FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 06 jan 2015, 14:08

eh sad, upravo o tome se radi, ne znamo kakav će bit' ishod skupštine, ako precjednik ostane, stižu pojačanja, ako ne ostane, pametno bi bilo zadržat' Mujku, jer kao što si rekao, u ovoj sadašnjoj ekipi, on itekako zaslužuje igrat' više! mada, kakav god bio ishod skupštine, ostavio bih Mujku do kraja sezone, a poslije toga, zavisno od pojačanja u napadu, vidjeti šta radit' s Mujkom :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jan 2015, 14:09

ma iako mi je jedan od najdrazih igraca od kako je dosao u Slobodu, nije on kalibar za PL posebno ako Azmir ostane..a ako Azmir ode , Mujka nam je najmanji problem :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 jan 2015, 14:12

Dobar je Mujkic ,ni jednom se nije vukao po terenu k´o prebijena mačka ,trudio se ,trčao ...ako je istina da odlazi sretno Mujka,puno golova i sto manje povreda.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 06 jan 2015, 14:42

Ako je istina da Dzafic i Mujka idu, to mi samo vuce na ostanak Husicev i da zeli pojacati tim za nastavak prvenstva.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 jan 2015, 15:36

Nek me sloboda72 ispravi ako grijesim.
Svi koji zele smiju prisustovat skupstini kluba i iznjet svoje misljenje,samo nema pravo glasanja ko nije clan skupstine.
Zato svi koji mogu neka dodju da nas prisustvuje u sto vecem broju...stara garda je isto pozvao sve koji mogu da dodju....
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 16:06

emirzlaTu je napisao/la:Nek me sloboda72 ispravi ako grijesim.
Svi koji zele smiju prisustovat skupstini kluba i iznjet svoje misljenje,samo nema pravo glasanja ko nije clan skupstine.
Zato svi koji mogu neka dodju da nas prisustvuje u sto vecem broju...stara garda je isto pozvao sve koji mogu da dodju....
Upravo tako, "Svi koji žele smiju prisustvovat skupštini kluba i iznijet svoje mišljenje",naravno bez prava glasa.

SKUPŠTINA ĆE BITI ODRŽANA U PETAK, 09. 01. 2015G, SA POČETKOM U 16. ČASOVA, U ZGRADI PRIVREDNE KOMORE KOD STARE OPŠTINE.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 16:54

Faraonovi kažu da su napravili predlog Statuta koji je "LIBERALAN".Mislim da žele prebaciti lopticu Husiću.Ne znam ima li Husić svoj predlog Statuta.Jedno je sigurno , ništa poslije sjednice neće biti kao prije.
Tek sutra ćemo dobiti materijal za sjednicu, umjesto na 8 dana prije Skupštine.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 17:10

Nadam se da će pod prozore doći navijači koji će mirno i dostojanstveno izraziti svoje mišljenje. Iskreno želim da na sjednicu dođe faraon.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 17:13

Nadam se da će pod prozore doći navijači koji će mirno i dostojanstveno izraziti svoje mišljenje. Iskreno želim da na sjednicu dođe faraon.Ako ne bude kvoruma , bez sumnje to će biti režirano.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 jan 2015, 17:42

sloboda72 je napisao/la:Faraonovi kažu da su napravili predlog Statuta koji je "LIBERALAN".Mislim da žele prebaciti lopticu Husiću.Ne znam ima li Husić svoj predlog Statuta.Jedno je sigurno , ništa poslije sjednice neće biti kao prije.
Kako nisi dobio materijal????Pa podijelili su...kod mene prijatelj dobio :shock:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 jan 2015, 18:09

znaci,sve je jasno ko dan...u petak svi vi koji volite SLOBODU u 4 sata ispred privredne komore....znaci,sve ostavite...zenu,djecu,izadzite ranije sa posla,skole svakako nema,slazite rodzenu mater,pobjegnite ako imate nesto dogovoreno....ko izda,p i z d a.....dobro bi bilo pozvati raju i preko fb i razglasiti da ljudi znaju.....veliki je ovo korak,veliki
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 06 jan 2015, 18:11

