HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

felix123
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la felix123 » 02 jun 2013, 10:41

neno#4 je napisao/la:Dzaba sve, ali domaca publika na Pecari se samo moze napaliti na Bosnu i to je to 8-) 8-)
Fina utakmica koju je pokvario Edwards sa svojim glupavim potezima i igranjem na silu.
Cubrilo je poslije utakmica protestvovao, ali ruku na srce sa ovom ekipom, plus Ramo ne igra drugo poluvrijeme i onda igras samo dvije akcije, pick n'pop na Brkica ili Jorovica, ili Hammonds sam do kraja i nista vise.
Bosnjak je vec sad igracina.
Neno Škripar glavni ,još malo i dobit će mjesto u našoj upravi :D
Pa kako mi fale oni derbiji s Bosnom to nije normlano ,ja mislim da 90% navijača Širokog jedva čeka kad će se Bosna vratit
Igosi se ponašaju ciganski pa zato se publika napali
Drago je što su i "navijači" iz Laktaša koji su došli mogli osjetit grotlo Pecare i kako je to kad ,ciritam jednog od njih,"svi iz sela dođu" i podrže svoje klub
Šta reći ,još jedanput David pobijedio Golijata ,idemo gore rasterećeno ,mi smo svoje ostavrili nismo im dopustili da dignu pehar u hramu košarka
P.S Veliko sranje je što je majstorica u utorak ,da je u subotu došla bi sigurno 2 autobusa navijača iz Širokog (ali ne ko ona njihova 2 najavljivana nego 2 puna autobusa ) :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 jun 2013, 14:59

Bosnjak je odigrao fenomenalno, stalno izbacujemo nekog novog mladica, ovaj bi mogao strasan biti samo ako nastavi sa ozbiljnim radom i da igra bez straha bas kao protiv Igokee sinoc. Samo bi volio da se Barac probudi, potvrdi talent i razmase, on me najvise nervira od svih katkad.

Igokea slaviti titulu na Pecari? Pih.

nenu vidim preko puta slikava se sa Sutonom i ostatkom. :lol: :P
...Život za Široki...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2013, 15:02

Odma je meni ovaj Bošnjak zapao za oko sve hoću da pitam nena koje šta je, jel igra za Hrvatsku ili :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 jun 2013, 15:35

Bošnjak je clan omladinskih selekcija Hrvatske, prije dvije godine vazan dio osvajanja zlatne medalje hrvatske u-16 selekcije na EURU te proslogodisnje broncane u-17 medalje na SP.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 jun 2013, 15:42

ŠB_Fidelis je napisao/la:Bosnjak je odigrao fenomenalno, stalno izbacujemo nekog novog mladica, ovaj bi mogao strasan biti samo ako nastavi sa ozbiljnim radom i da igra bez straha bas kao protiv Igokee sinoc. Samo bi volio da se Barac probudi, potvrdi talent i razmase, on me najvise nervira od svih katkad.

Igokea slaviti titulu na Pecari? Pih.

nenu vidim preko puta slikava se sa Sutonom i ostatkom. :lol: :P
Kad nece Kevin da dodje i da slika pravu ekipu :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 jun 2013, 15:53

Prava ekipa nikad, cak i unatoc mogucnosti, ne sjedi po VIP lozama. :P
...Život za Široki...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 02 jun 2013, 16:20

jeli se sad igra u Laktašima ili opet u Aleksandrovcu?
ipak je ovo zadnja utakmica...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 02 jun 2013, 16:32

Imali pomoći od Peršića ili...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jun 2013, 08:40

brzi je napisao/la:Imali pomoći od Peršića ili...
nema, nije igrao nikako od ozljede protiv Splita u ABA ligi..

@york,
tim više se igra u Aleksandrovcu..nisu oni bezveze tamo prešli da igraju utakmice
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ofkovac
Kontakt:

Post Postao/la ofkovac » 03 jun 2013, 23:33

pozdrav svim ljubiteljima kosarke...za pocetak imam jedno pitanje...da li ce ramljak moci da igra sutra?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 03 jun 2013, 23:47

Nece.
...Život za Široki...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 jun 2013, 10:07

Kako god zavrsilo danas oni su za mene šampioni,igramo skoro sa 6-7 igraca cijelo vrijeme,moze se reci i bez centra,i opet smo do 5.utakmice odvukli Igokeu koja ima duplo veci proracun,a vjerovatno samo Hammonds i Edwards imaju placu koliko i citava nasa ekipa :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jun 2013, 10:15

Android je napisao/la:Kako god zavrsilo danas oni su za mene šampioni,igramo skoro sa 6-7 igraca cijelo vrijeme,moze se reci i bez centra,i opet smo do 5.utakmice odvukli Igokeu koja ima duplo veci proracun,a vjerovatno samo Hammonds i Edwards imaju placu koliko i citava nasa ekipa :D
tako je...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 jun 2013, 22:20

