Arsenal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 19 jul 2025, 21:34

Gunner4 je napisao/la:
19 jul 2025, 19:08
Sutra putuju za Aziju. Ne bih se iznenadio da sutra bude sve gotovo za Gyokeresa jer supci namjernooo otezu da ne ide na pripreme i da mu sto vise zagorcaju novu sredinu... :puke:
Ma moze se on prikljuciti priprwmama uvjek i sam doputovati,ma ovo vec nervira dok ga rijese na kraju ce svakog navijaca boliti neka stvar,koliko sve otežu,ko ce ga znati kakve se sve igre igraju ,nadam se da na kraju nece biti colapse.
Iako sam misljenja da je to sve vec odavno rijeseno,samo mi nije jasno koji qrac se ne ozvanicava jer ni ozbiljni novinari vise ne znaju sta bi pisali izgleda da nemaju nikakvih informacija,ovo sto se ponekad napise to se vec piskara 10 dana :eh:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 19 jul 2025, 21:57

Najgore sto nama sezona ovisi o tome dal ce se Gyokeres dovest ili ne, jer u suprotnom ce nam izboriti LP bit plafon
ARSENAL4ever

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 jul 2025, 22:47

TheMix je napisao/la:
19 jul 2025, 21:57
Najgore sto nama sezona ovisi o tome dal ce se Gyokeres dovest ili ne, jer u suprotnom ce nam izboriti LP bit plafon
Ma doci ce ali previse sve ovo traje ,ovi cigani poslije ovoga kada bi imali fuziju Ronalda i Messia visw ne treba s njima raditi :puke:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.