Necemo mi nasu Slobodu sramotiti ovom funjarom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nema nažalost zainteressiranih sportskih kolektiva za moje usluge. Da bi adekvatno iskoristio svoj potencijal, morao bi vjerovatno napustiti državu, pa i poluostrvo. Nisam u tom fazonu.Coraco je napisao/la: NKMramor svaka čast druže, trebaš ti to gdje usmjerit gdje se može unovčiti
Ma ne moraš se fokusirati na sport, jbg era je internet poslova, ponudi se samNKMramor je napisao/la:Nema nažalost zainteressiranih sportskih kolektiva za moje usluge. Da bi adekvatno iskoristio svoj potencijal, morao bi vjerovatno napustiti državu, pa i poluostrvo. Nisam u tom fazonu.Coraco je napisao/la: NKMramor svaka čast druže, trebaš ti to gdje usmjerit gdje se može unovčiti
Nadam se samo da će uskoro ta skupština, nek' je đavo nosi više. Prozivka je naredne sedmice ako se ne varam, a mislim da svi čekamo upravo taj dan, da vidimo ko će nositi dres Svetinje i u narednoj polusezoni.
Još nešto što će ostati samo "na papiru".![]()
Skupština će biti održana 9.1.2015. Još su nepoznati termin i lokacija.TzBulevar87 je napisao/la:Zna li neko tacan datum skupstine?
Sutnja je dobar znak u ovim trenucimaTuzlak04 je napisao/la:Znači, niko nema prave informacije . . .
Ja pokušavam da saznam od ljudi koji su baš upućeni u dešavanja, ali tanko je to k'o i ovaj forum. . .
Halal vam bili obojicacesc4 je napisao/la:Kako sam cuo Dzafic i Mujka presli u Bratstvo
KabulusumTzBulevar87 je napisao/la:Halal vam bili obojicacesc4 je napisao/la:Kako sam cuo Dzafic i Mujka presli u Bratstvo
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.