Steta, kad smo poveli u zavrsnici, tocno vidis strah u ocima Igokee i svih u dvorani, svi gledaju i misle u sebi ''ne opet taj Široki...'' Nazalost, nismo imali pravog lidera da zatvori tu utakmicu, Sutalo ocajan sut za tri, da mu je makar jedna od tih trojki koje je sutirao u kljucnim momentima upala dobili bi, a ovako preostaje samo zaliti za propustenom velikom sansom za jos jedan trofej i to bez Rame, Persica (koji protiv Igokee redovito bude ponajbolji na terenu) i kao toliko jeftinija momcad od Igokee...
No, toliko ulaganja u momcad, toliko para, jednom se moralo i potrefiti, stoga cestitam.
A sto se tice Širokog, momcima svaka cast na borbi i zalaganju, ja sam ponosan bio i prije ishoda vecerasnje utakmice, svaka vam cast jos jednom, istinski ste Ponos Hercegovine!
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 jun 2013, 22:23

Suza mi je pošla,ali ne zbog poraza već zbog igrača ,krivo mi je odigrali su herojski ,šteta jedan šut je opet odlučio
Jedino što navijači imaju poručit upravi je NEMOJ TE ODUSTAT RADI NAVIJAČA

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 04 jun 2013, 22:32

felix123 je napisao/la:Suza mi je pošla,ali ne zbog poraza već zbog igrača ,krivo mi je odigrali su herojski ,šteta jedan šut je opet odlučio
Kojih navijača?? Odnos grada prema klubu ljudi u gradu je nikakav i mi ništa ne zaslužujemo. Jadno je da se u odlučujućim utakmicama u dvorani čuje škripa parketa

Momcima treba čestitata ali ću nešto istaći .Da kažem da smo mi ovakvi bili 1997 slagao bi. Slični smo bili, ali ovakvi nismo a time sam dovoljno rekao. Čestitke Igokei ali Široki je miljama iznad njih, miljama.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 jun 2013, 22:44

ljutinar je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Suza mi je pošla,ali ne zbog poraza već zbog igrača ,krivo mi je odigrali su herojski ,šteta jedan šut je opet odlučio
Kojih navijača?? Odnos grada prema klubu ljudi u gradu je nikakav i mi ništa ne zaslužujemo. Jadno je da se u odlučujućim utakmicama u dvorani čuje škripa parketa

Momcima treba čestitata ali ću nešto istaći .Da kažem da smo mi ovakvi bili 1997 slagao bi. Slični smo bili, ali ovakvi nismo a time sam dovoljno rekao. Čestitke Igokei ali Široki je miljama iznad njih, miljama.
Klub nije ništa poduzeo ,a trebao je
Dodik organiziro 2 busa ,dođe im 6 navijača ,Suton da je jedan bus ,napunili bi ga (neka je radni dan )
Ove godine ništa za finale,koda nam je marketing dobio otkaz,sjetili se poslat 1h vremena prije utakmice vozilo da zove na utakmicu
Škripari o svom trošku otišli u ST,a 90 momaka su ili studenti ili srednjoskolci i najgore nezaposleni
Tako da sljedeće godine sastavit pravu ekipu s pravim trenerom (ja bi Baraća prodao ako treba namaknuti novaca)
VAZDA I VJEČNO SAMO I UVIK

ofkovac
Kontakt:

Post Postao/la ofkovac » 04 jun 2013, 23:00

cestitke igracima sirokog, junacki su odigrali protiv 10 puta skuplje ekipe i to ako gosti...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 jun 2013, 23:12

šteta!
da je bilo na kraju 15 razlike manje bi me bolilo nego ovo..

imaš ih i ne ide i ne ide.. :cry:

što se tiče suđenja nema se šta tu puno prigovoriti,standardno domaćinsko suđenje ali u nekim ok okvirima, mi smo imali sve u svojim rukama..2 baraću zaredom faula u napadu su smiješna, odmah ga se htjelo skinuti..faul na jonesu na isteku treće kad je išao na polaganje nije sviran..smiješan faul Rikiću tamo u kutu.i još smiješniji peti Baraću kad se Štembo zaletio, izgubio i gurnuo loptu u aut i onda dobije 2 slobodna a Barać smiješnu petu.itd međutim i pored toga svega imali smo svoju šansu..da je ušlo ono Šutalo bio bi junak ali po meni je totalno nerezonski išao i nije mi jasno zašto nisu išli na ulaze pošto je Igokea bila u bonusu, ovako smo samo pali u toj završnici "bez ispaljenog metka" ...

ali na kraju MOMCI HVALA VAM, NAŠI STE JUNACI, SRCE NA TERENU JE OSTALO I TO JE ONO ŠTO SE CIJENI.

jedanput Bosna, drugi put Igokea, a dominacija i uvijek ŠIROKI!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 jun 2013, 23:13

Plakao sam kao malo dijete,jebte kako boli ovakav poraz,bili smo blizu,ali eto...cestitke nasim momcima,ponosan sam na njih

PONOSAN NA TEBE JER SI MOJ GRAD!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.