@emirzlaTu A ti mislis da je on stvarno neki bitan faktor ?
Svaka mu cast na poznavanju istorije naseg kluba ali kako se pojavio ovdje samo pljuje, siri negativnosti, lupa, lafo informacije iz prve ruke a u stvari samo lupanje i nista vise, nema potreba da sve sto se nacuje da se odmah dodje ovdje natipkat a da se ne provjeri

Azmir je davno dobio podrsku Grada, price o podmetanjima, pravljenja lobija, njegovog unistavanja sam vise puta cuo, ali nigdje da se kaze ko, mislite Fucko, dajte ba budite ozbiljni, ako se vec lupa nek se lupa sa malo vecim stilom, stekao sam utisak da nikom ne treba vjerovat na ove price jer ih je 99% mahalske, pa cak i ljudi koji su postavljeni u Skupstinu da stite Azmira furaju price protiv njega, zato jos malo strpljenja i ne vjerovati svemu.

Pozitivno je da se ta transa povecala, da iz grada dolaze sa prijedlogom statuta, jer znaci da im je stalo da se nadje model a volio bih ovaj put i da nas predsjednik bude konkretniji i da jasno i glasno kaze sta hoce i na koji nacin to vidi i ako mu ne pase ovaj model da napravi novi do kraja sezone, pa da onda vidimo stajalista, mislim da je vrijeme da se konkretno kaze sta i kako se stvari vide a ne neki presutni odgovori.

Faraoncica u svakom slucaju treba yebat ako misli nekom ucerat ovaj put preko ledja Slobode.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 jan 2015, 19:04

Pupi04 buraz,ja ovde uvazavam svacije misljenje i pozitivno i negativno,za Azmira i protiv bilo koga.Znamo svi za sta je forum...a ovde nas vecina pise rekla kazala :D kako drugacije kad niko iz kluba ili opcine ne izlazi sa informacijama.Elem neise nek ba pise ko sta hoce i svako ce uzet sta mu odgovara, da nam prodje brze vrijeme u ovoj zimskoj pauzi.
U takpe cemo sve vidit,najvaznije da nas ovde sve spaja ista ljubav nasa Sloboda,pa zato i ne treba uzimat sve za ozbiljno.Mada bi trebalo da bude istinitih informacija i da se nesire dezinformacije i unosi nemir,ali sta cemo,mozda je nekom to fetis :D

Kako staragarda rece sve nek stane u petak u 16:00 i svi se preselimo pred komoru...jer mozda Sloboda igra istorijsku utakmicu :salut:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 jan 2015, 19:08

Zvanicna fb stranica bi trebala dati neku obavijest o ovoj skupstini i pozvati sve da dolaskom podrze taj (svi se nadamo) korak naprijed za nasu Slobodu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 19:43

emirzlaTu je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Faraonovi kažu da su napravili predlog Statuta koji je "LIBERALAN".Mislim da žele prebaciti lopticu Husiću.Ne znam ima li Husić svoj predlog Statuta.Jedno je sigurno , ništa poslije sjednice neće biti kao prije.
Kako nisi dobio materijal????Pa podijelili su...kod mene prijatelj dobio :shock:
Nisam. Zvao me Muharemagić i obavijestio kad , gdje i u koliko je Skupština.(petak, 09. 01. 2015, u zgradi Privredne komore sa početkom u 16 časova)."Materijal podigni sutra kod gJadranke na Sonom trgu", tako je rekao.Ako ti je prijatelj dobio materijal, dajte nam dnevni red i nacrt Statuta.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 jan 2015, 20:03

sloboda72 je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Nisam. Zvao me Muharemagić i obavijestio kad , gdje i u koliko je Skupština.(petak, 09. 01. 2015, u zgradi Privredne komore sa početkom u 16 časova)."Materijal podigni sutra kod gJadranke na Sonom trgu", tako je rekao.Ako ti je prijatelj dobio materijal, dajte nam dnevni red i nacrt Statuta.
Nisam upoznat sa dnevnim redom,nakratko se culi i rekao mi da je dobio.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 20:05

SVIM NAVIJAČIMA SLOBODE KOJI SLAVE , SREĆAN PRAZNIK.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 21:13

sloboda72 je napisao/la:Azmiru Husiću nagrada za razvoj sporta, Prce i Cerićka najbolji sportisti
Azmir Husić, predsjednik Slobode i zaljubljenik u fudbal spasio je FK Sloboda iz Tuzle propasti a ovaj kluba trenutno ima školu fudbala koju pohađa oko 400 mališana. Njemu je je pripala nagrada za razvoj sporta.
16.12.2014 u 20:54
slika

