Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ou dobar zrijeb,odlican!!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
dobiti cemo ih 4+ razlike u dvije utakmice
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A uz prenos na OBN ćemo uživati
.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ako povrede zaobiđu naša dva najbolja igrača, biće tu i više od +4. Nije baš da Schalke može izdržati pritisak* rakete s desne strane u liku i djelu najboljeg igrača današnjice - Alvara Arbeloe.
http://blogs.elpais.com/memorias-blanco-negro/" onclick="window.open(this.href);return false;
MaGiCa je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:Wink,WinkLokalni zlobnici bi rekli nesto tipa "iz malog u veliki klub".

http://www.footyheadlines.com/2013/12/e ... -away.html" onclick="window.open(this.href);return false;

RIP CITY!
Kad je u pitanju Real, mediji godišnje objave nekih 20 dizajna i boja za dresove za narednu sezonu, tako da ovo nemoj uzimati kao nešto sigurno. Na kraju krajeva, ne vidim šta je smiješno, dres je stvarno fin.
Rozi cijeli dres nemre nikak izgledat dobro. I navijačima Madrida će biti ****
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Kakve gluposti.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Bez Ronalda i Balea protiv Xative. Velšanin je zadobio neku lakšu povredu, pa zato ne igra. Ne znam zašto će Ronalda ostavljati na klupi, nek' trpa čovjek.
Inače, drago mi je da je Jese u prvoj. Sastav je potvrdio Ancelotti.
Druže , u pitanju je suspenzija.Arbeloa17 je napisao/la: Ne znam zašto će Ronalda ostavljati na klupi, nek' trpa čovjek.
Malo previse prati Rakete u zadnje vrijeme pa mu je promaklo...geoxx je napisao/la:Druže , u pitanju je suspenzija.Arbeloa17 je napisao/la: Ne znam zašto će Ronalda ostavljati na klupi, nek' trpa čovjek.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pa znam da je protiv Atletica dobio crveni u finalu, pa kontam da je to odrađeno u prošloj utakmici?!geoxx je napisao/la:Druže , u pitanju je suspenzija.Arbeloa17 je napisao/la: Ne znam zašto će Ronalda ostavljati na klupi, nek' trpa čovjek.
2 utakmice je dobio.
Ramos isto nece igrati , valjda povreda .
Iduca runda opet Osasuna. Ako prodjemo , a valjda ocemo.
Ramos isto nece igrati , valjda povreda .
Iduca runda opet Osasuna. Ako prodjemo , a valjda ocemo.

svi veceras ocekuju neki potop protivnika, ne znam zbog cega, pa igraju protiv svojih navijaca fakticki kako sam procitao po silnim clancima, sumnjam da ce ih nasi bas uzeti i pregaziti 

- RickBlaine
- Kontakt:
Ramosu ponistena suspenzija, igrat ce protiv Valencije.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- anonymousHD
- Kontakt:
Gareth Bale got injured during yesterday's training session after being involved in a collision with Arbeloa.

Nema zajebancije sa Arbelorom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.