AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 04 mar 2017, 23:20

oba penala za nas čista, nema dileme... lika udario baš po tom stopalu s kojim je trebao šutati, jasno se vidjelo na snimku.
onaj njihov penal neću da komentarišem, osim da mi nije jasna pojava i smisao onih linijskih sudija, radi čega ti ljudi primaju platu :roll:

zaslužena pobjeda, za divno čudo bilo je puno izrađenih akcija i dobrih lopti prema naprijed, što je rezultiralo sa 2 gola bacce (a moglo je biti još, ali nema veze) :cool: to je on, daj mu dobru loptu u šesnaeterac i on će se na sve načine snaći, drago mi je što je konačno uhvatio formu.

sosa isto tako iznenađuje :mrgreen: nekako smo proigrali ove zadnje 3 tekme i izašli iz one krize zahvaljujući njemu, skupa sa đerarom koji je najveće otkriće zadnjih par godina, ušao na mala vrata a izaći će na velika.

valja sad u petak na megdan juventusu... :salut:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 05 mar 2017, 00:05

Solidna utakmica naših, da nije bilo sudijskih scena i da je bila malo veća efikasnost bila bi ovo i ubjedljivija pobjeda. Danas je i vezni red djelovao nekako stabilno i kompaktno, nije bilo propuha kao obično. Možda je Sosa, Loca i Bertolaci konačno ta dobitna kombinacija u veznom redu. Ne znam jel još neko primijetio ali čini mi se da je Montela malo promijenio i položaj igrača u veznom redu. Nije bila klasična linija od 3 igrača. Lokateli je bio povučen nazad, a Sosa i Berolaci su bili pomjereni naprijed, bili su bliže i Baci i krilima. Zbog toga je i bilo više napada, Baca nije djelovao odječen od svih kao u ranijim utakmicama.
Mada je meni Bertolaci i dalje nedefinisan igrač, niti ima defanizivnih niti ofanzivnih kvaliteta, niti zna kvalitetno opaliti po golu, niti dodati, trčkara okolo isto Poli.
Sljedeća tekma je protiv prvaka. Bod iz Torina bi bio odličan, a nekako nam leže ove sezone, tako da mislim da ima nade.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 05 mar 2017, 01:03

Nisam ih mogao gledati ali vidim nisu losi bili. I ponovo se sudije glupiraju protiv nas,postaje vise smjesno.
Idemo dalje,prekidamo Juventusov niz neporazenosti na domacem terenu :D
Zezam se,sve osim naseg poraza je iznenadjenje.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 mar 2017, 02:06

meecko je napisao/la:Ma faca Goveda(usput dobar veceras) nakon "centarsuta" Siljkana je ne procjenjiva. trebalo je biti 4-5 u mrezi magaraca veceras. Zadovoljan sam igrom, sudjenjem nikako, zanima me povreda Susa. Komentatori na areni i sr i hr su se natjecali ko će me vise nanervirati,gdje je nestalo profesionalno komentarisanje. Ne zanima me njihovo misljenje
Meni je ovaj sa hr arene bozo susec bas ok dobar znalac ali onaj drugi mladji ne znam mu ime cim je on ja prebacim radije gledam na obicnoj areni sa losijom slikom toliko mi zivce izvlaci jer ofirno uvijek kontra milana ili neke druge ekipe a uvijek za juve jer je juventino jeb.em ga u usta skrbava.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 mar 2017, 07:46

Pa taj Susec čitavu utakmicu miješa igrače. Prolupo totalno

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 05 mar 2017, 09:07

Nisam gledao utakmicu al citajuci komentare cini mi se da ste zadovoljni igrom veceras. Bodovi su najbitniji svakako nastaviti vrijedno skupljati i cekati gresku ovih ispred nas. A sto se tice bake moze on dati 17 golova na utakmici on ce za mene uvijek biti ki.ta od napadaca

FORZA MILAN
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 05 mar 2017, 09:17

Ove sezone imaju već 15 pobjeda, koliko su imali i prošle sezone, a još je 11 utakmica u igri :thumbup:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2017, 19:41

Teško mi možemo do te Europe, evo napravili smo niz od četiri pobjede, i opet smo na istom odstojanju od većine konkurenata.