Čestitam ti Predsjedniče Husiću.
03.12.2012
POČELA FUZIJA DVA KLUBA: Dogovoreno novo ime – Sloboda Olimpic
Danas su se u Tuzli sastali čelnici klubova Sloboda i Olimpic, te je dogovoren početak fuzije u jedan klub.
Predsjednik Skupštine FK Sloboda Mirsad Muharemagić u izjavi je za Federalnu TV potvrdio kako je došlo do određenog dogovora.
“Dogovoreno je da se u budućnosti klub zove Sloboda Olimpic. Što se tiče nastavka takmičenja u Premijer ligi i eventualnog izlaska u Evropu, pošto FK Olimpic ima takvo mjesto trenutno na tabeli, tražićemo stručni savjet iz N/FSBiH”, rekao je Muharemagić nakon sastanka za FTV.
(sportsport.ba)

Utorak, 29. Januar 2013 u 09:19
Uskoro poznati detalji o dugovanjima Slobode
- Ne želim biti policajac, ali želim da javnost sazna pravu istinu. barem će biti jasnije zašto se Sloboda našla u situaciji u kojoj trenutno jeste – najavio je predsjednik Skupštine, Mirsad Muharemagić

Kada je tuzlanski portal tuzlalive objavio vijest da je Mersed Kovačević podnio ostavku na dužnost predsjednika Slobode, niko u kancelariji kluba nije to znao.

Tek nekoliko sati poslije, informaciju je potvrdio najprije sam Kovačević, a poslije i predsjednik Skupštine, Mirsad Muharemagić.

- Kovačević me danas usmeno obavijestio o ostavci, a rekao je da će je dostaviti i napismeno. Do petka ćemo morati pronaći rješenje, nekoga ko će do konačnog izbora obavljati dužnost v.d. predsjednika – rekao je Muharemagić.

On je tražio od predsjednika kluba da pripremi izvještaj barem od radu u posljednjih sedam mjeseci, koliko je Kovačević na čelu Upravnog odbora.

- Tražio sam odgovor na pitanje sastaje li se Upravni odbor, da li uopće postoji, a sve da bismo najprije na tom nivou razmotrili izvještaje o poslovanju i trenutnom finansijskom stanju. Nadam se da će predsjednik Kovačević ispoštovati moj zahtjev i izvijestiti o radu UO od jula prošle godine do danas.

Dodao je da je u završnoj fazi finansijski izvještaj koji će prezentirati javnosti o tome ko je sve tužio klub, koliko se duguje pravnim, a koliko fizičkim licima, koliko se i kome duguje po osnovu pozajmica…

- Ne želim biti policajac, ali želim da javnost sazna pravu istinu. barem će biti jasnije zašto se Sloboda našla u situaciji u kojoj trenutno jeste – najavio je predsjednik Skupštine, Mirsad Muharemagić. (tuzlalive)
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 06 jan 2015, 21:54

sloboda72 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Azmiru Husiću nagrada za razvoj sporta, Prce i Cerićka najbolji sportisti
Azmir Husić, predsjednik Slobode i zaljubljenik u fudbal spasio je FK Sloboda iz Tuzle propasti a ovaj kluba trenutno ima školu fudbala koju pohađa oko 400 mališana. Njemu je je pripala nagrada za razvoj sporta.
16.12.2014 u 20:54
slika

Čestitam ti Predsjedniče Husiću.
03.12.2012
POČELA FUZIJA DVA KLUBA: Dogovoreno novo ime – Sloboda Olimpic
Danas su se u Tuzli sastali čelnici klubova Sloboda i Olimpic, te je dogovoren početak fuzije u jedan klub.
Predsjednik Skupštine FK Sloboda Mirsad Muharemagić u izjavi je za Federalnu TV potvrdio kako je došlo do određenog dogovora.
“Dogovoreno je da se u budućnosti klub zove Sloboda Olimpic. Što se tiče nastavka takmičenja u Premijer ligi i eventualnog izlaska u Evropu, pošto FK Olimpic ima takvo mjesto trenutno na tabeli, tražićemo stručni savjet iz N/FSBiH”, rekao je Muharemagić nakon sastanka za FTV.
(sportsport.ba)

Utorak, 29. Januar 2013 u 09:19
Uskoro poznati detalji o dugovanjima Slobode
- Ne želim biti policajac, ali želim da javnost sazna pravu istinu. barem će biti jasnije zašto se Sloboda našla u situaciji u kojoj trenutno jeste – najavio je predsjednik Skupštine, Mirsad Muharemagić

Kada je tuzlanski portal tuzlalive objavio vijest da je Mersed Kovačević podnio ostavku na dužnost predsjednika Slobode, niko u kancelariji kluba nije to znao.

