Neno Škripar glavni ,još malo i dobit će mjesto u našoj upravineno#4 je napisao/la:Dzaba sve, ali domaca publika na Pecari se samo moze napaliti na Bosnu i to je to![]()
![]()
Fina utakmica koju je pokvario Edwards sa svojim glupavim potezima i igranjem na silu.
Cubrilo je poslije utakmica protestvovao, ali ruku na srce sa ovom ekipom, plus Ramo ne igra drugo poluvrijeme i onda igras samo dvije akcije, pick n'pop na Brkica ili Jorovica, ili Hammonds sam do kraja i nista vise.
Bosnjak je vec sad igracina.

Pa kako mi fale oni derbiji s Bosnom to nije normlano ,ja mislim da 90% navijača Širokog jedva čeka kad će se Bosna vratit
Igosi se ponašaju ciganski pa zato se publika napali
Drago je što su i "navijači" iz Laktaša koji su došli mogli osjetit grotlo Pecare i kako je to kad ,ciritam jednog od njih,"svi iz sela dođu" i podrže svoje klub
Šta reći ,još jedanput David pobijedio Golijata ,idemo gore rasterećeno ,mi smo svoje ostavrili nismo im dopustili da dignu pehar u hramu košarka
P.S Veliko sranje je što je majstorica u utorak ,da je u subotu došla bi sigurno 2 autobusa navijača iz Širokog (ali ne ko ona njihova 2 najavljivana nego 2 puna autobusa )