ma moci ce sigurno...aj molim te zauzvrat, na PP mi reci ko siLudLo 4 je napisao/la:Ćema hvala napravio sam,valjda mogne i na gejsbuk
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Dje mi je Vuklegenda reala je napisao/la:Ma pusti spilera kad je njega ko za šta pitoLimuntos je napisao/la:ma jarane, on je meni rekao da sam glup, al na malo kulturniji nacinLBJ MVP je napisao/la:Skontaćeš Ćema
dje si legendo, kurcem katran mijes'o...![]()
Evo naletio da vidim jesu ovi malci pospali![]()
pozdravljam ovog iz medžlisa IZ ,što nas čita![]()
sastavio sam mu tiket za vikend![]()
hajmo kod Vuka na njegovu temu
Edooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Plavuša

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Eno ga na onom BanjalukaforumuLBJ MVP je napisao/la: Dje mi je VukOn mi je najbolji jaran s foruma
![]()
Ima čak i svoju temu,tamo je glavni
Rego sam se ,ali evo nema njega online da koju prozborimo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na kojem je pdf-u da se uključim u raspravelegenda reala je napisao/la:Eno ga na onom BanjalukaforumuLBJ MVP je napisao/la: Dje mi je VukOn mi je najbolji jaran s foruma
![]()
![]()
Ima čak i svoju temu,tamo je glavni![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Na dnu dolje CafeLBJ MVP je napisao/la:Na kojem je pdf-u da se uključim u raspravelegenda reala je napisao/la:Eno ga na onom BanjalukaforumuLBJ MVP je napisao/la: Dje mi je VukOn mi je najbolji jaran s foruma
![]()
![]()
Ima čak i svoju temu,tamo je glavni![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobio si pozdravlegenda reala je napisao/la:
Na dnu dolje Cafe
- legenda reala
- Kontakt:
Odpozdravio sam ti,ali nema njega ,da ga nisu ukinuli i na ovom forumuLBJ MVP je napisao/la:Dobio si pozdravlegenda reala je napisao/la:
Na dnu dolje Cafe
legenda reala je napisao/la:Odpozdravio sam ti,ali nema njega ,da ga nisu ukinuli i na ovom forumuLBJ MVP je napisao/la:Dobio si pozdravlegenda reala je napisao/la:
Na dnu dolje Cafe
Aj odo spavat još sutra u školu onda 2 dana pretvaranja
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 03 feb 2012, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nije vam dovoljno sta spamate vamo pa morate i na druge forume

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tritolone je napisao/la:Nije vam dovoljno sta spamate vamo pa morate i na druge forume![]()
![]()
Odoh sad u krpe
- legenda reala
- Kontakt:
Šuti nakon godina traganja ,našli smo VukaTritolone je napisao/la:Nije vam dovoljno sta spamate vamo pa morate i na druge forume![]()
![]()
Čovjeka sa najviše nikova na ss.ba forumu
I ko spama ,šta je tebi,mi smo ugledni članovi ovog foruma
Pitaj admina
Vi talijani spamate po onom svom PDF-u
Mali na sax-com
Ja skoro da i ne pišem ,imam isti nik i tamo,ali samo ako mi nešto treba da upitam,i to sam se rego kad je bio Eurobasket onaj neki prepisivo nenove (neno#4) i moje analize oko prvenstva ,pa se mi regali ,da ga zajebejemo.
A ja samo da mu kažem,jadan ti od kog si našo da prepisuješ
pada li snijeg po Bosni? ovdje u Hercegovini katastrofa, ne prestaje..ima oko 25-30 cm po cesti..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- spielführer_21
- Kontakt:
Ista stvar i u Krajini, neka. Samo neka pada...Kevin je napisao/la:pada li snijeg po Bosni? ovdje u Hercegovini katastrofa, ne prestaje..ima oko 25-30 cm po cesti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam znao da je snijeg ovako bijel.
Jbt, otkad nije ovako padao. Ne znam kako ću do koledža.
(kao da mi je krivo)
Odoh praviti Snješka Bijelića, nema smisla da propadne ovolika količina snijega.
Jbt, otkad nije ovako padao. Ne znam kako ću do koledža.
Odoh praviti Snješka Bijelića, nema smisla da propadne ovolika količina snijega.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koliko vremena u Tuzli nije ovako zapadao...
Al' neka, moglo se i predvidjeti po ovim zimama i minusima.
Kad ga čitavog januara nije bilo, neka malo i u februaru; meni ne smeta.
Jedino se nadam da je snijeg dovoljno tvrd za grudvanje. 
- spielführer_21
- Kontakt:
Čekaj, hoćeš praviti Snješka ili se grudvati? Odluči se već jednom!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
I sad bi ovo trebalo biti zanimljivo... Hmmm, ne, ipak ne bi.spielführer_21 je napisao/la:Čekaj, hoćeš praviti Snješka ili se grudvati? Odluči se već jednom!
Snijeg pada strahota.. jedva sam do posla stigao, saputnici mu ''umrli'' od hastra 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 6 gostiju.