Za Atalantu očekujem da će pasti u narednim kolima, ali ne vidim kako bi mogli završiti ispred Intera i Lazija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 mar 2017, 20:14

Pa i ne trebao završiti ispred njih [emoji6]

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 mar 2017, 23:01

Pa s obzirom da će u finalu kupa završiti ekipe koje će ionako igrati u Evropi, onda nam se valjda opet otvara to šesto mjesto.

samo što ne znam ko da ispadne iz te šestorke, glupo je očekivati da atalanta podbaci jer ljudi čitavu sezonu igraju odlično u kontinuitetu i malo je vjerovatno da će odjednom nanizati loše rezultate.
svake sezone se odjednom stvori neki autsajder koji odigra nadrealnu sezonu, to je nevjerovatno :mrgreen: mada je dovoljno poražavajuće što se milan uopšte mora tući sa prosječnim klubovima ne bi li se dočepao tog yebenog nafakaškog 6 mjesta. :roll:

nama generalno raspored nije puno težak do kraja (izuzimajući romu, juventus i inter) tako da će se vjerovatno uzeti pozamašan broj bodova, ali ubrzo igramo i sa atalantom u gostima što bi mogla biti utakmica sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 mar 2017, 23:09

Dobro ste, malo sam se preračunao.

Sve kontam da smo i prošle godine bili šesti, Juve osvojio Kup, a mi opet nismo otišli u Europu. Pa onda skontam da smo bili sedmi :mrgreen:

Onda, bez nametanja nekog imperativa, eventualni neodlazak u Europu ove godine će fakat biti veliki neuspjeh.

Atalanta bez obzira koliko igra dobro ove sezone ne bi smjela da nam ukrade to jadno šesto mjesto, koje nam danas dođe kao nekad titula :crazy:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 mar 2017, 06:16

Pa dobro, kad pogledas raspored do kraja prvih 7 onda vidis da ima itekako dosta medjusobnih duela tih ekipa. Sto rece rope nas raspored i nije toliko tezak, samo je pitanje zapravo zeli li Montela odnosno isplatil se igrati EL, jer treba imati dosta sirok i kvalitetan roster da se to iznese na pravi nacin.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 06 mar 2017, 17:06

Costacurta dobrano popljuvao Baccu, izmedju ostalog rekao je da je nevidljiv u nekim utakmicama i daje Borriello dao 4 gola iz penala da bi u vrhu liste top strijelaca :D
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 06 mar 2017, 20:20

slika

:kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 06 mar 2017, 20:23

Kad budu Isco i Virgil nosili ovu ljepotu od dresa :njanjanja:
Forza Milan!

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 06 mar 2017, 20:24

Maestro21 je napisao/la:Kad budu Isco i Virgil nosili ovu ljepotu od dresa :njanjanja:
izo u minken stize
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 06 mar 2017, 20:26

Karlo je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Kad budu Isco i Virgil nosili ovu ljepotu od dresa :njanjanja:
izo u minken stize
Vi ste sila ionako, ostavite nama šta :D
Forza Milan!

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 06 mar 2017, 20:47

Maestro21 je napisao/la:
Karlo je napisao/la:
izo u minken stize
Vi ste sila ionako, ostavite nama šta :D
nema vis socijalizma ,solidarnsti ,ovo je surovi kapitalizam ,samo najci opstaju i kupe kajmak, :mrgreen: .salu na stranu kaj bi sa onim kinezima sto ko biva hoce da kupe Milan,a evo zadnjih par dana kao da nece .Izgleda da berluskoni i vas prca kao i wenger arsenal silcna situacija samo razlicite pozicije
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 06 mar 2017, 21:14

Nema od prodaje ništa, nama ostaje samo da sanjamo bolja vremena.

Yebu oni nas i ne vade od 2012-e.
Forza Milan!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 06 mar 2017, 21:19

Kinezi hoce da tuze Berluskonija/A.C. Milan :lol: :lol: hebo sapunicu :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.