Tek nekoliko sati poslije, informaciju je potvrdio najprije sam Kovačević, a poslije i predsjednik Skupštine, Mirsad Muharemagić.

- Kovačević me danas usmeno obavijestio o ostavci, a rekao je da će je dostaviti i napismeno. Do petka ćemo morati pronaći rješenje, nekoga ko će do konačnog izbora obavljati dužnost v.d. predsjednika – rekao je Muharemagić.

On je tražio od predsjednika kluba da pripremi izvještaj barem od radu u posljednjih sedam mjeseci, koliko je Kovačević na čelu Upravnog odbora.

- Tražio sam odgovor na pitanje sastaje li se Upravni odbor, da li uopće postoji, a sve da bismo najprije na tom nivou razmotrili izvještaje o poslovanju i trenutnom finansijskom stanju. Nadam se da će predsjednik Kovačević ispoštovati moj zahtjev i izvijestiti o radu UO od jula prošle godine do danas.

Dodao je da je u završnoj fazi finansijski izvještaj koji će prezentirati javnosti o tome ko je sve tužio klub, koliko se duguje pravnim, a koliko fizičkim licima, koliko se i kome duguje po osnovu pozajmica…

- Ne želim biti policajac, ali želim da javnost sazna pravu istinu. barem će biti jasnije zašto se Sloboda našla u situaciji u kojoj trenutno jeste – najavio je predsjednik Skupštine, Mirsad Muharemagić. (tuzlalive)

Bruka i sramota: Na manifestaciji „Izbor sportiste godine opštine Tuzla” niko se nije sjetio Azmira Husića

20. mart 2014.

FK Sloboda na čelu sa Azmirom Husićem posljednju godinu dana poslovala je bez gubitaka i zaduženja. Klub sa Tušnja bio je pred gašenjem, dok Azmir Husić zv. Amerikanac nije uzeo stvar u svoje ruke i učinio velike napore kako bi se Sloboda što prije vratila u Premijer ligu BiH. Podsjećamo, Husić je za potrebe kluba kupio autobus cca 250.000 KM, zatim je obezbijedio sredstva od cca 275.000 KM za potrebe kluba. U Tuzlu je doveo trenera svih trenera Miroslava Ćiru Blaževića, finanisrao je pripreme ekipe u Kopru oko 17.000 eura. Redove crveno-crnih pojačalo je oko 12 novih igrača, nakon dugo vremena Sloboda je dobila generalnog sponzora. Ostvarena je značajna saradnja sa FK Maribor (Slovenija). Crveno-crno srce kuca jače nego ikad, Sloboda je na dobrom putu da se vrati u PL BiH, sve zahvaljujući jednom čovjeku Azmiru Husiću. I sve nabrojano Sportskom savezu Opštine Tuzla, nije bilo dovoljno da se sjete Husića i da mu uruče posebno priznanje kao najuspješnijem sportskom radniku. Međutim, veliki broj građana, navijači Slobode kao i simpatizeri te prijatelji kluba prepoznali su nesebično zalaganje predsjednika Husića i njegove namjere i svakodnevno mu daju podršku u njegovom radu, a to je vrijednije od bilo kakvog priznanja na papiru. Jedini predstavnik FK Sloboda na „Izboru sportiste godine opštine Tuzla” bio je fudbaler Omar Pršeš koji je dobio posebno priznanje za perspektivne sportove. Nagrada “Ponos Tuzle” uručena je OKK “Sloboda”. (****)
Ja volim FK Tuzla City

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 07 jan 2015, 11:25

Zato je na toj manifestaciji Fučko dobio priznanje kao zaslužan sportski radnik,njegova žena kao trener a čerka kao sportista.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.