta, insimadop, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, Serha, Varijantas8, Zeko87 i 74 gosta.