glumi penalda
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
e' yebiga sad
- Finte, trikovi, to nije fudbal. Igra je ono što radi Thomas Muller. Da imam sina koji igra, rekao bih mu pogledaj Riberyja, pogledaj Mullera. Ono što Ronaldo i Messi rade… oni su frikovi. Nemojte kopirati te dečke, ali možete Riberyja i Mullera, rekao je Henry
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Utakmica na neutralnom terenu ...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Neuer
Boateng Benatia Alaba
Rafinha Gotze Schweinsteiger Bernat
Robben Lewandowski Muller
Alonso nek se odmori, Riberija mozemo uvijek ubacit kao jokera
Boateng Benatia Alaba
Rafinha Gotze Schweinsteiger Bernat
Robben Lewandowski Muller
Alonso nek se odmori, Riberija mozemo uvijek ubacit kao jokera
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
http://www.newsnow.co.uk/A/758860471?-10538:1329:t" onclick="window.open(this.href);return false;
e ybog ovoga mi je ubjedljivo najdraya osaoba us vjetu nogometa jozo
,dodus e kada dodje zavrsna nokaut faza od cetvrtinefinala pa do samoga finala sve je moguce tako da tesko da ceneko bas biti toliko izrazit favorit.
Nadam se da cemo mi ti biti koji cemo put berlina 6 juna i da cemo taj veliki trofej podii po 6 put aBd.
e ybog ovoga mi je ubjedljivo najdraya osaoba us vjetu nogometa jozo
Nadam se da cemo mi ti biti koji cemo put berlina 6 juna i da cemo taj veliki trofej podii po 6 put aBd.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
ljudi moji zanima pošto slabo znam Šahtjor i nisam ga gledao puno imali razloga za zabrinutost ili smo jednostavno predobri za njih volio bih neki komentar ko zna puno više od mene...pozzz.
Protiv slabijih i onih koji ih potcijene odigraju dobro i pobijede. Protiv jacih uvijek igraju odlicno ali skoro uvijek izostane rezultat.bajern100 je napisao/la:ljudi moji zanima pošto slabo znam Šahtjor i nisam ga gledao puno imali razloga za zabrinutost ili smo jednostavno predobri za njih volio bih neki komentar ko zna puno više od mene...pozzz.
Nasu sansu vidim upravo u velikom broju juznjaka jer ne vjerujem da mogu 180+ minuta odigrati disciplinovano a sto je kljuc ako se Bajern zeli izbaciti. Bice golova na obje strane i vjerujem da cemo proci da 5-2 ili 4-1 omjerom.
Ukrajinci u timu imaju 13 igrača iz Brazila i igraju protiv njemačke ekipe... Šta mislite ko će više biti nabrijan i motiviran 
No, na stranu to sve, na ukrajinskom frontu stojimo poprilično dobro. Protiv Ukrajinaca imamo 4 pobjede, remi i poraz i red je da još malo popravimo skor
Sve utakmice su odigrane protiv Dynamo Kyiva
Stoji i činjenjica da Ukrajinci nisu ove godine još uvijek odigrali nijedan zvaničan meč, jer im sezona počinje tek u zadnjoj sedmici februara, a zimska pauza im je počela sa zadnjim kolom LP-a, tako da nećemo osjetiti rusku klasičnu zimu
No, na stranu to sve, na ukrajinskom frontu stojimo poprilično dobro. Protiv Ukrajinaca imamo 4 pobjede, remi i poraz i red je da još malo popravimo skor
Stoji i činjenjica da Ukrajinci nisu ove godine još uvijek odigrali nijedan zvaničan meč, jer im sezona počinje tek u zadnjoj sedmici februara, a zimska pauza im je počela sa zadnjim kolom LP-a, tako da nećemo osjetiti rusku klasičnu zimu
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 17 feb 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.
Jedna hvale vrijedna gesta naše ekipe
Delegacija našeg kluba na čelu sa Rummeniggeom posjetila je jednu od bolnica u ukrajinskom gradu Lavovu. Bild piše da je vodstvo Bayerna podmirilo troškove liječenja za šezdesetero djece, a doktorima su podijelili ulaznice za utakmicu između Šahtara i Bayerna.
RESPEKT!
Večeras nam sudi Alberto Andiano Mallenco. Španac nam je sudio u tekmi protiv Citya na AA i tada smo pobijedili. Nek nam Španac opet sreću dovede
Delegacija našeg kluba na čelu sa Rummeniggeom posjetila je jednu od bolnica u ukrajinskom gradu Lavovu. Bild piše da je vodstvo Bayerna podmirilo troškove liječenja za šezdesetero djece, a doktorima su podijelili ulaznice za utakmicu između Šahtara i Bayerna.
RESPEKT!
Večeras nam sudi Alberto Andiano Mallenco. Španac nam je sudio u tekmi protiv Citya na AA i tada smo pobijedili. Nek nam Španac opet sreću dovede
Sent from my Philips Smart TV.
Inače jedan od većih kretena među sudijama, ali eto tad protiv Cityja nam jeste donio sreću....dr.adnan je napisao/la:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
dr.adnan je napisao/la:Jedna hvale vrijedna gesta naše ekipe![]()
RESPEKT!
Line up FCB / Aufstellung: Neuer - Alonso, Ribéry, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Müller, Alaba, Schweinsteiger.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
ajmo momci sta je ovo sve zamrlo niko ne pise ,mene adrenalin roka ne mogu iscekat tekmu koda je finale zvivota mi 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sta je ovo kralja ti ljubim, sve igraci sredine terena, formacija 3:7:0. Bice zanimljivo.phily je napisao/la:Line up FCB / Aufstellung: Neuer - Alonso, Ribéry, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Müller, Alaba, Schweinsteiger.![]()
Kako je to Muller igrač sredine terena?muamerc je napisao/la:Sta je ovo kralja ti ljubim, sve igraci sredine terena, formacija 3:7:0. Bice zanimljivo.phily je napisao/la:Line up FCB / Aufstellung: Neuer - Alonso, Ribéry, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Müller, Alaba, Schweinsteiger.![]()
znaci vecu glupost nije mogao napraviti...lik ima sve stopere na raspolaganju i on pocne tekmu sa jednim stoperom? ocito misli da igra toliko ofanzivno da je ubjedjen da Shaktar nece doci do gola... ne valja
ali opet vidjet cemo
Vise je vamo nego tamo.nele-BHF je napisao/la:Kako je to Muller igrač sredine terena?muamerc je napisao/la:Sta je ovo kralja ti ljubim, sve igraci sredine terena, formacija 3:7:0. Bice zanimljivo.phily je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.